ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΤΡΟΦΗ-ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΗΣ «ADA»

Καλά καταρτισμένοι διαιτολόγοι, οι οποίοι έχουν εκπαιδευτεί, στη σωστή διατροφή, και που κατανοούν ότι η απλή καταμέτρηση θερμίδων, δεν είναι αρκετή για να εξασφαλίσει -κάποιος- την καλή υγεία, απειλούνται από την Αμερικανική Διαιτητική Εταιρείας (ADA), μετά από σχετική νομοθεσία, που…

ήσυχα, πρόκειται να περάσει σε όλη την Αμερική.


Σύμφωνα με το Σύνδεσμο για την Φυσική Υγεία, υπάρχι ήδη χορηγία, μέσω της νομοθεσίας, σε περισσότερες από 40 πολιτείες των ΗΠΑ, οι οποίες επιδιώκουν να αποκτήσουν τον πλήρη έλεγχό της πρακτικής της διατροφικής θεραπείας, και εφόσον οι διατροφολόγοι, που αποτυγχάνουν να πιστοποιηθούν, στο πλαίσιο των νέων κατευθυντήριων γραμμών της ADA, τότε δεν θα μπορέσουν να ασκήσουν το επάγγελμά τους!


Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν, ήδη, ότι οι επίσημες κατευθυντήριες γραμμές, των ΗΠΑ, για τη σωστή δίαιτα και τη διατροφή λείπουν – και σε πολλές περιπτώσεις, είναι λανθασμένες και παραπλανητικές.


Πολλοί διατροφολόγοι καταλαβαίνουν ότι το είδος και η ποιότητα των ανθρώπινων τροφίμων, ακόμα και αν δεν είναι έχουν υποστεί «ραφινάρισμα», υποβάλλονται σε επεξεργασία και είναι ένας κρίσιμος και σημαντικός παράγοντας, για τον καθορισμό ή μη των διατροφικών συνηθειών.


Aυτό που επιχειρείται, βέβαια, είναι να φύγει ο έλεγχος της «σωστής» διατροφής, από τους διατροφολόγους, με το «έτσι θέλω», και οι τροφές, που πηγαίνουν στα τραπέζια των πολιτών, να ελέγονται από μια ομάδα ανθρώπων της Αμερικανικής Διαιτητικής Εταιρείας.

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *