ΤΟ Α’ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ 2013 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ…ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..

Ο Ρόλος του στρατηγείου της Λάρισας, ο Δούρειος Ίππος των συμμάχων μας, απουσιάζει έντεχνα…

Τα σενάρια πολέμου επανέρχονται από τη μεγαλύτερη Ρωσική εφημερίδα που αναλύει τις γεωπολιτικές ισσοροπίες με εύθραυστες σχέσεις καθώς έχουμε το 2012..

Τη χρονιά που έχει σηματοδοτηθεί από τους Μάγια, ενώ πολύ πρόσφατα ο γνωστότατος Χένρι Κίσινγκερ(?) δεν δίστασε να
μιλήσει ανοιχτά για πόλεμο και φρίκη, η οποία θα αναδείξει μέσα από την απόλυτη καταστροφή και τις στάχτες μία νέα παγκόσμια κυβέρνηση και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Το άρθρο της Pravda, το οποίο υπογράφει ο Stanislav Mishin,… έρχεται να ρίξει νερό στον μύλο της καταστροφικής χρονιάς. Τα όσα περιγράφει ίσως είναι ικανά να ρίξουν σε κατάθλιψη ανθρώπους που πιστεύουν πως βρισκόμαστε μπροστά στον όλεθρο, έναν σχεδιασμένο όλεθρο, που για άλλους φέρεται να σχεδιάστηκε από τη Νέα Τάξη, τους Illuminati (και ποιός ξέρει ποιούς ακόμη), για κάποιους άλλους πρόκειται να ζήσουμε σκηνές της Αποκάλυψης και της συντέλειας του κόσμου. Τέλος, υπάρχουν και οι ηπιότερες προσεγγίσεις, οι οποίες θέλουν το 2012 να είναι έτος -κομβικό σημείο- σημαντικών εξελίξεων, αλλά όχι απαραίτητα καταστροφικών πολέμων και ανείπωτων καταστροφών.

Ελλάδα

Η Ελλάδα θα διώξει από πάνω της την κυβέρνησή της μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους, μέσο ενός στρατιωτικού πραξικοπήματος. Θα είναι το πρώτο καθεστώς μαριονέτα της ΕΕ που θα ψάχνει ελικόπτερα στις ταράτσες. Η Ελλάδα θα βγει από την ΕΕ και θα επανεκκινήσει την εκτύπωση της δραχμής. Θα υπάρξουν συνομιλίες για συμμαχίες και με την εμφάνιση των Ρωσικών βάσεων.
Ωστόσο, πριν αυτά μπορέσουν να αποφέρουν καρπούς, η συμμαχία της Ελλάδας με την Κύπρο και το Ισραήλ θα οδηγήσει άμεσα σε πόλεμο με την Τουρκία. Οι Τούρκοι θα αγωνίζονται σε ένα πόλεμο τριών μετώπων, αλλά μια αρκετά μεγάλη δύναμη θα κατευθυνθεί προς την Ελλάδα. Οι Έλληνες θα πολεμήσουν όσο σκληρά μπορούν, αλλά θα νικηθούν. Η τουρκική επίθεση θα σταματήσει στη Θεσσαλονίκη κατά την διάρκεια τεράστιων μαχών εντός των δρόμων αλλά και των βουνών βόρεια.

Οι Βορειοελλαδίτες θα ενισχυθούν από εθελοντές από τη Σερβία, τα Σκόπια και τη Βουλγαρία, κάτι το οποίο θα καθυστερήσει περαιτέρω την τουρκική εκστρατεία. Το ΝΑΤΟ και η ΕΕ θα μείνουν έξω από τις μάχες, σε αυτό το σημείο, καλώντας ασθενώς όλες τις πλευρές να έρθουν σε συμφωνία. Οι Τούρκοι θα μπουν στην Κεντρική Ελλάδα, αν και πολύ πιο αργά από ό, τι αναμενόταν, καθώς οι δυνάμεις τους θα αποσπαστούν λόγω μιας γενικής εξέγερσης των Κούρδων και των συνεχών έντονων συγκρούσεων στο βόρειο Ισραήλ.

Ρωσία
Η Ρωσία στην αρχή θα παραμείνει ουδέτερη, και επίσης θα κάνει έκκληση για ειρήνη, ωστόσο, θα κόψει από τους Τούρκους το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο. Ρωσική ανθρωπιστική βοήθεια θα πετάξει στην Ελλάδα, πάνω από τον εναέριο χώρο της Βουλγαρίας, even as the Bulgarian government falls to its own militar. Μετά από αυτό, ενεργή Ρωσική βοήθεια θα έρθει.

Εικόνες των νεκρών Ορθοδόξων Ελλήνων, από τουρκικές ακρότητες, θα οδηγήσουν τις μάζες στους δρόμους απαιτώντας την άμεση παρέμβαση. Τα Ηνωμένα Έθνη θα μπλοκαριστούν από το βέτο των ΗΠΑ / ΗΒ / Γαλλίας ,ακόμα και όταν Ρωσικά εθελοντές αρχίσουν να εισρέουν στα Βαλκάνια. Η Ρωσία θα αρχίσει να απειλεί την Τουρκία και το γεγονός αυτό θα οδηγήσει σε κλιμακωθεί γρήγορα σε εναέριες αψιμαχίες. Το ΝΑΤΟ θα ζωντανέψει, απειλώντας άμεσα τη Ρωσία να μην εμπλακεί. Η Ρωσία από αυτό το σημείο θα εντείνει την πολεμική της, με την Ουκρανία close at the hip (πιθανώς εννοεί με την Ουκρανία να αντιλαμβάνεται τι θα συμβεί).

Ο Ρωσικός στρατός θα επιτεθεί κατευθείαν μέσα από τη Γεωργία, η οποία μετά από τέσσερις ημέρες της αντίστασης, θα καταρρεύσει. Η Τιφλίδα δεν θα πολιορκείται από σημαντικές δυνάμεις, αλλά περικυκλωμένη θα αναγκαστεί σε υποταγή, ενώ ο κύριος όγκος του στρατού θα κατευθύνεται προς την Τουρκία. Σε αυτό το σημείο η Αρμενία θα μπει στον πόλεμο στο πλευρό της Ρωσίας και το Αζερμπαϊτζάν στο πλευρό της Τουρκίας.

Το ΝΑΤΟ θα αντιμετωπίσει τη Ρωσία στη Μαύρη Θάλασσα και θα υποστεί μια πλήρη ήττα, αποκομμένο από τις Βουλγαρικές βάσεις στήριξης, με μόνες εναπομείνασες της βάσει της Ρουμανίας. Αυτές θα καταστραφούν από Ρωσικά βομβαρδιστικά αεροπλάνα και πυραύλους. Πλοία του ΝΑΤΟ, εκ των οποίων τα περισσότερα Αμερικάνικα θα βυθιστούν. Οι στρατιώτες (fighters) του ΝΑΤΟ θα κατατροπωθούν στο τέλος του εγχειρήματός τους (will also be confronted at the edge of their operability – η λέξη operability ούτε καν υπάρχει στο αγγλικό λεξικό αλλά μάλλον αυτό εννοεί) πάνω από τα Βαλκάνια και τη Μαύρη Θάλασσα. Αυτή η ήττα, και η είσοδος της Ουκρανίας στον πόλεμο στο πλευρό της Ρωσίας, θα χρησιμοποιηθεί από τους Γερμανούς ως λόγο για να αποτραβηχτεί και έτσι να συντρίψει το ΝΑΤΟ εκ των έσω.

Έως το τέλος του έτους, οι Τούρκοι θα έχουν φτάσει στο βόρειο Ισραήλ και θα αντιμετωπίζουν συνεχή ανταρτοπόλεμο από την Συρία. Θα έχουν χάσει το ανατολικό ήμισυ της χώρας τους από Αρμενικές και Κουρδικές δυνάμεις, ενώ η Ρωσία θα τους καταπατήσει φτάνοντας στα περίχωρα της Άγκυρας. (Οι Τούρκοι) Θα εξακολουθούν να κατέχουν τη Θεσσαλονίκη, αλλά θα έχουν αποσυρθεί από την κεντρική Ελλάδα και θα είναι υπό συνεχή επίθεση από τα βόρεια από τις Ελληνικές, τις Σερβικές και τις Βουλγαρικές δυνάμεις. Επίσης, θα έχουν χάσει την Κύπρο από τις δυνάμεις της Νότιας Κύπρου και δεν θα μπορέσει να τις ανακτήσει λόγω των υπολοίπων μετώπων.

Η τελική καταστροφή της Τουρκίας, η Ρώσικη απόβαση στην Κωνσταντινούπολη, καθώς και η κατάληψη της Άγκυρας, θα έρθουν το πρώτο εξάμηνο του 2013. Σε αυτό το σημείο, η Τουρκία θα αντιμετωπίσει την πλήρη διάλυσή της ως έθνος, που θα χωρίζεται σε τουλάχιστον 3, ίσως τέσσερα μέρη: Ελληνικό (Byzentine), Αρμενικό (Trebzon) και Κουρδικό, νότια και νοτιοανατολικά και ίσως και μια μικρότερη Βουλγαρική ζώνη στο βόρειο τμήμα της Τουρκίας και ενός μέρους της βόρειας Θράκης.

Κύπρος
Η Κύπρος θα ξεπεράσουν τον πόλεμο σχετικά εύκολα σε σύγκριση με την υπόλοιπη περιοχή. Η Νότια Κύπρος θα ξεκινήσει αμέσως μια επίθεση στην Βόρεια Κύπρο και με σκληρή μάχη θα διώξει τους Τούρκους μέσα σε μερικούς μήνες.

Τουρκία
Αυτό το έτος θα φέρει στην Τουρκία το τελευταίο της πόλεμο. …. Έως τα μέσα του 2013, η Τουρκία θα είναι στο κάδο των απορριμμάτων της ιστορίας, ένα νεκρό έθνος.

Loading...

22 thoughts on “ΤΟ Α’ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ 2013 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ…ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..

 1. Steve says:

  Εμείς δηλαδή από την Θεσσαλονίκη,να ετοιμαζόμαστε;Και πώς; Να κάνουμε τις διαθήκες μας,να βρούμε καταφύγια(που δεν υπάρχουν),να αγοράσουμε τρόφιμα,(όπλα ίσως…),να πάμε στο βουνό…(Χορτιάτη…)Τι; Τι να κάνουμε;;;;

 2. Ανώνυμος says:

  tpt den tha ginei apo ola auta.na thimaste pws h ellada exei to yperoplo pou kaneis den fantastike….o meteoriths ,oi seismoi ktl einai ligo mprosta se auto pou tha antikrisoun kapoioi…to pio einai to oplo den tha sas pw.kathe megalh xwra kanei sxedia kai leei autapou thn synferoun.tis ypografes omws tis vazei allos…;)) keep walking

 3. Ανώνυμος says:

  steve οι θεσσαλονικη εχει αρκετα καταφυγια. ψαξε η ρωτα τους αρμοδιους. παλια ειχα και τοποθεσιες αλλα εν θυμαμαι πλεον

 4. Ανώνυμος says:

  Ειναι παλια προφητεια αυτη της πραβντα… Υποτιθεται οτι ολα αυτα θα ξεκινουσαν το 2011 και θα ολοκληρωνονταν φετος…Αλλα μαλλον το μετανιωσε ο Μισιν και ειπε να αναβαλλει την ημερομηνια για φετος… Οπως και οι μαγιας μετανιωσαν για το τελος του κοσμου στης 21/12/2012 και ειπαν να το κανουν.. ποτε ειπαμε..? φετος το καλοκαιρι..?
  α ρε ξυλο που θελετε… και εσεις που τα πιστευετε…

 5. Ανώνυμος says:

  egw den eimai epistimonas oute vlepw oramata,alla kai oute kserw apo stratigikes kai sumferouses kiniseis twn megalwn kratwn…ayto pou exw katalavei einai oti olo to sustima enimerwsis pernaei siga siga sta xeria aytwn pou kseroun na xeiragwgoun kai na kateythinoun to anthrwpino mualo…. anaparagwgi tis parapliroforisis kai tis yperpliroforisis….exw diavasei apo to 2009 tosa polla senaria pou mporw na ginw voithos tou poutin…ANETAAA

 6. Ανώνυμος says:

  Δουλειά δέν έχει ό διάβολος τά παιδιά του ………… Αέρας κοπανιστός γιά νά λέμε τίποτε άλλο . Δέν θά συμβεί τίποτα απ΄όλα αυτά έχω διαβάσει καί άλλα βιβλία δήθεν προφητείες αλλά όλα πέσανε στό κενό καί τίποτα δέν επιβεβαιώθηκε . Δέν αξίζει νά τό δίνετε σημασία προσπεράστε το σάν ένα αστείο καί τίποτα άλλο.

 7. Ανώνυμος says:

  Παιδια δεν θελω να το πιστευω αλλα θα γινει παγκοσμιος πολεμος και πραξικοπημα μακαρι να βγω ψευτης αλλα δεν νομιζω.

 8. Ανώνυμος says:

  ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΤΟ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕ ΘΑ ΣΤΕΚΟΤΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ,ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΣΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΩΤΩΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ…..ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΚΑΣΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ "ΞΕΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ"…………..

 9. Ανώνυμος says:

  Ασε να τελειώσουν πρώτα τα τουρκικα σήριαλ και μετα ας τελειώσει και η Τουρκία, μη μείνουμε στην μέση όχι μόνο εμείς αλλά όλα τα βαλκάνια που τα βλέπουν!

 10. Ανώνυμος says:

  Εσείς που τα λέτε με τόση σιγουριά όλα αυτά μπορείτε να μας δώσετε τα πλήρη στοιχεία σας και αν δεν επαληθευτείτε να παραχωρήσετε όλη την περιουσία σας σε κάποιο κοινωφελές ίδρυμα; μπορείτε να υπογράψετε κι ένα συμβόλαιο για τα παραπάνω; αν όχι αφήστε μας ήσυχους και μη μας πρίζετε τα @@ με την καταστροφολογία και τις "προφητείες" σας που μάλλον κάποιο σκοπό έχουν. Γέμισε ο πλανήτες προφήτες του ..λου!

 11. Ανώνυμος says:

  11.13…απλα ακομη γελαω μαζι σου…το τσιπαρισμα πρωτος θα το παρεις ετσι;στην Αμερικη ξεκινησε ηδη…ασε μας ρε παλικαρι…ξερουμε τι γινεται,και αμα θελεις εσυ να στηνεσαι στα 4,καντο.Αλλα μη μας κανεις και υποδειξεις κιολας.Αμα θελεις,μην διαβαζεις τιποτε…εχουμε κριση,και βλεπουμε τι γινεται,και τι μας περιμενει.

 12. Ανώνυμος says:

  με την Ουκρανία close at the hip (πιθανώς εννοεί με την Ουκρανία να αντιλαμβάνεται τι θα συμβεί). = me thn oukrania apo konta dhladh na akolouthei

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *