Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:32 - 11/05/2011

Το μυστηριο των USOS

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο καθένας γνωρίζει τι είναι τα UFO (Unidentified Flying Objects), αλλά λίγοι είναι εξοικειωμένοι με την έννοια του αδερφικού φαινομένου των USOs (Unidentified Submerged Objects). Θεάσεις USOs αναφέρονται λιγότερο συχνά απ’ ότι αυτές των UFOs, καθώς λίγοι άνθρωποι έχουν εύκολη πρόσβαση στους βυθούς. Ωστόσο, θεάσεις USOs έχουν αναφερθεί και σας παρουσιάζουμε μία συλλογή από αυτές παρακάτω.


Τα USOs είναι αγνώστου ταυτότητας υποθαλάσσια αντικείμενα τα οποία είναι το αντίστοιχο των UFOs που βλέπουμε στον ουρανό. Παρόλο που αναφέρονται σπανιότερα, υπάρχουν αρκετά περιστατικά. Συνήθως γίνονται αναφορές από ψαράδες, ναυτικά ραντάρ, και κατοίκους περιοχών που βρίσκονται κοντά σε θάλασσες, ποτάμια και λίμνες.

Ένα περιστατικό προέρχεται από μία περιοχή μόλις 20 μίλια νότια της Μάλτας, όπου κάποιοι ψαράδες ψάρευαν με το μικρό τους σκάφος. Είδαν κάτι που αρχικά τους φάνηκε για τέρας (κάτι που βέβαια αργότερα περιέγραψαν πως έμοιαζε κάπως με μαύρο υποβρύχιο) να πλέει στην επιφάνεια του νερού και πανικοβλήθηκαν. Μάζεψαν τα δίχτυα τους και ξεκίνησαν τη μηχανή του σκάφους τους όταν ένα εκτυφλωτικό φως άστραψε από το άλλο σκάφος. Όταν συνέβη αυτό, φάνηκαν μερικά πλάσματα να τρέχουν πάνω στο κατάστρωμά του. Οι άνδρες ανέφεραν ότι τα πλάσματα είχαν το ύψος ενός 10χρονου παιδιού και είχαν κάποιες συσκευές γύρω από τη μέση τους οι οποίες φαίνονταν μόνο τη στιγμή που το σκάφος εξέπεμπε περιοδικά το εκτυφλωτικό του φως. Όταν τα πλάσματα μπήκαν πάλι μέσα στο σκάφος τους, αυτό άρχισε να λάμπει σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορούσες καν να το κοιτάξεις και βυθίστηκε στη θάλασσα.

Το 1973 ένας ψαράς από το Μισσισίππι ήρθε σε επαφή με ένα υποβρύχιο σκάφος. Ήταν μόλις έναν μήνα μετά από ασυνήθιστο αριθμό θεάσεων UFO και συνέβη στο ποτάμι Pascagoula αργά εκείνη τη μέρα. Ο άντρας ισχυρίστηκε πως ήταν ένα φωτεινό μεταλλικό αντικείμενο 4-6 πόδια κάτω από την επιφάνεια. Το σκάφος κινούταν με ταχύτητα 4-6 κόμβων και εξέπεμπε μία κιτρινωπή ακτίνα φωτός. Τέλος ισχυρίστηκε πως προσπάθησε και τα κατάφερε να το απωθήσει με το κουπί τη βάρκας του, καθώς αυτό προσπαθούσε να τον πλησιάσει, κάτι που βέβαια ακούγεται κάπως αστείο.

Ένα περιστατικό που θεωρείται το πιο περίεργο όσων έχουν συμβεί έως σήμερα, συνέβη στο λιμάνι Shag της Νέας Σκωτίας, γύρω στα 1967. Ένα σκάφος αιωρείτω στον αέρα εκπέμποντας κιτρινωπό φως όταν ξαφνικά έπεσε (ή πέταξε) μέσα στα νερά του λιμανιού. Αφότου βυθίστηκε, το κιτρινωπό φως μπορούσε ακόμα να γίνει ορατό κάτω από την επιφάνεια του νερού, να κινείται αφήνοντας μία ουρά από φυσαλίδες και κίτρινου αφρού στην επιφάνεια. Η Καναδική Ακτοφυλακή έφτασε στο σημείο νομίζοντας πως το αντικείμενο που έπεσε στο νερό ήταν αεροπλάνο. Την στιγμή που έφτασαν εκεί το μόνο που είχε μείνει ήταν μία ουρά κίτρινου αφρού, 80 ποδιών πλάτους και μισού μιλίου μήκους. Έρευνες που έγιναν από δύτες στο νερό, αλλά και άλλη μία στην στεριά για πιθανά χαμένα αεροσκάφη, δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα.


Άλλες αναφορές ισχυρίζονται ότι ένα δεύτερο σκάφος καταδύθηκε αργότερα στο νερό λίγο πιο δίπλα από εκεί που είχε καταδυθεί το πρώτο. Οι υποθέσεις αναφέρουν πως το δεύτερο σκάφος βοηθούσε στην επισκευή του πεσμένου σκάφους και όταν οι επισκευές τελείωσαν, τα δύο σκάφη πέταξαν στον ουρανό. Η σύγκρουση είχε μία λίστα μαρτύρων που αριθμούσε τα 11 άτομα και αναφέρθηκε στην Βασιλική Καναδική Έφιππη Αστυνομία. Μάλιστα τρεις από τους έφιππους αστυνόμους ήταν εκεί και παρατηρούσαν καθώς το κίτρινο φως κινούταν κάτω από την επιφάνεια.

Ο ωκεανός είναι βαθύς και σχετικά ανεξερεύνητος. Κάποιοι πιστεύουν πως τα USOs είναι οι κάτοικοι της χαμένης Ατλαντίδας που μας παρατηρούν, σε αντίθεση με άλλους που ισχυρίζονται πως είναι εξωγήινοι επισκέπτες. Οτιδήποτε είναι πάντως, αποτελούν ένα ακόμη από τα μυστήρια του πλανήτη μας.

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*