Τι θα περιέχει το αναμενόμενο διάγγελμα του Παπανδρέου

Θα τολμήσουμε να κάνουμε μια πολιτική «μαντεψιά».
Αν τελικά αποφασίσει ο ΓΑΠ να κάνει ο ίδιος διάγγελμα τότε αυτό θα γίνει κατά την διάρκεια των δελτίων των οκτώ και θα περιέχει :
1) Παρουσίαση με δραματικό και έντονα συναισθηματικό – πατριωτικό τόνο της «τραγικής οικονομικής κατάστασης» της χώρας αλλά και των «εθνικών κινδύνων» όπως έχουν διαμορφωθεί τις τελευταίες ημέρες τόσο στην Ευρώπη όσο και στο Αιγαίο.
2) Θα αναδείξει τα προτεινόμενα απο τους ξένους μέτρα ως την μόνη διέξοδο για την ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ της Ελλάδας η οποία θα δώσει χρόνο στην κυβέρνησή του να σχεδιάσει πάλι τον δρόμο της επιστροφής στην ευημερία.

3) Επειδή τα προτεινόμενα μέτρα θα είναι σκληρά και οπωσδήποτε καταδικαστικά για το μέλλον εκατομμυρίων Ελλήνων και επειδη για την εφαρμογή τους απαιτείται ευρεία κοινωνική συναίνεση, θα γίνει άμεσα δημοψήφισμα.
Αν απο αυτό το δήθεν δημοψήφισμα προκύψει η ποθούμενη «ευρεία κοινωνική συναίνεση» τότε …απερίσπαστος θα προχωρήσει στην εφαρμογή των μέτρων.Στην αντίθετη περίπτωση θα πάμε σε εκλογές με το πιστόλι στον κρόταφο και έχοντας υποστεί μια αναγκαστική στάση πληρωμών μισθών και συντάξεων για να επιλέξουμε μουδιασμένοι και τρομοκρατημένοι αν θέλουμε τελικά να μας φάει η αρκούδα ή το λιοντάρι.

 

 http://klassikoperiptosi.blogspot.com/Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *