Τι μεγέθους σεισμό χρειάζεται ο κόλπος του Aden για να κλείσει η πύλη?

Πάμε λίγο σε σουρεαλισμό ,εκεί που το πριγκιπόπουλο δεν είναι βάτραχος άλλα ερπετό άλλης μορφής και η πριγκιπέσα δεν είναι μια όμορφη γαλακτερή με μποτάκια!

Πάμε λίγο σε σκηνικό που ξεπερνάει την κάθε φαντασία του πιονιού ,κει που χρειάζεται ο παίκτης να γίνει μεταπαικτης και να ξεφύγει από το τερέν της μάχης!

Η μυρωδιά προσομοιάζει το θειάφι κοντά στο σημείο, τα σόναρ και οι προπέλες από τα πολεμικά πλοία παίζουν μια νέα σονάτα που κάνει τα δελφίνια να χορέψουν μακριά !

Όλος ο πλανήτης κατω από το βάρος μιας παγκόσμιας κρίσης το μόνο που μπορεί να κοιτάξει είναι οι τιμές και οι δημοσιοκαφροι του φόβου να μοιράζουν με μαεστρία μερίδες πανικού!

Ταυτόχρονα ακόμα και η διοικητική μηχανή και οι εκπρόσωποι χαρτογιακάδες της δασκαλεμενοι να νοιώθουν «φωτεινοί» ακολουθούν τα σενάρια της στοάς τους πιστεοντας ότι εκτελούν έργο θεϊκό!!

Κανείς μα κανείς δεν κοιτά την πραγματική ιστορία της γης, κανεις δεν θυμάται τους παλαιούς άρχοντες! Τους όρκους των ιερατείον σε Θεούς με λέπια ,πλοκάμια και σκυλίσια κεφάλια!!

Σε κανένα δεν θα άφηναν καιρό για ανακάλυψη ,καιρό για γνώση αυτή την εποχή!

Δεν θα μπορούσε κανείς και δεν πρέπει να δει ποιος είναι ο πραγματικός πόλεμος που συμβαίνει αυτή την στιγμή! Όλοι γονατισμένοι στο άγκιστρο του χρήματος αναμένουν ψηφιακά νούμερα να αλλάξουν για να ξανανιώσουν την Ελπίδα στην Ζωή τους !

Δεν θέλω να ανήκω σε αυτούς ,δεν θέλω την τελευταία στιγμή να είμαι και κοιμισμένος !

Μια ερώτηση έχω μόνο στο μυαλό μου για την αρχή της συγκομιδής !

ΠΟΣΑ ΡΙΧΤΕΡ ΣΕΙΣΜΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΟΛΠΟΣ ΤΟΥ ADEN ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΠΥΛΗ?

STRANGER …Είπαμε σήμερα δεν έχω κέφια !!

Loading...

4 thoughts on “Τι μεγέθους σεισμό χρειάζεται ο κόλπος του Aden για να κλείσει η πύλη?

  1. Ανώνυμος says:

    Αυτή η πύλη δεν κλείνει με τίποτα. Γιατί για να ανοιχθεί και να παραμένει ανοικτή χρειάζονται τεράστια ποσά ενέργειας που ο άνθρωπος δεν διαθέτει. Εξάλλου η πύλη αυτή δεν είναι αποτέλεσμα ενός πολιτισμού, αλλά τουλάχιστο εφτά διαφορετικών και συνεργαζόμενων. Και δε μιλάμε για τους κοντινούς τσίπιδες, αλλά για τους μακρινούς, που δεν ασχολούνται καθόλου με αυτούς που οι αμερικάνοι συνεργάζονται (τους τσίπιδες).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *