Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:29 - 14/02/2014

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΥΗΤΙΚΟ ΦΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης

Aποτελεί μία βαθύτατα μυστικιστική παράδοση της εβραϊκής θρησκείας.

Οι ρίζες της βρίσκονται βαθιά μέσα στον εβραϊκό πολιτισμό της προϊστορίας (δηλ. τον διαστρεβλωμένο ελληνικό πολιτισμό της λεκάνης της Ανατολικής Μεσογείου) και συνεχίζουν ακόμα και σήμερα να επηρεάζουν πολλούς σκεπτόμενους Εβραίους. Το εν λόγω εβραϊκό αποκρυφιστικό σύστημα έγινε ευρύτερα γνωστό στην Ευρώπη κατά τον 15ο αιώνα από τον Ιταλό φιλόσοφο Τζιοβάνι Πίκο ντε λα Μιράντολα, ο οποίος ενστερνίστηκε στις θεωρίες του πλήθος ιουδαϊκών στοιχείων. Στην πραγματικότητα ο καμπαλισμός είναι μία μείξη αρχαίων ελληνικών παραδόσεων περί «παράλληλων γαιών» (και νεοπλατωνισμού) και πανάρχαιας αστρολογίας των Σουμερίων, με αρκετά στοιχεία και χαλδικής μαγείας.

Τον καμπαλισμό ασπάστηκαν κατά καιρούς αρκετά γνωστά ονόματα της ιστορίας και, στην εποχή μας, και της τέχνης, με γνωστότερους τους νεοσατανιστές Μάικλ Τζάκσον (που πέθανε το 2009, βυθισμένος στη σκοτοδίνη των ναρκωτικών ουσιών) και τη Μαντόνα. Ειδικότερα η τελευταία θεωρείται από αρκετούς κάτι σαν «ιέρεια» της Καμπάλα, αν και μάλλον η ίδια ασπάστηκε το εν λόγω εβραϊκό δόγμα, απαρνούμενη τον παραδοσιακό της καθολικισμό (είναι Αμερικανίδα ιταλικής καταγωγής), μάλλον από μόδα…

Η γνωστή φράση «βρίσκεται στον έβδομο ουρανό» είναι καθαρά καμπαλιστικής προέλευσης. Έβδομος ουρανός είναι το ανώτερο στρώμα του κόσμου, όπου και κατοικούν ο Θεός και τα αγγελικά όντα. Συνεπώς μ’ αυτή τη φράση σηματοδοτείται η ανύψωση του ανθρώπου σε υπέρτερες καταστάσεις. Με δυο λόγια, η σύγχρονη αστρολογία έχει πάρα πολλά στοιχεία παρμένα από την Καμπάλα, εξ ου και η πάγια αρνητική θέση της χριστιανικής Εκκλησίας στις διάφορες αστρολογικές προβλέψεις. Βέβαια, εδώ πρέπει να παρατηρήσουμε ότι ναι μεν πολλά «μέντιουμ» εκχυδαΐζουν την ανώτερη επιστήμη της αστρολογίας με τις ανοησίες και τα ψέματά τους, πλην όμως ο ζωδιακός κύκλος και η επιρροή των άστρων επί της ζωής των ανθρώπων αποτελούν αναμφισβήτητες ιστορικές πραγματικότητες, που δεν πρέπει να τις αγνοούμε!

Στο βιβλίο του Ιταλού καθηγητή πανεπιστημίου Ουμπέρο Έκο (πρόκειται για μεγάλο μύστη των απόκρυφων επιστημών), με τίτλο «Το εκκρεμές του Φουκώ», γίνεται συμβολικά λόγος για το απίστευτο παρασκηνιακό παιχνίδι, που παίζεται σε υπεράνθρωπες-«θεϊκές» διαστάσεις, σχετικά με την κυριαρχία του κόσμου. Το βιβλίο αυτό ο μέγας μύστης, 81 ετών σήμερα, το βασίζει πάνω… στο περιβόητο δέντρο της Καμπάλα! Στις πρώτες κιόλας σελίδες του κλασικού πλέον αυτού έργου διαβάζουμε την εξής σημείωση:

«Οι τίτλοι των δέκα κεφαλαίων του βιβλίου αντιστοιχούν στα δέκα σεφιρότ του Δέντρου της Ζωής, ένα καββαλιστικό σύστημα που παριστάνει διαγραμματικά κάθε εκδήλωση του σύμπαντος και της ανθρώπινης ψυχής. Κάθε σεφιράχ (πληθυντικός: σεφιρότ) αντιπροσωπεύει μια εξελικτική φάση και ονομάζεται Αγία Εκπόρευση. Το Κέτερ είναι η ανώτατη πηγή που τροφοδοτεί τα υπόλοιπα σεφιρότ μέχρι το Μαλκούτ, το βασίλειο της Γης. Σύμφωνα με την Καββάλα, το Δέντρο της Ζωής είναι η συμβολική παράσταση του θεϊκού υποσυνείδητου και της δημιουργίας του σύμπαντος».

Για την ιστορική ακρίβεια, τα ονόματα των δέκα σεφιρότ είναι τα ακόλουθα: Κέτερ, Χόκμαχ, Μπίναχ, Ιέσεντ, Γκεμπούραχ, Τίφερετ, Νέζαχ, Χοντ, Γιέσοντ και Μαλκούτ. Ο δε συγγραφέας του κλασικού έργου «Το εκκρεμές του Φουκώ», δηλ. ο Ουμπέρτο Έκο, στην πραγματικότητα μέσω μυθιστορηματικής μορφής παραθέτει μία ολόκληρη μυητική διαδικασία που αποσκοπεί εσωτερικά μεν στην ολοκλήρωση της ανθρώπινης προσωπικότητας, ενώ εξωτερικά αποβλέπει στην… κατάκτηση του κόσμου!

Έτσι, στις σελίδες του εν λόγω αποκρυφιστικού έργου, που έγινε εδώ και πολλά χρόνια παγκόσμιο «μπεστ σέλερ», με πολλές χιλιάδες πωλήσεις και αρκετές επανεκδόσεις και στην Ελλάδα, ο Ουμπέρτο Έκο παραθέτει (με καμπαλιστικά θεμέλια) τη «σκοτεινή»-άγνωστη ιστορία του κόσμου από τα πολύ παλιά χρόνια και έως τις ημέρες μας και το εγγύς αποκαλυπτικό μέλλον. Κεντρική θέση στο βιβλίο του και, συνεπακόλουθα, στη δομή του έργου έχουν οι περίφημοι Ναΐτες ιππότες. Μέσα από συνωμοσίες και συγκλονιστικά συμβάντα διαγράφεται η πορεία των Ναϊτών ιπποτών ως το τάγμα που φυλάσσει καλά το «Μυστικό», με το οποίο μπορεί κάποιος να κυριαρχήσει στον κόσμο…

Το «Σχέδιο» που εκτυλίσσεται στο βιβλίο του Έκο έχει έξι βασικούς σταθμούς, κάθε 120 χρόνια (το μυητικό φίδι που κλείνει τον κύκλο του, δαγκώνοντας την ουρά του): Πορτογαλία 1344, Αγγλία 1464, Γαλλία 1584, Γερμανία 1704, Βουλγαρία 1824 και, τέλος, Ιερουσαλήμ 1944. Γι’ αυτό λοιπόν έγινε ο Β΄ παγκόσμιος πόλεμος; Για να ανακαλυφτεί το μεγάλο αυτό «Μυστικό»; Και ποιος ο ρόλος της Καμπάλα ως απόκρυφης εβραϊκής δοξασίας για την κατάκτηση του κόσμου; [ΒΙΝΤΕΟ Ή πάλι η δική μας Γη να είναι… ΜΕΣΑ σε κάποια άλλη Γη, δηλ. στην εσωτερική της κοιλότητα!… Και αυτό που εμείς βλέπουμε σαν ουρανό να μην είναι παρά ο εσωτερικός της φλοιός. Ζούμε καιρούς εσχατολογικούς, αυτό είναι βέβαιο… Και σύντομα θα υπάρξουν απαντήσεις, που θα αλλάξουν δραματικά τις αντιλήψεις της ανθρωπότητας για τα πάντα!

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Ανώνυμος 02/14/2014 @ 10:46 ΜΜ

    ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΜΑΠΑΝΤΑ ΚΛΠ …ΕΙΝΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΕΣ ΤΡΙΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΠΟΛΥ ΕΝΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΡΠΑΖΙΑ ΘΕΛΟΥΝ…ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ [ΤΟΜΟΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ]….,…ΠΟΙΑ ΜΑΝΤΟΝΑ ''ΕΣΘΗΡ ''ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΕ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ …ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΗΡΑ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ[ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΕΔΩ ] ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ…ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΠΑΛΑ Η ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ…ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ …ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ …ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΚΚΟ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ..ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΤΟΙΑ ΒΙΒΛΙΑ-ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ …ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  2. Ανώνυμος 02/15/2014 @ 12:19 ΠΜ

    Middle East Peace Agreement Will Start Final 7 Years (IF Signed April 29 2014)

  3. ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΙΔΟΦΩΛΙΑ
    https://sites.google.com/site/archaiaelladaealetheia/home/archaia-athena-mia-pragmatike-phidopholia
    (..) Ας ακούσουμε τον Δημοσθένη να περιγράφει έναν… τυπικό θρησκευόμενο Αθηναίο, σαν και αυτούς που κάνουν μεγαλόσταυρους σήμερα:
    «τις ημέρες, πάλι, οδηγούσες τις λατρευτικές πομπές [«καλούς θιάσους»] μέσα στους δρόμους, [με τους πιστούς] στεφανωμένους με μάραθο και λεύκα, σφίγγοντας κόκκινα φίδια και κουνώντας τα πάνω από το κεφάλι σου, φωνάζοντας ‘ευοί σαβοί’ και ‘υης άττης άττης υής’ και οι γριούλες έλεγαν πια πως είσαι κορυφαίος του χορού, πρωτοστάτης, κισσοφόρος, λικνοφόρος»

    Τα κόκκινα φίδια («όφεις παρείες») ήταν αφιερωμένα στον Ασκληπιό, αλλά η πομπή που περιγράφεται είναι Διονυσιακή (κισσός, λίκνο κλπ). Πολιτισμένα πράγματα…
    Άλλη ερμηνεία: «Όφεις παρείας: αυτοί που έχουν φουσκωτά μάγουλα. Θεωρούνται ήμεροι και άκακοι για τους ανθρώπους. Τρώνε τις οχιές και είναι ιεροί στα Μυστήρια» (Λεξικό Σούδας)(..)

    (..) Πάντως, σαν όλους τους φυσιολογικούς ανθρώπους, και οι Εβραίοι ήταν αρχικά φιδολάτρες. Ο Μωυσής πήρε σαν σημάδι από τον Ιεχωβά, την δύναμη να κάνει το ραβδί του φίδι. Έτσι πίστεψαν οι Εβραίοι πως στάλθηκε από τον Θεό. (Έξοδος, Δ΄, 1-3 κ. έ.)«Εθυμίαζαν» και ένα χάλκινο φίδι (!) τον συμπαθέστατο Νεεσθάν, που είχε φτειάξει ο Μωυσής (!!) με εντολή του Γιαχβέ (!!!) μέχρι που ο βασιλιάς Εζεκίας: «…εξήρε τα υψηλά και συνέτριψε τας στήλας και εξωλόθρευσε τα άλση και τον όφιν τον χαλκούν όν εποίησε Μωυσής, ότι έως των ημερών εκείνων ήσαν οι υιοί Ισραήλ θυμιώντες αυτώ, και εκάλεσεν αυτώ Νεεσθάν.» Φαίνεται πως και το όνομα Εύα,«κατά την ακριβή των Εβραίων φωνήν όνομα Έυια δασυνόμενον ερμηνεύεται όφις η θήλεια». Συνεπώς η λατρεία του φιδιού από τους Εβραίους ήταν αρχέγονη – όπως και στους Έλληνες, που το θεωρούσαν γενάρχη τους.(..)
    ———–
    http://www.youtube.com/watch?v=WUcnsEyVK-E
    ΤΑ ΦΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ! ΣΠΑΝΙΟ
    ΕΝΑ ΕΤΗΣΙΟ ΘΑΥΜΑ! ΤΑ ΦΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ (ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ)
    ————-
    Και για το τέλος κάτι που εκ πρώτης όψεως είναι άσχετο , αλλά πολύ σχετικό στην πραγματικότητα ..
    Τα Εβραϊκά είναι Ελληνικά ! (Hebrew is Greek by Joseph Isaac Jahuda)
    http://www.asxetos.gr/articles/greece/ta-evraika-einai-ellinika-hebrew-is-greek-by-joseph-isaac-jahuda.html#ixzz2tLUCjBNw

    Επί 30 έτη o μεγαλοφυής Εβραίος ερευνητής Joseph Isaac Jahuda συνέκρινε τις 3 γλώσσες Εβραϊκή καί Αραβική προς την Ελληνικήν Ομηρικήν, εξέδωσε το 1982 στο Λονδίνο ένα βιβλίο 680 σελίδων με τίτλο Hebrew is Greek (Τα Εβραϊκά είναι Ελληνικά) και τα Αραβικά .Το σύγγραμμα του εκδοθέν το 1982 εξαφανίσθηκε μυστηριωδώς . Ελάχιστα αντίγραφα διεσώθησαν.
    ———
    Στην πραγματικότητα έχουμε να κάνουμε με μια αρχαία λατρεία που έχει Κρόνια ( χθόνια , από την χθον = γη ) καταγωγή , την αρχαία λατρεία των Ελλήνων και εδώ φαίνεται πως πριν τον κατακλυσμό υπήρχε κοινός πολιτισμός των λαών της μέσης Ανατολής …. Ο κοινός αυτός πολιτισμός είναι ο πολιτισμός της κοσμοκρατόρισσας ( Ατλαντίδος , εκ του Ατλα που σημαίνει κόσμος και Ατλαντίς σημαίνει κοσμοκρατόρισσα ) , όπου λατρευόταν και ο Κρόνος ( Χρόνος ) ως ένας και μοναδικός Θεός ..

    Αυτή την στιγμή η γη είναι σε διαδικασία γέννησης , σε λίγο οι πόνοι της γέννας του νέου που έρχεται θα δυναμώσουν και θα κορυφωθούν την στιγμή που η γη θα γεννήσει την δύναμη αυτή που θα αναδιατάξει το κοινωνικό γίνεστε και θα βάλει σε τάξη το χάος που θα δημιουργήσουν οι « πόνοι της γέννας» ..

  4. Ανώνυμος 02/15/2014 @ 6:17 ΠΜ

    Να πω, λοιπον, κι εγω την τρολια μου.
    Επειδη τυγχανει να γνωριζω περισσοτερα πραγματα απ' οσα, φαινεται, γνωριζουν ο συντακτης του αρθρου και οι μεχρι στιγμης σχολιαστες του, για:
    α) την καββαλα (που οι ριζες της βρισκονται σε πολυ πιο προσφατες εποχες απ' ο,τι η προιστορια και η θεωρια της δεν ειναι "οφιολατρικη" ουτε "εωσφορικη" η μαγικη, αλλα εσωτεριστικη και μυστικιστικη – ανατρεξτε στους δυο τελευταιους ορισμους και την οικογενεια των φαινομενων που χαρακτηριζουν),
    β) τον ιουδαικο/ισραηλιτικο/εβραικο πολιτισμο και ιστορια (ο οποιος ΔΕΝ αποτελει "διαστρεβλωση" ενος δηθεν αρχεγονου ελληνικου πολιτισμου της ανατολικης μεσογειου – και του οποιου η γλωσσα ΔΕΝ εχει ελληνικη καταγωγη, ουτε καν συγγενεια, παρα τις ευφανταστες υποθεσεις εντος και εκτος συνορων),
    γ) την σχεση καββαλισμου και νεοπλατωνισμου (τι δουλεια εχουν οι "παραλληλες γαιες" μ' αυτα τα δυο, απορω…)
    δ) την παγια αρνητικη θεση της εκκλησιας (αλλα και των θετικων επιστημων – μην το ξεχναμε!) για την αστρολογια ΣΥΝΟΛΙΚΑ (και οχι μονο για τις ανοησιες των μεντιουμ και τα "καββαλιστικα" της στοιχεια,
    ε) τον umberto eco (ο οποιος, απο καθηγητης σημειωτικης, μελετητης-ειδημων της μεσαιωνικης φιλοσοφιας/γραμματειας και μυθιστοριογραφος μεταλλασσεται στο αρθρο σε…"μεγαλο μυστη των αποκρυφων επιστημων"!) και το εργο του, "το εκκρεμες του φουκω" (στο οποιο δεν "παραθετει την 'σκοτεινη'-αγνωστη ιστορια του κοσμου", αλλα χρησιμοποιει τις θεωριες συνωμοσιας ως το πλεγμα της μυθοπλασιας του – κατι αναλογο κανει και στο "ονομα του ροδου" – και δειχνει πως μια κατασκευασμενη υπερ-θεωρια συνωμοσιας καταληγει πιστευτη)
    στ) τον υποτιθεμενο προιστορικο κατακλυσμο, που το μονο επιστημονικα γνωστο πλησιεστερο του ειναι οι τοπικες πλημμυρες αλλα, κυριως, το λιωσιμο των παγων και η μεγαλη ανοδος της σταθμης της θαλασσας τους (αρκετους) αιωνες που προηγηθηκαν της γεωργικης επαναστασης (και που δεν μας εχουν αφησει ευρηματα "ανωτερου" πολιτισμου),

    εχω να σημειωσω οτι η ανωτερω θεωρια ειναι, υπο την πλεον φιλευσπλαχνη οπτικη γωνια, διατρητη σαν διχτυ και ευσταθης σαν χαρτινος πυργος…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*