Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:28 - 11/01/2015

Τουρκικό “φέσι” στο Αιγαίο για έναν ολόκληρο χρόνο! “Κλειδώνει” περιοχές για το 2015 η Άγκυρα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η Τουρκία επιχειρεί παράνομα και προκλητικά να “κλειδώσει” για έναν ολόκληρο χρόνο τεράστιες περιοχές του Αιγαίου. Σε μία πρωτοφανή ακόμη και για την Άγκυρα επίδειξη προκλητικότητας η Τουρκία δέσμευσε με δύο navtex μεγάλες περιοχές στο βόρειο και κεντρικό Αιγαίο!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους της Κυριακής το οποίο αποκαλύπτει τις navtex:

•Το απόγευμα της 31ης Δεκεμβρίου οι Τούρκοι εξέδωσαν τις navtex 1076/14 και 1077/14 με τις οποίες δεσμεύουν για επικίνδυνες επιχειρήσεις τις περιοχές που περικλείουν Άθω,Θάσο,Σαμοθράκη,Λήμνο στο κεντρικό Αιγαίο και Ικαρία,Φούρνους,Πάτμο,Κίναρο,Λεβίθα ,Αμοργό στο κεντρικό Αιγαίο.

•Οι δεσμεύσεις ισχύουν κατά την Τουρκία από 1η Ιανουαρίου ως 31 Ιανουαρίου 2015 ,καθημερινά από τις 5 τα ξημερώματα μέχρι τις 4.00 απόγευμα εκτός από τα Σαββατοκύριακα!

Αυτή ήταν η αιτία της σύσκεψης που έγινε στο ΥΠΕΞ με την συμμετοχή των υπουργών Εθνικής Άμυνας και ΥΠΕΞ και των Αρχηγών όλων των Γενικών Επιτελείων.

Η Αθήνα κήρυξε άκυρες τις τις navtex αλλά όλα δείχνουν ότι το σχοινί στο Αιγαίο δεν θέλει και πολύ για να σπάσει.

Και οι δύο τουρκικές navtex επικαλύπτουν περιοχές όπου η Ελλάδα έχει κυριαρχικά δικαιώματα και φθάνει στο σημείο στην Λήμνο να καλύπτει τμήμα της τερματικής περιοχής του αεροδρομίου του νησιού.

Είναι δεδομένο ότι μέχρι τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί αν και ο ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας σε δηλώσεις του εκτιμά ότι δεν προβλέπει κάτι απρόοπτο. Όμως ακόμη κι αν έχει δίκιο είναι δεδομένο ότι η επόμενη κυβέρνηση ,όποια κι αν είναι θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη να αντιμετωπίσει μία “βόμβα” στο Αιγαίο που μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να απενεργοποιηθεί και να εκραγεί.

Δεν είναι απλη η κατάσταση και οι ενδειξεις της τουρκικής συμπεριφοράς και των προθέσεων της Άγκυρας δεν επιτρέπουν αισιοδοξία για όσα έρχονται.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*