Τι παίζει με το θέμα σεισμού….!!Γιατί όλοι οι ερευνητές του παράδοξου κοιτάμε προς τα εκεί τώρα?!!!

Ένα ακόμα απόσπασμα για να βοηθήσω τον ερευνητή …σήμερα αν έχετε προσέξει ασχολούμαστε λίγο παραπάνω με το θέμα Σεισμός στην Ελλάδα!! Πριν μερικές μέρες έπεσε στην αντίληψη μου μια είδηση για ένα δικαστήριο κάποιων σεισμολόγων στην Ιταλία …ο λόγος ήταν ότι γνώριζαν για ένα μεγάλο σεισμό άλλα δεν μίλησαν!! Ελπίζω να μην δούμε και τέτοια φαινόμενα στην Ελλάδα!Συνεχίζω λοιπόν με ένα ακόμα ενδιαφέρον κομμάτι στο παζλ της ενότητας Σεισμός στην Ελλάδα!! 

ΠΡΙΝ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΜΕΛΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΕΛ. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΝΙΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΩΝ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΩΝ

Marina Papandreou σχετικά με τον Elenin 1) Ευθυγράμμιση 27 Φεβρουαρίου 2010. Σεισμός 8.8 ρίχτερ στη Χιλή.
Μετά από 188 μέρες:
2) Ευθυγράμμιση 4 Σεπτεμβρίου 2010. Σεισμός 7.0 Ρίχτερ στη Νέα Ζηλανδία.
Μετά από 188 μέρες:
3) Ευθυγράμμιση 11 Μαρτίου 2011. Σεισμός 9.0 Ρίχτερ στην Ιαπωνία.
Μετά από 188 μέρες: 15 Σεπτεμβρίου. ????? Πριν απο λίγο…..Σεισμός 7,2 ρίχτερ (15/09/2011 22:31:00) στην FIJI REGION

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΤΡΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΑΠΕΚΑΛΥΨΕΝ ΟΤΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ UARS (UPPER ATMOSPHERE RESEARCH SATELLITE) ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η 27-9-2011. ΕΦΟΣΟΝ Η NASA ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΠΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ.
Η ΕΙΚΟΣΤΗ ΕΒΔΟΜΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΗΝΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΚΑ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ = 8125 .΄.
ΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΕΡΕΥΝΗΣ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΣΥΝΕΤΡΙΒΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΑΙΑΝ = 8125 .΄.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ:
ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΣΘΕ. Ο ΚΟΜΗΤΗΣ ΕΛΕΝΙΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΙΑΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΟΥΣ Η ΜΙΚΡΟΥ ΜΕΤΕΩΡΙΤΟΥ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΣ ΤΟ ΒΑΡΥΤΙΚΟΝ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΜΗΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.

ΛΕΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΔΕΚΑΡΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ »ΔΑΙΜΟΝΕΣ» ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ????? ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΛΑΜΟΓΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ??

katohika.blogspot.com/2011/06/2012_20.html

πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *