17:16 - 14/04/2014

ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Η ΕΠΙΦΥΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ

Η επίφυση είναι το μέρος του εγκεφάλου που ενδυναμώνει αυτό που είναι γνωστό ως η “έκτη αίσθηση” και άλλες παραφυσικές ικανότητες. Είναι επίσης το κέντρο της αίσθησης της ευτυχίας….

Η επίφυση είναι σε αδράνεια στο μέσο άτομο. Μια αδρανής επίφυση είναι ισοδύναμη με έναν αποκομμένο νωτιαίο μυελό, όπου το μυαλό δεν μπορεί να στείλει μηνύματα ή να κινήσει μέλη του σώματος πέρα από τη περιοχή που έχει αποκοπεί. Η μόνη διαφορά είναι ότι η επίφυση επηρεάζει τη ψυχή.

Με το πέρασμα των αιώνων, εξαιτίας των σχετικών “θρησκειών”, η ανθρωπότητα έχει παρακμάσει εξελικτικά και πνευματικά. Αυτός είναι ο λόγος που η ανθρωπότητα στο σύνολό της είναι πνευματικά ανίσχυρη. Ο στόχος των θρησκειών πάντα ήταν να κρατήσουν την ανθρωπότητα σε άγνοια και χωρίς δύναμη.

Κάθε φορά που μια θρησκεία καταλάμβανε τον έλεγχο μιας περιοχής, τα αρχαία έγγραφα απομακρυνόντουσαν ή καταστρέφονταν. Οι θρησκείες τότε αντικαθιστούσαν τη γνώση που είχαν αφαιρέσει, με ψέματα και με ψευδείς ιστορίες. Αυτός είναι ο λόγος που η ανθρώπινη φυλή είναι στο σημείο που βρίσκεται σήμερα πνευματικά. Κατάπτωση, αρρώστια, μαρασμός, ανικανότητα και άγνοια είναι τα αποτελέσματα της απώλειας αυτής της γνώσης.

Το μέσο άτομο χρησιμοποιεί μόνο το 5-10% της ισχύς του μυαλού του. Αυτό είναι ανάλογο με ένα μέλος του σώματος που έχει ακινητοποιηθεί σε γύψο και είναι άκαμπτο και μαραμένο, αλλά σε ακόμα χειρότερη κατάσταση. Η ανθρωπότητα έχει στερηθεί πρόσβαση στις πνευματικές δυνάμεις μέσω της έλλειψης χρήσης τους από γενιά σε γενιά και τις έχει χάσει σχεδόν όλες.

Για να ενεργοποιήσετε την επίφυση, διαλογισμοί ισχύος θα πρέπει να γίνονται συχνά. Απαιτείται χρόνος για να ενδυναμωθεί αυτός ο αδένας για να ενεργοποιηθεί και να χρησιμοποιηθεί.

Η επίφυση δουλεύει σε συνδυασμό με την υπόφυση. Και οι δύο αδένες ενεργοποιούνται μέσω του διαλογισμού ανοίγματος του τσάκρα της κορώνας.

Η επίφυση και η υπόφυση προσαρμόζουν και χαμηλώνουν τη συχνότητα των βιοηλεκτρικών ροών. Είναι μετασχηματιστές πνευματικής ενέργειας. Η πνευματική ενέργεια εισέρχεται από τα υψηλότερα τσάκρα και κατεβαίνει μέσω του τσάκρα της κορώνας όπου φτάνει στην επίφυση του εγκεφάλου.

Καθώς μπαίνει στον εγκέφαλο, ο ρυθμός της δόνησης μειώνεται. Μια ενεργοποιημένη επίφυση λειτουργεί ως μετασχηματιστής που χαμηλώνει τον ρυθμός της ενέργειας σε μια χαμηλότερη συχνότητα. Η ενέργεια μπαίνει και κινείται από την περιοχή του υποθαλάμου του εγκεφάλου προς την υπόφυση. Η υπόφυση μετασχηματίζει την ενέργεια σε μια ακόμα χαμηλότερη συχνότητα ώστε να μπορεί να απορροφηθεί και να διαβαστεί από τον εγκέφαλο.

Η ανθρωπότητα στο σύνολό της λειτουργεί σε μια χαμηλή συχνότητα. Ο διαλογισμός ισχύος και η στρέψη των τσάκρα μας επιταχύνει αυτή τη δόνηση σε υψηλότερα επίπεδα όπου είμαστε πνευματικά ανοιχτοί και έχουμε αντίληψη. Μια υψηλότερη δόνηση μας προστατεύει επίσης από ασθένειες και αρνητικές ενέργειες.

Το μεσολόβιο λειτουργεί για να ανταλλάσσει πληροφορίες ανάμεσα στα δυο ημισφαίρια του εγκεφάλου. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν τη δεξιά πλευρά του εγκεφάλου, καθώς ζούμε σε έναν κόσμο που βασίζεται στο αριστερό ημισφαίριο. Ο διαλογισμός κενού σιωπά την αριστερή μεριά, της σκέψης και της λογικής, και μας ανοίγει τη δεξιά πλευρά, που είναι η διαισθητική/πνευματική πλευρά.

Το φως είναι απαραίτητο για τη ψυχή. Τόσο πολύ αρνητικότητα έχει συσχετιστεί με το φως λόγω της κατάχρησης των θρησκειών της δεξιάς ατραπούς και τη κίνηση της νέας εποχής. Το φώς συνδέεται με την αστραπή που συμβολίζει τη δημιουργία και είναι ένα αρχαίο σύμβολο. Μπορούμε να ταξιδέψουμε στο φως και να χρησιμοποιήσουμε το φως για τους δικούς μας σκοπούς…

ΠΗΓΗ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

 1. ΔΙΑΦΩΝΩ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!!!
  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ!!!

  ΕΡΩΤΗΣΗ: Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ Ή ΑΘΕΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥ ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ

  ΣΟΡΕΘΥΕΛΕ

 2. Καιρός ηταν να μπεί αρθρο για την ΕΠΙΦΥΣΗ.

  εδώ εχει πολύ ''ψωμί''.το παραπάνω κείμενο είναι πολύ φτωχό και ρήχο για το θέμα που πιάνει.
  αλλα σαν θέμα νομίζω είναι απο τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ.

  οποιος εχει γνώση σχετική πρέπει να ''παίξει μπάλα'' ΤΩΡΑ για να μάθουμε και οι
  υπόλοιποι.

  επαναλαμβάνω,το παραπάνω κείμενο είναι τουλάχιστον ''φτωχό'' οσο αναφορά την λειτουργία της επίφυσης.

  συγχαρητήρια για την επιλογή του θέματος!!!

  skata original

 3. Σοβαρότατο ζήτημα η επίφυσις, αλλά για τούς πιστολέρο τής συνειδήσεως πλείστα όσα τα όπλα, τα οποία αγκυρώνονται εντός τού κρανίου. Ένα εξ' αυτών και η παρεγγεφαλίτιδα (ή άλλως πώς: D:). Ολίγα περί αυτού εδώ:

  http://tobiblion.blogspot.de/2012/02/blog-post_4112.html#

  Οι βρωμιάρηδες μπορεί να διαθέτουν σοφιστικέ σόφτγουερ, αλλά από χάρντγουερ λέμε μηδέν. Με την επίφυση των κοτόπουλων επιχειρούν να κάνουνε ζημιά.
  Ο Σωκράτης γνώριζε πολύ καλά τον λόγο, για τον οποίον το γέλιο του έφτανε μέχρι τα αυτιά, όταν έπινε το κώνειο. Όπως προανείγγειλε και ο Θανάσης Βέγγος: "Θα το χαρούν" (Δουλειές Τού Ποδαριού).

 4. Ο αρθρογράφος στοχοποιεί τις θρησκείες που κατά τη γνώμη του μείωσαν το «πνευματικό επίπεδο» του ανθρώπου αλλά μπλέκει μέσα τα τσάκρας. Οκ..

  Επίσης απορρίπτει εξ ορισμού τις θρησκείες με δύο πρότασεις, με απόλυτες μονόπλευρες απόψεις αλλά θέλει να προωθηθεί ως πνευματικά ανώτερος που θα διδάξει τους άλλους. Δεν είναι πνευματικά ανώτερος όποιος γράφει τέτοιου είδους άρθρα στο πόδι και ανακατεύει φράσεις που δίνουν την αίσθηση του ψαγμένου.

  Μια ημέρα ένας γνωστός μου είπε ότι κάποτε κατάλαβε πόσο πολύ «πετούσε» με τις μονόπλευρες θεωρίες και απόψεις όταν κατά τύχη βρέθηκε στο ίδιο τραπέζι με εξειδικευμένο Έλληνα ακαδημαϊκό στο εξωτερικό….

 5. οι θρησκειες μονο κακο κανουν
  η επιφυση δεχετια επιθεση ΒΑΣΙΚΑ απο τις οδοντοκρεμες πυ περιεχουν ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ , το φθωριο που ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΤΗΝ ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗς ΕΠΙΦΥΣΗΣ !

 6. ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.
  ΝΑΑΑ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ Κ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΨΕΥΔΟΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΑΣ. ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΘΑΣ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ Α-ΛΗΘΕΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ. ΘΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΤΕ ΕΝ ΑΡΧΗ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΠΟΛΟΙ ΔΕΝ ΘΆΝΤΕΞΟΥΝ ΤΗΝ Α-ΛΗΘΕΙΑ Κ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ.
  ΑΥΤΑ ΔΙΔΑΣΚΕ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ Κ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟΣΑΝ ΟΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ-ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΝΧΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΑΛΛΑ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΗΞΕΡΕ Κ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΑΝ.

  http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2013/05/kerberos-hellas-e-book.html

  ΟΙ ΟΥΡΑΝΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΙΣΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ.
  ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!
  ΖΗΤΩ Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ!

 7. Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΜΦΥΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ … ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ… ΜΗΝ ΤΑ ΜΠΛΕΚΟΥΜΕ… ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΘΕΟΣ.. Η ΑΡΝΗΣΗ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ… ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ "Η ΚΑΚΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ.. ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΟ ΘΕΛΕΙ… ΑΛΛΟ ΑΘΡΗΣΚΟΣ,ΑΛΛΟ ΑΘΕΟΣ…

 8. Δεν θα αναφερθώ στο παραπανω αρθρο θα αναφερθώ σε αυτό που μια ομαδα Ελλήνων αναφεροντε εναντια της χριστιανικης θρησκειας και χριστιανοι εναντιων δωδεκαθειστων.Μου προκαλει τοσο μεγαλη εντυπωση που δεν μπορούμε να δουμε τα τοσο απλα θεματα με μεγαλυτερη ελευθερια σκεψις.Σε μια εκπομπή καθηγητρια πανεπιστημιου ποντάροντας στον πανεπιστημιακο τιτλο και με υφος ειδήμονος επνεε μεναια κατά της χριστιανικης θρησκειας τα κινιτρα της …..πολύ εγωιστικα.Οταν ενας δημοσιογράφος ερωτησε έναν χωρικο να του πει την γνωμη του για τους θεους της αρχαιας Ελλαδος / υπηρχε παραθυρο συνχρονως στην tv η απαντηση ηταν συγκλονιστικη …….ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΠΟΣΥΔΩΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ .Ογεροντας μου από το αγιο ορος στον χωρο του ειχε γεμισει τους τοιχους με αρχαια ρητα πρεπει να γεμισω σελιδες γράφοντας για αυτην την σπουδαια οντοτητα Ευτυχως η Ελλαδα εχει μεγαλες ψυχες Οσο για την κυρια εκεινη δεν εβγαλε ουτε λεξι

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*