ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κυριακή, 06 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Τι λέτε να γίνουμε σοβαροί επιτέλους σαν ανθρωπότητα , αυτή είναι πρόκληση για τον κουβά!!

· Κατοχικά Νέα

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Σημαίες Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες - εικόνα αρχείουΔΙΕΘΝΗ

Ιταλία: Ο Βαννάτσι ζητά φρένο στην πολιτική ενοποίηση της ΕΕ – Νέα πίεση στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα

Κρεμλίνο και ρωσική σημαία - εικόνα αρχείουΔΙΕΘΝΗ

Πούτιν με Witkoff και Kushner στο Κρεμλίνο: Προσωρινή παύση χτυπημάτων αλλά το χάσμα για την Ουκρανία παραμένει

Ουκρανική σημαία - εικόνα αρχείουΔΙΕΘΝΗ

Ο πόλεμος αλλάζει μορφή: Jet drones χτυπούν το Κίεβο σχεδόν όλο το 24ωρο – Παιδιά στα υπόγεια καταφύγια

10 απαντήσεις στο “Τι λέτε να γίνουμε σοβαροί επιτέλους σαν ανθρωπότητα , αυτή είναι πρόκληση για τον κουβά!!”

  1. Όλα τα μουρόχαβλα ας συνεχίσουν να ρίχνουν παγωμένο νερό στο κεφάλι τους με χαμόγελα και πειράγματα βοηθώντας να ξεχνιούνται οι λαοί που λούζονται με το δικό τους αίμα από τους αιμοσταγείς παγκόσμιους επιβήτορες.

  2. Στην ανθρωποτητα συμπεριλαμβανεις κι αυτους που γκουβαδιαζονται , κι αυτους που αδιαφορουν , κι αυτους που κοιτανε μονο την παρτη τους , κι αυτους που βασανιζουν ανθρωπους και ζωα , κι αυτους που σκοτωνουν για να σκοτωσουν κι αυτους που εκμεταλλευονται , κι αυτους που σοδομουν κι αυτους που βιαζουν κι αυτους που….ασε καλυτερα , μαλλον πρεπει πρωτα να ξεκαθαρισει το τοπιο αλλου οι Ανθρωποι , αλλου τα διποδα και βλεπουμε . Μεχρι τοτε…ελπιδα καμια .

  3. Δεν το πιστευω αυτο που ειδα…
    ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
    Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Ι Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε Α Π Ο Τ Ο Ν Λ Η Θ Α Ρ Γ Ο

  4. ΕΑΝ ΔΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΑΣ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΘΑΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ… ΤΙ ΕΝΝΟΩ ?

    ΕΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΡΦΑΝΟ- ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ , ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ :

    ΘΑ ΜΕΙΩΝΑΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΑΝ ΚΑΤΑΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΜΑΣ .
    ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΙΔΙ.

    ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΤΡΩΤΟΣ !

    ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΙΟΙ ΜΑΣ . ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ !! ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ ΒΟΗΘΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ !

    ΕΙΘΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΜΕ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ. ΚΕΡΔΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ !
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

    • Φιλη Αγγελικη, εχεις δικιο, αλλα δυστυχως η υιοθεσια ειναι μια χρονοβορα – ψυχοφθορα διαδικασια. Για να υιοθετησει καποιος ενα παιδακι ειναι σχεδον ακατορθωτο και παντα αναρωτιομουν " γιατι" ειναι ετσι το παλιοσυστημα… μακαρι, η διαδικασια να αλλαξει καποια στιγμη, θα δωσει μεγαλη χαρα σε παιδακια και θετους γονεις.

    • Για να γίνει συσπυρωση θα πρέπει να μιλουμε όλοι την ίδια γλώσσα …με πιάνεις οφιουχο με κλαπατσιμπανα να βαράνε ναι μπορούμε να τα βρουμε

  5. Στην χωρα μας θα επρεπε να καθιερωσουμε τα κρυα λουτρα ως λυση και οχι ως μοδα.Ισως να ναι ενα μικρο αντιδοτο στην αποχαυνωση του νεοελληνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά