ΤΙ ΕΣΤΙ ΦΩΤΟΝΙΚΗ ΕΝΔΟΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

-Με κατάλληλη ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, που εκπέμπεται από υπερπροηγμένες τεχνολογικά συσκευές, είναι δυνατόν  να δημιουργηθεί επίδραση στα κύματα που εκπέμπονται από τον ανθρώπινο εγκέφαλο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να προκαλεί διάφορες  αλλαγές στη συλλογική συνείδηση του ατόμου που θα δεχθεί τέτοιου είδους ακτινοβολία…..
 Το Φαινόμενο αυτό ο αείμνηστος συγγραφέας ΑΝΕΣΤΗΣ ΚΕΡΑΜΥΔΑΣ, στο αποκαλυπτικό βιβλίο του: «Μετά το 2011«,  ΕΣΟΠΤΡΟΝ,  ΑΘΗΝΑ 2002, σ. 181,  το ονομάζει ως εξής :
 «ΦΩΤΟΝΙΚΗ ΕΝΔΟΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ»….
Αναζητώντας λοιπόν  συσχετισμούς στο θέμα αυτό μέσα από τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΟΓΟ, βρίσκουμε τα ακόλουθα:

ΤΙ ΕΣΤΙ ΦΩΤΟΝΙΚΗ ΕΝΔΟΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ = ΤΡΕΙΣ ΧΡΥΣΟΤΡΙΧΕΣ ΣΠΕΙΡΕΣ ΕΙΣ ΤΟ ΑΡΒΗΛΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ = 4977  ΤΡΕΙΣ ΛΙθΙΚΕΣ ΣΠΕΙΡΕΣ ΕΙΣ ΤΟ ΑΡΒΗΛΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ = ΓΕΝΕΣΙΣ Γ ΦΩΤΟΝΙΟΥ = ΔΙΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΩΣ ΔΥΝΑΜΙΣ = ΤΡΙΚΛΩΝΗ ΚΛΩΣΤΗ = ΤΟ ΤΡΙΤΟΝ ΚΥΜΑ ΖΩΗΣ = 2676

iokh

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *