Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:40 - 21/05/2011

Τοπ 10 περιπτώσεις ανθρώπινων κανιβάλων

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο κανιβαλισμός είναι πιθανότατα το κορυφαίο ταμπού. Υπάρχουν όμως πολλοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι συμμετέχουν σε μία τέτοια πράξη. Άλλοι για πολιτιστικούς σκοπούς, άλλοι για επιβίωση και άλλοι για απλή ευχαρίστηση.
Η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει 10 περιπτώσεις κανιβαλισμού ανεξαρτήτως αιτιολογίας..
διαβάστε με δική σας ευθύνη… οι περιγραφές και τα βίντεο περιέχουν σκληρές εικόνες… 


10 – Alferd Packer

Ο Packer, ήταν ένας Αμερικανός μεταλλωρύχος χρυσού και κανίβαλος. Στις 9 Φεβρουαρίου του 1874, έφυγε μαζί με άλλους 5 άντρες για μια αποστολή στα βουνά του Κολοράντο. Δύο μήνες αργότερα ο Packer, επέστρεψε μόνος του. Στις ερωτήσεις για τους άλλους άντρες που ήταν μαζί του, ο Packer αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι τους σκότωσε σε αυτοάμυνα και έφαγε τα λείψανα τους για να επιβιώσει.

Η ιστορία του δεν έγινε πιστευτή και ύστερα από λίγο διάστημα υπέγραψε δύο ομολογίες. Ο Packer καταδικάστηκε σε 40 χρόνια φυλάκισης, που ήταν και η μεγαλύτερη ποινή στην μέχρι τότε ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών. Κατά περίεργο τρόπο, του δόθηκε αναστολή επειδή υπήρχαν αμφιβολίες για την ενοχή του..

09 –  Albert Fish

Ο Albert Fish ήταν ένα πραγματικό τέρας με κάθε έννοια της λέξης.
Ήταν σαδιστής, είχε παραισθήσεις αλλά το χειρότερο ήταν ότι έπαιρνε ικανοποίηση από τις αποκρουστικές πράξεις του. Πέρα από το ότι ήταν μανιακός δολοφόνος και κανίβαλος, ήταν και παιδόφιλος.



Ο Fish, απήγαγε, δολοφόνησε και έφαγε ένα 10χρονο κορίτσι από το Μανχάταν. Έξι χρόνια αργότερα ο Fish, χλεύασε την οικογένεια της μικρής, στέλνοντας μια επιστολή στην οικογένεια, αναγράφοντας λεπτομερώς το έγκλημα του και αναφέροντας την ευχαρίστηση που έλαβε κατά την εκτέλεση του.
Αυτό το γράμμα ήταν και η αιτία να συλληφθεί και να καταδικαστεί. Στις 16 Ιανουαρίου του 1936 ο Fish εκτελέστηκε στις φυλακές Sing Sing, στην πολιτεία της Νέας Υόρκης.

08 – Revolutionary United Front


Η RUF ήταν μια επαναστατική ομάδα στη Σιέρρα Λεόνε της Δυτικής Αφρικής.
Μέχρι τα τέλη του 1990, είχαν βυθίσει την χώρα, σε μια μακροχρόνια εκστρατεία ανατροπής της κυβέρνησης. Οι αντάρτες τρομοκρατούσαν τους αγρότες της Σιέρρα Λεόνε, σε μια προσπάθεια να έχουν τον έλεγχο των ορυχείων διαμαντιών της περιοχής. Βοηθούμενοι από φατρίες του Εθνικού Πατριωτικού Μετώπου της Λιβερίας, οι ομάδες αυτές διέπραξαν φρικτές αγριότητες που περιλάμβαναν απαγωγές παιδιών για να γίνουν στρατιώτες, ακρωτηριασμούς άκρων και  κανιβαλισμών των εχθρών, συμπεριλαμβανομένων μέσα σε αυτούς,  τους άνδρες των ειρηνευτικών δυνάμεων αλλά και του προσωπικού των Ηνωμένων Εθνών. Τα κίνητρα τους για τον κανιβαλισμό ήταν να πάρουν την «δύναμη», από την κατανάλωση της ανθρώπινης σάρκας και χρησιμοποιούσαν αυτή την δύναμη ως μέτρο εκφοβισμού.
Ο ακριβής αριθμός των θυμάτων είναι άγνωστος.

07 – Issei Sagawa


Ο Sagawa ήταν ένας Ιάπωνας φοιτητής της Αγγλικής Φιλολογίας σε πανεπιστήμιο του Παρισιού. Συναντήθηκε και πυροβόλησε μια συμφοιτήτρια του στις 11 Ιουνίου του 1981. Μετά τον θάνατο της, προχώρησε στην κατανάλωση του σώματος της για τις επόμενες δύο ημέρες. Ο Sagawa τελικά συνελήφθη από τις γαλλικές αρχές, αλλά λόγω παράνοιας δεν δικάστηκε και απελάθηκε. Σε ένα από τα χειρότερα παραδείγματα δικαστικής αδικίας, λόγω λάθος χαρτιών,  ο Sagawa, μπόρεσε μετά από λίγο καιρό να βγει από την ψυχιατρική κλινική όπου μπήκε για ένα χρόνο και να συνεχίσει κανονικά την ζωή του. Σήμερα είναι ένα ελεύθερο άτομο που ζει στην Ιαπωνία.

06 – Andrei Chikatilo


Ο Chikatilo ήταν ένας Ουκρανός κατά συρροή δολοφόνος και βιαστής. Κατά την προφυλάκιση του ο Chikatilo ομολόγησε πάνω από 50 δολοφονίες και ακρωτηριασμούς. Ενώ παρουσιαζόταν σαν φίλος στα θύματα του, αργότερα τους σκότωνε και τους έτρωγε. Παραδέχτηκε ότι τα κίνητρα του ήταν καθαρά για λόγους ευχαρίστησης και σεξουαλικής ικανοποίησης. Αυτό το ξεφάντωμα τελικά σταμάτησε με την σύλληψη του, σε μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Ρώσικης αστυνομίας και εκτελέστηκε στο Ροστόφ στις 14 Φεβρουαρίου του 1994.

05 – Mauerova family


Η οικογένεια Mauerova, ήταν μέλη μιας οργάνωσης λατρείας του κανιβαλισμού στην Τσεχία. Σε διάστημα πάνω των 8 μηνών, συγγενείς αλλά και άλλα μέλη της ίδιας οργάνωσης, επιδόθηκαν σε απεχθείς πράξεις κατά των δύο αδελφών της οικογένειας. Οι πραγματικές λεπτομέρειες είναι εξαιρετικά φρικιαστικές, αν λάβουμε υπόψη μας τι άφηνε μια μητέρα να πάθουν τα παιδιά της. Σε μια σειρά γεγονότων, η αλήθεια για την οικογένεια Mauerova, αποκαλύφθηκε στις 10 Μαΐου του 2007, όταν ένας γείτονας κατά λάθος πήρε την συσκευή παρακολούθησης για μωρά, (που είχαν μια ίδια εγκαταστήσει οι Mauerova για να βλέπουν τα εγκλήματα τους)  και είδε τις φρικιαστικές εικόνες.
Συνολικά καταδικάστηκαν έξι άτομα.

04 – Armin Meiwes


Από τον μέχρι τώρα απολογισμό, ο Meiwes από το Roteburg  της Γερμανίας, ήταν ο πιο διεφθαρμένος και αξιολύπητος δολοφόνος.
Το 2001 δημοσίευσε μια αγγελία σε μια ιστοσελίδα, ζητώντας άτομα καλοφτιαγμένα 18 έως 30 ετών για να σφαχτούν και στην συνέχεια να καταναλωθούν. Το απίστευτο είναι ότι ο Meiwes έλαβε απάντηση από έναν πρόθυμο εθελοντή να συμμετάσχει. Οι δύο άντρες συναντήθηκαν ανήμερα τα Χριστούγεννα και προχώρησαν σε αδιανόητες πράξεις βιντεοσκοπώντας τες. Ο Meiwes, συνελήφθη μετά την αποκάλυψη των λεπτομερειών από τα εγκλήματα του. Σήμερα εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης σε γερμανική φυλακή.

03 – Jeffrey Dahmer


Ο Dahmer ήταν ένας Αμερικανός μανιακός δολοφόνος, νεκρόφιλος και κανίβαλος από το Milwaukee, του Wisconsin. Ο Dahmer, είχε μια διαταραγμένη προσωπικότητα και παρέσυρε νέους άνδρες στο διαμέρισμα του, τους δολοφονούσε, και τους διαμέλιζε ενώ ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών.  Μετά την δολοφονία είτε θα έτρωγε τα πτώματα των θυμάτων του είτε θα πειραματιζόταν με αυτά. Στην  δίκη του, κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε για 15 φόνους με αρκετές ποινές ισόβιας κάθειρξης. Στις 28 Νοεμβρίου του 1994, ο Dahmer ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στο σωφρονιστικό ίδρυμα Colombia, στο Μιλγουώκι.

02 – Carib West Indian Tribes


Η πρώτη γνωστή σύγχρονη ιστορία κανιβαλισμού, αναφέρθηκε στην αποστολή του Κολόμβου στις Δυτικές Ινδίες. Μέχρι τότε ο κανιβαλισμός θεωρούνταν ως ιεροσυλία από τον ανεπτυγμένο κόσμο. Φανταστείτε πως ένιωσαν οι πρώτοι ευρωπαίοι, βλέποντας την φυλή Carib, κατά την διάρκεια μιας τελετουργίας να τρώνε ανθρώπινο κρέας.
Αυτό δημιούργησε και παρανόηση ως προς τα έθιμα της κουλτούρας της Καραϊβικής, θεωρώντας τους άγριους. Αυτά τα συναισθήματα οδήγησαν σε πολιτικές εκμετάλλευσης και στα περιστατικά δουλείας, μαζικών δολοφονιών και την καταστροφή του ντόπιου πολιτισμού της Αμερικής.

01 – Stella Maris College Rugby Team

accidente-1972-tm.jpg

Στις 13 Οκτωβρίου του 1972, η ομάδα της Ουρουγουάης, ήταν στον δρόμο από το Μοντεβιδέο προς το Σαντιάγκο της Χιλής για έναν αγώνα. Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και το λάθος του πιλότου, είχε ως αποτέλεσμα την πτώση του αεροπλάνου στα βουνά των Άνδεων στα σύνορα της Χιλής και της Αργεντινής. Παρ όλες τις προσπάθειες για 11 ημέρες να βρεθεί το αεροπλάνο και οι επιβάτες, τελικά θεωρήθηκαν νεκροί. Αυτό που ακολούθησε, είναι ένα από τα μεγαλύτερα παραδείγματα της ανθρώπινης επιβίωσης που έχει καταγραφεί ποτέ.
Τα 16 εναπομείναντα μέλη της ομάδας, χωρίς τροφή και θέρμανση, έμειναν ζωντανοί στην κορυφή του βουνού για πάνω από δύο μήνες μέσα στον άγριο χειμώνα, αναγκαζόμενοι να τρώνε τα λείψανα των νεκρών συμπαικτών τους για επιβίωση, μέχρι τελικά να διασωθούν.

Bonus – The Maori People


Οι Μαορί ήταν οι πρώτοι άποικοι της Νέας Ζηλανδίας – πολλούς αιώνες πριν από τους Ευρωπαίους. Ο πολιτισμός τους χρονολογείται από τις αρχές της σύγχρονης εποχής.
Έγιναν γνωστοί για τον κανιβαλισμό τους κατά την διάρκεια του πολέμου. Τον Οκτώβριο του 1809 ένα ευρωπαϊκό πλοίο, δέχτηκε επίθεση από τους Μαορί, ως αντίποινα για την κακοποίηση του γιού ενός αρχηγού της φυλής. Οι Μαορί σκότωσαν τα περισσότερα από τα 66 άτομα του πλοίου, ενώ τους μετέφεραν νεκρούς ή ζωντανούς στις ακτές για να φαγωθούν. Μερικοί τυχεροί επιζώντες κρύφτηκαν μέσα στο κατάρτι του καραβιού, τρομοκρατημένοι καθώς παρακολουθούσαν τους Μαορί να καταβροχθίζουν τους συνεπιβάτες τους από το βράδυ ως το επόμενο πρωί.

Bonus – Video


Επιμέλεια – Μετάφραση: Himaira

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*