ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ, ΕΚΛΟΓΩΝ

Η οικονομία είναι σε αδιέξοδο, ο λαός και αυτός το ίδιο. H κυβέρνηση ανήμπορη να διαχειρισθεί και τα δυο, ούτε την οικονομία μπορεί να αναπτύξει ούτε στο λαό δίνει το δικαίωμα να εκφρασθεί. Το παράδοξο είναι ότι κανένα από τα υπάρχοντα κόμματα δεν ζητάει προσφυγή στις κάλπες και ας ζητάνε με κάθε τόνο την απομάκρυνση της κυβέρνησης που ξεπουλάει τον τόπο.
.
ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΩΡΑ
1.Η προσφυγή στις κάλπες δεν θα αναδείξει σε καμία περίπτωση αυτοδύναμη κυβέρνηση (θέλημα λαού)
2. Διερευνητικές εντολές για σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας

3. Σχηματισμός κυβέρνησης ορισμένου χρόνου με συγκεκριμένο πρόγραμμα
4. Τα κυβερνητικά πρόσωπα να μην είναι πολιτικά ,αλλά πετυχημένα πρόσωπα κοινής αποδοχής τα οποία δεν έχουν λόγο να υπολογίζουν το πολιτικό κόστος
5. Εφαρμογή των συμφωνηθέντων και διέξοδο της Ελλάδος από την κρίση.
Μια πρόσφατη λαϊκή ετυμηγορία θα φέρει ηρεμία στην κοινωνία, θα προσδιορισθούν οι στόχοι εξ αρχής, το πολιτικό σύστημα θα πάρει εντολή να προχωρήσει στην διάσωση της χώρας,. Αν δεν γίνει αυτό θα έχουμε μια κυβέρνηση να σέρνεται σε μια προσπάθεια να πείσει τα κρατικοδίαιτα σπλάχνα της και ένα λαό που εξαπατήθηκε από τις δικές της λαϊκίστικες ελπίδες ,προεκλογικά, να διαδηλώνει ανεξέλεγκτα.
Οι εκλογές αυτές θα είναι οι πρώτες εκλογές στην πρόσφατη ιστορία της Ελλάδος που ο πολιτικός λόγος δεν θα στηριχθεί στην παροχολογια. Είναι ευκαιρία λοιπόν για πρώτη φορά λοιπόν, ο ελληνικός λαός να ψηφίσει ώριμα , με περίσκεψη, απαλλαγμένος από το νεφέλωμα της σκέψης του που του δημιουργούσαν οι προεκλογικές υποσχέσεις.
Το ερώτημα είναι, θα ψηφίσει ώριμα; Ή μήπως αυτό είναι που φοβούνται  τα πολιτικά κόμματα και δεν ζητούν εκλογές; Λέω μήπως;
Κρούστης Αντώνης

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *