Το «Μεγάλο παιχνίδι» της Αμερικής θα μπορούσε να προκαλέσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο!

Μετά την τελευταία αναφορά που λέει ότι ο Ιρανικός στρατός, κατέρριψε ένα αμερικανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος στο ανατολικό Ιράν, ο ραδιοφωνικός παραγωγός Stephen Lendman είπε στο RT, ότι τέτοιες αναγνωριστικές αποστολές των ΗΠΑ, φανερώνουν μεγαλύτερες φιλοδοξίες για παγκόσμια κυριαρχία, οι οποίες ενδέχεται να οδηγήσουν σε έναν Παγκόσμιο πόλεμο.

Με τις διπλωματικές εντάσεις να αγγίζουν το “σημείο βρασμού”, μεταξύ του Ιράν και της Δύσης, ο Lendman πιστεύει ότι αυτές οι κατασκοπευτικές αποστολές, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος ενός μεγαλύτερου πολέμου, που διεξάγουν οι Ηνωμένες Πολιτείες εναντίον του Ιράν επί δεκαετίες.

“Από το 1970 η Αμερική είχε μια λειτουργία σαν έναν “on-off” πόλεμο με το Ιράν με σκοπό να αλλάξει το καθεστώς ώστε να είναι υποταγμένο στα αμερικανικά συμφέροντα, ενώ το Ιράν έχει την τρελή “απαίτηση” να πιστεύει ότι έχει το δικαίωμα να κατέχει την κυριαρχία του , να έχει δική του κυβέρνηση , να διαχειρίζεται μόνο του τις δικές του υποθέσεις και ότι δεν πρέπει να δίνει αναφορά στην Ουάσιγκτον. Η Ουάσιγκτον διαφωνεί με αυτά και εδώ έγκειται η σύγκρουση “, είπε.

Ο Lendman ισχυρίζεται επίσης, ότι οι Αμερικανικές Ειδικές Δυνάμεις, επιχειρούν ήδη εντός του Ιράν, καθώς πιστεύει ότι η πιθανότητα για μια επίθεση γίνεται όλο και επικείμενη. Σύμφωνα με τον Lendman, τα πρόσφατα γεγονότα στη Λιβύη, τη Συρία και τώρα στο Ιράν, δείχνουν προς μια μεγαλύτερη ώθηση της Αμερικής, για να χαλιναγωγήσει τον καθένα που μπορεί να είναι αντίθετος με την ανεξέλεγκτη εξουσία της.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


“Η Αμερική είχε για μερικά χρόνια, ιδίως επί προεδρίας Μπους, αυτό που αποκαλούν το “Μεγάλο Έργο” στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής. Το “Έργο” ήταν η συνολική κυριαρχία πάνω στις περιοχές: Βόρεια Αφρική, Μέση Ανατολή, Κεντρική Ασία, έως τα σύνορα της Ρωσίας. Η Ρωσία, φυσικά, περιτριγυρίζεται από αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις και συνορεύει και με την Κίνα. Αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού της Αμερικής. Προσπαθούν να εξαλείψουν τις χώρες που δεν είναι στην τροχιά της. Υπήρχε λοιπόν, ένα σχέδιο πολέμου για τη Λιβύη και τη Συρία, στο οποίο στόχευε. Το λιβυκό μοντέλο αναπαράγεται ήδη στη Συρία. Αν η Συρία απαγκιστρωθεί από το Ιράν, τότε το Ιράν θα είναι το επόμενο. “Θα μπορούσε να υπάρχει μια εξέγερση στο Ιράν, όπως έγινε στη Λιβύη και τη Συρία, με μεγάλη πιθανότητα να ακολουθήσουν συγκρούσεις”. 

pentapostagma

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *