Το μέλλον σου δημιουργείται πάνω από το κεφάλι σου -Όλα όσα δεν γνωρίζεις για τον Ison !

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ , ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ

https://www.youtube.com/user/katoxikaNea

Loading...

55 thoughts on “Το μέλλον σου δημιουργείται πάνω από το κεφάλι σου -Όλα όσα δεν γνωρίζεις για τον Ison !

 1. Ανώνυμος says:

  ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.
  ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ. ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΚΙΝΕΖΟ-ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΚΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΜΑΖΟΝΙΟ.
  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ.
  Γ.Δ.

 2. Ανώνυμος says:

  Τεχνική ερώτηση: Πως γίνεται download τα video χωρίς converter ή downloader; Θα προσθέσεται κάποιο αρχείο avi ή ανάλογο τύπο για download χωρίς εγκατάσταση άχρηστων προγραμμάτων;

 3. Stratis says:

  Για τον Ανώνυμος 10:45 αλλά και για όποιον θέλει να κατεβάζει βίντεο μέχρι και 720p χωρίς περιττές εγκαταστάσεις προγραμμάτων.

  Αντιγράφεις την διεύθυνση του βίντεο από τον περιηγητή σου. παράδειγμα " http://www.youtube.com/watch?v=c8IGJqS_7NU#t=458 ", πας στην ιστοσελίδα http://keepvid.com/ ή απλά keepvid.com, επικολλάς την διεύθυνση και πατάς "Download". Επιλέγεις το "» Download MP4 « – (Max 480p)" και το βίντεο αποθηκεύεται αυτόματα στο ντοσιέ στο οποίο κατεβάζεις οτιδήποτε από τον περιηγητή σου.

  Και στα Βαρβαρικά:
  Αντιγράφεις [Copy ή Ctrl+C] την διεύθυνση του βίντεο από τον browser σου [Firefox, Chrome, Explorer κ.λπ.]. παράδειγμα " http://www.youtube.com/watch?v=c8IGJqS_7NU#t=458 ", πας στην ιστοσελίδα http://keepvid.com/ ή απλά keepvid.com, επικολλάς [Paste ή Ctrl+V] την διεύθυνση και πατάς "Download". Επιλέγεις το "» Download MP4 « – (Max 480p)" και το βίντεο αποθηκεύεται αυτόματα στο ντοσιέ στο οποίο κατεβάζεις οτιδήποτε από τον browser σου [Firefox, Chrome, Explorer κ.λπ.] σου.

 4. Ανώνυμος says:

  To σχημα του ISON φαινεται τριγωνικο ωστοσο η φωτογραφια αποτελειται απο διαφορετικες απεικονισεις του κομητη σε διαφορετικες γωνιες , απληροφορητοι !

 5. Ανώνυμος says:

  11 Δεκεμβρίου 2013 – 10:34 π.μ. ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ2
  Συμφωνώ …. και χάρηκα πολύ γιατί επιτέλους μπορώ να τον παρακολουθήσω στη σκέψη του.

  Stranger, για να σε βοηθήσω στις αποκωδικοποιήσεις σου, βάζοντας ένα λιθαράκι και εγώ από τις γνώσεις που κατέχω Άριστα,

  Σχετικά με τον Τοξότη που αναφέρεις:
  Είχαμε Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 3/12/2013, πριν λίγες μέρες δηλαδή, έχουμε φεγγάρι στη γέμιση, ενώ ο Τοξότης είναι το επόμενο ζώδιο που ακολουθεί μετά το Σκορπιό.
  Επιπλέον ο Τοξότης σαν ζώδιο και ποιότητα συμβολίζει και εκπροσωπεί τις φιλοσοφικές ιδέες, το δόγμα, την πνευματική εξέλιξη, τις ιδεολογίες, την ανώτερη γνώση (είτε απόκρυφη, είτε τα Πανεπιστήμια) και τη Θρησκεία επίσης. Είναι το ζώδιο της Ιδεολογίας!
  (της "νέας" που λες εσύ; και ετοιμάζονται να μας τη "φορέσουν";)

  Επίσης, σε ενημερώνω (για να βοηθήσω πάλι) πως ο πλανήτης που απεικονίζεται στο βίντεο σου, ο μεγάλος, είναι ο Δίας (έχω πάθος με τον Ουρανό και έχω σπουδάσει πολύ καλή Αστρολογία ενώ έχω πολλές φωτογραφίες των πλανητών της ΝΑΣΑ, άμα μαζεύψω κανένα φραγκάκι θα πάρω και σούπερ τηλεσκόπιο!).

  Εξάλλου, ο Δίας θα μπορούσε να είναι στην ίδια ευθεία με την Αφροδίτη αφού είναι τώρα "απέναντι" της, είναι αντικριστά ας πούμε σε "αντίθεση" (κατά την Αστρολογία πάντα, ΟΧΙ την Αστρονομία), Δίας στον Καρκίνο και Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Ουπς…… έχουμε πλανήτη και στον Καρκίνο……

  Ο Πλούτωνας εκτός του ότι έχει άλλη όψη από αυτή που έχει ο Δίας και δεν είναι αυτός στο βίντεο, είναι δίπλα στην Αφροδίτη, σε "σύνοδο" και αυτός στον Αιγόκερω. Επιπλέον μην ξεχνάς πως ο Πλούτων έχει και δυο δορυφόρους που θα έπρεπε να βλέπαμε στο βίντεο, τον ακολουθούν. Και ένα παραπάνω, πως ο Πλούτων είναι εξαιρετικά μακριά από τη Γη, ο Δίας πολύ κοντά (σε σχέση με τον Πλούτωνα).

  Αυτά, ελπίζω λίγο να βοήθησα στην αποκωδικοποίηση.

  Για να προλάβω κανένα χλευασμό… να σας ενημερώσω ότι γνωρίζω πάρα πολύ καλά τις διαφορά ανάμεσα στην Αστρονομία (και τις πραγματικές θέσεις των πλανητών και αστερισμών και την Αστρολογία) και Δεν είμαι επαγγελματίας Αστρολόγος, δεν έχω σχέση με ότι γνωρίζετε ως "αστρολόγους", χαρτομάντες, κ.λ.π.

  Δίνω τα στοιχεία αυτά στο Νίκο γιατί και αυτοί (οι όποιοι επικυρίαρχοι, οι εχθροί μας) την χρησιμοποιούν κατά κόρον την αληθινή, την αυθεντική γνώση της Αστρολογίας, όπως και ο Νοστράδαμος που ντρέπονται να γράφουν στα βιογραφικά του πως ήταν ΚΑΙ Αστρολόγος εκτός από Αστρονόμος. Και το έχουν εξαφανίσει από τα βιογραφικά όλων (Πυθαγόρα, Πλάτωνα, διάφοροι Πάπες, κ.λ.π.) και μπορεί να του χρησιμέψουν κάπου και αυτές οι πληροφορίες…..

 6. Ανώνυμος says:

  Ο ΤΟΞΟΤΗΣ ΓΥΡΝΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ, ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΩΣ ΕΞΗΣ- ΣΤΙΣ 28-11-2013, Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ,ΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ 20 ΜΟΙΡΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΩ,ΜΕ ΑΝΑΓΩΓΗ 24 ΜΟΙΡΕΣ ΠΙΣΩ,ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΙΣ 26 ΜΟΙΡΕΣ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ,ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ(26-29.ΜΟΙΡΕΣ) ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΙΚΟ.——- ΣΤΙΣ 6-1-2014,Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ,ΣΤΙΣ 23 ΜΟΙΡΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ,ΑΣΤΡΙΚΑ ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΙΣ 27 ΜΟΙΡΕΣ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ.ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ,Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΙΣ 20 ΜΟΙΡΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ,ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΕΞΑΓΩΝΑ(ΕΥΚΟΛΙΕΣ) ΜΕ ΕΡΜΗ ΚΑΙ ΑΦΡΟΔΙΤΗ.ΕΠΙΣΗΣ,ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ,ΗΛΙΟΥ–ΔΙΑ ΣΤΗΝ 15 ΜΟΙΡΑ,ΑΙΓΟΚΕΡΩ-ΚΑΡΚΙΝΟΥ,ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ.Ο ΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΡΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΛΕΙΔΑ ΜΟΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΣΤΙΣ 16-1-2014,ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ,ΣΤΙΣ 26 ΜΟΙΡΕΣ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ.ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ.———–Υ.Γ.ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΣΙΒΥΛΛΑΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ.—ΤΙΜΑΡΕΤΗ-

 7. Ανώνυμος says:

  Δεν πιστευω να ελαβες το. Σχολιο μου γισυτο το. Ξαναγραφω*** για. Να. Μπορεσης. Νσ. Καταλαβης. Τι προκειτε να. Δουμε μια. Και. Οπως. Εμπεδωσες. Οτι. Οντως. Το. Ημερολογειο. Των. Μαγια. Τωρα. Ενεργοποιητε αρχινα να εισε πιο ευερεθιστοσ στα μυνηματσ που θα. Λσμβανης***** περα απο. Το. Δεδωμενο. Υπαρχη και το μη. Τεκμιριωμενο. Απο. Τους. Ορθολογιστες**** απο. Αυτα. Που. Θα ενεργοποιηθουν. Μετα. Την. Εμφανηση. Του. Σταυρου. Δεν. Νομιζω. Οτι. Τους. Αρεση *** εινε. Καπως σαν τη. Δαμοκλειος. Σπαθη. Και. Ισως οι. Θυσιες να. Γινοντε για. Να. Απενεργοποιησουν. Καταστασης
  Αυτο. Εινε. Πρωσοπικο. Μυνημα. ***** ΑΠΟ. ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ

 8. Ανώνυμος says:

  Συμπληρωση. Πιστεω. Οτι. Η. Ειμαρμενη. Εχη. Ενεργοποιηθη. Ευχομε. Το. Καλυτερο. Σε. Ολους. Τους αθωους. Γιατι. Εαν. Θυσιαστουν τοτε

 9. Ανώνυμος says:

  με λιγα λογια θα την βγαλουμε καθαρη το 2014 η θα μας φαει η μαρμαγκα ολους μαζι? Ζητω παρεμβαση απο τον stranger ton samara ( τον πορθυπουργο) και τον αρχηγο ενοπλων δυναμεων στο σχολιο μου

 10. Ανώνυμος says:

  ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ,ΕΓΙΝΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ— Η ΣΩΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ,ΣΤΙΣ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013–ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ- ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ, ΤΟΞΟΤΗ-ΔΙΔΥΜΩΝ–26 ΜΟΙΡΕΣ.—–ΤΙΜΑΡΕΤΗ—–

 11. giorgos says:

  Τυχη=Αγνωστος Πλανητης=Νεμμεσις=Πλανητης Χ=Νιμπιρου

  Αστερισμος του Καρκινου ειναι η προελευση του Ισον οπως κ το σπιραλ της Νορβηγιας προς τα εκει εδειχνε.
  Οι Πυραμιδες αντικατροπτιζουν τον Ωριωνακ τα αστρα του.

 12. ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ says:

  —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

  ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
  ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΛΙΓΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ISON.
  ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΘΕΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΓΗ ΠΡΟΣ ISON ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ/ΕΤΟΣ (ΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΤΩ).
  11/12/2013 ΕΩΣ ΚΑΙ 13/12/2013 ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΦΙΟΥΧΟΥ HIP 77622 ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ HIP 77070.
  14/12/2013 ΚΑΙ 15/12/2013 ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΧΕΡΙ ΗΡΑΚΛΗ HIP 80170 ΚΑΙ ΟΥΝΟΥΚΑΛΧΑΙ HIP 77070 ΟΦΙΟΥΧΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ.
  16/12/2013 ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ 17/12/2013 ΣΗΜΑΔΙΑΚΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΝ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΓΩΝΙΑ ΑΓΚΩΝΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ ΠΕΛΕΚΥ ΣΕ ΧΕΡΙ ΗΡΑΚΛΗ HIP 80170 ΜΕ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΟΦΕΩΣ HIP 78072 ΚΑΙ HIP 77450 ΜΑΤΙ ΦΙΔΙΟΥ ΟΦΙΟΥΧΟΥ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΔΙΑΚΗ ΗΜΕΡΑ..ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΝ.
  17/12/2013 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 20/12/2013 ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΗΣΥΧΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΦΙΟΥΧΟ (ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ HIP 77450 ΜΑΤΙ ΦΙΔΙΟΥ ) ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΒΟΡΕΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ

  ΒΟΡΕΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ;
  ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ……
  ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ…
  ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΠΟΥ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΣΤΕΦΑΝΩΘΕΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΄΄Η΄΄ (ΛΕΙΠΕΙ ΚΕΙΜΕΝΟ)
  ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ HIP 78159 ΚΑΙ HIP 78493 ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ
  ΑΠΟ 21/12/2013 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ
  24/12/2013 ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ 25/12/2013 ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟ ΤΟΝ HIP 79992 ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ.
  25/12/2013 ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΩΔΕΚΑΩΡΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ 26/12/2013 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΩΝ.

  ΕΔΩ ΣΤΑΜΑΤΩ ΛΟΓΩ ΚΟΥΡΑΣΗΣ.
  ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ISON.

  ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

  ΕΝΑΣ
  ΠΟΥ
  ΒΛΕΠΕΙ

 13. Ανώνυμος says:

  στο βιβλιο του νοστραδαμου εχει το προσωπο της σεληνης,αν αφεθεις πραγματικα μπορεις να το δεις…οταν το πρωτοειδα αν και αργισα μπορω να πω…τρομαξα πολυ εστριβε δεξια αριστερα και φυσουσε..

 14. Ανώνυμος says:

  ΠΡΟΣ ΤΙΜΑΡΕΤΗ
  ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ''ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ'' ΣΤΟ ''ΑΣΤΡΙΚΑ'' ΠΑΜΕ 24 ΜΟΙΡΕΣ ΠΙΣΩ; ΟΠΟΤΕ ΣΤΙΣ 6-1-14 Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΕ ΑΝΑΓΩΓΗ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ 29 ΜΟΙΡΕΣ ΤΟΞΟΤΗ;
  Γ.Δ.

 15. Ανώνυμος says:

  ΑΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ… ΩΣ ΚΟΜΑΤΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ. ΠΑΝΤΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

  Ο ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ:
  http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CE%B5%CE%AF%CF%81%CF%89%CE%BD

  ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΚΕΙΔΗ ΗΡΑΚΛΗ. Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Γ΄ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ.. ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ.

  ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΩΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΚΕΝΤΡΙ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ) ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΚΑΒΟΥΡΑΣ.

  ΤΟ ΑΡΘΡΟΠΟΔΟ ΚΑΡΚΙΝΟΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΛΕΓΕΤΕ ΓΑΛΆΤΙΑ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΒΙΔΑ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ)… ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΑΡΩ… ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "LA LUNΕ":
  http://www.geocities.jp/ideryusei/Cabbale_Tarot_La_Lune.jpg

  ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ Η ΚΑΡΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑ….:
  http://www.tarot-lovers.com/images/the-moon.jpg

  Η ΚΑΤΩΘΕΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΛΕΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 16.
  http://www.tarot-lovers.com/the-moon-detail.shtml

  ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΥΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΥΚΟ… ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΙ ΗΛΙΑΚΕΣ "ΣΤΑΓΟΝΕΣ" ΑΚΤΙΝΕΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΓΡΑΜΜΑ ΓΙΟΝΤ (Υ, J, Ι) ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΒ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΓΙΩΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΖΕΪ.

  ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ Υ, J, Ι ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ, ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΑΓΓΛΙΚΗ ΚΑΙ ΙΟΥΔΑΪΚΗ ΓΡΑΦΗ, ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 10 ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ.

  http://www.cosmictelegram.gr/article/%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B7/%CE%B3%CE%BB%CF%89%CF%83%CF%83%CE%AC%CF%81%CE%B9/%CE%B3%CE%B9%CF%8C%CE%BD%CF%84

  ΒΕΒΑΙΩΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 10 ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ.

  ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ V ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ:
  http://4.bp.blogspot.com/-9IrvencP2ws/TqnbR5tGSBI/AAAAAAAAAcA/Zdh65lXKxdU/s1600/v-logo.jpg

  ….Και έχει ορκιστεί να συντρίψει…αυτά τα παραδόπιστα επικίνδυνα αποβράσματα μιας νεωτεριστικής κίνησης… που συγκαταβαίνουν βίαια, κακοήθη, και αδηφάγα…την παραβίαση της επιθυμίας!

  Η μόνη ετυμηγορία είναι η εκδίκηση.
  Μια Βεντέτα! Που κρατιέται ως τάμα, όχι μάταια!

  Για την αξία και την ειλικρίνεια…Ώστε μια μέρα, θα δικαιωθούν αυτοί που επαγρύπνησαν και οι ενάρετοι!…..

  Πράγματι, αυτή η πολυλογία, στρέφεται προς μια φλύαρη αγόρευση… Επιτρέψτε μου να προσθέσω, ότι είναι μεγάλη μου τιμή να σας γνωρίσω…

  Και μπορείς να με φωνάζεις "V".

  Εσύ είσαι τρελός πιθανότατα;

  Είμαι σίγουρος ότι αυτό λένε!!!!…

  Μπορώ να ρωτήσω με ποια συνομιλώ;

  Είμαι η Ήβη!…

  ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΒΗ:
  http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%89%CE%B2%CE%B7_%28%CE%BC%CF%85%CE%B8%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1%29

  ΚΑΤΑ ΤΟΝ Θ. ΑΞΙΩΤΗ: ….Ο Ήλιος – Σείριος σαν μήτρα τ’ ουρανού παίρνει τη μορφή του «V». Το σχήμα αυτό χαρακτηρίζει το σημείο ένωσης των γυναικείων ποδιών, και κατ’ επέκταση της μήτρας, που οι Σουμέριοι τ’ ονόμαζαν Bar – Sil (a)….

  ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ V ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΓΡΟΥ (ΟΧΙ ΤΡΑΓΟΥ)… ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ U ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ… ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΗΤΡΑ ΔΟΧΕΙΟ.

  Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ – ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ… ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ:
  http://static.pblogs.gr/f/290151-msp5.JPG

  ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ… ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ.

  ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

  Υ.Γ. ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ… Wir schätzen Adonis!!!
  http://content-mcdn.imerisia.gr/filesystem/images/20111026/low/imerisia_LARGE_t_1061_42898793.JPG

 16. Ανώνυμος says:

  όταν ελειτουργούσε, παραστεκότανε 'Αγγελοι που τους βλέπανε με τα μάτια τους πολλοί … και που έλεγε το «Eιρήνη πάσι», οι 'Αγγελοι αντιφωνούσανε «Kαι τω πνεύματί σου» αντί των ψαλτάδων, και τον περιέλουζε υπερφυσική φωτοχυσία…

  ΣΥ ΠΥΡ ΕΊΔΟΝ ΈΤΗ ΠΟΛΛΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ!

  ΕΊΝΑΙ ΌΛΟΙ ΕΔΏ ΓΑΊΑ ΓΥΝΗ!

  ΜΗΝ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ..

  ΕΊΝΑΙ ΛΥΚΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΚΛΗΡΟΣ..

  ΜΕ ΈΝΔΥΜΑ .. ΑΡΝΙΟΎ…

  ΒΑΣΙΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΌΝ .

  ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΔΎΣΚΟΛΑ..

  ΦΑΕΘΩΝ

  Υ Γ. να τον χαίρεσαι….

 17. Ανώνυμος says:

  αν κρίνω πάντως από τις αναλύσεις των σχολιαστών, αντίθετα με τα πορίσματα του βίντεο, εδώ μάλλον μας περιμένει/μας έρχεται κάποιου είδους "βοήθεια" και όχι καταστροφή.
  Δηλαδή, καταστροφή μπορεί να γίνει αν ανοίξει ο πόλεμος, θα γίνει δηλαδή της τρελής, αλλά τουλάχιστον τώρα φαίνεται (σύμφωνα με τις αναλύσεις των σχολιαστών πάντα) ότι οι άνθρωποι -σαν οντότητες, και αυτοί αυτού του πλανήτη- έχουν και μια "φιλική" δράση άνωθεν….

  Κάτι επεμβαίνει να χαλάσει τα σχέδια των…. "κακών" (ας τους πούμε έτσι..)

  Κατάλαβα λάθος;

 18. Maria Vaia says:

  ΠΡΟΣ ΦΑΕΘΩΝΑ 9.14 π.μ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΟΛΥΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ,- ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ – ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ????????? ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ-ΓΥΝΗ ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΟΥ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ??????????? ΤΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΔΕ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΓΑΙΑ???? ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΕΣ??? Η ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ??? ΣΤΙΣ 20-12 ΕΓΡΑΨΑ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ, ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ, ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ. Ο ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ, ΚΑΙ Ο ΞΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ISON ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ. ΣΥΜΠΤΩΣΗ???? ΕΣΥ?????? ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ?????? ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ

 19. Ανώνυμος says:

  σ' ευχαριστώ πολύ…
  χαίρομαι που είσαι πάντα δίπλα μας..
  και μας προσέχεις…..παρά την κούρασή σου….
  συνέχισε να μας μιλας, το έχουμε ανάγκη…..σ' ευχαριστώ..και πάλι…. από καρδιάς…

 20. Ανώνυμος says:

  Ο πλανητης που αναφέρεται ειναι ο Δίας και οχι ο Πλούτωνας. Επίσης δεν είναι σκορπιός αλλά καραβίδα που για τους καθολικους συμβόλιζε για αιώνες εκτος απο τον αστερισμό του Καρκίνου τον διαβολο. Σε αρχαίες καθολικες εκκλησιες βρισκουμε συχνα αυτό τον συμβολισμό αλλα και στα χαρτιά ταρο που χρησιμοποιησαν οι μαγισσες της Μασσαλίας και ο Νοστραδαμος.
  Α.

 21. Ανώνυμος says:

  ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΕΝΟΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ. (ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΥΤΥΧΩΣ).
  ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ.
  –ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ METEOR STRIKE ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΟ. ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ Η-Ζ-Ε-Π ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ KEYSTONE.
  –ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ
  ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ISON.
  KAI MIA EΡΩΤΗΣΗ. Η ΚΟΙΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΠΟΥ ΤΗ ΔΙΑΣΧΙΖΕΙ Ο ΙΝΔΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΣΜΙΡ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΛΑΔΑ UNHARD; EYXAΡΙΣΤΩ
  Γ.Δ.

 22. Ανώνυμος says:

  Συ Πυρ εΙΔΏΝ…

  ΌΧΙ Ο ΑΠΕΘΑΝΤΟΣ ΕΩΣΦΌΡΟΣ…

  ΑΥΤΟΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ!

  Ο ΝΟΏΝ ΝΟΕΊΤΩ…

  ΦΑΕΘΩΝ που καιρός για κούραση..

  ΥΓ νασαι καλά ..

 23. Maria Vaia says:

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ . ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΤΟ " ΜΕ ΕΝΔΥΜΑ ΑΡΝΙΟΥ " . ΟΜΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑΣΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΜΑΣ ΕΡΓΟ. Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ!!! ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ… ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ

 24. Αιώνιος μαθητής says:

  Αγαπητέ STRANGER θα ήθελα να σκεφτείς την περίπτωση στην φωτογραφία του Νοστράδαμου οι τρεις συσκοτισμένοι πλανήτες να μην είναι τρεις πλανήτες αλλά τρεις μέρες συσκότισης της γης. Εμένα μου φαίνεται να δένει λίγο καλλίτερα έτσι. Αιώνιος μαθητής.

 25. Ανώνυμος says:

  13 Δεκεμβρίου 2013 – 10:19 π.μ.

  Ναι, σαν ερμηνεία κολάει αυτό που λες καλύτερα γιατί "συμφωνεί" και με κάποιες προφητείες, όμως αυτό το σύμβολο (το κυκλάκι μισοσκοτισμένο) είναι και το σύμβολο ενός πλανήτη σε έκλειψη, ή μας δείχνει τον Ήλιο σε έκλειψη για 3 μέρες (τρια κυκλάκια συσκοτισμένα μέσα στο τρίγωνο).
  Δηλαδή μας δείχνει έναν πλανήτη ή τον ίδιο τον Ήλιο (όχι 3 πλανήτες) σε έκλειψη για 3 μέρες λέω εγώ…

 26. giorgos says:

  Κ ενα πολυ καλο σχολιο απο τον ιδιο τον γραφο
  ντα του κειμενου.

  Aν εννοεις διαστημοπλοιο, κατα μια εννοια οτι υπαρχει στο διαστημα πλεει! Ομως αν λες οτι ειναι μηχανημα και μεσα εχει εξωγηινα οντα , πρεπει να καταλαβεις οτι "κομητης" ποτέ δεν ειναι "απλά" κομμητης, επειδη αυτο που βλεπεις ειναι μονο το 3 ντι. Ολα ειναι συνειδησεις, και αυτος ο κομμητης ειναι ολοκληρο συστημα συνειδησεων, πολλων διαστασεων! Γιαυτο πολλοι εχουν την ιδεα του διαστημοπλοιου που μεσα ειναι ανθρωποειδη! Οι συνειδησεις που ειναι εκει ομως δεν ειναι ανθρωποειδων , αλλα άλλης μορφης που μπορει να ερθουν στην Γη και να δημιουργησουν νεα γενια στο ντιεν εει των ανθρωποειδων και ολης της Γης , μεσω συνθεσης!

 27. ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ says:

  —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

  ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

  ΠΡΟΣ Γ.Δ. 12 Δεκεμβρίου 2013 – 11:22 μ.μ.
  ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ, ΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΛΑΔΑ UNHARD…
  ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΜΕΓΑ ΣΕΙΣΜΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 8 ΡΙΧΤΕΡ (GRAN ΑΝΑΜΕΣΑ SHOGRAN KANSHIAN PATTIKA ΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΟΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΙΝΔΙΑΣ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΩΣΕ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΛΟΥΧΙΣΤΑΝ ΜΕ ΣΕΙΣΜΟ 7.8 ΡΙΧΤΕΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΥΣΗ ΝΗΣΟΥ.
  ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΟΙΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΙΡΑΝ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΙΝΔΙΑ.

  ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥ /
  ΚΑΤΑ-ΣΤΡΕΜΜΕΝΟΥ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΝΑΣΑ) ISON.

  26/12/2013 ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗΣ ISON ΣΤΗΝ ΡΑΧΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΣΤΟ ΑΣΤΡΟ HIP 80331 ΚΑΡΔΙΑ 14DRA ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΑ.
  27/12/2013 ΠΕΡΑΣΜΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ HIP 80331 ΚΑΙ 28/12/2013 Η ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ.
  29/12/2013 ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΝ ΔΕΚΑΤΗ ΜΕ ΕΝΤΕΚΑΤΗ ΠΡΩΙΝΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ HIP 80331 14DRA ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.
  ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΝ.
  30/12/2013 ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΡΚΤΟ – ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ.
  ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΑ HIP 83895 / 22DRA (ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΑ).
  ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΝΩΤΑ ΜΑΣ ΑΚΑΛΥΠΤΑ ΕΝΑΡΞΗ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΑΡΚΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ.
  ΑΠΟ ΤΙΣ 31/12/2013
  (ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΣ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ)
  ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 02/01/2014 Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ.
  ΑΠΟ ΤΙΣ 19.00 ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΕΡΑΣ (02/01/2014) ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΟΜΑΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΟΤΙ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΑΡΚΤΟ ΜΕ ΤΟΝ HIP79882 / 21UMi.
  03/01/2014 ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΑΡΚΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ HIP 82080 / 22UMi ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΑΡΚΤΟΥ ΟΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΑΙΣΙΩΣ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΤΗ ΠΡΩΙΝΗ ΤΗΣ 04/01/2014.
  ΑΠΟ 05/01/2014 ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΗΦΕΥΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΑΡΚΤΟΥ ΜΕ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΤΟΝ HIP 85822 / YILDUN 23UMi ΟΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ 06/01/2014 ΤΗΝ ΔΩΔΕΚΑΤΗ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΗ.
  ΑΠΟ ΤΙΣ 06/01/2014 ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΠΟΛΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ HIP 11767 / 1UMi ΜΕ ΤΗΝ 08/01/2013 ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ.
  ΑΠΟ 08/01/2014 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 19/01/2014 08:00 ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΒΑΣΗ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΡΟΣ ΚΑΜΗΛΟΠΑΡΔΑΛΗ ΜΕ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΤΟΝ HIP 17959 ΣΗΜΕΙΟ ΚΛΕΙΔΙ ΑΦΙΞΗΣ ΤΗΝ 17/01/2014 ΔΕΚΑΤΗ ΠΡΩΙΝΗ.
  ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΟΡΕΙΑ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΥΦΕΥΣ, ΚΑΣΣΙΟΠΗ, ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ, ΠΕΡΣΕΥΣ, ΟΛΟΙ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΒΟΡΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ Ο ISON ΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΜΗΛΟΠΑΡΔΑΛΗ ΠΡΟΣ ΔΥΣΜΑΣ ΤΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ
  –ΕΚΤΙΜΗΣΗ–
  ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

  Ο ISON ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΘΕΑΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΝΩ ΕΞΗΛΘΕ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΗΛΙΟ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
  ΘΑ ΔΩ ΤΙΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΘΕΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΓΗ ΠΡΟΣ ISON (ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥ) (ΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΤΩ) ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΑΝΩ (ΑΣΤΡΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ).

  ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

  ΕΝΑΣ
  ΠΟΥ
  ΒΛΕΠΕΙ

 28. Ανώνυμος says:

  εχω καποιες παρατηρησεις που θα ηθελα να καταθεσω
  αν εχει γινει λαθος στην ημερομηνια, τοτε θα πρεπει να ειναι ενα ετος μειον και οχι ενα ετος συν
  το σχημα το οποιο δημιουργειται μεταξυ γης, ισον και αφροδιτης βασει αναλογιων ειναι ξιφος και οχι σταυρος
  μερικοι δυστυχως μπερδευουν την γεωκεντρικη αστρολογια με την ηλιακη αστρονομια. σε ηλιακη προβολη στις 6 ιανουαριου οντως γινεται συνοδος γης, αφροδιτη, δια αλλα και σεληνης με αντιθεση πλουτωνα στον αξονα καρκινος- αιγοκαιρος με αστρολογικη προσεγγιση αλλα με αστρικη προσεγγιση στον αξονα διδυμων – τοξοτη.
  αυτα . ΛΑΟΝΙΚΟΣ

 29. Ανώνυμος says:

  Aν εννοεις διαστημοπλοιο, κατα μια εννοια οτι υπαρχει στο διαστημα πλεει! Ομως αν λες οτι ειναι μηχανημα και μεσα εχει εξωγηινα οντα , πρεπει να καταλαβεις οτι "κομητης" ποτέ δεν ειναι "απλά" κομμητης, επειδη αυτο που βλεπεις ειναι μονο το 3 ντι. Ολα ειναι συνειδησεις, και αυτος ο κομμητης ειναι ολοκληρο συστημα συνειδησεων, πολλων διαστασεων! Γιαυτο πολλοι εχουν την ιδεα του διαστημοπλοιου που μεσα ειναι ανθρωποειδη! Οι συνειδησεις που ειναι εκει ομως δεν ειναι ανθρωποειδων , αλλα άλλης μορφης που μπορει να ερθουν στην Γη και να δημιουργησουν νεα γενια στο ντιεν εει των ανθρωποειδων και ολης της Γης , μεσω συνθεσης!
  Μια τεράστια του χρόνου σπατάλη, κάτι το αδύνατο
  Να εφεύρεις το όνειρο, μια ζωή σε μια μέρα
  Μια σκηνή πέρα από την σελήνη
  Ένας όμορφος κόσμος, που απέχει ένα βήμα
  Μην ανάβεις το φως, τράβα απλά την κουρτίνα
  Πεταλούδες γυρνούν στην Αθήνα
  Πάρκα στο κέντρο, καλοκαίρι μυρίζει
  Μια μητέρα, μια ερωμένη, μία κόρη περιμένει
  Αλλάζουν όλα, αλλάζω κι εγώ
  Ένας μαγνήτης στο ψυγείο, ένα σημείωμα, ένα αστείο
  Ένα σπίτι, ένα φιλί, ένα αντίο

  Φίλα με ακόμα
  Φίλα με ακόμα
  Όλα τα άλλα ηχούν μακρινά
  Ένα αστέρι που σκάει στου ουρανού την καρδιά

  Φίλα με ακόμα
  Φίλα με ακόμα
  Θέλω να ‘μαι μαζί σου, να κυνηγάω μαζί σου
  Τα κύματα όλα της μοίρας

  Ένα κορίτσι χορεύει στον ουρανό, στο δωμάτιο
  Το δρόμο, την δουλειά, το σχολείο
  Μια ψυχή και άλλη μία, και μια συνομιλία
  Μόνο μάτια, και λέξη καμία
  Ένα τέλειο λάθος, μια καινούργια αρχή
  Ένα δάκρυ που δεν μπορεί να κρυφτεί
  Μια ανάσα βαθιά, για να μην τρελαθώ
  Μια ιστορία αγάπης, τι πιο απλό
  Και Θεός, και αμαρτία, κι άλλη μια ευκαιρία
  Για όσους δεν βρήκαν το χρόνο να ψάξουν
  Είναι μέσα σου η λύση, που θα τιμωρήσει
  Όσους δεν έχουν φτερά να πετάξουν

  Φίλα με ακόμα
  Φίλα με ακόμα
  Όλα τα άλλα ηχούν μακρινά
  Ένα αστέρι που σκάει στου ουρανού την καρδιά

  Φίλα με ακόμα
  Φίλα με ακόμα
  Θέλω να ‘μαι μαζί σου, να γεράσω μαζί σου
  Το φεγγάρι να έχουμε στρώμα

  Και τυχαίο και γραφτό, το μεγάλο μωρό
  Που παίζει με τόξο και βέλη
  Που χτυπάει και φεύγει, όλα τα ανατρέπει
  Μα ο χάρτης τον δρόμο σου δείχνει
  Του κρυμμένου θησαυρού, το ταξίδι τελειώνει
  Εκεί που είναι αδύνατον να ‘μαστε μόνοι
  Σε κοιτάζω στα μάτια, σαν καθρέφτες γυαλίζουν
  Το πιο ωραίο εαυτό μας αντικατοπτρίζουν

  Φίλα με ακόμα
  Φίλα με ακόμα
  Όλα τα άλλα ηχούν μακρινά
  Ένα αστέρι που σκάει στου ουρανού την καρδιά
  Φίλα με ακόμα

 30. Ανώνυμος says:

  Συμφωνώ …. και χάρηκα πολύ γιατί επιτέλους μπορώ να τον παρακολουθήσω στη σκέψη του.

  Stranger, για να σε βοηθήσω στις αποκωδικοποιήσεις σου, βάζοντας ένα λιθαράκι και εγώ από τις γνώσεις που κατέχω Άριστα,

  Σχετικά με τον Τοξότη που αναφέρεις:
  Είχαμε Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 3/12/2013, πριν λίγες μέρες δηλαδή, έχουμε φεγγάρι στη γέμιση, ενώ ο Τοξότης είναι το επόμενο ζώδιο που ακολουθεί μετά το Σκορπιό.
  Επιπλέον ο Τοξότης σαν ζώδιο και ποιότητα συμβολίζει και εκπροσωπεί τις φιλοσοφικές ιδέες, το δόγμα, την πνευματική εξέλιξη, τις ιδεολογίες, την ανώτερη γνώση (είτε απόκρυφη, είτε τα Πανεπιστήμια) και τη Θρησκεία επίσης. Είναι το ζώδιο της Ιδεολογίας!
  (της "νέας" που λες εσύ; και ετοιμάζονται να μας τη "φορέσουν";)

  Επίσης, σε ενημερώνω (για να βοηθήσω πάλι) πως ο πλανήτης που απεικονίζεται στο βίντεο σου, ο μεγάλος, είναι ο Δίας (έχω πάθος με τον Ουρανό και έχω σπουδάσει πολύ καλή Αστρολογία ενώ έχω πολλές φωτογραφίες των πλανητών της ΝΑΣΑ, άμα μαζεύψω κανένα φραγκάκι θα πάρω και σούπερ τηλεσκόπιο!).

  Εξάλλου, ο Δίας θα μπορούσε να είναι στην ίδια ευθεία με την Αφροδίτη αφού είναι τώρα "απέναντι" της, είναι αντικριστά ας πούμε σε "αντίθεση" (κατά την Αστρολογία πάνταΜία εικόνα χίλιες λέξεις και μία γυναίκα που πίστευε ότι άξιζε αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες. Ο λόγος γίνεται για την περίφημη Oprah Winfrey, η οποία κάλεσε το ζευγάρι στην εκπομπή της και τους πρόσφερε μια δωροεπιταγή αξίας 250.000 δολαρίων, καθώς κι ένα γαμήλιο ταξίδι στο Λας παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από 11 χρόνια.
  Όλα ξεκίνησαν όταν ο Rozonno και η γυναίκα του Mia McGhee δημοσίευσαν μια οικογενειακή φωτογραφία στο Facebook με τα εξάδυιμά τους. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο λύκειο και παντρεύτηκε σε ηλικία 18 και 19 αντίστοιχα. Επί τρία ολόκληρα χρόνια προσπαθούσαν να κάνουν παιδί μέχρι που κατέφυγαν σε θεραπεία γονιμότητας, αποκτώντας τελικά 6.
  Στην εκπομπή το ζευγάρι μίλησε για τις οικονομικές και όχι μόνο δυσκολίες του να μεγαλώνεις 6 παιδιά, δίνοντας χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι σε καθημερινή βάση χρειάζονται 50 πάνες και 30 μπιμπερό με γάλα.
  Η εκπληκτική αυτή φωτογραφία προκάλεσε τεράστια αίσθηση σε εκατομμύρια κόσμο στο διαδίκτυο, όπως ακριβώς και στην Oprah η οποία με το που την είδε είπε: ''Τη λατρεύω αυτή την εικόνα, πρέπει να τους συναντήσω''.
  Το ζευγάρι σαφώς συγκλονισμένο από την γενναιοδωρία αυτή δεν μπορούσε να κρύψει την ευχαρίστηση και τα δάκρυά του.
  Ο Πλούτωνας εκτός του ότι έχει άλλη όψη από αυτή που έχει ο Δίας και δεν είναι αυτός στο βίντεο, είναι δίπλα στην Αφροδίτη, σε "σύνοδο" και αυτός στον Αιγόκερω. Επιπλέον μην ξεχνάς πως ο Πλούτων έχει και δυο δορυφόρους που θα έπρεπε να βλέπαμε στο βίντεο, τον ακολουθούν. Και ένα παραπάνω, πως ο Πλούτων είναι εξαιρετικά μακριά από τη Γη, ο Δίας πολύ κοντά (σε σχέση με τον Πλούτωνα).

  Αυτά, ελπίζω λίγο να βοήθησα στην αποκωδικοποίηση.

 31. Ανώνυμος says:

  Τεχνική ερώτηση: Πως γίνεται download τα video χωρίς converter ή downloader; Θα προσθέσεται κάποιο αρχείο avi ή ανάλογο τύπο για download χωρίς εγκατάσταση άχρηστων προγραμμάτων;Ποτέ η καρδιά του ερωτευμένου δεν ηρεμεί και δεν καταλαγιάζει…. Είναι σαν τη φουρτουνιασμένη θάλασσα που, ακόμα κι αν κοπάσουν οι άνεμοι και πέσει άπνοια και ξηρασία τριγύρω, αυτή θα συγκρατεί στα βάθη της την ορμητική κίνηση… Κι είναι γελασμένοι όσοι την κρίνουν απ'τη γαλήνη της επιφάνειας και την ημεράδα της εξωτερικής όψης… Οι θάλασσες, όπως κι οι έρωτες κρύβονται… για να μην τους θωρούν οι αμύητοι.. κι όσοι δεν έχουν περπατήσει ποτέ στους πρόποδες του φεγγαριού μια νύχτα με πανσέληνο….Σ'αγαπάω… κι αν δε στο είπα ποτέ, ήταν γιατί φοβόμουν μην τρομάξεις… Μα τώρα φοβάμαι πιο πολύ…. Κι έμαθα πως η αγάπη δεν πρέπει να σωπαίνει…!!!!!! Πρέπει να ακούγεται! Να πλημμυρίζει όλο το σύμπαν… Πρέπει να λάμπει και να φωτίζει τις ζωές μας…! Πρέπει να καίει… Για να ζεσταίνονται οι ψυχές μας…… Σ'αγαπάω……!!! ~Έμαθα, να ακούω πολλά…. Μα να πιστεύω ελάχιστα….
  << Δεν αρκούμαι πλέον σε λόγια… ΘΕΛΩ ΠΡΑΞΕΙΣ !!! >>
  ~Έμαθα, να αγαπώ & έμαθα να δείχνω στους ανθρώπους που αγαπώ,,,
  ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ !!!
  ~Έμαθα να κάνω πάντα αυτό που αισθάνομαι,,,, γιατί η ζωή είναι πολύ μικρή για να την ζει κανείς με απωθημένα….
  … … ~Έμαθα, να αποδέχομαι τον εαυτό μου & να τον συγχωρώ….
  Αυτό είναι αναγκαίο,,, για να μπορώ να προχωράω μπροστά….
  ~Έμαθα, να μην στρέφω το δάχτυλο μου σε κανέναν,,,, γιατί πάντα τα άλλα τέσσερα είναι στραμμένα προς εμένα.
  ~Έμαθα, πως ανάμεσα στους ανθρώπους που θα συναντήσω στο δρόμο μου,,,,
  θα είναι πολλοί αυτοί που θα θελήσουν να μου κάνουν κακό…. ΟΜΩΣ…
  ~Έμαθα πια να τους ξεχωρίζω & να τους προσπερνώ. Το πιο σημαντικό…
  ~Έμαθα όταν πέφτω…..Να μαζεύω τις δυνάμεις που μου έχουν απομείνει & να ξανασηκώνομαι…Όσες φορές κι αν αυτό συμβαίνει…
  ~Ναι…! 'Εμαθα να πεισμώνω,,, να παλεύω & να προσπαθώ….
  ~Έμαθα να αντέχω…
  Μπορεί να χάνω προσωρινά το δρόμο μου….
  Μα δεν πρεπει ΠΟΤΕ να ξεχνάω τον προορισμό μου…..!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *