Το Ιράν σχεδιάζει πυρηνοκίνητο υποβρύχιο

Το Ιράν ξεκίνησε τις εργασίες πάνω σε σχέδιο κατασκευής πυρηνοκίνητου υποβρυχίου, δήλωσε την Τρίτη ο ναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού του Ιράν Αμπάς Ζαμινί.

«Έχουμε ξεκινήσει την υλοποίηση των πρώτων σταδίων κατασκευής του κινητήρα του πυρηνοκίνητου υποβρυχίου», είπε ο ναύαρχος. Δεν ανέφερε οποιεσδήποτε λεπτομέρειες για την εξέλιξη των εργασιών. Ο ναύαρχος διευκρίνισε πως το Ιράν χρειάζεται παρόμοια υποβρύχια «για να πραγματοποιεί αποστολές σε πολύ μεγάλες αποστάσεις».

http://greek.ruvr.ru/2012_06_12/77891718/

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *