ΤΟ «ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΡΟΝΙΜΩΝ»… ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!

Διαβάστε και κόψτε φλέβες… Να πως αντιλαμβάνεται το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και τον Αντώνη Σαμαρά ο επικεφαλής της ομάδας διαχειριστών, συντελεστών, αρθρογράφων και σχολιογράφων του «antinews», αποκρουστικού φαντάσματος του ιστορικού «ΑΝΤΙ» (Δεν μπορεί παρά να τρίζουν τα κόκκαλα του αείμνηστου Χ. Παπουτσάκη):

«Αυτό το «κόμμα των νοικοκυραίων» είναι σήμερα ο συνεκτικός ιστός του «κόμματος Ελλάδα» με πολιτικό εκφραστή του τον Αντώνη Σαμαρά. Αυτό το κόμμα των νοικοκυραίων και των φρονίμων, το κόμμα των ανιδιοτελών πατριωτών θα αναλάβει να αναζωογονήσει την Ελλάδα, μετεξελισσόμενο στη νέα εποχή»

Διαβάζοντας το απόσταγμα της πολιτικής σου εκτίμησης αγαπητέ factorX, που θα το ζήλευε ακόμα και ο καλλίτερος των ευθυμογράφων, σκέφτηκα να παραθέσω, χιουμοριστικώ τω τρόπω, τις παρατηρήσεις μου, αλλά εκ των υστέρων αναθεώρησα, μια και κατανόησα ότι δύσκολα θα μπορούσα να συναγωνιστώ το ευτράπελο της αναρτήσεώς σου!

harryklynn
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *