Τουρκικό υποβρύχιο σε Σέριφο και Κέα με κατεύθυνση βόρεια..

Τουρκικό υποβρύχιο βρίσκεται αυτή την στιγμή δυτικά της Σερίφου και μέχρι το βράδυ σήμερα, αναμένεται να περάσει μεταξύ Κέας και Κύθνου με κατεύθυνση βόρεια. Είναι το πλέον σύγχρονο υποβρύχιο του τουρκικού στόλου κλάσης 209/1400, αλλά χωρίς σύστημα ΑΙΡ.
Αυτή την φορά το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού προτίμησε να ανακοινώσει επίσημα την παρουσία τουρκικού υποβρυχίου στα ελληνικά χωρικά ύδατα στην περιοχή της Κέας και όχι να αφήσει να διαρρεύσει το θέμα μέσω του defencenet.gr, αλλά και πάλι δεν διευκρινίζονται κάποια κρίσιμα πράγματα: Το τουρκικό υποβρύχιο θα είναι εν καταδύσει ή στην επιφάνεια;
Ας δούμε όλη την ανακοίνωση του ΓΕΝ

«Ανακοινώνεται ότι το τουρκικό Υ/Β PREVEZE το οποίο συμμετείχε στην επιχείρηση UNIFIED PROTECTOR και βρίσκεται δυτικά Σερίφου πρόκειται να διέλθει το στενό Κέας – Κύθνου και το στενό Καφηρέα από απογευματινές έως βραδινές ώρες της 2 Μαΐου 2011, εκτελώντας προγραμματισμένο πλου επιστροφής στα στενά Ελλησπόντου.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της κίνησής του στα ελληνικά χωρικά ύδατα θα παρακολουθείται από ελληνικό πολεμικό πλοίο».
Μία συμπληρωματική ανακοίνωση δεν βλάπτει. Γιατί αν είναι εν καταδύσει, αλλάζουν τα πράγματα…
(Ανανέωση 19.28: Από το ΓΕΝ δηλώθηκε ότι το τουρκικό υποβρύχιο θα περάσει σε ανάδυση από τις παραπάνω περιοχές…)

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *