Τι μας μαθαίνουν οι Γνωστικοί για τους Άρχοντες. Ποιες οντότητες πολεμούν την ανθρωπότητα και γιατί το κάνουν; Μέρος Γ


Μερος Γ

Μια ερωτήση, ετσι πριν αρχήσουμε με το κείμενο….Δεν είναι τελειώς παράλογο το οτι ο Γνωστικισμός ήταν μια μεγάλη θρησκεία απο τους πρώιμους Χριστιανικούς χρόνους και μετά αλλά εμείς δεν γνωρίζουμε (μεσα απο την εκπαιδευσή μας) σχεδόν τίποτα;;;

Αναρωτηθείτε γιατί;

Οι Άρχοντες αναμεταξύ μας …

Τα κείμενα του Nag Hammadi περιγράφουν τους Αρχόντες να μοιάζουν με ερπετά, ενώ άλλοι να μοιάζουν με έμβρυα. Όπως ειναι η μορφή ενός αγέννητου μωρού, με γκρίζο δέρμα και σκούρα, μη-κινούμενα μάτια. Οι Άρχοντες μπορούν επομένως να εισχωρησουν στο ενεργειακό σώμα των ανθρώπων και στη συνέχεια να τους καθοδηγήσουν συμφωνα με το σχέδιο τους. Με την ενεργητική ενσωμάτωση μπορουν να φέρουν τους ανθρώπους σε κατάσταση να κάνουν απροσδόκητα πράγματα.

Mιμούνται τη ζωή πλαθουν την πραγματικότητα και τον «πολιτισμό», έτσι μπορουν να δημιουργούν το χάος. Υπήρξε μια εποχή, σύμφωνα με αυτά τα γραπτά, που οι Γνωστικοί ήταν σε θέση να φυλακίσουν τους Άρχοντες! Αλλά ξαφνικά, χωρις να μας γίνεται ξεκάθαρο αφέθηκαν και πάλι ελεύθεροι (το τζίνι μες σο μπουκάλι;)

Σε μια συνέντευξη με τον Jeff Rense, ο αλχημιστής λόγιος Jay Weidner, δήλωσε ότι ο τρόπος ελευθέρωσης τους περιγράφεται στο Βιβλίο του Ενώχ. Ότι οι «δαίμονες» (Αρχοντες) ήταν φυλακισμένοι σε ένα κουτί, αλλά θα επέστρεφαν στο τέλος των «χρόνων». Ο Weidner αναρωτιέται επίσης άν οι Άρχοντες θα μπορούσαν να είναι και οι Αννουνάκι; Οτι ήρθαν στη Γη, και αλλάξαν το DNA μας, για να μας κάνουν σκλάβους. Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για αυτές τις αναφορές ο Σίτσιν γράφει στα βιβλία του αρκετά για τους Αννουνάκι.

Έτσι στον φυσικό κόσμο μας έχουμε αυτούς που έχουν ενσαρκωθεί ως άνθρωποι, και έχουμε αυτούς των οποίων η ψυχή ειναι συνεχώς πεινασμένη. Και οι δύο τύποι «ανθρώπων» είναι ψυχοπαθείς. Από την αρχή της ιστορίας του κόσμου (δεν ξερουμε πότε ακριβώς) παίζουν οι ψυχοπαθείς τα αφεντικά των αφελών έμψυχων ανθρώπων και αφήνουν τους ψυχοπαθείς, (βρίσκονται σε όλα τα κοινωνικά επίπεδα) να τους ξεγελούν με την ψήφο τους, με την πίστη τους (π.χ. στην Ρωμαιοκαθολική εκκλησία και τον Πάπα) οτι θα έρθουν καλύτερες μέρες μετά απο τις εκλογές.

Με την γνώση σχεδόν δύο χιλιάδων ετών, η ηλικία των γραπτών των Γνωστικών, μας μαθαίνει ότι είμαστε μέρος της εντατικής καλλιέργειας του ανθρώπου από τους Άρχοντες. Είναι μια πραγματικότητα που μπορούμε να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα που πονάνε. Όπως οι κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις γίνονται πιο αποτελεσματικές στην παραγωγή κρέατος, έτσι και οι άνθρώποι ζουν ο ένας πάνω στον άλλο στις πολυκατοικίες, στις μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο για να «αρμέγονται» καλυτερα. Είμαστε η ενεργειακή τους μπαταρία.

Όπως και στην θηριώδη εντατική κτηνοτροφία χορηγούνται στους ανθρώπους ουσίες που «βελτιώνουν την παραγωγή», όπως το αλκοόλ, τα ναρκωτικά, φάρμακα (συμπεριλαμβανομένων των φαρμακευτικών προϊόντων με τις γνωστές παρένεργειες). Σε αντίθεση με τα ζώα, οι άνθρωποι μπαίνουν στον πειρασμό με τις (εθιστικές) ουσίες απο μόνοι τους. Στη συνέχεια αφού εθιστούν, εξασφαλίζουν οι ίδιοι την καθημερινή τους δόση.

Οι Άρχοντες και οι Ιησουίτες ..!

Συντομα θα γράψουμε άρθρα σχετικά με τους Ιησουίτες, την μεγαλύτερη θρησκευτική μαφία στον κοσμο! Ας αρχίσουμε με το ποιός ήταν ο ιδρυτής αυτής της κλίκας των Ιησουιτών, τον Ignatius της Loyola. Ο Rudolf Steiner τον ονόμασε τον «εξωγηινο χειραγωγό και καταπιεστή» της ανθρωπότητας. Με την μη γήινη προέλευση του υποβαθμίζοντας την ανθρωπότητα σε ένα κοπάδι ζώων ..

Ο Rudolf Steiner έβλεπε την ιστορία της ανθρωπότητας ως την προοδευτική ανάπτυξη της ατομικής ψυχής, αλλά και ως μέρος μιας πνευματικής ιεραρχίας. Γνωρίζατε ότι ο νέος Πάπας είναι ένας Ιησουίτης; Η κυρία Λαγκαρντ και αλλα επώνημα προσώπα είναι επίσης Ιησουίτες και τα κύρια μέροι της νέας τάξης. Διαβάστε και εξετάστε τις ακόλουθες δηλώσεις σχετικά με τους Ιησουίτες …..

«Όσο υπάρχουν Ιησουίτες, δεν μπορεί ποτέ να υπάρξει ειρήνη.» (Πάπας Κλήμης ΙΔ)

΄΄Οι Ιησουίτες είναι η μόνη δυτική οργάνωση με τέτοιες απόκρυφες γνώσεις και δυνάμεις, που σε σύγκριση με τις μυστικές κοινωνίες, ολοι άλλοι είναι μπροστά τους, προσκοπάκια.» (Rudolf Steiner )

Η απελευθέρωση μας είναι απλή αλλα….

Η λύση για την ελεύθερωση μας απο τους ψυχοπαθείς που μαστίζουν τον πλανήτη μας είναι στη θεωρία πολύ απλή. Τους αφήνουμε να ψωφησουν από την «πείνα» αν δεν τους τροφοδοτούμε με τις αρνητικές συναισθηματικές ενέργειες της ζωής μας. Είναι τόσο λογικό και απλό, αλλά στη συνέχεια και πάλι τόσο δύσκολο κατόρθωμα, επειδή ερχόμαστε σε «σύγκρουση» με τις βαθύτερες προγραμματισμένες επιθυμίες μας, τους φόβους μας και άλλα συναισθήματα που απο την παιδική ηλικία μας έχουν εκπαιδεύσει….να είμαστε παπαγαλάκια! Να είμαστε υπάκουοι…..Τι θα λέγατε για την κατασκευασμένη αγωνία και απελπισία του ανθρώπου μες τον καθημερινό αγώνα επιβίωσης του; Ή για το ημερίσιο δράμα εύρεσης χρημάτων για την πληρωμή της άνομης εφορίας, για τους πολλούς και οχι για τους λίγους.

Και όμως μπορούμε να τους σταματήσουμε μόνο με τον ένα και πραγματικό στόχο της ζωής, που λεγετε Αγάπη. Μπορούμε να τους πολεμησουμε μέσα από το θάρρος και την αγάπη. Οι οντότητες αυτές δεν έχουν καμία επιρροή στους Θαρραλέους ανθρώπους, όταν πρόκειται για θάρρος που βγαίνει βαθειά μέσα απο την καρδιά του ανθρώπου.

Στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει ότι ένας άνθρωπος που είναι σε θέση να ξεπεράσει το φόβο του αλλά όχι να μην τον αισθανθεί. Όταν ο άνθρωπος αισθάνεται κάτι που είναι ισχυρότερο και από τον φόβο (του θανάτου) μπορεί να απελευθερωθεί! Με αυτόν το τρόπο μπορεί να γίνει ένας πνευματικός πολεμιστής.

Οι Άρχοντες φρικιάζουν όταν αντιμετωπίσουν μια σχέση αγάπης μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας ή την οικογενειακή αγάπη που αισθάνονται οι γονείς για τα παιδιά τους!

Σε μια τέτοια σχέση της δύναμης της αγάπης δεν μπορουν να κάνουν τίποτα. Η καλύτερη προστασία εναντίων στην επιρροής τους, είναι μια υγιή σεξουαλική σχέση με την βαθύτερη αγάπη. Τι δεν είναι υγιές; Kοιτάζοντας τις αρρωστημένες πορνο ταινίες θα καταλάβετε…..ταινίες που το σεξ δεν ξεχωρίζει απο την βία, αυτές που οι Άρχοντες μας προσφέρουν για να αρρωστήσουν την σεξουαλική υγεία των νεαρών…. Η υπέρ-Σεξουαλική προπαγάνδα σε όλες της τις μορφές μες στην κοινωνία βρίσκεται παντού, ένας αφύσικος έρωτας, χωρίς αγάπη και με πολύ βία!

Και ας σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε ενάντια σε όλα αυτά μεσα σε αυτό που μας έδωσαν και εμείς το ονομάζουμε «πολιτισμός». Ένας πολιτισμός που είναι διαπερασμένος μονο με την συναισθηματική σύγκρουση του εαυτού μας. Να αγωνιζόμαστε, στο να γίνουμε καλύτερος απο τους άλλους, πιο πλούσιος απο τους άλλους, πιο έξυπνος απο τους άλλους, και να μην πληγώσουμε το ΕΓΩ μας, με αποτέλεσμα να γινόμαστε η «τροφή» ούτως ή άλλως; Ετσι γίνονται οι Αρχοντες ισχυρότεροι, και εμείς αποδυναμώνουμει τις ψυχές μας!

Οι σαμάνοι μάγοι γνώριζαν ότι το σύμπαν είναι φύσει αρπακτικό…σε αντίθεση με ολα αυτά που μας έμαθαν οι Μονοθεικές θρησκείες….

Συνεχίζεται…

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Τι μας μαθαίνουν οι Γνωστικοί για τους Άρχοντες. Ποιες οντότητες πολεμούν την ανθρωπότητα και γιατί το κάνουν; Ποιος κατέστρεψε τη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας; Πρώτο Μέρος.

Τι μας μαθαίνουν οι Γνωστικοί για τους Άρχοντες. Ποιες οντότητες πολεμούν την ανθρωπότητα και γιατί το κάνουν; Ποιος κατέστρεψε τη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας; Πρώτο Μέρος.
Τι μας μαθαίνουν οι Γνωστικοί για τους Άρχοντες. Ποιες οντότητες πολεμούν την ανθρωπότητα και γιατί το κάνουν; Ποιος κατέστρεψε τη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας; Πρώτο Μέρος.

Σύμφωνα με τους Γνωστικούς και την βαθύτερη γνώση τους στη Γη, μελετώντας μας αναφέρουν οτι η γη για χιλιάδες χρόνια βρίσκεται «στα χέρια» μιας εξωγήινης φυλής. Και δεδομένου ότι αυτό δεν είναι ενα θέμα που μπορείτε να μιλήσετε με κάποιον, ξεχάστηκε ή ίσως δεν βόλευε την ανθρωπότητα.

Εξάλου πώς θα οριζόταν η έννοια της «εξωγήινης κατοχής» σύμφωνα με την ανθρώπινη πραγματικότητα; Μεγάλο μέρος από αυτές τις γνωσεις θεωρήθηκαν δύσκολο να μοιραστούν, επειδή ήταν τόσο απίστευτο το γεγονός που αναφέρουμε σε αυτό το άρθρο. Ας ξεκινήσουμε όμως με αυτά που μας είναι γνωστά.. ..

Όπως τα γραπτά του Nag Hamadi. Το 1945 στην αιγυπτιακή πόλη του Nag Hammadi, ακριβώς πάνω από το Λούξορ, σε ένα σπήλαιο βρέθηκαν κάποια βάζα που περιείχαν 13 (κάποια μιλούν για 12) δερματόδετα βιβλία. Τα βιβλία ήταν από πάπυρο και το κείμενο γραμμένο στα ελληνικά. Πολλοί πιστεύουν ότι, υπάρχουν πολλές ομοιότητες με τις πληροφορίες από την Καινή Διαθήκη, και ότι πρόκειται για χριστιανικά γραπτά.

Εδώ γίνεται ένα λάθος, επειδή η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για Γνωστικά κείμενα. Και παρόλο που τα βιβλία της Καινής Διαθήκης ήταν αρχικά Γνωστικά κείμενα, η χριστιανική εκκλησία τα «άλλαξε» θεμελιωδώς.

Ο Γνωστικισμός είναι ένα φιλοσοφικό και θρησκευτικό κίνημα, που είχε τις ρίζες του στην ελληνιστική περίοδο, αλλά δεν υπάρχει κάποια σύνδεση με τον Χριστιανισμό. Ο γνωστικισμός αποτελούσε ένα σωτηριολογικό θρησκευτικό σύστημα, βασισμένο στην ημιδιαισθητική μυστικιστική έννοια της Γνώσης, το οποίο στις περισσότερες περιπτώσεις αποδεχόταν ως λυτρωτική θεότητα τον Ιησού Χριστό, προσδίδοντάς του όμως διαφορετικές ιδιότητες απ’ ότι ο χριστιανισμός (Βικιπαιδια).

Η ελληνική λέξη «γνώση» (gnosis) σημαίνει «κατανόηση» και ως εκ τούτου ο Γνωστικισμός μας δείχνει ότι η υψηλότερη γνώση είναι η πόρτα για την πραγματική ελευθερία.

Οι Γνωστικοί αποκαλούν τους εαυτούς τους, Tελεστές («αυτος που έχει ένα σκοπό »). Οι άνθρωποι που γνώριζαν την αλήθεια του Γνωστικισμού ήταν οι άνθρωποι με έναν διαχρονικό σκοπό. Οι Τελεστές είχαν μια διαχρονική εστίαση του σκοπού. Επειδή είχαν ένα σκοπό στη ζωή τους που ήταν ένα εσωτερικό μήνυμα, τη θεϊκή σπίθα μέσα στους ανθρώπους.

Οι Τελεστές διατήρησαν την ανωνυμία τους στο πλαίσιο του ρόλου τους ως μυστικιστές και κηδεμόνες των Μυστηρίων, αν και οι εκπαιδευτικοί που εργάζονται ανοιχτά στην κοινωνία, είχαν φυσικά ονόματα και κοινωνικές ταυτότητες. Με άλλα λόγια, δεν έκαναν «παρέλαση» ή μίλαγαν για τον ρόλο τους με τα Μυστήρια, την κοινωνική θέση ή το κύρος τους. Τα ονόματα που αποδίδονται για τους Γνωστικούς και τους μυημένους ήταν στην πραγματικότητα τίτλοι παρά κύρια ονόματα: του Ασκληπιού για παράδειγμα. Τα ονόματα κάποιων Γνωστικών που γνωρίζουμε είναι – ο Σίμων ο Μάγος, ο Βαλεντίνος, ο Βασιλίδης, η Υπατία.

«Ο καλός ηλικιωμένος κύριος με την σοφία του και το γενναιόδωρο φίδι» είναι ένα αρχέτυπο ή το εικονίδιο ενός Tελεστή , όχι ένα πορτραίτο της πραγματικής ζωής. «Αγάλματα του Χριστού μοιαζουν μερικές φορές σε αγάλματα του Ασκληπιού. Η σύζυγος του γιατρού, Ασκληπιού, ήταν η Υγεία … Όσο για το φίδι, που είναι το πιο σημαντικό πρόσωπο στο ιερό.» (Άγαλμα από την Επίδαυρο, Ρωμαϊκή περίοδο. Άτλας του Ελληνικού Κόσμου , σ.. 162)

Οι Γνωστικοί και οι «Άρχοντες»….

Τα γνήσια Γνωστικά κείμενα μας μαθαίνουν οτι πλάσματα-οντότητες, οι «Άρχοντες» (‘Archons’) συζουν με τους ανθρώπους. Πρόκειται για όντα που δεν ζουν στον ενεργητικό κόσμο, τον φυσικό κόσμο, τον κόσμο των ζωντανών πηγών ενέργειας. Είναι επομένως, όπως και αλλα όντα, όντα χωρίς φυσικό σώμα, όπως δεν τα γνωρίζουμε εδώ στη Γη, στην τρισδιάστατη (3D) πραγματικότητα μας. Αυτήν που μπορούν να δουν τα μάτια μας και να αποκωδικοποιει ο εγκεφαλος μας.

Οι άρχοντες είναι στην πραγματικότητα παράσιτα και ζουν στις χαμηλες ενέργεις ζωής, ή όπως χαρακτηρίζονται, σε «αρνητικές» ενέργειες της ζωής του ανθρώπου. Ο Wilhelm Reich (1897 – 1957) μελέτησε επιστημονικά τις διαφορετικές ενέργειες της ζωής στη Γη και βρήκε τις θετικές και αρνητικές ενέργειες της ζωής. Ετσι οι Άρχοντες ζουν απο τις αρνητικές ενέργειες της ζωής, ιδίως την αρνητική ενέργεια που εκπέμπουν διαφορετικές μορφές συνείδησης, όπως των ανθρώπων … Ετσι με την φυσική μας υπόσταση-ικανότητα, ανήκουμαι μέσα στις ενεργειακές φυλακές τους.

Συγκρίνετε το για παράδειγμα, όπως εμείς οι άνθρωποι χρησιμοποιούμε τα ζώα, για το δικό μας φαγητό, έτσι μας χρησιμοποιούν οι Άρχοντες για το δικό τους φαγητό.

Είναι ενα αυτοτροφοδοτούμενο κτηνοτροφείο. Και ίσως, ποιος ξέρει, η ανθρωπότητα μπορει να έχει «μάθει» αυτήν την «θηριωδία» απο τους Αρχόντες. Οπως και είναι τα πράγματα, φαίνεται οτι οι Άρχοντες έχουν συστηματοποιήσει την παραγωγή της αρνητικής ενέργειας ζωής των ανθρώπων κατά τη διάρκεια του χρόνου και την έχουν βελτιωσει. Όπως είναι για εμάς η εντατική γεωργία και η κτηνοτροφεία.

Ήταν οι Άρχοντες που κατάστρεψαν επανειλημμένα, τη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας η οποία χτίστηκε από τους Γνωστικούς Ελληνες. Μετά από αυτή την καταστροφή, οι Γνωστικοί άρχισαν όλο και περισσότερο να γράφουν για τους Άρχοντες. Αυτά τα κείμενα, ή κώδικες, με περισσότερα από 50 κείμενα ήταν τα γραπτά που ανακαλύφθηκαν στο Nag Hammadi. Τα γραπτά είναι εντελώς άθικτα και έτσι μας είναι πολύτιμα. Έχουν επιβιώσει 1.300 χρόνια από την Ιερά Εξέταση των Αρχόντων.

Η «αλήθεια» ή «πραγματικότητα» είναι στην πραγματικότητα κατασκευασμένη …. Σχεδόν ολα οσα πιστεύουμε, στον τομέα των τραπεζών, την πολιτική, την ιατρική, τα μέσα ενημέρωσης και ακόμη και η ιστορία μας είναι παραποιημένες έννοιες, έτσι ώστε η ανθρωπότητα να ζει μέσα στο Matrix, σκλαβωμένη.

Συνεχίζεται…

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

41 thoughts on “Τι μας μαθαίνουν οι Γνωστικοί για τους Άρχοντες. Ποιες οντότητες πολεμούν την ανθρωπότητα και γιατί το κάνουν; Ποιος κατέστρεψε τη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας; Πρώτο Μέρος.

 1. Ανώνυμος says:

  ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ…ΠΟΙΟΙ ΓΝΩΣΤΙΚΟΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΟΙ ΕΟΑ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ….ΠΟΙΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ….Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΗΚΕ [ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΚΑΗΚΑΝ ]… Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ '' ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ '' ΥΠΑΤΙΑ [ ΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ; ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ]…ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΤΑ ΚΑΨΙΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΑΣ …ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΑΣ …ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΕΤΑ Ο ΕΒΡΑΙΣΜΟΣ…ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΝΘΡΑΚΟΜΟΡΦΟ [ ΑΝΩΤΕΡΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ] DNA ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΥΡΙΤΙΟΥ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
  ΥΓ. ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΙΚΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ-ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΑΣ…ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ…ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΟΣ …Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙ…MATRIX ΚΑΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ [ ΤΩΝ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΩΝ ]…ΚΟΡΑΚΙ ΑΛΤ…

 2. nyeuis1 says:

  Αποριες
  -Ποιοι ειναι οι γνωστικοι?
  -Γιατι προβαλετε το εργο τους?
  -Εχετε την υποψια οτι μπορει οι γνωσεις και οι βεβαιοτητες σας να ειναι περιορισμενες?
  -Εχετε την ιδεα οτι μπορει καποιος να μην χρειαζεται τις βαθυστοχαστες αναλυσεις σας?
  -Εχετε διαπιστωσει οτι μπορει να προσφερετε γνωση ενω δεν υπαρχει Ζητηση?
  -Εχετε ασχοληθει ποτε με την δικη σας τελειοποιηση αντι να ειστε παντοτε αυτοκλητοι ακαλεστοι δασκαλοι?
  -Οταν στηνετε ξωβεργες να βεβαιωνεστε για το μεγεθος του υποψηφιου θηραματος

  • Ανώνυμος says:

   κορακι εφερνε τροφη στο μοναχο..
   ΚΟΡΑΚΙ = ΚΗΡΥΚΑΣ που φερνει την πνευματικη τροφη στον αναζητητη
   κακως συνδεθηκε με το θανατο 🙂

  • Ανώνυμος says:

   Το κοράκι έχει σαν ον πολλες ιδιότητες, η ποιο σημαντική είναι αυτή της πληροφορίας. Τίποτα στην δημιουργία δεν είναι άσχημο, άσχημο είναι αυτο που μας κρατούν μυστικό και η πληροφορία που χρησιμοποιούν εναντίων μας.
   Το κορακι

  • Μπαμπης Σιμωνιδης says:

   Κοράκι είναι και το πουλί του Οντίν,ψυχομπομπός στην Νορβιγική μυθολογία,θα συμφωνησω με τον 5.20 """Τίποτα στην δημιουργία δεν είναι άσχημο, άσχημο είναι αυτο που μας κρατούν μυστικό και η πληροφορία που χρησιμοποιούν εναντίων μας""'.ορμόμενος από προηγούμενο ποστ,πές μου φίλε,έχει αναφερθεί και η Σελήνη μέσα στα χειρόγραφα για τους άρχοντες??

  • Ανώνυμος says:

   Αντίθετα με αυτό που λες. Η γνώση είναι κλεμμένη απο τους προγονους μας, οι αρχαίοι έλληνες κατείχαν όλες αυτές τις γνώσεις. Η μασονία της κατέχει αλλα δεν τις μοιράζεται για λογους ευνοητους. Εμείς θα γράφουμε συνέχεια και θα εκθέτουμε την γνώση τους…ειναι θεμα συνειδησης και ψυχ. αναπτυξης
   Το Κορακι

 3. Panagiotis Ikonomidis says:

  Επειδή έιχα μια προσωπικη εμπειρία και βιωμα με Γνωστικους,και οτι τη γλητωσα,το μόνο που μπορω να πω ότι δεν ειναι αυτοί που φαίνονται!Ο νοών νοειτο!

 4. EΛ ΛΙΝ says:

  ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΕΜΟ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΥΛΙΚΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΕΧΟΣΟΥΧΑ ΙΜΑΝΟΥΕΛ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΕΝΩΝ ΑΡΧΟΝΤΟΕΔΕΣΜΑΤΩΝ ΑΡΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΓΕΙ. ΕΥΓΕ ΣΤΟ ΚΟΡΑΚΙ!

 5. Ανώνυμος says:

  Οποιος ενδιαφερεται να βρει περισσοτερες πληροφοριες για το θεμα αυτο να ερευνησει τα παρακατω ονοματα….
  James Gilliland, Jay Weidner, Robert M. Stanley, John Lash, Eve Lorgen and Ari Kopel

 6. Ανώνυμος says:

  Μια χαρά ειναι οι Γνωστικιστές , κρίνετε χωρίς να γνωρίζετε επειδή ακούσατε κάποτε κάτι απο κάποιον… ο Παναγιώτης απο Πάνω να μιλήσει με αποδείξεις τα λόγια ειναι του αέρα σαν τα άγρια πουλιά σκορπάν και φευγουν. ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ τι τράβηξες αγόρι μου; σε βασάνισαν; γιατί εισαι ακόμη ζωντανός αφού γνωρίζεις το μυστικό τους θα πρεπε να σαι νεκρός (βάση πάντα τα λεγόμενά σου) για νοών δεν σε κόβω,.. με μισόλογα .
  Γνωστικισμός , διαβάστε όχι ότι να ναι , υπάρχουν και μπλοκ με σωστές αναλύσεις όπως και το ΚΟΡΑΚΙ. Γνωστικιστή δεν κύρηξε και τον Ιωάννη η Εκκλησία; την Μαγδαλινή; τον Θωμά;

  όσο για τον Αναγνώστη @nyeuis1 το κοράκι εμφανίζεται και στον ώμο του Απολλώνιου.. θεού του Φωτός…
  Είναι ένα απ τα πιο έξυπνα πουλιά και μετέφεραν πάντα καποιο μήνυμα.

  Ρακοσυλλέκτης

  • Panagiotis Ikonomidis says:

   Εχεις υποψην για ποιους Γνωστικους μιλαω;Γνωριζεις ΑΛΗΘΙΝΑ ποιος ειναι ο υδρητης ποια η διδασκαλια το και ποιος ο σκοπος του;Με ρωτησες αν εχω αποδειξεις,δεν εχω(παρολο που ειχα και παρεα)γιαυτο και ανεφερα πιο πανω πως ηταν προσωπικη εμπειρια και βιωμα!Δεν ειχα ουτε εχω σκοπο να πεισω κανεναν για τα λεγομενα μου!Απλα το αναφερα μιας και ειχε σχεση με τηα αναρτηση.Ο καθενας ασ κρινει μονος του!

 7. Ανώνυμος says:

  τα εχετε μπουρδουκλωσει παλι
  οι γνωστικοι ειναι περιπου καββαλιστες και βασιζονται σε κλεμενα απο τους ελληνες στοιχεια ενω κοτσαραν και πολλα κειμενα που ταχα τους διδιαξαν αγγελοι και "Δασκαλοι"
  (κατι σαν την ουραντια αλλα παλιοτερο) (τσανελινγκ δλδ)
  γιαννακη για την υπατια να μιλας ετσι εισαι το λιογοτερο κακος απο τη στιγμη που την λυτσαραν απλα και μονο επειδη δεν δεχοταν τις εβραικες μαλακιες σας
  επισης με τον χριστο δεν εχει καμια σχεση
  για 7 χριστους ή κυριους των ακτινων μιλαν
  γιαννακη τα ειπαμε κι αλλου , αλλα δεν απαντησες , 4 εκδηλωμενους ουρανους και 3 ανκδηλωτους λεει η καββαλα ΟΧΙ ο χριστιαννισμος

  • Ανώνυμος says:

   ΦΙΛΕ 7.43 ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΣΥΝ ΤΡΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ CERN ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑ ΚΑΜΠΑΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ…ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ…ΕΜΠΡΟΣ-ΠΙΣΩ ΠΑΝΩ- ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ…ΕΠΕΙΤΑ ΤΟ ΤΡΙΔΙΑΣΤΑΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ…ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ…ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΑΛΕΠΑΛΛΗΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ…ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΥΚΛΙΚΟ [ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ]… ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΑΖΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΝ ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ…ΑΛΛΕΠΑΛΗΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ [ ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΤΙΣΤΑ ΑΦΘΑΡΤΑ ] ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ…ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ…ΑΠΕΧΕΙ ΑΥΤΗΝ Η ΓΝΩΣΗ ΟΣΟ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ…ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΚΑ…ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΘΕΟΣ [ ΧΡΙΣΤΟΣ ] ΕΓΙΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,,,ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΙΣΘΗΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

   ΥΓ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΤΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ…ΟΙ ΕΞΑΚΟΣΙΕΣ [ ΜΟΝΟ ] ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΕΒΡΑΙΟ ΧΙΤΛΕΡ….ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ Β.Π.Π. ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ [ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ] ΕΒΡΑΙΟ …ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΑΝ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ…ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΥΠΑΤΙΑΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΡΘΩ …ΔΕΝ ΜΑΣΑΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΕΓΩ…

   • Ανώνυμος says:

    αυτα που ξαναλες ειναι απο την καββαλα
    ΚΑΜΙΑ σχεση με χριστιανισμο ,
    εισαι ασχετος τελειος ή το παιζεις ???

    ΠΟΙΟ ΟΛΟΚΑΥΑΤΟΜΑ ??????
    χαχαχαχαχαχαχαχα
    ανεκδοτα θα λεμε τωρα ???
    αν ψαξεις ΛΙΓΟ θα δεις οτι ετσι χοντρικα

    α) χιλιαδε ςπαπουτσια – 2 φουρνακια
    β) θαλαμοι αεριων -ξεχαρβαλωμενα ξυλινα κουφωματα και πορτες
    γ) πηγαν να το πεαρσουν και στον ΑΠΠ οτι εγινε ολοκαυτωμα αλλα δεν τους βγηκε ή το παρατησαν προς χαριν του ΒΠΠ

    Σορι αλλα θα σε χαρακτηρισω σαν γνησιο εβραιοδουλικο

 8. Ανώνυμος says:

  αυτη τη γνωση..την διατυμπανιζουν και τα βιβλια που πουλαει ο Λιακοπουλος, αλλα και την εχω διαβασει απο πολλα διαφορετικα μετεριζια …οι αποριες πολλες …και αν ειναι ετσι ..εμεις τι μπορουμε να κανουμε γι αυτο;;;;, και γιατι το φως δεν μπορει να επικαλυψει το σκοταδι ;;; δεν εχει δυναμη να αποδυναμωσει αυτες τις οντοτητες ;;;κατα τα λεγομενα σας ..μαλλον οχι , γιατι επικρατουν οπως ισχυριζεστε .η αισθηση μου ειναι οτι οικειοποιηστε γνωση η οποια ειναι διαχητη παντου κανοντας τα ενα ωραιο πακετο και σερβιροντας τα σαν ενα δογμα ή αιρεση ..ενα αλλο ειδος φοβου που περνατε στον κοσμο…αυτο που ξερουν να κανουν καλα ολες οι "θρησκειες"……οκ καλα κανετε .κι εγω …πιστευω απο μια μικρη εμπειρια που ειχα , οτι οντως δεν ειναι αυτοι που φαινονται….ειδικα για το θεμα της μαγειας ..και η λευκη μαγεια ειναι..επεμβαση θεωρειται …

 9. Ανώνυμος says:

  ΑΓΑΠΗΤΕ Panagioti Ikonomidi ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΙΚΟΥΣ; ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΝΑΛΟΓΗ…… ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ globallshare Xρυσα;

 10. Ανώνυμος says:

  Αυτο με την αρνητικη ενεργεια ειναι απολυτως σωστο..απο τη μητρα ως το ταφο αρνητικη ενεργεια..στην αρχη κλαμα, μετα καταπιεση,αγχος επιβιωσης,μαχες συνεχεις στο ανθρωπινο κοτετσι,δυστυχια,μοναξια,τρελα,λιγες ωραιες στιγμες..τελος πολυ πονος και..παπαλα. Χωρις να ξερουμε τελικα ποιος μας τα προκαλεσε ολα αυτα και γιατι τοσος πονος. Μονο ερμηνειες..

 11. Panagiotis Ikonomidis says:

  Εχεις υποψην για ποιους Γνωστικους μιλαω;Γνωριζεις ΑΛΗΘΙΝΑ ποιος ειναι ο υδρητης ποια η διδασκαλια το και ποιος ο σκοπος του;Με ρωτησες αν εχω αποδειξεις,δεν εχω(παρολο που ειχα και παρεα)γιαυτο και ανεφερα πιο πανω πως ηταν προσωπικη εμπειρια και βιωμα!Δεν ειχα ουτε εχω σκοπο να πεισω κανεναν για τα λεγομενα μου!Απλα το αναφερα μιας και ειχε σχεση με τηα αναρτηση.Ο καθενας ασ κρινει μονος του!

 12. Ανώνυμος says:

  ΠΑΝΤΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΟΝΟΙΑΣΕΙ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΤΙ ΞΕΥΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ,ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΜΟΝΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ!!!
  ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΝΩΣΤΙΚΟΙ.
  ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΑΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΟΤΙ ΦΑΜΕ ΟΤΙ ΠΙΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΕΔΩ!!! ΓΙΑ ΜΕΤΑ,ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΜΑ ΠΑΩ ΕΓΩ ΣΤΟ ΧΩΜΑ,ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ!!!ΒΕΒΑΙΑ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ,ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΝΕ,ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.
  ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΛΕΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΩ?ΑΡΑ ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΩ ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ!!
  ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΜΙΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΕΤΑΓΓΕΛΙΟ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΟΥΛΟΚΕΡΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΚΑΔΡΟΝΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥΣ.
  ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ Ο ΦΟΥΡΑΚΗΣ,ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ,ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΦΟΒΕΡΟ,ΜΟΝΟΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΧΤΑ ΑΠ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ,ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ,ΠΡΙΝ ΑΠ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ,ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΣΙΣ.
  ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΒΛΗΜΑΤΑ,ΓΙΑΤΙ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΓΝΩΣΤΙΚΟΙ,ΣΗΜΑΙΝΕΙ,Ο ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟΣ ΝΟΥΣ,ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΥΛΗ,ΔΛΔ ΣΤΟΝ ΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ.
  ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ,ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΜΗ ΕΙΔΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΣΟΝΤΕΣ
  ΠΙΣΤΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ,ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..
  ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ,ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΤΑ.

     • Ανώνυμος says:

      ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΕΣΥ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ,ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ.
      ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΘΕΟΣ Η ΘΕΟΜΑΧΟΣ?
      ΔΩΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ,ΑΛΛΙΩΣ ΑΣΤΟ.

     • Ανώνυμος says:

      θρησκομαχος ισως θα ελεγα
      εσυ τι εισαι ?
      εβραιοδουλος ?
      ή απλα χαζος ?

     • π² says:

      ΑΛΛΟ Α-ΘΕΟΣ (Α-ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ), ΚΙ ΑΛΛΟ Α-ΘΡΗΣΚΟΣ!!!
      ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.

  • π² says:

   Ο ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΑΙΘΑΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝΕ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ!

 13. Pandora says:

  Από που να πιάσω το θέμα αυτό , αφού βρωμάει από παντού;;;;;
  Δύο λόγια για αυτούς που "ξέρουν" αλλά κυρίως για αυτούς που ΔΕΝ ξέρουν !! O Γνωστικισμός αναπτύχθηκε από τον τρίτο προ Χριστού αιώνα, έως τον τρίτο μετά Χριστού αιώνα, o οποίος βεβαίως καλά κρατεί έως και σήμερα από ότι βλέπω … Ξεκίνησε ας πούμε από την εποχή του Μ Αλεξάνδρου. Ήταν ένα χωνευτήρι θρησκειών και ιδεών. Αυτό ονομάστηκε συγκρητισμός.Συγκρητισμός, είναι η προσπάθεια να προσεγγίσει το ένα φιλοσοφικό σύστημα το άλλο, η το ένα θρησκευτικό σύστημα το άλλο . Οι γνωστικοί ισχυρίζονται ότι κατέχουν μία βαθιά και μυστική γνώση. O γνωστικισμός είναι μία αίρεση με λίγο από όλα. Είναι αυτό που λέμε οικουμενισμός.πατέρας του σύγχρονου οικονομισμού ήταν o Μάνης,o οποίος σκέφτηκε να ένωση όλα τα φιλοσοφικά συστήματα και τις θρησκείες , από όλες τις Ινδίες και βεβαίως και από τον χριστιανισμό , και να τα κάνει λοιπόν όλα ένα !! Τι λέει o οικουμενισμός : οι ορθόδοξοι χριστιανοί πρώτα να ενωθούν με τους ρωμαιοκαθολικούς, κατόπιν με τους προτεστάντες, μετά με τον ιουδαϊσμό και τέλος με τον μουσουλμανισμός. O ιουδαϊσμός και o μουσουλμανισμός δεν δέχονται τον Τριαδικό Θεό. Θυμηθείτε την συνπροσευχη, για να δείτε ότι όλα αυτά πειραματικά έχουν γίνει. Θυμηθείτε και εκείνο το κτίριο που θα πηγαίνει η κάθε θρησκεία στην γωνιά της να προσεύχεται, κάτω από την ίδια στέγη βεβαίως !! Δοκιμές!!! Όλα υποστηρίζονται από τον γνωστικισμό. Ας μην μιλήσουμε για τις λατρείες των ειδώλων της φύσης!! Η χειρότερη αίρεση που υπήρξε ποτέ είναι o γνωστικισμός και κατόπιν o αρειανισμός. Επίσης η ψυχή του μασονισμού δηλαδή η μεταφυσική του διάσταση , είναι o γνωστικισμός . Πολλά να ειπωθούν, αλλά που χρόνος….

 14. Ανώνυμος says:

  Γνωση = κατανόηση ..
  Το να μπεις στην διαδικασία να θες να καταλάβεις ,
  με το να ακούς αυτό το οποίο μελετάται εκείνη την στιγμή
  κ να θέσεις εις κινισην την δοιανεια του νου σου,
  σου φέρνει εμπρός σου ολότελα δεμενο όλο το Σύνολο
  κ όχι μονάχα ένα τμήμα . ..

  Ακομη κ τώρα η Εστίαση ειναι διασπαρμενη , διαχωρισμένη
  και διχασμένη κ δέν μπορει να μπει στην διαδικασία κατανοήσεως που γεννά την τέχνη προσεγγίσεως ως προς την εσωτερική πανταχού Ουσια …

  Την αναθρέψη των παιδιών της Διανειας μας
  Ως προς την πλήρη Συνεργασία του Χώρου με αποτέλεσμα την συνέχεια της Ιστορίας . ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *