Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:55 - 19/11/2014

Τουρκικό Υποβρύχιο στα νερά της Κώ!!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Δεν αρχίσαμε καλά με τον τομέα ενημέρωσης στο ΥΠΕΘΑ και δεν είναι θέμα Επιτελείων από ότι φαίνεται , αλλά του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας !
Δεν γνωρίζουμε αν υπήρχε σχετική εντολή αλλά η πρόσφατη απόκρυψης του κυνηγητού Πολιτικού Αεροσκάφους της ΥΠΑ από Τούρκικα μαχητικά F-16 εντός του FIR ΑΘΗΝΏΝ , που είτε πίστεψαν οι Τούρκοι στη Σμύρνη ότι το αεροσκάφος αν και δεν ήταν χαρακτηρισμένο ¨VIP ¨μετέφερε τον νέο ΥΕΘΑ Δένδια (πράγμα πολύ σοβαρό …ή ότι οι Τούρκοι εξέλαβαν ότι το αεροσκάφος της ΥΠΑ ήταν ηλεκτρονικού πολέμου )!

Επειδή ο ΥΕΘΑ Δένδιας είχε μόνο κάποιες ώρες στο Υπουργείο θα ενημέρωσε ΣΧΕΤΙΚΆ και θα ζήτησε οδηγίες …Αν δόθηκε (εντολή απόκρυψης του γεγονότος) είναι πολύ σοβαρό γιατί εδώ κάνουμε λόγο για Εθνικά Θέματα και όχι για κομματικά συμφέροντα!

Τώρα να «βοά» ο τόπος και όλα τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ της Τουρκίας και οι εφημερίδες να αναφέρουν το γεγονός αντιπαράθεσης Ελληνικού Πολεμικού Σκάφους με Τουρκικό Υποβρύχιο που συνέδραμε Τούρκους ψαράδες !!!

Οι Τούρκοι παρουσιάζουν το γεγονός όπως εκείνοι θέλουν και έχουν και την συνδρομή αν όχι την εντολή να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή όλα τα ΜΜΕ της Τουρκίας !
Η Ελλάδα δεν μπορεί να αρνηθεί ότι υπήρξε αναγνώριση σκάφους του Πολεμικού μας Ναυτικού και Τουρκικού Υποβρυχίου ! (Ούτε το διαψεύσε )
Το να μην υπάρχει όμως μια ανακοίνωση όπου να βάζει τα πράγματα στη σωστή τους σειρά και θέση μόνο καλό δεν κάνει …Οι Τούρκοι κάνουν την δουλειά τους και πιθανόν κάπου θέλουν να φτάσουν !!!

Αλλά το να αγνοούμαι ένα γεγονός ούτε καν να το διαψεύδουμε ,αφήνει ότι κάτι έχουμε να κρύψουμε !

Αν οι Τούρκοι έστειλαν να αντιμετωπίσει Σκάφος του Λιμενικού όχι Τουρκική Ακταιωρός αλλά Υποβρύχιο αναγκάζοντας το Ελληνικό Σκάφος του Λ/Σ να αποχωρήσει απο τα Ελληνικά Χωρικά Ύδατα και να στείλουμε μετά Κανονιοφόρο να αντιμετωπίσει το Τουρκικό Υποβρύχιο σύμφωνα πάντα με τα Τουρκικά ΜΜΕ και δεν υπάρχει καμιά ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ , δεν αρχίσαμε καλά και εδώ δεν είναι υπουργείο Ανάπτυξης που χειρίζονται Κόκκινα Δάνεια ,Αλλά οι Κόκκινες Γραμμές της Πατρίδος !

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*