Το Ιράν βάλλει κατά της συνεργασίας Κύπρου – Ισραήλ!

Με βαρείς χαρακτηρισμούς “επιτίθεται” η Τεχεράνη στην συνεργασία Κύπρου – Ισραήλ και στην Ελλάδα
Του Νίκου Στέλγια

Μετά την Τουρκία την σειρά φαίνεται πως έχει το Ιράν για να βάλλει κατά της συνεργασίας Κύπρου – Ισραήλ στο ζήτημα των ερευνών για την κυπριακή ΑΟΖ. Η ιστοσελίδα της τουρκικής υπηρεσίας της ιρανικής κρατικής ραδιοτηλεόρασης πραγματοποιεί “επίθεση” με βαριούς χαρακτηρισμούς στο Ισραήλ χρησιμοποιώντας ως σημείο αναφοράς την συνεργασία της γειτονικής χώρας με την Κύπρο στο ζήτημα των ερευνών στην κυπριακή ΑΟΖ.

Η ιρανική ιστοσελίδα αναφέρεται στην κυβέρνηση του Ισραήλ ως “ρατσιστικό καθεστώς” και αφήνει να εννοηθεί ότι η Ε.Ε. και οι ΗΠΑ βρίσκονται στο πλευρό του Τελ Αβίβ στο ζήτημα της έναρξης των ερευνών στο οικόπεδο Λεβιαθάν της Ανατολικής Μεσογείου. Παράλληλα, η Τεχεράνη, εμφανίζεται ευθυγραμμισμένη με την επίσημη γραμμή της Τουρκίας και χαρακτηρίζει την Κυπριακή Δημοκρατία ως “Τομέας της Ρωμαίικης Διοίκησης της Κύπρου”.

Η επίσημη τουρκική ιστοσελίδα της κρατικής ραδιοτηλεόρασης της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν αναφέρει ότι το Ισραήλ επιχειρεί να ενώσει τα κατεχόμενα από το Ισραήλ χωρικά ύδατα της Γάζας με τα χωρικά ύδατα της Κύπρου υπό την σκέπη “μιας” αποκλειστικής οικονομικής ζώνης. Παράλληλα, τονίζει ότι η συγκεκριμένη “προσπάθεια” υποστηρίζεται και από την Ελλάδα. Το σχετικό άρθρο της ιρανικής ιστοσελίδας, επισημάνει ότι ο πρωθυπουργός της Ελλάδος Γιώργος Παπανδρεόυ υποστηρίζει τις διεκδικήσεις του “ρατσιστικού καθεστώτος” του Ισραήλ.

Σύμφωνα με την Τεχεράνη, το Ισραήλ επιχειρεί να αναπληρώσει το στρατηγικό κενό που δημιούργησε η σύγκρουση Ισραήλ – Τουρκίας στην εξωτερική πολιτική του, με την συνεργασία του Τελ Αβίβ με την Λευκωσία και την Αθήνα.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Το δημοσίευμα της ιρανικής ιστοσελίδας αναφέρει ότι η Βρετανία ξεκίνησε στρατιωτική άσκηση στις βάσεις της στην Κύπρο με σκοπό να παρέχει “έμμεση” υποστήριξη στην Λευκωσία. Παράλληλα, τονίζει ότι τα κατασκοπευτικά αεροπλάνα του Ισραήλ βρίσκονται σε κατάσταση “συναγερμού Β” και ότι πετούν συνεχώς πάνω από τις αποκλειστικές οικονομικές ζώνες της Κύπρου και του Ισραήλ. Την ίδια στιγμή, η Τεχεράνη επισημάνει ότι η Άγκυρα προετοιμάζεται για μια μεγάλη ναυτική άσκηση στην Μεσόγειο.

Η ιρανική ιστοσελίδα δεν παραλείπει να ασκήσει έμμεση κρητική στην Άγκυρα πραγματοποιώντας ιδιαίτερη αναφορά στην ανάπτυξη νατοϊκής πυραυλικής ασπίδας στα εδάφη της Τουρκίας.   

 Πηγή

πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *