Το ιστορικό βάθος μιας ιστορίας που δεν διδάσκεται…

Ένας από τους τομείς της ανθρώπινης ύπαρξης και των ανθρωπίνων επιτευγμάτων, είναι η τεχνολογία, που σήμερα έχει φτάσει, κατά κοινή ομολογία, σε αρκετά υψηλό επίπεδο εξέλιξης. Τί ίσχυε όμως παλαιότερα; Τι συνέβαινε στον εν λόγω κλάδο κατά τα πανάρχαια χρόνια.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η εξέλιξη της τεχνολογίας είναι γραμμική. Ξεκίνησε δηλαδή από την «ανυπαρξία» και αναπτύσσεται σταδιακά μέχρι την σύγχρονη εποχή. Άλλοι πάλι υποστηρίζουν πως χιλιάδες χρόνια πριν η τεχνολογία είχε φτάσει σε μεγάλο απόγειο, έπειτα συνέβη κάτι συνταρακτικό που προκάλεσε μία ολική καταστροφή και ένα συνακόλουθο νέο ξεκίνημα στον συγκεκριμένο τομέα.

Όσον αφορά την δεύτερη άποψη, υπάρχουν ενδείξεις, ικανές να μας οδηγήσουν στο συμπέρασμα ότι πιθανόν οι Έλληνες διέθεταν μεγάλο μέρος της εξελιγμένης εκείνης τεχνολογίας, αν λάβουμε επιπλέον υπ” όψιν μας την ιστορία μας, που φτάνει σε βάθος χιλιετιών, τα ταξίδια σε όλον τον πλανήτη από τα πανάρχαια κιόλας χρόνια, τα καλλιτεχνικά και πομπώδη οικοδομήματα, κλπ.

Αλλά ας αφήσουμε τα στοιχεία να «μιλήσουν» από μόνα τους, ώστε να εξάγει ο καθένας τα συμπεράσματά του.

Στοιχείο 1ο: Περί το 9.500 π.Χ., σύμφωνα με επιστήμονες ωκεανολογίας, παλαιοντολογίας, γεωλογίας, κ.α., ξέσπασε Ελληνο-Ατλαντικός Πόλεμος, τον οποίο ο Πλάτων στα έργα του Πλάτωνα «Τίμαιος» και «Κριτίας», τον χαρακτηρίζει «σφοδρό». Οι Έλληνες βγήκαν νικητές και η Ατλαντίδα βυθίστηκε ξαφνικά. Ερευνητές λένε πως η βύθισή της προήλθε από ισχυρή έκρηξη, που αν δεχτούμε την άποψη περί υψηλής τεχνολογίας, πιθανόν προήλθε από εξελιγμένα οπλικά συστήματα. Έπειτα από τον σφοδρό εκείνο πόλεμο τα πάντα γύρισαν λογικά στην λίθινη εποχή και ο πολιτισμός ξαναγεννήθηκε αργότερα στην παραδοσιακή κοιτίδα του!

Ο Πλάτων αναφερόμενος στον μεγάλο νομοθέτη της Αθήνας, Σόλωνα, ο οποίος είχε επισκεφθεί την Αίγυπτο και οι ιερείς εκεί του αποκάλυψαν τα χειρόγραφά τους, όπου ήταν καταγεγραμμένες πληροφορίες που πιστοποιούσαν την ύπαρξη του νησιού και την προηγμένη τεχνολογία των Ελλήνων.

Συγκεκριμένα ο Πλάτων δια στόματος Κριτία αναφέρει στο έργο «Τίμαιος»:

«Ένας εκ των ιερέων ανέφερε στον Σόλωνα: Εσείς οι Έλληνες είστε αιώνια παιδιά· Έλλην γέρος δεν υπάρχει. Όταν το άκουσε πυραμιδεςαυτό ο Σόλων, ρώτησε: Πώς; Τι εννοείς μ’ αυτό; Ο ιερέας απάντησε: Όλοι είστε νέοι στην ψυχή, γιατί δεν έχετε μέσα σ’ αυτήν καμία παλιά αντίληψη, που να προέρχεται από αρχαία παράδοση ούτε καμία γνώση που να γέρασε με τον καιρό. Και η αιτία είναι η εξής· πολλές και με διάφορους τρόπους καταστροφές στους ανθρώπους έχουν συμβεί και θα συμβούν, οι μεγαλύτερες εξαιτίας της φωτιάς και του νερού, οι μικρότερες δε από μύρια άλλα αίτια (…)Τα επιτεύγματα της πόλης σας ήταν πολλά και μεγάλα·(σ.σ. αναφέρεται στους Αθηναίους) είναι γραμμένα εδώ κι εμείς συνεχίζουμε να τα θαυμάζουμε. Υπάρχει όμως ένα που τα ξεπερνά όλα σε μεγαλείο και αρετή.

Τα αρχεία μας αναφέρουν ότι η πόλη σας αναχαίτισε κάποτε μια μεγάλη δύναμη που είχε επιτεθεί με αλαζονεία εναντίον όλης της Ευρώπης και της Ασίας ξεκινώντας απ” έξω, από τον Ατλαντικό ωκεανό.

Οι άνθρωποι μπορούσαν να ταξιδεύουν εκείνη την εποχή στον ωκεανό, γιατί αμέσως μετά το στόμιό του ―που, όπως μαθαίνω, εσείς το ονομάζετε Ηράκλειες Στήλες― υπήρχε ένα νησί μεγαλύτερο από την Ασία και τη Λιβύη μαζί. Οι ταξιδιώτες της εποχής περνούσαν από αυτό στα άλλα νησιά και από εκεί σε όλη την απέναντι ήπειρο που περιβάλλει αυτήν την πραγματικά αχανή θάλασσα. Όλα τα μέρη που βρίσκονται μέσα από το στόμιο που λέγαμε φαίνονται σαν λιμάνι με στενή είσοδο· το πέλαγος όμως που εκτείνεται έξω από το στόμιο είναι πραγματικό πέλαγος· και η στεριά που το περικλείει θα έλεγε κανείς ότι αξίζει να ονομαστεί «ήπειρος», στην κυριολεξία του όρου. Σ” αυτό το νησί, την Ατλαντίδα, δημιουργήθηκε κάτω από βασιλική εξουσία μια μεγάλη και θαυμαστή δύναμη που κυριάρχησε σε όλο το νησί καθώς και σε πολλά άλλα νησιά και μέρη της απέναντι ηπείρου.

Επιπλέον, προς την πλευρά μας, επικράτησε στη Λιβύη ως την Αίγυπτο και στην Ευρώπη ως την Τυρρηνία. Αυτή λοιπόν η μεγάλη δύναμη συγκέντρωσε κάποτε όλα της τα στρατεύματα και επιχείρησε, με μία μόνο επίθεση, να υποδουλώσει την πόλη σας και τη δική μας και όλες όσες βρίσκονται μέσα από τις Στήλες. Τότε ακριβώς, Σόλων, αποκαλύφθηκε σε όλη την ανθρωπότητα η αρετή και η δύναμη της πόλης σας, γιατί στάθηκε πρώτη στο φρόνημα και στην τεχνική του πολέμου. Επικεφαλής των Ελλήνων, και στη συνέχεια αναγκασμένη να πολεμήσει μόνη όταν οι άλλοι την εγκατέλειψαν, έφθασε στον έσχατο κίνδυνο αλλά τελικά απέκρουσε τους εισβολείς και θριάμβευσε.

Δεν άφησε έτσι να γνωρίσουν τη σκλαβιά αυτοί που δεν είχαν υποδουλωθεί ποτέ και απελευθέρωσε με μεγαλοψυχία όλους εμάς τους άλλους που κατοικούσαμε μέσα από τις Ηράκλειες Στήλες. Πολύ αργότερα όμως ήρθαν τρομεροί σεισμοί και κατακλυσμοί και, μέσα σε μία μέρα και μία νύχτα φρίκης, όλο το γένος των πολεμιστών σας χάθηκε μέσα στη γη, και το νησί της Ατλαντίδας βυθίστηκε στη θάλασσα και αφανίστηκε. Ο ωκεανός σ” εκείνα τα μέρη έγινε απροσπέλαστος και ανεξερεύνητος από την πολύ βαθιά λάσπη που άφησε πίσω της η Ατλαντίδα καθώς καταποντιζόταν».

Συνοψίζοντας, ο Πλάτων μιλά ξεκάθαρα για σφοδρό πόλεμο μεταξύ Ατλάντων και Ελλήνων, το τέλος του οποίου συμπίπτει χρονικά με το τέλος της Ατλαντίδας.

Πρόσφατα οι επιστήμονες Paul Weinzweig και Pauline Zalitzki ισχυρίζονται εντόπισαν το εν λόγω νησί. Ανακάλυψαν τα βυθισμένα ερείπια μιας αρχαίας πόλης στις ακτές της Κούβας.

Το σημείο που ανακαλύφθηκε περιλαμβάνει αρκετές σφίγγες και τουλάχιστον τέσσερις γιγάντιες πυραμίδες (μεγαλύτερες από την αντίστοιχη του Χέοπος της Αιγύπτου, που θεωρείται η μεγαλύτερη του κόσμου!) μαζί με άλλες κατασκευές.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι πάνω στις κατασκευές υπάρχουν αρχαία σύμβολα και πικτογράμματα, μεταξύ των οποίων και ο χρυσός αριθμός «Φ» του Πυθαγόρα !

Επομένως βρισκόμαστε πιθανόν μπροστά σε μία πολύ εξελιγμένη τεχνολογία, την οποία δεν μπορεί παρά να διέθεταν και οι Έλληνες, αφού εν τέλει βύθισαν ολόκληρη ήπειρο!

Στοιχείο 2ο: Τα λεγόμενα «Vimana» (=αστέρια), που αποτελούσαν ιπτάμενες μηχανές! Ένα από τα μεγάλα ινδικά έπη, το «Ραμαγιάνα», περιγράφει λεπτομερώς την ιστορία ενός ταξιδιού στο φεγγάρι μέσω ενός Βιμανα. Επρόκειτο για ιπτάμενα αντικείμενα που έβλεπαν οι Ινδοί στον ουρανό. Στα σανσκτρικικά οι Ινδοί μας αποκαλούν “Σαβαρτζνάνας Γιαβάνας”, που σημαίνει “Πάνσοφοι Έλληνες”.

Να σημειωθεί ακόμη πως στην Ινδία υπάρχουν δύο αρχαιότατες ελληνικές πόλεις με μεγάλη έκταση· η Μοχέντζο-ντάρο και η Χαράππα, καθώς και ότι στην ίδια περιοχλη λεχει ανακαλυφθεί επιγραφή στα ελληνικά, που χρονολογείται το 9.000π.Χ, σύμφωνα με στοιχεία του BBC.

Στοιχείο 3ο: Στην πόλη Nazca κοντά στο Περού, αλλά και σε άλλες περιοχές, έχουν ανακαλυφθεί αρχαία κοσμοδρόμια και βάσεις, τα οποία χρονολογούνται πριν το 3.000 π.Χ. Μελετητές υποστηρίζήτουν οτι κοσμοδρόμιο υπήρχε και σε περιοχή κοντά στην Θεσσαλονίκη, η οποία όμως βυθίστηκε κατά τον Ελληνο-Ατλαντικό Πόλεμο. Γνωστό είναι άλλωστε πως η κυρίως Ελλάδα στα πολύ αρχαία χρόνια αποτελούνταν μόνο από στεριά, την περίφημη Αιγιίδα και μετά την βύθισή της, προέκυψαν τα πολυάριθμα νησιά του Αιγαίου, όπως τα γνωρίζουμε σήμερα.

Στοιχείο 4ο: Ο Αμερικανός καθηγητής Charles Hapgood αναλαμβάνει να μελετήσει πανάρχαιους χάρτες, μεταξύ των οποίων και αυτός του Τούρκου Ναυάρχου Piri Reis, ο οποίος είχε ισχυριστεί πως βασίστηκε σε αρχαιότερους χάρτες. Ο χάρτης απεικονίζει την Αρκτική και κάποιες περιοχές της Αμερικής. Το παράδοξο όμως είναι, πως όχι μόνο απεικονίζει την Ανταρκτική που προηγείται χρονικώς της ανακάλυψης της ηπείρου το 1820, αλλά επιπλέον, ότι το φαίνεται το έδαφος της Ανταρκτικής κάτω από τον πάγο!

Η ακρίβεια του εν λόγω χάρτη προϋποθέτει γνώσεις σφαιρικής τριγωνομετρίας και γνώση της μεθόδου της αζιμουθιακής προβολής των ίσων αποστάσεων, σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες.

Υπάρχει επομένως το σενάριο να υπήρχε τεχνολογία τέτοια, ώστε να ήταν δυνατή η σφαιρική μελέτη της γης από το διάστημα.

Αλλά και ο χάρτης Oronteus Finaeus που απεικονίζει την γη στρογγυλή σε μια εποχή που επικρατούσε η άποψη ότι είναι επίπεδη.

Στοιχείο 5ο: Βάσει ερευνών και αρχαιολογικών ευρημάτων πολλοί μελετητές πιστεύουν πως οι Έλληνες διέθεταν αυτήντ ην υψηλή τεχνολογία, εξ” ου και τα υπερατλαντικά ταξίδια και τα μεγαλοπρεπή οικοδομήματα, μερικά εκ των οποίων χρειάζονται οπωςσδήποτε υψηλή τεχνολογική υποστήριξη.

Επομένως υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να κατείχαν οι Έλληνες υψηλή τεχνολογία και να την μετέδωσαν μέσω των κατασκευών και των ταξιδιών τους σε όλον τον κόσμο.

Εμείς σας παραθέσαμε κάποια από τα στοιχεία, που έχουν έρθει στο φως. Το μόνο που έχετε εσείς να κάνετε είναι να έχετε το μυαλό μας ανοιχτό και να ερευνάτε όσο μπορείτε, εξάγοντας τα δικά σας προσωπικά συμπεράσματα. Γιατί μόνο έτσι προσεγγίζει κανείς την αλήθεια.

ΠΗΓΗ

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

31 thoughts on “Το ιστορικό βάθος μιας ιστορίας που δεν διδάσκεται…

 1. Μπαμπης Σιμωνιδης says:

  όσο τα ""ΔΗΘΕΝ"" πατριωτικά σαιτ διώχνουν την Ατλαντίδα απο τα νερά μας και σας γεμίζουν με ιστορίες γεμάτο διαστημόπλοια ,οι ξένοι αλλά και Έλληνες αρχαιολόγοι είδη την έχουν τοποθετήσει στο Αιγαίο …..αλλά εδώ είναι και η παγίδα,ΌΣΟ ΟΙ ΨΕΥΔΟ ερευνητες τάχα μου -ΑΡΧΑΙΛΟΓΟΙ ΜΑΣ σας πείθουν ότι η Ατλαντίδα είναι στον Ατλαντικό ..οι ξένοι αρχαιολόγοι .μας λένε ότι οι Ατλαντες είναι στο ΑΙΓΑΙΟ( και ΣΩΣΤΑ ΛΕΝΕ διότι εδώ είναι) ,
  αλλά και εκτός αυτού, οι ξένοι αρχαιολόγοι λένε οι ΜΙΝΩΙΤΕΣ του Αιγαίου δεν είναι Έλληνες,αλλά Ινδοί όπως λέει το βίντεο εδώ https://www.youtube.com/watch?v=UXjIy5wO3Jw&feature=share
  ,λέγοντας ο "Αγγλος" αρχαιολόγος ότι η γραφή τους είναι Ινδική-ιρανική(μιλάμε για μια γραφή που ακόμα δεν έχει ταυτοποιηθή αλλά μοιάζει πολύ κοντά στα Ελληνικά της γραμμικής Β ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΙΡΑΝΙΚΑ Η ΙΝΔΙΚΑ)
  Άλλοι πάλι αρχαιολόγοι λένε ότι είναι φοίνικες ,εδώ στο ντοκυμαντερ θα δείτε τα ονόματα αλλά και οι φάτσες τους είναι Σημιτικές https://www.youtube.com/watch?v=qF3xeDg0iIs και εδώ όλη η ταινία ντοκυμαντερ

  http://oipeirates.se/atlantis-end-world-birth-legend-2011/

  εδώ κοιτάξτε που ορμόμενος ο Εβραίος συγραφέας από την Ιστορία της ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ θέλει να αποδείξει ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΝΩΙΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΝΩΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ…….ΑΡΑ ΑΤΛΑΝΤΕΣ=ΦΟΙΝΙΚΕΣ=ΜΙΝΩΙΤΕΣ http://olympia.gr/2010/02/28/%CE%B9%CF%83%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AD%CE%B1%CF%82-%CE%BF-%CE%B7%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%BB%CE%AE%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%AE%CF%84%CE%B1%CE%BD/

  • Ανώνυμος says:

   ΦΙΛΕ ΜΠΑΜΠΗ ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ…
   ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΠΥΘΜΕΝΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ [ ΣΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ ] ΕΙΝΑΙ 5.400 ΜΕΤΡΑ….ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΡΙΑ ΒΟΥΝΑ ΔΥΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟ ΒΟΡΡΑ ΠΡΟΣ ΝΟΤΟ…ΜΕΤΡΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΒΟΥΝΑ [ ΜΕ CURSOR ] ΤΟ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΕΙΝΑΙ -280 ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΘΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ 5.280 ΜΕΤΡΑ…ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΟΥΝΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ -1100 ΜΕΤΡΑ ΑΡΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΘΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ 4.300 ΜΕΤΡΑ…ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΒΟΥΝΟ ΜΕ ΥΨΟΣ -350 ΜΕΤΡΑ ΑΡΑ ΥΨΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΘΜΕΝΑ 5.050 ΜΕΤΡΑ…

   ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΥΔΡΟΓΕΙΟ ΤΡΙΑ ΒΟΥΝΑ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ…ΑΠΟ TO GOOGLE EARTH ΤΑ ΜΟΝΑ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑ ΒΟΥΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ…ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΖΗΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΥΘΙΣΗ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ…ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΗΠΕΙΡΟΣ ΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ 2,1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΧΙΛΛΙΟΜΕΤΡΑ ΝΑ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ…ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΓΗΣ ΠΟΥ ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ ΗΤΑΝ 60 ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΧΙΛΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΧΑΛΣΜΟΣ …ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΛΗΠΤΟ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ…

   ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΤΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1500 ΜΕΤΡΑ ΚΑ ΕΠΛΗΞΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ…Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ…ΛΟΓΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ … ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 70 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΚΟΣΜΟΥ…Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟ ΔΥΣΗ ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΗ ΟΠΩΣ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥ ΑΛΛΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ [ΒΟΡΡΑΣ-ΝΟΤΟΣ ] ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ '' ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΤΗΣ ΓΗΣ '' ΚΑΤΑ 90 ΜΟΙΡΕΣ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΕΓΙΝΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΔΥΤΙΚΑ…

   ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΠΡΟΣ ΔΥΣΜΑΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΥΘΙΣΗ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ ΕΚΤΟΝΩΘΗΚΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΦΡΙΚΗ ΒΟΡΕΙΟ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ…

   Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΥΘΟΣ [ ΠΛΑΤΩΝΑΣ ]…

   ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

 2. Μπαμπης Σιμωνιδης says:

  Ερώτηση 1000000 ε Tο ονομά Αιγηιδα που μου είναι στην ιστορία της Ατλαντίδας από που παίρνει το ονομά της?…μήπως από τον Αιγέα βασηλεία της Αθήνας ,πατέρα του Θησέα….που έδωσε το όνομά του στην Αιγηίδα σε μια χώρα του 9000 π.χ. και στο Αιγαίο πέλαγος οταν ο ίδιος έζησε περι το 2000 π.χ. 1700 π.χ. (ΕΔΩ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ Η ΑΙΓΗΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΝΤΣΤΗΚΕ….ο θησέας ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕ????ΜΗΠΟΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΝΩΙΤΕΣ????ΜΗΠΩΣ Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ (ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ) ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΗΙΔΑΣ(ΘΕΣΣΑΛΙΑ=ΘΕΣΗ ΑΛΛΟΣ=ΘΑΛΑΣΣΑ=ΘΥΜΙΘΉΤΕ ΤΑ ΜΕΤΈΩΡΑ) ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΗΚΑΝ ΜΑΖΙ?????
  η ατλαντίδα είναι εδώ στο αιγαίο και προσπαθούν διάφοροι κύκλοι να κάνουν τους Έλληνες να πιστέψουν σε διαστημόπλια και ότι είναι στον ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ….ΕΝΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ..ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΙΑ και ακούμε κάθε καρυδιάς καρύδι τάχα πατριωτικά σαιτ που δεν ξέρουμε ποιός κρύβεται από πίσω! ΞΥΠΝΑΤΕ ΧΑΠΑΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
  εμείς έχουμε πάει στην Ιδνία και όχι αυτοί σε εμάς
  http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AC
  υπάρχουν πολλές Ηράκλειες στήλες….αλλά η σωστή είναι του Αριστοτέλη
  http://atlantipedia.ie/samples/wp-content/uploads/2010/05/Pillarsmap_04.jpg
  να θυμίσω τους επιστήμονες που είναι σε νησί στις Ηρακλείες πύλες του Τέναρου-Μαλέα ΚΑΙ ΠΥΛΟΥ http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/04/blog-post_6256.html
  ΌΛΑ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΆΝΙΚΑ ΑΕΡΟΔΡΌΜΙΑ ΤΟΥ 3000 Π.Χ.αλλά και οι πολιτισμοί των Αμρικάνων είναι Ελληνικής ΑΤΛΑΝΤΙΑΣ προελέυσεως……… ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ,ούτε απο Σουμμερ ούτε από Ινδία
  υπάρχει λόγος που ενώνουν την Ατλαντίδα με την Ινδία και τους Φοίνικες.διότι οι Εβραίοι είναι Ινδοί Υξως
  ,μας το λέει ο ιδίος ο Αριστοτέλης και ο Στράβων ο γεωγράφος….
  οι ξένοι αρχαολόγοι όπου τους συμφαίρει ακούνε τον ελληνοφοινίκα Ηρόδοτο περί Φοινικού αλφαβήτου,αλλά φαντασμένο τον ανεβάζουν όταν είναι για την μάχη των Θερμοπυλών(περί του 10000000 περσών),αλλά και οι Έλληνες "πατριώτες" περί ηράκλειες στήλες στα Φοινικιά γαδειρα στην Ισπανία που μας λέει ο Ηρόδοτος και όχι ο Αριστοτέλης.
  ο Πλάτωνας όταν άκουσε την ιστορία του Σόλων ήταν μικρό παιδία,και ότι κατάλαβε κατάλαβε
  Ο Ιερέας το είπε στον Σόλων (650 π.χ.)
  ο Σόλων στον εγγονό του
  ο εγγονός του Σόλων στον δικο του εγγονό
  ο εγγονός του στον εγγονό του τον Κριτία
  ο Κριτίας το λέει σε ένα συμπόσιο που ο Πλάτωνας είναι 7-8 χρόνων(400 π.χ. περίπου) και κρυφακούει….μιλάμε για τον ορισμό του χαλασμένου τηλεφώνου,εκτός του ότι ο Πλάτωνας είναι μικρός και ότι κατάλαβε κατάλαβε.
  αν βγάλεις την ημερομηνία που μας δίνει ο Πλάτωνας και έχει κάνει λάθος και βγάλεις το ένα 0 από το 10000 π.χ. τότε όλα λύνονται διότι ταιριάζει με την ημερομηνία του πάριου χρονικού περί Δευκαλίων αλλά και καταστροφή της Σαντορίνης το 1700 π.χ. =Σόλων 650 π.χ. + 1000 χρόνια =1650 π.χ. ΑΚΡΙΒΩΣ στην ημερομηνία της καταστροφής της Σαντορίνης.
  -Βάση του πάριου χρονικού ο κατακλυσμός του Δευκαλίωνα που είναι σύνχρονος του Κέκρωπα έγινε το 1700 π.χ

  μόνο η γνωστή φιλλέληνας σπουδαία αρχαιολόγος λέει τα πράγματα με το όνομά τους bettany hughes https://www.youtube.com/watch?v=P-V_rq8u0pM
  https://www.youtube.com/watch?v=HXjbvB4w_no

  • Ανώνυμος says:

   ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΟΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥ BBC ΥΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ A.O.A. ORDO ADEPTIS ATLANTIS…
   ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΑΛΙ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΜΠΑΜΠΗ. Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ 9.600 Π.Δ.Χ, ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ..
   ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΤΟ 1700 Π.Δ.Χ. ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ ΕΝΩ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%84%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B4%CE%B1) ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ ΠΟΛΥ ΒΑΘΕΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΣ ΩΚΕΑΝΟΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΕΣ ΣΤΗΛΕΣ (ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΓΙΒΛΑΡΤΑΡ)
   ΙΔΟΥ:
   http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%97%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B5%CF%82_%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BB%CE%B5%CF%82
   ΠΛΑΤΩΝΑΣ:
   "Πολλές μεγάλες και θαυμάσιες πράξεις καταγράφονται στις ιστορίες μας για το κράτος σας. Αλλά μια από αυτές ξεπερνά όλες τις υπόλοιπες στο μεγαλείο και την ανδρεία. Οι ιστορίες μιλούν για μια τρανή δύναμη που απρόκλητη εκστράτευε έναντι Ευρώπης και Ασίας, και στην οποία η πόλη σας κατάφερε να θέσει τέλος. Αυτή η δύναμη ξεπρόβαλε από τον «Πέλαγος του Άτλαντα» («Ατλαντικό»), και τότε ο πέλαγος αυτός ήταν πλεύσιμος, και είχε ένα νησί που βρισκόταν μπροστά από τα στενά που εσείς αποκαλείτε Ηράκλειες Στήλες. Το νησί ταυτόχρονα ήταν από Λιβύη και μεγαλύτερο από την Ασία, και ήταν ο δρόμος προς άλλα νησιά, που αν από αυτά περνούσες μπορούσες να φτάσεις στην απέναντι ήπειρο (ΑΜΕΡΙΚΗ) που περιέβαλε τον αληθινό ωκεανό – γιατί η θάλασσα (ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΘΑΛΑΣΣΑ) εντός των Ηράκλειων Στηλών είναι μόνο ένα λιμάνι με στενό λαιμό και η άλλη είναι αληθινή θάλασσα (ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΣ ΩΚΕΑΝΟΣ) της οποίας η περιβάλλουσα γη μπορεί όντως να αποκαλεστεί άπειρη. Τώρα, σε αυτή τη νήσο της Ατλαντίδας ήταν μια μεγάλη και απίστευτη αυτοκρατορία…"
   Η ΑΡΧΑΙΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΗΤΑΝ ΘΗΡΑ Ή ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ, ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΩΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ. (ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ Η ΑΤΛΑΝΤΕΙΑ ΡΙΖΑ ΑΤΛ=ΥΔΩΡ, ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ=ΥΔΑΤΟΧΩΡΑ Ή Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ)
   http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B7
   ΗΔΗ ΣΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΒΥΘΙΣΜΕΝΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ 1000 ΜΕΤΡΩΝ!!! ΙΔΟΥ:
   https://www.youtube.com/watch?v=hU2kxSKp_3Q
   ΗΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ (ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΩΝ) ΑΤΛΑΝΤΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΓΚΟΥΑΝΤΣΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΕΡΒΕΡΩΝ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ (ΒΟΥΝΑ ΑΤΛΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΤΛΑΣ) ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΝΑΡΙΩΝ (Ή ΚΥΝΑΡΙΩΝ – ΣΕΙΡΙΟΣ – ΚΥΝΑΣ) ΝΗΣΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ "ΔΙΠΛΟ (ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ) ΕΨΙΛΟΝ" ΚΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΓΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ + ΣΑΝΣΚΡΙΤΙΚΗΣ ΩΣ ΤΟΥΣ 2 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3 ΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΠΡΩΤΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΓΛΩΣΣΑΣ.
   (ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ)

  • Ανώνυμος says:

   ΙΔΟΥ:
   Η Ατλάντεια Θρησκεία των "Γκουάντσε" – "Βερβερίνων". Ανώτερη θεότητα ο μυθικός Τιτάνας "Ατλας" ή "Ater" ή “Achaman” ή "Ataman" = "αυτός που κρατάει στους ώμους του τον κόσμο-ουρανό". 25% των προσωπικών ονομάτων των "Γκουάντσε" ξεκινούσε με την Ατλάντεια ρίζα "Aτ". Στη γλώσσα των "Γκουάντσε – Βερβερίνων" το νερό ταυτίζεται με την ατλάντεια ρίζα "Ατλ"=Νερο (Ατλαντίς = Υδατοχώρα του Ποσειδώνα, Ποτίζω = Ανδρομέδιος Επόπτης του Πλανητικού Υδάτινου Στοιχείου)
   Οι Γκουάντσε στις παραδόσεις τους ανάφεραν ότι προέρχονταν από ένα μεγάλο νησί-ήπειρο που βυθίστηκε σε καταστροφικό κατακλυσμό ενώ οι πρόγονοι τους διασώθηκαν σκαρφαλώνοντας στα υψώματα του μεγάλου ηφαιστείου των Κανάριων Νήσων El Teide.
   Φοβόταν πέραν του φυσιολογικού και επί μονίμου βάσεως τα τεκτονικά γεγονότα (Σεισμούς – Ηφαίστεια) ενώ απέφευγαν να βγουν ανοιχτά στη θάλασσα, και απέφευγαν να φύγουν από το νησί τους. Ήταν δε απομονωμένοι για χιλιάδες χρόνια πράγμα που συντήρησε σχεδόν άθικτες της Ατλάντειες παραδόσεις τους.
   Αυτοθυσιάζονταν κάθε χρόνο μια ομάδα από ιέρειες παρθένες που λεγόταν Harimagada, έπεφταν στη θάλασσα, ως θυσία – παράκληση προς τους θεούς για να μη βυθιστεί το νησί τους.
   Έχουν τριπλούς ομόκεντρους κύκλους και σύμβολα στην τεχνοτροπία τους
   όπως ακριβώς στην Ατλάντεια αρχιτεκτονική παράδοση, από τις γνωστές περιγραφές του Πλάτωνος.
   Κατασκεύασαν τέλος και σκαλωτές πυραμίδες όμοιες με αυτές της κεντρικής Αμερικής.
   Γενοκτονήθηκαν και εξαφανίστηκαν από τους Ισπανούς εισβολείς.
   ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:
   http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2010/10/blog-post_25.html
   Υ.Γ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ …"ΔΗΘΕΝ" ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ SITE ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΥΠΕΡ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΟ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ-ΚΡΟΝΙΟ) ΒΡΩΜΕΡΟ – ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΛΛΑΔΟΣ.

   • Μπαμπης Σιμωνιδης says:

    Έχουν ριζες ατ-ατλα-ΑΛΤΑΡΕΣ όλοι αυτοί που μου λες διότι ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΙΝΙΚΟ το οποίο είναι όνομα του Ηροδότου και όχι του Σολών,και στο Σολών του το είπανε οι ιερείς για τις ΣΤΗΛΕς μπρσοτα απο την αιγυπτο """"'δηλαδή στα ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ..αλλά ο Πλάτων ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΠΙΕΣ ΣΤΗΛΕΣ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΥΤΕ τον ΗΡΟΔΟΤΟ που ειναι μισοσ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ,γιαυτό γίνετε και η σύνδεση με την Ισπανια….το κατάλαβες…στην Ισπανία και στην χώρα των Βερβέρων κατοικούσαν από το 1000- 900 π.χ. ΚΑΡΧΙΔΟΝΙΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ….ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΠΩς "ΑΛΤΑΡΕΣ" ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!!! Η ΚΑΡΧΙΔΟΝΙΟΙ ΗΤΑΝ ΕΞΙΟΚΟΙΟΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΚΑΘΩς ΕΧΟΥΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥς ΘΕΟΥΣ ….ΑΡΑ ΤΑ ΥΠΟΛΙΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΑΡΧΙΔΟΝΙΩΝ ΦΟΙΝΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΒΕΡΒΕΡΟΙ..δηλαδή εδώ με μωβ είναι οι χώρες των καρχιδονιών
    https://chilonas.wordpress.com/2013/11/08/%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B7%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CF%82-264-241-%CF%80-%CF%87/
    και φυσικά μην ξεχνάμε και την Ρωμαική κατάκτηση που πάλι έχουμε τους ιδιους θεούς άρα τα ονόματα μείνανε από τους Καρχιδονιούς στους Ρωμαίους και μετά στους βέρβερους
    ε΄δω κοίτα σου θυμίζει κάτι το λιμάνι της Καρχιδόνας https://periklisdeligiannis.files.wordpress.com/2012/12/carthage_carte.jpg

    οι Καρχιδόνιοι καπιλέυτηκαν ότι άφησαν πίσω τους οι Μινωίτες Κρήτες,όταν η Μινωίτες παρεκμαζάν λόγω του σεισμού στην Σαντορλινη και της εισβολής των Μυκηναιων…οι Φοινικες άρχιζαν και αντικαθηστούσαν τα μέρη και τις αποικίες των μινωιτών στο εμπόριο….ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΔΗΓΜΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΑΡΧΗΔΟΝΑς ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΙΟΑΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΓΑΔΗΡΑ που βρέθηκε μόλις τώρα http://www.skai.gr/news/technology/article/164967/anazitoun-tin-atladida-stous-valtous-tis-notias-ispanias-/ από εδώ οι Καρχιδόνιοι είδαν το λιμάνι τους το οποίο όμως μοιάζει με Μινωικη πόλη …..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ …ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΑΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΤΛΥΜΑΝΤΕΡ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΙΚΕ….ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ.

    το ότι μετά την καταστροφή της Σαντορλινης ..ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΑΠΌ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΙΛΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ….""'ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΩΣΕ""",ΑΠΌ ΒΑΛΤΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ,ΟΛΑ ΑΥΑΤ ΗΤΑΝ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΤΩΝ ΜΙΝΩΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 3000 Π.Χ. τουλάχιστον…..και φυσικά και στην Αμερική ΟΛΜΕΚΟΙ ΤΟΛΤΕΚΟΙ(οι λεγόμενοι γενιοφόροι λευκοι θεοί). Γιαυτό θέλουν τώρα να παραλληλήσουν την Σαντορίνη με τους Φοίνηκες

   • Μπαμπης Σιμωνιδης says:

    -έτσι είμαι εγώ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ…….ΑΛΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ….. ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΙΝΩ ΌΤΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ….ΑΛΛΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ """"ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΧΩΜΕΝΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ """"ΕΘΝΟΣ""'" ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
    -ΚΑΤΑΡΧΙΝ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕΣ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΝΟΜΑ…ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΙΟ ΓΙΝΕΤΕ ΤΗς ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΑΠΟ ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΟΚΑΒΑΛΑΡΗΔΕΣ.
    …ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕς????ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΕΙΠΑ Ο.Ε.Α????

    • Ανώνυμος says:

     ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΕ…
     ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ…ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΤΑΙΖΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΟ ΨΕΥΤΟΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΝΑ ΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ 3000 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ…

     ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΛΕΥΚΗ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΦΥΛΗ ΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΛΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΙΑΙΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΦΥΛΗ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΔΙΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ?

     ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΟΛΙΑΘ ΚΑΙ ΕΛΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ…ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΓΝΩΣΗ ΦΙΛΕ:
     http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/01/word.html

     Υ.Γ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΚΟΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΡΟΔΟΤΟ.. ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΕ…ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΙΤΕΣ… ΔΙΑΒΑΣΕ ΩΓΥΓΙΑ, ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ.

     ΔΙΑΒΑΣΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΛΕΥΚΟ-ΚΙΤΡΙΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΕΘΝΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΣΗΜΙΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ:
     http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2009/02/blog-post_28.html
     ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΚΟΥΤΟΠΗΡΑ…ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΔΙΑΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΣ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ.. ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΩΣ ΔΕΙΓΜΑ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΜΜΕΣΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΟΥ.

     ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑ'1988:
     Γιά να ολοκληρωθεί η εικόνα, θα παραθέσουμε τη ρίζα "ΑΤΛ" η οποία στην αρχαία γλώσσα Ατλαντίδος σημαίνει "ύδωρ". Η ρίζα ΑΤΛ χρησιμοποιείται ευρέως στη Μογγολική ονοματολογία, όπως πχ. ΑΤΙΛ-ΧΑΝ ή ΑΤΤΙΛΑΣ ή ΑΤΛΑΝ. Το τελευταίο είναι και όνομα Τουρκικής πόλεως.
     Σε έρευνες της Ο.Ε.Α. στα κατάλοιπα αρχαίων γλωσσών Ν. Αμερικής προκύπτει ότι η "Ατλαντίς" προφερόταν από τους αρχαίους κατοίκους της ως "ΑΤΛ-ΛΑΝΤ" ή "Υδατόχωρα", σε ελεύθερη μετάφραση. Τα συμπεράσματα που προκύπτουν είναι ότι "κάτι δεν πάει καλά" στις χώρες που διάλεξαν σαν συνθετικό του ονόματός τους τη λέξη ΛΑΝΤ. Ξεκινώντας μ' αυτό το σκεπτικό, η ομάδα γλωσσολογίας της Ο.Ε.Α "ξετίναξε" τη γλωσσολογική προέλευση των χωρών Σκότ-λάντ, Ένγκ-λάντ, Φίν-λάντ, Όλ-λάντ, Άισ-λάντ, Άιρ-λάντ με συμπεράσματα άκρως διαφωτιστικά περί του "διατί" της ενσυνείδητης συνεργασίας των Αγγλοσαξόνων με τους Εβραίους και Άραβες στη "σιωνιστική κύκλωση" του πλανήτη ή αλλιώς στη "Σεληνιακή κύκλωση" του πλανήτη.
     Τα συμπεράσματα αυτά σταθεροποιήθηκαν όταν σε συζητήσεις που κατέγραψαν τα ηλεκτρονικά "αυτιά" της Ο.Ε.Α. έξω από Αγγλικές Τεκτονικές Στοές και στο Βασιλικό Αστεροσκοπείο της Σκωτίας, τα παρευρισκόμενα μέλη του ORDO TEMPLIS ORIENTIS θεωρούσαν αλλήλους ως "απογόνους των δέκα φυλών του Ισραήλ". Οι προσφωνήσεις των ονομάτων ακολουθούνται από τα ονόματα των δέκα φυλών του Ισραήλ που δεν επέστρεψαν στην Παλαιστίνη μετά τη Βαβυλώνια αιχμαλωσία με την ηγεσία του ΕΣΔΡΑ…
     ………Στην επίσημη εβραϊκή ονοματολογία της Βίβλου παρουσιάζεται ως Σημιτικός ο γενετικός κλάδος "ΑΤΤΙΛ". Προϊόν του εβραϊκού οίκου ΑΤΤΙΛ φέρεται στα απόρρητα αρχεία της Στοάς "Μεγάλης Δρυός" Ν. Υόρκης, η δυναστεία των Ατταλιδών της Περγάμου και ο Άτταλος, προς τιμήν του οποίου τα εβραϊκά ιδρύματα FORD και ROCKEFELLER χρηματοδότησαν την αναστήλωση της Στοάς Αττάλου στην Αρχαία Αγορά Αθηνών.
     Το παιχνίδι της διαβρώσεως των Ατταλιδών Σημιτών εναντίον της Ελλάδος θα θιγεί σε άλλο ιδιαίτερο σημείο της παρούσης, επειδή η Πέργαμος ήταν τόπος διελεύσεως και παραμονής του Ατλάντειου Σημιτικού ιερατείου που διέλυσε και παρέδωσε την Ελλάδα στους Ρωμαίους μέσω του Άτταλου Γ' της Περγάμου.

    • Ανώνυμος says:

     ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΕΙΑ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΓΟΥΔΟΤΡΥΠΑ:

     Η ερώτηση που προκύπτει είναι: Ποιός ή ποιοί είναι εκείνοι που από το 680 π.χ. άνοιξαν ένα τέτοιο τεράστιο γεωπολιτικό σχέδιο που "τρέχει" με βάση έναν μαθηματικό γεωπολιτικό τύπο; Ποιοί είναι εκείνοι που καυχώνται ότι "ο τύπος θα έχει και δέκατη επίλυση μέσω της χιλιετούς βασιλείας του Χριστούλη";
     Η απάντηση μπορει να δοθεί ακαριαία: Ποτέ, κανένας λαός, κανένας αρχομανής κλάδος παρανοϊκών ηγεμόνων, καμμία δυναστεία κανενός έθνους, ΚΑΝΕΙΣ ΓΗΙΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ δεν θα διέθετε τέτοια συνομωτική νοημοσύνη, τέτοια επιμονή, τέτοια λύσσα γιά διεθνή εξουσία, τόση ενέργεια, τόσο χρόνο, τόση απώτερη σκοπιμότητα γιά κέρδη που ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ και ΜΕΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ γιά παραλαβή μετά από 2630 χρόνια, αρχίζοντας από το 680 π.χ.
     Είναι τρελλό, είναι ασύλληπτο ένα τέτοιο σχέδιο από τους οποιουσδήποτε ξεβράκωτους πολιτισμικά ισραηλίτες-μογγόλους-άραβες και τις ορδές τους που προήλθαν από τον "Σήμ".
     Είναι τρελλό και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ότι τα εβραιομογγολικά υπολείμματα της βυθισμένης Ατλαντίδος, εξαθλιωμένα από τη διεθνή τους περιπλάνηση νομάδων βαρβάρων, μπόρεσαν να ξεπεράσουν σε νοημοσύνη τους θεϊκούς πολιτισμούς της Ασσυρίας, Βαβυλώνος, Περσίας, Ελλάδος, Ρώμης και Ευρώπης και να τους υπονομεύουν, να τους διαλύουν, να κλέβουν τον πολιτισμό τους, να τους στρέφουν εναντίον αλλήλων με αδελφοκτόνους πολέμους και να τους απειλούν σήμερα με ολοκληρωτική γενοκτονία κρατώντας τον έλεγχο των U.S.A. και U.S.S.R.
     Είναι τρελλό και ακατανόητο αν αναζητήσουμε τη λύση στην εφευρετικότητα των γήινων εβραιομογγολοαράβων καφροειδών εγκεφάλων.
     ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ αν αναζητήσουμε τη λύση στην εφευρετικότητα ΜΗ ΓΗΙΝΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ, που χρησιμοποιούν τους αθλίας νοημοσύνης εβραιομογγόλους σαν ρομπότ ή σαν τέρατα ζόμπι που εκτελούν τυφλά τηλεπαθητικές εντολές των ΑΟΡΑΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ.
     Αόρατων; Πόσο αόρατων ή πόσο ορατών; Αναγκάζουμε τον αναγνώστη να θυμηθεί ότι, όχι χωρίς λόγο, οι σημαίες των Αράβων, της Τουρκίας και της πρώην Μογγολίας έχουν σαν έμβλημα την ημισέληνο. Όχι χωρίς λόγο, οι Μωαμεθανοί προσεύχονται στη Σελήνη και πιστεύουν ότι ο θεός Αλλάχ κυβερνάει τον κόσμο από τη Σελήνη. Όχι χωρίς λόγο, η εβραϊκή Κάβαλλα περιέχει "μαγικές επικλήσεις" που απαιτούν το "φώς" και την παρουσία της Σελήνης. Όχι χωρίς λόγο, οι Τεκτονικές Στοές διατάσσονται να εορτάζουν την εαρινή και φθινοπωρινή ισημερία στις αμέσως ακολουθούσες Πανσελήνους. Όχι χωρίς λόγο, το Πάσχα των εβραίων εορτάζεται την πρώτη Πανσέληνο μετά την Εαρινή Ισημερία.
     Στη Βίβλο, ο εβραίος μάγος αρχιερέας της Κάβαλλα Αβραάμ "εξέρχεται" από την πόλη ΟΥΡ, την ιερή πόλη των Χαλδαίων αφιερωμένη στο θεό ΣΙΝ ή ΣΙΜ, "θεό των θεών" και κυβερνήτη της Σελήνης και "κυβερνήτη των τεσσάρων μερών του κόσμου" ή "κυβερνήτη των τεσσάρων κατευθύνσεων ΓΧΒΧ" κοινώς ΓιαΧωΒεΧάι, ή Ιεχωβά. Ο αλητήριος εβραιομογγόλος Αβραάμ "εξήλθε" γιά να αρχίσει τη δράση του, έχοντας ένα υπερόπλο στα χέρια του, την τέχνη επικοινωνίας με τη Σελήνη που περιέχουν οι ειδικοί συνδυασμοί φωνητικών συχνοτήτων της Κάβαλλα.
     (ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ:)

    • Ανώνυμος says:

     (H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ:)
     Από εκεί και πέρα δεν χρειαζόταν ευφυΐα. Αναλάμβαναν οι παρανοϊκοί κύριοι της Σελήνης να κινούν τους "τηλεκατευθυνόμενους" Αβραάμ. Οι εβραίοι ραββίνοι τοποθετούν τη δράση του αρχικαββαλιστή Αβραάμ στο 1943 π.χ. Αυτή είναι ακριβώς η συμμετρική χρονολογία με το 1945 μ.χ. όπου θεωρητικά με την εβραϊκή παγκόσμια διοίκηση των U.S.A. και U.S.S.R. αρχίζει η χιλιετής "βασιλεία του χριστού", την οποία έχασε το εκκολαπτώμενο Χιλιετές Γ' Ράιχ του "αντιχρίστου" Ναζισμού, Βουδιστικής και Μογγολοθιβετιανής εμπνεύσεως.
     Διερωτάται ο αναγνώστης "γιατί τόσο βάρος στο ρόλο του Αβραάμ", ένα νεκρό πρόσωπο της Ιστορίας.
     Διότι η έξοδος των εβραιομογγολικών ορδών του Αβραάμ από τη Σημιτική Ατλάντεια σφηκοφωλιά της ΟΥΡ με τελικό προορισμό την Αίγυπτο και τελικό σκοπό τη διάλυση της Αιγύπτου ως ελληνικής επαρχίας υπολόγου στους Δελφούς, ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ μετά τον αδελφοκτόνο πόλεμο της Δυτικής Ελλάδος Δελφών και της Ανατολικής Ελλάδος Τρωάδος-Σάρδεων.
     Ο πόλεμος προκλήθηκε από προσυννενοημένες ενέργειες των ιερατείων Μυκηνών και Τροίας, που καθόριζαν τους "οιωνούς των θεών". Δεν θα επεκταθούμε τώρα σ' αυτό το ζήτημα. Απαιτούμε όμως από τον αναγνώστη να θυμηθεί ότι αφ' ενός οι Τρώες Έλληνες εγκατέλειψαν τη λατρεία του Διός προς χάριν του Ποσειδώνα, θεού της Ατλαντίδος, αφ' ετέρου οι Έλληνες Μυκηνών εγκατέλειψαν τη λατρεία της Ήρας προς χάριν της ΣΕΛΕΝΗΣ ή ΣΕΛΗΝΗΣ.
     Ποιό είναι το ιερατείο που μεθόδευσε αυτή τη μεταστροφή; Ποιό είναι το ιερατείο που προκάλεσε τη σφαγή αδελφών Ελλήνων με αιτιολογία την απαγωγή της Σεληνιακής Ιέρειας ΣΕΛΕΝΗΣ ή ΕΛΕΝΗΣ από τον Ποσειδώνιο Πάρι;
     Το πρόβλημα λύνεται μόνο με το εξής στοιχείο: Τα εβραιομογγολικά υπολείμματα της Ατλαντίδος λατρεύουν το Σεληνιακό θεό ΣΙΝ, ενώ οι "πρόγονοί" τους καταποντισμένοι Άτλαντες λάτρευαν "το ελληνικό δωδεκάθεο" και κυρίως τον Ποσειδώνα. Οι Άτλαντες οπαδοί του ΣΙΝ επιζούν ενώ οι Άτλαντες οπαδοί του Δία και του Ποσειδώνα βυθίζονται μαζί με την Ατλαντίδα.
     Ήδη διαφαίνεται η φοβερή αλήθεια που επίμονα επί αιώνες κρατήθηκε καλυμμένη από τις Εβραϊκές "Αγίες Γραφές". Διότι εκεί καυχάται ο παρανοϊκός ΣΙΝ ή Ιεχωβά ότι είναι θεός "ζηλότυπος και απαιτών αποκλειστικήν αφοσίωσιν". Όταν δεν του δίνεται αυτή η αφοσίωση θεωρεί δικαίωμά του τον ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ και ΤΗ ΒΥΘΙΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΗΠΕΙΡΩΝ.

    • Ανώνυμος says:

     ……..
     Δύσκολα μπορεί μία στοιχειώδης νοημοσύνη να δεχθεί ότι ο Συμπαντικός θεός των θεών διακατέχεται από τόση λύσσα γιά αναγνώριση από τα ασήμαντα ανθρώπινα όντα. Είναι αδύνατον να νοηθεί ότι ο Άπειρος Συμπαντικός Οργανισμός του Τελικού Ενός Θεού κατέβηκε στο άθλιο επίπεδο να ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ με τα ΜΙΚΡΟΒΙΑ-ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που περιέχει στο Σώμα του και ότι τους ζήτησε "και αποκλειστικήν αφοσίωση".
     Αυτή η "θεολογική παραδοξολογία" του "ζηλότυπου θεού" που σκοτώνει τα απειροελάχιστα άτομα-μικρόβια της Ύλης του διότι δεν του παρέχουν "αποκλειστική αφοσίωση", είναι η ΕΠΑΡΚΟΥΣΑ και ΑΠΟΧΡΩΣΑ αιτία που καθιστά όλο το ιουδαιοχριστιανικό οικοδόμημα έναν απέραντο κοπρώνα ψεύδους, εγκληματικής υστερίας, δολοφονικής μανίας, μανίας αυτοκαταστροφής και άκρως ανίατης σχιζοφρένειας. Ιδιότητες που αντανακλώνται απόλυτα πάνω στο ραββινικό ιερατείο των Λευί και στις υπόλοιπες 11 εβραϊκές φυλές. Ιδιότητες που αντανακλώνται απόλυτα στο Κοράνιο των Αράβων Σημιτών και το Βουδισμό των Εβραιομογγόλων Χάν ή Χαναάν. Παντού στα "ιερά βιβλία" διαταγές των "πιστών" να σφάξουν τους "απίστους". Παντού έγκλημα, υστερία και σχιζοφρένεια. Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ του Άραβα, του Χριστιανού, του Ιουδαίου και του Μογγόλου "πιστού".
     Τέτοια εγκληματική παράφρων φυσιογνωμία θα μπορούσε να είναι μόνον ένας "θεός" τελευταίας κατηγορίας στο πάνθεο των θεών, που είδε στο πρόσωπό του το Σουλτάνο και τους γήινους σαν ευνούχους και δούλους του. Θα μπορούσε να είναι μόνο ένας "ξένος" διαστημικός γκάνγκστερ που αποφασίζει να διώξει τους "τοπικούς θεούς" ενός στίγματος του διαστήματος και να "ιδρύσει νέο βασίλειο" επειδή έχασε το βασίλειο που είχε κάπου αλλού. Επειδή διώχθηκε από τον "αρχικό του χώρο" και από τους Ανώτερούς του, όταν επιχείρησε να ασκήσει εξουσία με τον ίδιο παράφρονα τρόπο που τον ασκεί στον πλανήτη γή. Είναι έτσι ή μήπως οι συλλογισμοί μας είναι εκτός λογικής;
     Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ:
     http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/01/word.html

    • Ανώνυμος says:

     Επανερχόμεθα το θέμα μας. Καλούμεθα να καλύψουμε την χρονική διάρκεια από το 9000 π.χ. έως το 9500 π.χ. το οποίο σύμφωνα με τον Πλάτωνα ήταν το χρονικό σημείο βυθίσεως της Ατλαντίδος.

     Κανών Λογικής ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

     1ον: Η Μεσόγειος Θάλασσα, κάτω από την υδάτινη μάζα της καλύπτει σε όλο της το εμβαδόν αρχαιότατες ελληνικές πόλεις, που ερευνήθηκαν και φωτογραφήθηκαν από ιδιώτες και οργανωμένες ομάδες δυτών–αρχαιολόγων. Τα κτίσματα και τα μεταλλικά άψογης τέχνης γλυπτά αυτών των "υποβρυχίων" ελληνικών πόλεων δεν προήλθαν από τη βύθιση περιορισμένων εδαφών που προκάλεσε η ηφαιστειακή δράση μεταξύ Κρήτης και Σαντορίνης το 1500 π.χ., αλλά από μία ΗΠΕΙΡΟ που κατακλίσθηκε από έξωθεν ερχόμενες υδάτινες μάζες.
     Διότι η σεισμική δράση της περιοχής Σαντορίνης ήταν τοπική και δεν περιελάμβανε την Δυτική και Ανατολική Μεσόγειο. Αυτό αποδεικνύεται από το ότι οι βυθισμένες πόλεις της Μεσογείου περιέχουν ακόμη οικοδομήματα και στήλες με αγάλματα σε άψογη κατάσταση και όχι ερείπια όπως οι πόλεις του βυθού της Σαντορίνης.
     2ον: Αυτή η πραγματικότητα επιβεβαιώνει τα Ελληνικά Χρονικά σύμφωνα με τα οποία στη θέση της Μεσογείου υπήρχε Στερεά γη, η Ήπειρος Αιγηίς. Η Αιγηίς έπαυσε να υπάρχει με τον "πνιγμόν του Αιγέως", βασιλικού τίτλου αποδιδόμενου στον Κυβερνήτη όλης της Αιγέας Επικράτειας.
     3ον: Μετά την Βύθιση της Αιγηίδος εμφανίζεται υπερισχύον μεταξύ των επιζώντων το Πελασγικό ελληνικό φύλο, ως αυτόχθον της Πελασγικής Αρκαδίας. Ο Ησίοδος αναφέρει ότι στη νέα γεωγραφική διαμόρφωση που προέκυψε ως "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ", ο πρώτος βασιλεύς των επιζώντων Πελασγών ήταν ο Αρκάς της Αρκαδίας γής.
     Ο Αρκάς μετονομάζει την συρρικνωμένη γεωγραφικά Πελασγία σε Αρκαδία. Με την συνεργασία του Τριπτόλεμου, του Αδρίστα και των επιτελών των, εκπαιδεύει τους επιζήσαντες σε στοιχειώδη επιβίωση μέσω καλλιέργειας σίτου γιά τροφή και χρήσεως του ερίου γιά ένδυση. Τα ανωτέρω δείχνουν ότι ο κατακλυσμός επέφερε μείωση των οπωροφόρων αυτόφυτων δένδρων και των άφθονων ζώων των πρώην πεδιάδων που κατακλύσθηκαν, με αποτέλεσμα να επιχειρείται τεχνητή ορεινή καλλιέργεια σιτηρών και αποφυγή σφαγής των ζώων που διασώθηκαν στην ορεινή Αρκαδία, επειδή κατά Παυσανία οι Πελασγοί πριν τον κατακλυσμό ενδύονταν με δέρματα ζώων. -Παυσανίας "Αρκαδικά" 1,6 και 4,2-4.
     Ο Αρκάς φέρεται ως απόγονος Πελασγών βασιλέων που έζησαν πριν τον κατακλυσμό. Είναι οι Νίκτυμος, Λυκάων και Πελασγός. Σύμφωνα με την "Ωγυγία" Δ' Σταγειρίτου και Απολλόδωρο Α', το πρόσωπο του Αρκάδα ταυτίζεται με τον Φορωνέα, αδελφό της Ιούς και του Αιγιαλέα. Τα συνθετικά του "Αιγιαλός" "Αιγαίος-Αλός" αποδεικνύουν την γιά πρώτη φορά ύπαρξη "αλού", δηλαδή ακτών θαλάσσης γύρω από την Αρκαδία και μέσα στην Αιγηίδα.
     Ο Φορωνεύς Αρκάς συνάθροισε τους διεσπαρμένους ανθρώπους και έθεσε νόμους της νεοδιαμορφωθείσης πατρίδος. Επέβαλε τιμές των πολιτών προς τους θεούς με ένα κέντρο "θήλεως" λατρείας της Ήρας, στον ναό που έκτισε προς τιμήν της, στο Άργος. Ο πρόγονός του, Λυκάων, έκτισε την πόλη Λυκόσουρα ή ΛΥΚΟΣ-ΗΡΑ στο όρος Λύκαιον, η οποία θεωρείται η αρχαιότερη πόλις του κόσμου και φυσικά των Ελλήνων. Σύμφωνα με τα Ελληνικά Χρονικά, στις περιοχές "Κρητέα" και "Όλυμπος" του όρους Λύκαιον, από τις Νύμφες Θεισόα, Νέδα και Αγνώ ανετράφη ο Ζεύς. Κακώς οι Κρήτες διεκδικούν την προέλευση του Διός, διότι σύμφωνα με τον Στράβωνα οι Κρήτες είναι άποικοι των Πελασγών Αρκάδων. -Στράβωνος Γεωγραφικά Α':
     κλπ κλπ….ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΙΑ'1988 ΕΔΩ:
     http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/01/word.html

     ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΟΛΟ ΕΔΩ…

    • Ανώνυμος says:

     ΠΑΡΕ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΒΥΘΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΥΣ ΜΑΓΙΑΣ:
     ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΡΕΞΗΓΩ ΑΠΛΩΣ ΣΕ ΛΕΙΠΕΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΑΠΑΡΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΕΧΕΙΣ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ…

     Αποδεικνύουν όμως και κάτι άλλο: Το έγκλημα της βυθίσεως μίας ολόκληρης ΗΠΕΙΡΟΥ από τον παρανοϊκό Σίν της Σελήνης, μέσω χρήσεως Σεληνιακής τεχνολογίας ΠΡΟΣΘΕΤΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΟΣ που μετέβαλλε την στατική του ατλάντειου υπεδάφους. Το "κλειδί" γιά την κατανόηση του τι πραγματικά συνέβη βρίσκεται στο ΠΟΠΟΛ-ΒΟΥΧ, χρονικό των ΚΙΤΣΕ ΜΑΓΙΑΣ γραμμένο με ιερογλυφικά Μάγιας, το οποίο έκαψαν οι Ισπανοί κατακτητές, αλλά αργότερα ξαναγράφτηκε από μνήμης με λατινικά γράμματα. Το χρονικό των Μάγιας γιά τον κατακλυσμό λέει: "Τότε τα νερά της θάλασσας αναταράχτηκαν από την θέληση της Καρδιάς του Ουρανού -Ουρακάν- και μεγάλη πλημμύρα έπεσε στα κεφάλια των πλασμάτων αυτών … Καταποντίστηκαν κι ένα πηχτό υγρό κατέβηκε από τον ουρανό … η όψη της γής σκοτείνιασε και μια σκούρα πυκνή βροχή άρχισε να πέφτει, βροχή την ημέρα, βροχή και τη νύχτα … Ακούστηκε ένας μεγάλος θόρυβος πάνω από τα κεφάλια τους σαν νά' τανε φωτιά. Μετά, οι άνθρωποι άρχισαν να τρέχουν, σπρώχνοντας ο ένας τον άλλον, γεμάτοι απελπισία. Ήθελαν να σκαρφαλώσουν στις στέγες των σπιτιών τους και τα σπίτια τους γκρεμίζονταν στο χώμα. Ήθελαν να σκαρφαλώσουν στα δένδρα πάνω, αλλά τα δένδρα έτρεμαν -σεισμός- και τους έριχναν στο χώμα. Ήθελαν να μπούνε στις σπηλιές, αλλά οι σπηλιές έκλειναν μπροστά τους -κατολισθήσεις από σεισμό- … Νερό και φωτιά συνέβαλαν στην παγκόσμια καταστροφή του μεγάλου κατακλυσμού πρίν από την τετάρτη δημιουργία."
     Όλα στην ανωτέρω αφήγηση δείχνουν ότι πρόκειται γιά μια υπερβολική πύκνωση του αέρα, της θάλασσας και της γής. Τα πάντα συρρικνώθηκαν από ένα ηλεκτρομαγνητικό "χαμηλό" τεράστιας έντασης που με την σειρά του παρήγαγε πρωτοφανή "βαρομετρικά χαμηλά" και πυκνώσεις στον αέρα, στη θάλασσα, στη στεριά. Τα πάντα έγιναν πυκνότερα, βαρύτερα και βυθίστηκαν. Είναι αδύνατη η ταυτόχρονη πρόκληση βυθίσεως των υγρών της ατμόσφαιρας και των στερεών τμημάτων επιφανείας, με φυσιολογικές συνθήκες. Σύμφωνα με την περιγραφή, τα πάντα από την στρατόσφαιρα μέχρι τα βάθη του γήινου φλοιού έγιναν πυκνότερα, βαρύτερα και βυθίστηκαν.
     Τέτοια υπέρβαση από τα φυσικά γήινα φαινόμενα μπορεί να γίνει μόνον από χρήση τεχνολογίας. Και επειδή είναι παράλογο να αναζητούμε τέτοια τεχνολογία στους γήινους του 9500 π.χ., την αναζητούμε εκεί μόνον που μπορεί να βρεθεί αμέσως έξω από τη γήινη ατμόσφαιρα, στη γαλαξιακή τεχνολογία της Σελήνης. Είναι ακριβώς η αντίστροφη τεχνολογία από την τεχνολογία αποσυνθέσεως ή ολικής αραιώσεως ύλης που διαθέτει η Ο.Ε.Α. εναντίον της Σελήνης. Είναι η τεχνολογία "μοριακής συμπυκνώσεως" που αποδεδειγμένα διαθέτει το σκάφος Σελήνη, άγνωστο με ποιά αρχική σκοπιμότητα. Λέμε αποδεδειγμένα, διότι σε πλείστες περιπτώσεις σεισμικής δράσεως στην επιφάνεια της γής, τα όργανα της Ο.Ε.Α. κατέγραψαν ενεργοποίηση "ηλεκτρομαγνητικών χαμηλών μοριακής πυκνώσεως" σε "κώνους" που έχουν την κορυφή τους στις μεταλλικές θάλασσες της Σελήνης.
     Τα ανωτέρω μπορούν να διαλευκάνουν και τις απειλές του …ειρηνοποιού …..χριστούλη, ο οποίος μας "προειδοποιεί" ότι πριν από "την δευτέρα του παρουσία" θα γίνουν "σεισμοί, καταποντισμοί, λοιμοί και λιμοί" και λοιπά τρομοκρατικά σώου-μπίζνες του πατρός του ΣΙΝ της Σελήνης, με αποκορύφωμα του εγκληματικού σώου "πύρ εξ ουρανού" όπερ θα καταφάγει τους απίστους… -τεχνολογία Λέιζερ Σελήνης στο ορατό και υπέρυθρο φάσμα γιά πρόκληση εμπρησμού εξ αποστάσεως- Αποκάλυψις κ’ 9: "Και κατέβη πύρ από του θεού εκ του ουρανού και κατέφαγεν αυτούς" και Γένεσις ιθ’ 24: "Και έβρεξεν ο Κύριος επί τα Σόδομα και Γόμορα θείον και πύρ παρά Κυρίου εξ ουρανού."

     • Μπαμπης Σιμωνιδης says:

      μιας και μιλάς για ρίζες ονομάτων,θυμίθηκα όταν είχα διαβάσει ο.ε.α 88 για τον Άτταλο,και μου ήρθε τώρα στο νου ο ΤΑΛΟΣ το ρομποτ τύπου τσανφορμερ που έκανε περιπολίες στην Κρήτη?????????,καθώς και ο Τ-ΑΝ-ΤΑΛΟΣ ΤΑΝΤΑΛΟΣ(βασηκά όπου έχει το τελικό αλος=σημαίνει κάτι με την θάλασσα) βασηλείας της Σπάρτης πριν τα τρωικά και πατέρας της Ελένης,καθ΄βς και το ΔΑΙΔΑΛΟΣ που οι ξένοι το λένε δενταλους

      προς φίλο Γιάννη….εγώ δεν είπα ότι δεν υπάρχει ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ,εγώ απλά λέω ότι κοιτάμε σε λάθος νερά
      ….βασικά θυμιθηκα κάτι και με προβληματίζει το ότι μπορεί η Μινωίτες να είναι όντως πρόγονοι των Φοινίκων……… οι Κρήτες επεξεργάζονταν ένα χρώμα …το μωβ στα ρούχα τους[[…καθώς και οι Φοίνικες το ίδιο(από εκεί πέρνουν και το όνομα τους) [[[σχετίζεται πιθανόν εξαρχής ή σίγουρα στη συνέχεια, με τις λέξεις φοῖνιξ και φοινός, που σημαίνουν πορφυρός και πορφύρα. Αυτές οι λέξεις χαρακτηρίζουν το χρώμα, τη χρωστική ουσία και το ύφασμα που βαφόταν με αυτή.]]]….άρα είναι ταυτόσημοι!!!!!Οπότε ίσως γιαυτό ο Ηρόδοτος τοποθετεί προς Ισπανία μεριά τους ΑΤΛΑΝΤΕΣ,διότι αν οι Φοίνικες είναι απόγονοι των Μινωιτών….τότε οι Καρχιδόνιοι είναι οι μόνοι ελεύθεροι άμεσοι απόγονοι στην μεσόγειο(μιας και η Τυρος ανήκει πλέων στην Περσική αυτοκρατορία)….όπότε ίσως σωστά λέει για ισπανία διότι εκει βρίσκοντα είδη οι Φοίνικες άρα οι Ατλαντες….απλά η αρχαία χώρα που καταποντίστηκε είναι αλλού….ενώ οι απόγονοι τους Καρχιδόνιοι είναι Ισπανία Μαρόκο….εξού και οι ονομασίες των Βερβέρων.

   • Μπαμπης Σιμωνιδης says:

    Δεν μου λες,έξηγησέ μου κάτι…..στον χάρτη του Πίρι Ρέις έχει την Ανταρκτική χώρις πάγους σωστά?Που σημαίνει ότι ο χάρτης δείχνει την γη πριν την μετατώπηση των πόλων,μιλάμε για εκαντοντάδες χιλίαδες χρόνια,ίσως και για εκατομμύρια……..Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ?

    • Ανώνυμος says:

     ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΠΙΡΙ ΡΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΑΥΤΟ…ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΟΜΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ…ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΧΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΟΕΑ…ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΩΜΕΝΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΦΙΛΕ, ΟΥΤΕ Η ΟΕΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΧΩΘΟΥΝ ΚΑΠΟΥ Ή ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΕΑ (ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΟΕΑ ΩΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΕΙ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ) ΑΠΛΑ Η ΟΕΑ ΘΕΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ (ΠΟΥ ΔΙΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ) ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΣΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΘΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ…ΦΥΣΙΚΑ Η ΟΕΑ ΑΠΕΤΥΧΕ ΑΦΟΥ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΝΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΜΕΝΑ ΑΠΛΑ ΜΕΛΕΤΑΩ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ (ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΛΛΩΝ ΠΗΓΩΝ) ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΛΗΞΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΤΑ 90% ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΝ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΗ ΟΛΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 10% ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΛΑΘΟΥΣ…ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΔΕΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΛΗΘΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ BBC? ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΧΑΡΑ ΣΑΣ..Η ΟΕΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ…ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ: "ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ"..ΚΑΙ ΟΤΙ: "Η ΟΕΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ"…ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ – ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ???!!! ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΑΣΗΔΟΣΙΑ-ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΑ-ΑΧΡΗΣΤΟΚΡΑΤΙΑ-ΠΡΟΔΟΤΟΚΡΑΤΙΑ-ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΙΑ-ΚΙΝΕΖΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑΦΥΓΕΤΕ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ: ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣ ΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ? ΜΕΓΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ..ΘΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΤΗ ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟ-ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΣΑΣ…ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΩΔΥΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΒΑΣΤΡ ΚΑΙ ΡΙΚ!!
     ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η ΟΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΦΟΝ-ΟΡΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΗΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΠ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΣ (1 ΣΠΙΤΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΝΟΧΗ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΞΟΧΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ?)?, ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ (ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ) ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΜΕΡΤΙΚΟ), ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΒΑΣΤΑΧΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Η ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ-ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ-ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΖΑΠΛΟΥΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΩΝ-ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ? ΜΕΓΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑ…Ο ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ……….

     • Ανώνυμος says:

      Πραγματικα υψηλου επιπεδου πληροφοριες !!
      Εμενα προσωπικα καπου με μπερδεψαν.. !
      Πως γινεται φιλια προς την ΟΕΑ προσωπα..να επισκεπτονται το Αγιο ορος και τους εκει γεροντες ,
      να συζητουν μαζι τους..,και να ζητουν συμβουλες και οδηγιες απο αυτους ;;

      ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ
      ….στην καλυτερη κατανοηση των ανωτερω.. ..ΑΥΤΗ Η ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΧΕΣΗ !!! και νομιζω και πολλους αλλους που τα διαβασαν!!!
      ακκ

     • Ανώνυμος says:

      ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΓ.ΟΡΟΣ. ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΤΟΥ ΙΑΧΩΒΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΣΑΒΒΑΩΘ, ΟΠΩΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΣΙΟ, ΠΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΔΙΕΔΙΔΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΟΡΘΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΤΑΧΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Ο ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ 200.000.000 ΑΝΔΡΩΝ (ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΗΛΙΟΥ) ΚΑΙ ΟΤΙ Η Β' ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ…..!!!…
      ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ (ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΟΜΟΙΩΝ) ΠΑΝΕ ΕΤΣΙ ΔΟΛΙΩΣ ΝΑ ΨΑΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗ ΔΥΣΗ…
      ΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ…
      ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ…

      Υ.Γ. ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΟΡΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΣΗ – ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ) ΣΕΛΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗΙΝΗ ΤΡΟΧΙΑ…Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ…

     • Ανώνυμος says:

      Φιλε μου νασαι καλα με διαφωτησες !!
      Αν και ο π.Παισιος εκανε ακριβως τα αντιθετα!! Δηλ. Ως μοναχος με ιδαιτερη συμπαθεια στην Παναγια..Αυτη που τρμουν οι δρακοντες !! "Θα συντριψω με την πτερνα μου την κεφαλη του αρχαιου δρακοντος !! Αδυναμια και στον Αγιο Γεωργιο , που στην εικονα του αποτυπωνεται ΝΑ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΤΑ !!
      Τον Αγιο Κυπριανο..,πρωιν σατανιστη και μαγο ..και νυν Αγιο ..που με τις προσευχες του στον Χριστο..ζητα την σωτηρια του κοσμου με την συντριβη του αρχαιου δρακοντα απο την απειρη δυναμη του φωτος !κλπ.
      Τελος παντων..ευχαριστω για τον κοπο που εκανες να μου απαντησης !! Αλλα…ενω εκανες ωραια πληροφορηση ιστορικη..στο τελος εμπλεξες με ανακριβιες !!

      Σου θυμιζω..οτι και η παλαια διαθηκη ξεκινα με την καταδικη του κατηραμενου οφι..που παραπλανησε τους πρωτοπλαστους !! Στην συνεχια τον Μωυση που εξοντωσε τα φιδια που ετρωγαν (δαγκωναν) τον λαο του και πεθαινε ..κλπ !! Αφου χρησιμοποιουνται ως αποδεικτικα τα των διαθηκων..απο αυτες τα πηρα και εγω !!
      ΟΦΕΙΣ , ΔΡΑΚΟΝΤΕΣ , ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ..,ΜΕ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ..,και συνεχισαν με εντολη Του.., Η ΠΑΝΑΓΙΑ..,ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΟΥ !!
      Και τα γραφομενα στα Χριστινικα βιβλια ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ..ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ..οι αλλες πηγες , οπως η μυθολογια κλπ ειναι ανθρωπινοι ορθολογισμοι..και θεωρειες.!! Αποδεκτες..αλλα εντονως αμφισβητησιμες σε πολλα σημεια !!
      Γιατι δεν απολυτες αποδειξεις οι ερευνες στην λεκτικοσημασιολογια των διαφορων γλωσσων!!
      Και παλι ευχαριστω !!
      ακκ

     • Ανώνυμος says:

      Που να ήξερες ποιος είναι ο ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ που σκοτώνει ο "άγιος", για την Χριστιανική εκκλησιά!

     • Μπαμπης Σιμωνιδης says:

      προς ακκ
      έχεις ένα δίκιο με τους δράκοντες και με τους αγιούς…αυτό όμως πάει από την αρχαιότητα
      1 )Κάδμος και ο Δράκοντας
      2)Ηρακλής Λερναία υδρα
      3 Απόλλων και Πύθωνας
      4) Αγιος Γεώργιος
      η χρονολογική γραμμή είναι εμφανείς και ίσως να υπονοεί κάτι άλλο εκτός από ένα πραγματικό γεγονός….που συνέβη στο απότατο παρελθόν.
      Θέλω να θυμίσω τις ομοιότητες του Σατανά με τον Μινώταυρο των Μινωιτών,αλλά και με τον Μόλωχ των Φοινίκων(κακώς εμείς οι αρχαιοελληνιστές τον ταυτοποιήσαμε με τον τραγόμορφο ΠΑΝΑ)…ο σατανάς είναι ο Μινώταυρος!….έχω την εντύπωση ότι το Ατλάντιο ιερατείο είναι όντως η νέα τάξη πραγμάτων βλέπε τι λέι ο ΝΤΑΝΤΙ ΑΙΚ …..ότι οι άγγλοι είναι Φοίνικες.
      παιδία να δείτε μια σειρά το davinci daimons που δείχνει τους αρχαίους Κρήτες σαν …..δέστε το στον 2 κύκλο τα λέει όλα…και μιλάει για σύνδεσει ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΕ ΚΡΗΤΗΣ!τώρα το θυμίθηκα!

     • Ανώνυμος says:

      ΦΙΛΟΙ ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΙ ΑΚΚ, Η ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΤΑ ΥΠΟΝΟΕΙ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΤΑ-ΟΦΙ-ΔΙΑΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ.. ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΤΟΝ ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΣ ΨΕΥΔΟΘΕΟΣ ΙΑΧΩΒΑ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΑΪ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ 2 ΤΑΜΠΛΟ – ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟ ΘΕΟ ΙΑΝΟ: ΜΙΑ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ Ο ΚΑΚΟΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ, ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΠΙ 2000 ΕΤΗ ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ. Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο (ΨΕΥΔΟ)-ΙΑΧΩΒΑ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΑΪ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ Ο ΙΑΧΩΒΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΝΑΕΙ ΦΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ..ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΣΕΡΑΦΕΙΜ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΙΑΧΩΒΑ, ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ "ΦΛΟΓΕΡΟ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΕΡΠΕΤΟ" ΔΗΛΑΔΗ ΔΡΑΚΟΝΤΕΣ (ΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΦΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΝΩΧ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΤΑ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΩΣ ΔΡΑΚΟΝΤΕΣ)..ΑΡΑ Η ΙΟΥΔΑΙΚΗ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ-ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ. ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΕΙ.
      ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΑΝΑ Ή ΣΥΜΠΑΝ Ή ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΑΥΤΟΣ ΕΞΥΒΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΨΕΥΔΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΤΡΑΓΟΜΟΡΦΟΣ ΣΕΞΟΜΑΝΗΣ ΑΝΘΥΠΟΘΕΟΣ, ΚΑΙ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΤΡΑΓΟΜΟΡΦΟΣ ΠΑΝΑΣ (ΒΛ. ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ). ΟΜΩΣ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ-ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ-ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΔΙΑΠΑΣΩΝ – ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΠΡΩΤΗ Η Ο.Ε.Α. ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΩΝ ΙΣΟΦΩΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΥ ΧΟΠΜΑΝ.. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Ο ΥΨΙΣΤΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΙΒΟΛΟΥΣ…ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ-ΤΩΡΑ-ΤΩΡΑ…

     • Ανώνυμος says:

      Μπαμπη γεια..και στον αγνωστο συνομιλητη επισης ! Εντονες υποχρεωσεις της καθημερινοτητας με υποχρεωνουν να απαντω με καθυστερηση ! Συγγνωμη !!
      Ο Ηρακλης..απο τα γεννοφασκια του τα εβαλε με τα ερπετα..που επνιξε !! Κι υστερα με την Λερναια κλπ !
      Ο Οδυσεας με την Σκυλα και την Χαριβδη
      ..!!!
      Αυτα τα ερπετα….ποιου ηταν (κατα την μυθολογια) παιδια και υποτακτικοι;;
      ποιων θεων της μυθολογιας; και γιατι;;

      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ…ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ..!! ΝΑ
      ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΓΡΑΦΕΣ;
      ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ;;;
      Ο ΧΡΙΣΤΟΣ..συνεχως αναφερεται σε αυτα και προειδοποιει !!! Καμουφλαζ; Ε..,και η Παναγια που θελει να τα συντριψει;..και ο Αγιος Κυπριανος; κλπ ;
      ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΤΟΤΕ..που οντως ετσι ειναι..ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ;; ενω…ειναι το ..αφεντικο τους ;
      Ε..,2015 χρονια μετα δεν θαπρεπε να ..αποκαλυφθουν ;
      Ο Χριστιανισμος , ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΕΙ….ΤΗΝ ΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ απο τον Πατερα.., ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ !!!!
      Οοολα αυτα καμουφλαζ ;;; και ψεματα..;; και απατη..;;;
      Ενω..τα της αρχαιοελληνικης μυθολογιας..τα μονα αληθινα ;;;
      ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ οπως θελουμε τα ιερατεια σε καλα και σε προδοτικα κλπ ;
      Απο που προκυπτουν οι διαπιστωσεις αυτες ;;;

      Κατι δεν κολαει σωστα ρε παιδια !!!!
      Μηπως κατι σας ξεφευγει και βγαινουν λαθος συμπερασματα για …
      ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ;;;;

      ….Και στον 10.26 !
      Τιποτα φιλε μου !! Ουτε σνιφαρω , ουτε πινω !! Και να ηθελα..ειμαι πολυ φτωχος για να εχω…οσα ξερεις εσυ !!!
      Θα μπορουσα να γραψω… δαφνες των Δελφων κλπ !! και να λεγαμε κι αλλες βλακειες !! Θα εβγαζε καπου ; ΟΧΙ !!!

      Ευχαριστω!!
      ακκ

 3. Ανώνυμος says:

  ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΝΟΠΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥΣ…
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…ΒΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ…!!

 4. Ανώνυμος says:

  Οταν ο δεινος ερευνητης λορδος…επισκευτικε με το τελευταιας τεχνολογιας…καρρο του τις φιλες ινκας και μαγια …αυτοι του μιλησαν για την ακριβεστατη απομακρυνση της ευρωπης και αμερικης…,οπως και για βομβες υδρογονου στα χερι μικρων παιδιων..ειναι η τεχνογνωσια που μπορουν να του μεταδωσουν..αλλα..δεν του δινουν !!
  και ο λορδος εμεινε αναυδος ..γιατι καταλαβε…οτι δεν καταλαβαινε τιποτα , παρα μονο οτι αυτα που ελεγαν ηταν κατι τρομερο !!!!
  Εκει "ανακαλυψε"..,και αρχαια ελληνικα πηλινα δοχεια…και αργοτερα αποδειχτηκαν οτι ηταν του6000 π.Χ. με τηννμεθοδο του ανθρακα

 5. Μπαμπης Σιμωνιδης says:

  ένα ένα μου έρχονται,τι να θυμηθώ,τους Ρώσους επιστήμονες στη Γάυδο που είναι δίπλα στις στήλες,και περιμένουν τους Θεούς να έρθουν να τους πάρουν http://www.katohika.gr/2014/06/rosoi-epistimones-ftiaxnoun-nao-tou-apollona-sti-gavdo.html ????? τους αρχαιολόγους που τάχα μου ήρθανε με ένα τελευταίας τεχνολογίας βαθύσκαφος στα Αντικύθηρα ,για δουλεία που γίνετε και με ενάλια αρχαιολογία,αν νομίζετε ότι ήρθε ένα τέτοιο σκάφος μόνο για το ναυάγιο εεε είστε γελασμένοι…..με τελευταίας τεχνολογίας σκανάρισμα και ρανταρ βυθού ,αν έλεγαν παμε στην Σαντορίνη όλοι θα τσιμπάγαμε http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/765357/anakoinoseis-gia-tin-ereuna-sta-adikuthira-tin-tetarti/
  Τόσοι πολοί επιστήμονες και τόσα πολλά "προτζεκτ" σε ένα τόσο δα μικρό μέρος!!!!!ΠΥΛΟΣ-ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ-ΓΑΥΔΟΣ….. ΠΥΛΟΣ=ΠΥΛΗ άντε λέμεεεεε!

 6. Ανώνυμος says:

  μερικοι εδω εχουν μπερδεψει αρκετα πραγματα….
  ξαναδιαβαστε καλυτερα και αλλες πηγες γιατι φοβαμαι οτι δεν καταλαβανετε τις
  υπαρχουσες……..
  η, ακομα χειροτερα…..εν πασει περιπτωση, οι αναγνωστες θα πρεπει να ειναι
  προσεκτικοι……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *