Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:31 - 11/10/2011

Τι θα έκανε ο Ιούλιος Καίσαρας αν είχε την… ΑΟΖ;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο Ιούλιος Καίσαρας (ο γνωστός) καταγόταν από παλιά αριστοκρατική οικογένεια, αλλά χωρίς μεγάλη περιουσία ή πολιτική επιρροή. Αυτό δεν του επέτρεπε να ελπίζει ότι θα αναρρυχώταν στα ανώτατα αξιώματα της Ρωμαϊκής Δημοκρατίας ή ότι θα έκανε μεγάλη καριέρα-του έλειπαν τα χρήματα για να δωροδοκήσει όσους χρειαζόταν. Οπότε τι έκανε;

δανείστηκε χρήματα-και τα σπατάλησε. Δανείστηκε και άλλα χρήματα-και τα σπατάλησε και αυτά. Κατέληξε να χρωστάει τεράστια ποσά, εκατομμύρια σηστέρσια. Έτσι οι δανειστές του αναγκάστηκαν, για να πάρουν πίσω τα χρήματά τους και μόνο, να υποστηρίζουν τις πολιτικές του φιλοδοξίες και να τον κάνουν κυβερνήτη της Γαλατίας για 5 χρόνια αντί το σύνηθες ένα. Τα αποτελέσματα είναι γνωστά, ο Καίσαρας κατέκτησε τη Γαλατία, μέρη της Γερμανίας και τη μισή Βρεττανία, και κατέλυσε τη Ρωμαϊκή Δημοκρατία. Αλλά δεν είναι αυτό που μας ενδιαφέρει εμάς.
Εμάς μας ενδιαφέρει ότι χρησιμοποίησε το χρέος του ως όπλο για να πραγματοποιήσει τις πολιτικές του φιλοδοξίες. Πράγμα που μπορούμε και πρέπει να κάνουμε και εμείς, δηλαδή η Ελλάδα, το Ελληνικό Κράτος, για να πετύχουμε τους γεωπολιτικούς μας στόχους, να εδραιώσουμε τη θέση μας στην Ανατολική Μεσόγειο και να τερματίσουμε οριστικά την ελληνοτουρκική διαμάχη προς όφελός μας.
Μπορούμε και πρέπει να πούμε στους δανειστές μας-οι οποίοι όλως τυχαίως είναι μερικές από τις ισχυρότερες χώρες στον κόσμο- το εξής: “Κύριοι, σας χρωστάμε πολλά, πάρα πολλά χρήματα. Συζητάμε για κούρεμα χρέους, στάση πληρωμών και άλλα πολύ δυσάρεστα πράγματα. Τίποτα από αυτά δεν είναι ανάγκη να συμβεί, αρκεί να βάλετε πλάτη για να κηρύξουμε ΑΟΖ στο Αιγαίο, στο βυθό του οποίου κρύβονται αμύθητα πλούτη, θάλασσες από πετρέλαιο και ωκεανοί φυσικού αερίου. Με τη δική σας υποστήριξη οι Τούρκοι δεν θα τολμήσουν να κινηθούν εναντίον μας, ούτε να πλήξουν τις εξέδρες άντλησης, ούτε τίποτα. Μπορούμε αν θέλετε να καταθέτουμε τα έσοδα από τους υδρογονάνθρακες σε ένα ειδικό ταμείο για την εξόφληση του εθνικού μας χρέους, όπως αυτό που προβλέπεται στο _EURECA.”
Πιστεύω ότι αυτή είναι μία πρόταση που οι δανειστές μας δε μπορούν και δεν πρόκειται να αρνηθούν. Είναι άλλωστε μια win-win situation. Αυτοί παίρνουν τα λεφτά τους πίσω, εμείς κερδίζουμε την ΑΟΖ και τη λήξη της ελληνοτουρκικής διαμάχης. Ακόμα και αν στο Αιγαίο δεν υπάρχει πετρέλαιο η ΑΟΖ θα μείνει. Ο μόνος χαμένος θα είναι η Τουρκία, η οποία όμως ούτως ή άλλως ζητάει πράγματα που δεν της ανήκουν.

Λαρισαίος

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*