ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ

ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ

Όταν ο διάβολος δημιούργησε τον ψεύτικο κόσμο μέσα στον οποίο ζούμε , ώστε μέσα σε αυτόν να ζούμε και να δοκιμαζόμαστε αφού του παρεχωρήθη εξουσία εκ Θεού , αυτό που στην πραγματικότητα έκανε ήταν να καλύψει με ένα ενεργειακό υλικό , την ύπαρξη του πραγματικού σύμπαντος και έτσι αυτό έφερε την πλήρη παραμόρφωση της πραγματικότητας κάτι που επισημαίνει και ο Πλάτωνας και ο Απόστολος Παύλος , ο οποίος ανέφερε ότι τα πάντα τα βλέπουμε στρεβλωμένα και και όχι όπως πραγματικά είναι.

Για παράδειγμα ας πούμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα ποτήρι.

Το υλικό του ποτηριού που βλέπουμε αποτελεί το ψεύτικο του σώμα , αλλά υπάρχει και ένα άλλο ενεργειακό που αυτό είναι και το αληθινό του , αλλά εμείς δεν το αντιλαμβανόμαστε αφού είναι μέρος του αληθινού κόσμου.

Καλύτερο παράδειγμα θα μπορούσε να είμαστε εμείς οι ίδιοι , καθώς το σώμα που έχουμε αποτελεί το ψεύτικο το οποίο μας δώθηκε ώστε να ζούμε και να υπάρχουμε στον χώρο δοκιμασίας μας , αλλά το ενεργειακό σώμα μας , η ψυχή , αυτό που είναι το σώμα μας στον πραγματικό κόσμο , βρίσκεται φυλακισμένο μέσα μας και απελευθερώνεται με τον σε εισαγωγικά θάνατό μας .


Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

PROFIT MAXIMISER

Μάθε πώς να να κερδιζεις σε ονλινε σελιδες στοιχηματισμου παντα !!

Ενα καταπληκτικο προγραμμα και μια απιστευτη ιδεα οπου με βαση της δικες τους προσφορες να βγαινεις 100% κερδισμενος παντα !

Διαβαστε το αρθρο μου να δειτε πως ξεπερασα τον περιορισμο στην χωρα μας για τις στοιχηματικες εταιριες

Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

Η προωθηση αυτη ειναι πρωθηση ενημερωσης και πληροφοριας και κατα κανεναν λογω δεν ειναι προτροπη προς στοιχηματισμο η επενδυση η οποιαδηποτε αλλη παρανομη πραξη ..!

ΤΙΜΗ: 1,5 € euro για τις πρωτες 14 μερες να δοκιμασεις το προγραμμα,Ηλεκτρονικο προιον για συνδρομη
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το ίδιο πράγμα συμβαίνει και με τους πλανήτες , οι οποίοι έχουν ένα σώμα που ανταποκρίνεται στον κόσμο των ονείρων , που έτσι ονομάζεται αλλιώς ο κόσμος στον οποίο ζούμε , αφού είναι σαν να ζούμε μέσα σε όνειρο και όχι στην αλήθεια , αλλά το ενεργειακό τους σώμα το πραγματικό είναι μέρος του αληθινού σύμπαντος.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Γη .

Ακολουθεί απόσπασμα από τον Τόμο 22 του Δημοσθένη Λιακόπουλου , με τίτλο Οι Πολεμιστές της Ειμαρμένης και τα μυστικά των Δελφών.

Η Γη που μας απασχολεί στην μελέτη αυτή , δεν είναι σφαιρική όπως μας διδάσκουν , αλλά έχει πράγματι πρισματικό σχήμα.

Αυτό που αντιλαμβανόμαστε είναι το κάλυμα το ανύπαρκτο ουσιαστικά στον κόσμο των ονείρων.

Η Γη όπως και οι άνθρωποι έχει ενεργειακό σώμα.

Το σώμα της Γης έχει ένα πρισματικό σασί αν μπορούμε να το ονομάσουμε έτσι , που δημιουργείται από τις ενεργειακές γραμμές.

Αποτελείται από 61 παράλληλα πολύγωνα με 666 πλευρές το καθένα.
Το μεγαλύτερο από αυτά βρίσκεται στον ισημερινό.

Πάνω από αυτά βρίσκονται 30 πολύγωνα με 666 πλευρές το καθένα και κάτω από αυτό , σε αυτό που ονομάζουμε εμείς νότιο ημισφαίριο , υπάρχουν άλλα 30 πολύγωνα με 666 πλευρές το καθένα επίσης.

Στους πόλους έχουμε δύο πολύγωνα με 666 πλευρές επίσης. Τα επίπεδα των πολυγώνων αυτών απέχουν μεταξύ τους 213 χιλιόμετρα , δίνοντας στην Γη ένα ύψος πολυέδρου 12780 χιλιόμετρα.

Δηλαδή 60 διάκενα ανάμεσα στα 61 πολύγωνα επί 213 χιλιόμετρα κάθετη απόσταση ανάμεσα στα πολύγωνα μας κάνει 60(Χ)213=12780 χιλιόμετρα.

Τα 61 πολύγωνα των 666 πλευρών , συνδέονται με μεσημβρινά πολύγωνα που σχηματίζονται αν ενώσουμε τις αντίστοιχες κορυφές και των 61 πολυγώνων μεταξύ τους.

Αυτό σημαίνει ότι έχουμε 666 μη κανονικά ημιπολύγωνα με 60 πλευρές το καθένα , που παίζουν τον ρόλο των μεσημβρινών.

Στο κάθε ένα από αυτά τα ημιπολύγωνα , η πλευρά του αυξάνει προοδευτικά την κλίση της σε σχέση με τον άξονα της Γης κατά 2,9 μοίρες , αρχίζοντας με αυτήν του ισημερινού που ήδη έχει κλίση 2,9 μοιρών καταλήγοντας στο πρώτο παράλληλο 666γωνο , με αποτέλεσμα η 30η πλευρά που καταλήγει στο πολικό 666γωνο , να έχει κλίση ως πρός τον άξονα της Γης ίση με 87 μοίρες.

Τα πολικά 666γωνα τα καπάκια αν θέλετε να τα ονομάσουμε έτσι του πολυέδρου , δένουν μεταξύ τους τα 666 ημιπολύγωνα ολοκληρώνοντας την ενεργειακή άτρακτο του πλανήτη.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν , ότι ένα γύρο , όλο αυτό το πλέγμα ουσιαστικά αποτελείται από ένα σύνολο τραπεζίων , που είναι : ( 30 παράλληλα 666γωνα)(Χ)(666 μεσημβρινά ημιπολύγωνα)=19980 τραπέζια ανά ημισφαίριο , άρα για δύο ημισφαίρια έχουμε 39960 τραπέζια.

Τα τραπέζια αυτά δεν είναι επίπεδα αλλά αποτελούνται από 4 τρίγωνα το καθένα , δίνοντάς μας , ένα σύνολο 159.840 τριγώνων.

Τα 666γωνα των πόλων , είναι κενά και δεν έχουν διασταυρούμενες ακτίνες που να ορίζουν ένα κέντρο.

Πρόκειται ουσιαστικά περί οπών που οδηγούν στο εσωτερικό του ενεργειακού ικριώματος , του ενεργειακού σασί , αν θέλετε να το ονομάσουμε έτσι.

Τα 39960 τραπέζια , επίσης δεν είναι επίπεδα και τα τρίγωνα που σχηματίζονται κάνουν το κάθε τραπέζιο να είναι φουσκωμένο ή αν θέλετε ανυψωμένο στο κέντρο του , ώστε να σχηματίζεται σε κάθε τραπέζιο μια μη κανονική πυραμίδα , μικρού σχετικά ύψους.

Το σύνολο των κορυφών ή αν θέλετε των σημείων τομής της πρισματικής αυτής επιφάνειας είναι (666 ημιπολύγωνα)(Χ)(61 κορυφές το καθένα)= 40.626 σημεία τομής.

Προσθέστε και την κοινή κορυφή των τεσσάρων τριγώνων ανά τραπέζιο και έχουμε 40.626+39960=80586.

Ο αριθμός αυτός διαιρείται ακριβώς με το 666 και δίνει 121 (121Χ666=80586), όσα και τρίγωνα του μοντέλου UVG που πλησιάζουμε πολύ στην πραγματικότητα αλλά δεν εκφράζει τις λεπτομέρειες του ενεργειακού πλέγματος.

Οι 80.586 κορυφές , ή αλλιως σημεία τομής των γραμμών του ενεργειακού πλέγματος της Γης , αποτελούν και σημεία μέγιστης συγκέντρωσης ενέργειας.

Ενέργειας που κάποτε μοιράστηκε στο πρώτο επίπεδο της Δημιουργίας για να την έχουν οι άνθρωποι και να την χρησιμοποιούν.

Loading...

4 thoughts on “ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ

 1. αρχω says:

  Ο διαβολος εφτιαξε τον υλικο κοσμο;

  Αυτο που λενε προπατορικο αμαρτημα τοτε τι ειναι;;

  ο διαβολος δεν εχει υλικη υποσταση ειναι δαιμονιο και μαλιστα πονηρο αρνιτικης ενεργειας αλλιως.

  βρηκε τον πρωτο ανθρωπο.οχι υλικο ανθρωπο αλλα συμπαντικο.τον καθ εικονα ….ναι ιδιο με τον θεο.δεν αντεχε ο διαβολος να βλεπει τη χαρη του θεου σε ολο της το μεγαλειο στον αστρικο ανθρωπο.βρηκε λοιπον τον ανθρωπο και του εξηγησε οτι ειναι θεος και οτι μπορει να δημιουργησει οτι θελει αρκει να το σκεφτει.

  του ειπε ακομα οτι δεν χρειαζετε πλεον τη χαρη του θεου διοτι ειναι ο ιδιος θεος.

  επεσε στην παγιδα ο ανθρωπος και μολις σκεφτηκε εγινε.ειδε το αστρικο του σωμα να χωριζετε και ενιωσε υλοποιηση.το κενουριο σωμα ηταν πικνο υλικο.γ αυτο και ντραπικε μολις αντικρυσε τον μεγυστο.

  και εκτος απο το σωμα του υλικη υποσταση πηραν και ολα οσα ειχε δει σε αυτο που λετε παραδεισο.ετσι λοιπον ο ανθρωπος εφτιαξε τον υλικο κοσμο.και ο διαβολος ετριβε τα χερια του διοτι στον κοσμο αυτο πλεον ειχε εξουσια να βασανησει το μεγαλυτερο δημιουργιμα του θεου.

  ο ανθρωπος ο υλικος πλεον χανοντας τη χαρη του θεου σιγα σιγα εγινε και θνητος.

  βεβαια ακομα και τωρα εν δυναμη ο ανθρωπος μπορει να γινει καθ εικονα και ομοιωση.δυσκολο στον υλικο κοσμο αλλα αυτη ειναι η δυναμη του.

  ο χριστος οταν ελεγε οτι και σε βουνο αν πειτε να κανει στην ακρη θα κανει εννοουσε οτι παρολη την καταντια μας αν ακολουθουμε τα ανωτερα μπορουμε να αποκτησουμε τη χαρη του θεου.

  ο σημερινος ανθρωπος δεν εχει ιδεα γ αυτα και ειναι μακρια απο τον θεο γ αυτο ειμαστε ετσι .

  ο διαβολος κανει πανυγηρι και μας λεει πιθηκους και οχι αδικα και ο θεος περιμενει το δημιουργημα του εμας να ξυπνησουμε.

  • Ανώνυμος says:

   Φιλε 7.59 οι εβραιοι ειναι πιο εξυπνοι απ αυτους. Οι εβραιοι δεν δεχονται οτι υπαρχει προπατορικο αμαρτημα.

 2. Ανώνυμος says:

  διαβαστε και λιγο τον ΕΡΜΗ τον ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ
  εντριφηστε και λιγακι στην ΘΕΟΓΟΝΙΑ του ΙΣΙΟΔΟΥ
  τελος παντων παρατατε την εβραικη συναγωγικη προπαγανδα
  και επανελθετε στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ που ειναι οι δικες σας οι ριζες σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *