Τουρκικά έγγραφα για τον πλούτο στο οικόπεδο 12 Αποθέματα 15 τρις κυβικών μέτρων φυσικού αερίου αξίας 7 τρις δολαρίων

Έγγραφα του τουρκικού κράτους που αποκαλύπτει η εφημερίδα «Σαμπάχ» ότι υπάρχει απίστευτός πλούτος κάτω από το οικόπεδο «Αφροδίτη» στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, στη Μεσόγειο υπάρχουν αποθέματα 15 τρισεκατομμυρίων κυβικών μέτρων φυσικού αερίου αξία 7 τρις δολαρίων. Γράφει επίσης ότι η πρώτη αξιολόγηση για τα αποθέματα έγινε από το Γενικό Επιτελείο του Στρατού το 2010. Στο έγγραφο αναφέρεται ότι η κατάσταση θεωρείται πάρα πολύ σοβαρή και είναι η εποχή που η Τουρκία θα δοκιμαστεί από την απόφαση της.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι η κατάσταση θα συζητηθεί τον Οκτώβριο στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας. Το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας έχει διαβεβαιώσει τις ηνωμένες Πολιτείες πως δεν προτίθεται να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια στην περιοχή της γεώτρησης.

http://www.ikypros.com/
http://infognomonpolitics.blogspot.com/

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *