Το κρυφό μήνυμα του κτιρίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Το κρυφό μήνυμα του κτιρίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Από την ολοκλήρωσή του και τα επίσημα εγκαίνιά του στις 14 Δεκεμβρίου 1999, το κτίριο του κοινοβουλίου της ΕΕ έχει σηκώσει πολλές συζητήσεις σχετικά με τη δομή του. Ο κεντρικός πύργος, που ονομάζεται κτίριο “Louise Weiss” (αφιερωμένο στην Γαλλίδα φεμινίστρια Louise Weiss
: 1893 – 1983), φαίνεται περίεργος και μοντερνιστικός. Γιατί φαίνεται ημιτελής; Εκείνοι «που ξέρουν» μας λένε ότι αντανακλά τον «ημιτελή χαρακτήρα της Ευρώπης». Ωστόσο, κάποιοι που ερεύνησαν το θέμα αυτό βρήκαν το κτίριο να κρύβει ένα σκοτεινό και βαθύ συμβολισμό. Εκθέτοντας την πραγματική πηγή έμπνευσης πίσω από το κτίριο Louise Weiss εκθέτουμε τις εσωτερικές πεποιθήσεις της παγκόσμιας ελίτ, τις σκοτεινές προσδοκίες τους και την ερμηνεία τους από αρχαίες γραφές.

Θα πάμε κατευθείαν στο θέμα : Το κτίριο Louise Weiss έχει ως στόχο να μοιάζει με το ζωγραφικό πίνακα “Ο Πύργος της Βαβέλ” του Pieter Brueghel του Πρεσβύτερου
από το 1563. Η ιστορία λέει ότι ο Πύργος της Βαβέλ δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Έτσι, το Κοινοβούλιο ΟΗΕ συνεχίζοντας το ημιτελές έργο του Νεβρώδ, του περίφημου τύραννου, ο οποίος έχτιζε τον πύργο της Βαβέλ για να αψηφήσει το Θεό. Πιστεύετε ότι αυτή είναι μια καλή πηγή έμπνευσης για έναν «δημοκρατικό θεσμό»;

Ο Νεβρώδ και ο Πύργος της ΒαβέλGemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Η ιστορία του Νεβρώδ (ή Νεμρώδ) και του Πύργου της Βαβέλ εμφανίζεται σε πολλά κείμενα των αρχαίων πολιτισμών, συμπεριλαμβανομένων εβραϊκών, ισλαμικών, ελληνικών και της Καμπάλα. Ο Νεβρώδ λέγεται ότι είναι ο ιδρυτής και ο βασιλιάς της πρώτης αυτοκρατορίας μετά τον Κατακλυσμό. Το Βασίλειο του περιλάμβανε τις: Βαβυλώνα (Βαβέλ), Ερέχ, Αχάδ και Χαλνέ (Γεν. 10:10). Ήταν γνωστός ως ένας βασιλιάς που έφερε την τυραννία στους ανθρώπους, ενώ επιδίωξε να εξαλείψει τις θρησκευτικές πεποιθήσεις.

Γράφει ο Ιώσηπος: «Τώρα ήταν ο Νεβρώδ που ενθουσιάστηκε με μια τέτοια προσβολή και περιφρόνηση του Θεού. Ήταν ο εγγονός του Χαμ, του γιου του Νώε, ένα τολμηρός άνδρας και με μεγάλη δύναμη στα χέρια του. Τους έπεισε να μην το αποδίδουν στο Θεό, το αν είναι ευτυχείς, αλλά να πιστεύουν ότι ήταν το δικό τους θάρρος που τους προμήθευε την ευτυχία. Επίσης άλλαξε σταδιακά την κυβέρνηση σε τυραννία, βλέποντας ότι δεν υπήρχε άλλος τρόπος για να αφαιρέσει από τους ανθρώπους το φόβο του Θεού, αλλά και να τους φέρει σε μια συνεχή εξάρτηση από τη δύναμη του … Τώρα, το πλήθος ήταν πολύ έτοιμο να ακολουθήσει τον προσδιορισμό του Νεβρώδ και να πιστεύουν ότι αποτελεί δειλία η υποταγή στο Θεό».

Σύμφωνα με βιβλικές αφηγήσεις, η Βαβέλ ήταν η πόλη που ένωσε την ανθρωπότητα, όλοι μιλούσαν την ίδια γλώσσα και να μετανάστευσαν από την Ανατολή. Ήταν η πατρίδα του Νεβρώδ. Αποφάσισε ότι η πόλη θα πρέπει να έχει έναν πύργο τόσο τεράστιο που «η κορυφή του θα πρέπει να είναι στους ουρανούς». Αυτός ο πύργος, ωστόσο, δεν ήταν για τη λατρεία και τον δόξα του Θεού, αλλά ήταν αφιερωμένος στη δόξα του ανθρώπου με ένα κίνητρο να κάνει ένα «όνομα» για εκείνους που το οικοδομούσαν. Η έκδοση Midrash της ιστορίας προσθέτει ακόμα ότι οι οικοδόμοι του Πύργου, δήλωσαν:

«Ο Θεός δεν έχει το δικαίωμα να επιλέξει τον πάνω κόσμο για τον εαυτό του και να αφήσει το κάτω κόσμο για να μας. Ως εκ τούτου, θα χτίσουμε στους εαυτούς μας έναν πύργο, με ένα είδωλο στην κορυφή που θα κρατά ένα σπαθί, έτσι ώστε να μπορεί να εμφανίζεται ως εάν έχουμε πρόθεση για πόλεμο με το Θεό».

Ο Θεός, βλέποντας τη βλάσφημη φύση του Πύργου, έδωσε στον κάθε ενδιαφερόμενο μια διαφορετική γλώσσα για να τους μπερδέψει. Αδυνατώντας να συνεχίσουν το έργο, οι άνθρωποι διεσπάρησαν σε όλο τον κόσμο.

Συμβολισμός του Κοινοβουλίου της ΕΕ

Έτσι, η κατασκευή του Κοινοβουλίου της ΕΕ στην εικόνα του Πύργου της Βαβέλ στέλνει το μήνυμα ότι ο Νεβρώδ είχε την σωστή φιλοσοφία και ο Πύργος της Βαβέλ του ήταν μια καλή ιδέα. Έτσι, περιμένουμε για :

– Μια σταδιακή εισαγωγή της τυραννίας

– Εξάλειψη της λατρείας του Θεού και εισαγωγή της εξάρτησης από την ανθρώπινη δύναμη

– Όλοι οι άνθρωποι να μιλούν την ίδια γλώσσα και να έχουν την ίδια θρησκεία

– Απόρριψη του Θεού και προσπάθεια να γίνουν οι άνθρωποι Θεοί

Ξέρετε κάτι; Αυτές είναι σημαντικές εντολές των απόκρυφων πεποιθήσεων των ελίτ του κόσμου. Δεν είναι Χριστιανοί ή οτιδήποτε σχετικό. Το σύστημα της πίστης τους βασίζεται στις μυστηριακές θρησκείες (παγανιστικές τελετές, η λατρεία του Ήλιου, θεωρώντας τον Εωσφόρο ως εκείνον που έδωσε το «φως» στην ανθρώπινη φυλή, βλέποντας τον Θεό ως μια δύναμη που θέλει να κρατήσει τον άνθρωπο στο σκοτάδι). Η Νέα Παγκόσμια Τάξη τους θα εκδιώξει κάθε λατρεία στο Θεό, εισάγοντας μια μόνο γλώσσα και μετατρέποντας την δημοκρατία σε τυραννία.

Η Αποκλεισμένη Αφίσα

Μετά τα παραπάνω, ιδού λοιπόν η επίσημη αφίσα που προωθεί το Κοινοβούλιο της ΕΕ:

Βλέπουμε τους λαούς της Ευρώπης να ανοικοδομούν το Πύργο της Βαβέλ. Εδώ είναι μερικά σημεία που πρέπει να προσεχθούν: Πρώτον, έχουμε μια επιβεβαίωση ότι το κτίριο Louise Weiss ήταν εμπνευσμένο από τον Πύργο της Βαβέλ. Η αφίσα αναδημιούργησε τον ακριβή πύργο του πίνακα ζωγραφικής του Pieter Brueghel, ακόμα και φροντίζοντας να συμπεριλάβει το σπασμένο τμήμα του ιδρύματος. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία σε αυτό. Δεύτερον, το σύνθημα : «Ευρώπη: Πολλές γλώσσες. Μία Φωνή» αναφέρεται στην σύγχυση από τον Θεό των πολλών γλωσσών. Το Κοινοβούλιο θα αναστρέψει αποτελεσματικά την τιμωρία του Θεού για να διδάξει την ειδωλολατρία και την αλαζονεία. Τρίτον, αν εξετάσουμε προσεκτικά τα αστέρια στην κορυφή θα δούμε ότι μοιάζουν με ανάποδες αντιστραμμένες πεντάλφες. Ο συμβολισμός πίσω από τις πεντάλφες είναι εξαιρετικά βαθύς και πολύπλοκος, αλλά μπορούμε να πούμε ότι ένα κανονικό πεντάγωνο αναφέρεται στην «Καλή Διοίκηση» και ένα αντίστροφο στην «Κακή Διοίκηση».

Αυτή η αφίσα απαγορεύτηκε λόγω διαμαρτυριών από πολλές ομάδες. Είναι όμως εξαιρετικά αποκαλυπτική και αποδεικνύει την εσωτερική νοοτροπία των οικοδόμων του Κοινοβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Αρπαγή της Ευρώπης

Αυτό το άγαλμα , που στέκεται μπροστά από το κτίριο Winston Churchill, αναφέρεται στην αρχαία μυθολογία και απεικονίζει μια από τις αρχαιότερες αναπαραστάσεις της Ευρώπης. Βασίζεται σε μια ιστορία
όπου ο ίδιος ο Δίας μεταμφιέστηκε σε λευκό ταύρο για να αποπλανήσει την πριγκίπισσα Ευρώπη, που μάζευε λουλούδια. Όταν πλησίασε τον ταύρο και ανέβηκε στην πλάτη του, ο ταύρος άδραξε την ευκαιρία και άρχισε να τρέχει μακριά μαζί της και τελικά την βίασε (ο μύθος της «Αρπαγής της Ευρώπης» στα αγγλικά είναι γνωστός ως “The Rape of Europe
”, δηλ. ο Βιασμός της Ευρώπης).

Έτσι η γυναίκα (η οποία εκπροσωπεί την Ευρώπη) στην κορυφή αυτού του ταύρου είναι έτοιμη να βιαστεί..

Εν κατακλείδι

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ένα υπερκράτος που περιλαμβάνει σήμερα 27 χώρες (και περισσότερες στο μέλλον). Η ίδια τύχη περιμένει την Αμερική και την Ασίας, οι οποίες δεσμεύονται να ενωθούν κάτω από μια ίδια σημαία και ένα ίδιο νόμισμα για τη δημιουργία άλλων υπερκρατών. Αυτά είναι τα δομικά στοιχεία για μια ενιαία παγκόσμια κυβέρνηση, ένας στόχος που επιδιώκεται ενεργά από την παγκόσμια ελίτ. Το Κοινοβούλιο της ΕΕ είναι το πρώτο μνημείο που αντιπροσωπεύει ένα υπερκράτος και αποκαλύπτει, μέσα από τον έντονο συμβολισμό του, το μίσος κατά της θρησκείας, τα σχέδια για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη και την ήπια υιοθέτηση της τυραννίας.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
/ ΠΗΓΗ

6 thoughts on “Το κρυφό μήνυμα του κτιρίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

 1. Ανώνυμος says:

  ΜΠΡΑΒΟ……..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ……..ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…….ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ……………….

  ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΟ ΦΙΔΙ……ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ……..ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ……….ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΦΑΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ…….

  ΕΔΩ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ 2 ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ…….ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΘΕΟΣ ΟΤΙ ΑΜΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΝΩΣΗ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ?????………ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ…….ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ??????…………ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΗ…..ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟΙ (ΑΓΙΟΙ)……ΤΟ ΦΙΔΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΝΗΡΑ…….ΠΑΡΤΕ ΓΝΩΣΗ…….ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΘΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΓΝΩΣΗ…….ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ-ΣΤΡ(ΟΦΙΚΟ) ΓΙΑ ΕΜΑΣ…….ΕΝΩ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ……ΟΤΙ ΑΜΑ ΦΑΜΕ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ……ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ………ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ…….ΕΝΝΟΕΙ ΟΤ ΙΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΘΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ…………….ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ………ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ……..ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ………….ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΝΟΕΙ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ…….

  Ο ΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ……ΚΑI TO ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΠΛΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ SSS=666………TO ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΕΙΝΑΙ 6 ΓΥΝΑΙΚΕΣ 6 ΑΝΤΡΕΣ 6 ΖΕΥΓΑΡΙΑ SSS=666……………….TO ΔΙΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟ Χ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 6……ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ (Χ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ…………ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΚΡΟΟΥΛΙ ΕΒΑΖΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ……ΑΧΩ……ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ…….ΕΠΕΙΔΗ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Α ΚΑΙ Ω…..ΑΥΤΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑ(Χ)ΩΡΙΣΜΟ) ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ ……….ΑΧΩ…..ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΙΟΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ……..ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ…….ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ……ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ………..

  ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ……ΕΧΤΙΣΑΝ….ΟΙ ΧΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΙ…….ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ………….ΤΗΝ DEMO(N)-CRACY……TO ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ……….ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΤΙΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΠΟΥ Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΜΕ………ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΚΑΓΚΑ…………ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΩΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ………..ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ………..ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ……ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ……..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ…..HELL-AS……ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ……HELL-AS……

  ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…….Ο ΘΕΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ…….ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ…..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΡΙΣΗ…..ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ…….ΟΣΟΙ ΟΜΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ……ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΘΗ…..ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΕΙ Ο ΘΕΟΣ……..ΑΛΛΙΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ……ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ……ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΔΩΣΕΣ……ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΠΑΣ…………….ΚΟΛΑΣΗ………..

  ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ……..ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ…..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ…………Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΦΩΤΙΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ…..ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ….ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΔΙΚΑΙΑ…………ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ…….Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ…………ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΝΟΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΡΩΤΟΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΓΙΟΙ……ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ……….

  ΑΧΡΟΝΟΣ

 2. Ανώνυμος says:

  ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΟΣΑΙΟ ΟΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΚΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΑΝ ΜΕ ΤΙΓΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ VS ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ !!!!ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ Η ΚΟΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΣΕΒΗΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ η ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΧΤΙΖΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕ ΓΛΩΣΣΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ….ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ.

 3. Ανώνυμος says:

  Στην Ευρώπη του Περικλή, του Πλάτωνα ή του Αριστοτέλη που πρόσφεραν στον κόσμο την Δημοκρατία και την ελευθερία σκέψης το κεντρικό κτίριο της Ευρωβουλής έχει το όνομα μιας άσχετης φεμινίστριας του κώλου. Κατά "σύμπτωση" και πάλι Εβραία είναι η "Ευρωπαία" την οποία δεν γνωρίζει κανείς και για την αξία της τιμήθηκε όσο κανείς. Αν νομίζουν τα κοπρόσκυλα ότι αυτήν η Ευρωπαϊκή Ένωση θα επιβιώσει είναι βαθιά νυχτωμένοι.

 4. Ανώνυμος says:

  Ο Νεβρώδ λέγεται ότι είναι ο ιδρυτής και ο βασιλιάς της πρώτης αυτοκρατορίας μετά τον Κατακλυσμό…Ήταν γνωστός ως ένας βασιλιάς που έφερε την τυραννία στους ανθρώπους

  Δηλαδή τσάμπα έγινε ο κατακλυσμός;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *