Το καλοκαιράκι …θα μάθουμε πόσο ελεγχόμενοι είμαστε τελικά!! (ακομα ενα παλιο αρθρο μας ) ..δεν είμαστε προφήτες … ΞΥΠΝΑΤΕ !!!

Το καλοκαιράκι που μας έρχεται έχουν σχεδιαστεί διάφορα σεναριακια απο τα αφεντικά της στάνης μας!! Αν δεν τους βγουν όλες αυτές οι «επαναστάσεις» έτσι ώστε να μπορέσουν να δημιουργήσουν νέους νόμους και κανόνες ασφαλείας, να μπορέσουν να φέρουν τη δική τους αλλαγή στα κράτη που επιθυμούν με «σωτήρες» λύκους ντυμένους πρόβατα  ,έχουν δημιουργήσει εναλλακτικα σεναριακια πολέμου! Ο ένας είναι


Ελληνοτουρκικός και ο άλλος είναι Αμερικάνοι εναντίων Σαουδικής Αραβίας!! Ξέρω , ξέρω όλα αυτά σας φαίνονται αστεία,από την άλλη και εμένα μου φαίνεται αστείο ένα γκρουπ που μόλις ξεκινάει από την Ελλαδα την ίδια ώρα να το «διαφημίζει» η σελίδα του CNN !!Ξέρω , ξέρω ότι αυτά που γράφω ποιο πολύ κακό θα κάνουν στο ιστολογιο μου πάρα καλό μιας και  αυτά που λέω είναι αντίθετα στην νέα τάση ,….την τάση του πατριωτισμού και του ξυπνήσαμε ! Άλλα το θέμα είναι αν θες να είσαι πραγματικά χρήσιμος και μάλιστα ΠΟΥ Η ΣΕ ΠΟΙΟΝ να είσαι χρήσιμος!! Το καλοκαιράκι που έρχεται θα μάθουμε όλοι πόσο ελεγχόμενοι είμαστε και ελπίζω με τις λιγότερες απώλειες έστω και την τελευταία στιγμή να μπορέσουμε να παρακάμψουμε τους εγωισμούς μας και να κοιτάξουμε τον εχθρό κατάματα ,ξεκινώντας επιτέλους την πραγματική αντίσταση !!

STRANGER
28 Μάιος 2011
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *