Τι λέγατε για τον Ήλιο ..σχολιαστές μου?

Η Νασα μπορεί και τον εξαφανίζει αν είναι να κρύψει δεδομένα απαγορευτικά! Βέβαια γιατί να δεχτεί ο καθένας τρελές θεωρίες όπως τεράστια εξωγήινα κοσμοσκαφη που πλησιάζουν?

Η για μια γαλαξιακή μάχη?

Όταν κάλλιστα μπορεί να φορέσει την μάσκα του σωστά εκπαιδευμένου πιθήκου και να αράξει στο καναπέ του με το τηλεχειριστήριο!! …

Τς τς τς ηλιθιότητες ΕΓΩ είμαι ένας μορφωμένος άνθρωπος!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ποιος σε εκπαίδευσε μαϊμού?

απο 2.18 και μεχρι 2.40 ο Ηλιος λειπει …προς νερου του!!

Loading...

2 thoughts on “Τι λέγατε για τον Ήλιο ..σχολιαστές μου?

  1. PTOLIETHRON says:

    Μ' αρέσει πολύ το blog αλλά φίλε για όλα αυτά έχω ακούσει πολλά και έχω διαβάσει ακόμη περισσότερα. Μια ζωή άκουγα και διάβαζα για ομάδες Ε, υποχθόνιους και Ανδρομέδιους, νεφελίμ και Ελοχίμ, εξωγήινους, πολέμαρχους, νιμπίρου, πλανήτες Χ, Σείριους, και υπερδιαστημόπλοια που έρχονται…
    Τελικά τα μόνα που βλέπω να γίνονται, είναι όσα λένε οι προφητείες (3ος Παγκόσμιος, κοντά είμαστε) και η Αποκάλυψη (χάραγμα).
    Όλα τα άλλα τα αμφισβητώ πλέον έντονα. Αλλά και αν συμβαίνουν, πάλι το πρόβλημά μας θα είναι ο 3ος ΠΠ και το χάραγμα…Δεν περιμένω να μας σώσει κανείς διαστημάνθρωπος, είτε λέγεται Αννδρομέδιος, είτε Ολύμπιος, είτε ΕΛ ή οτιδήποτε άλλο. Μόνον η Παναγία και ο Χριστός θα μας σώσουν με προσευχή και μετάνοια. Αυτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *