Το δραματικό δίλημμα της Κυβερνητικής Επιτροπής

Δραματικές αποφάσεις αναμένεται να λάβει η Κυβερνητική Επιτροπή, η οποία συνεδριάζει αυτή την ώρα υπό τον πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου και τη συμμετοχή του υπουργού Οικονομικών κ. Ευάγγελου Βενιζέλου και κορυφαίων υπουργών της κυβέρνησης.
Θεωρείται βέβαιο ότι το κυβερνητικό επιτελείο θα πάρει σκληρά αντικοινωνικά μέτρα, με κυρίαρχο αυτό της δραματικής μείωσης των δημοσίων υπαλλήλων κατά 100.000 μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Υπό το βάρος των εξελίξεων, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει και το σενάριο κήρυξης πρόωρων εκλογών.
Έντονη είναι η φημολογία των τελευταίων ωρών για διάγγελμα Παπανδρέου μετά το πέρας της Κυβερνητικής Επιτροπής. Για να είμαστε ακριβείς επίσημες ανακοινώσεις, καθώς διάγγελμα απευθύνει μόνο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Το ερώτημα που ταλανίζει τον πρωθυπουργό είναι αν μπορεί να ανταπεξέλθει μόνος του στις απαιτήσεις των δανειστών ή αν θα αποφασίσει να απευθύνει πρόσκληση συγκυβέρνησης.
Όπως και να έχει το πράγμα, ανακοινώσεις μετά το πέρας της Κυβερνητικής Επιτροπής θα υπάρξουν.
Το θέμα είναι πότε και από ποιον θα γίνουν.
Γιατί αν γίνουν αργά από τον κ. Μόσιαλο ή τον κ. Βενιζέλο, πάει κι έρχεται κατά το κοινώς λεγόμενο.
Αν όμως γίνουν πάνω στα δελτία των 8 και από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, τότε αγριεύει το πράγμα…

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *