Τι είναι η 5η… διάσταση ; Θέλετε να μάθετε??Βίντεο

Η 5η διάσταση είναι μια κατάσταση του μυαλού που επηρεάζει την φυσική πραγματικότητά μας. Η διαφορά της 3ης με την 5η διάσταση είναι στην συχνότητα…. αυτοί που βρίσκονται στην 5η διάσταση δεν επηρεάζονται από τον τρόπο που δρουν οι «τρισδιάστατοι» παίκτες.

Στην 5η διάσταση λειτουργούν νέα εργαλεία που δεν είναι διαθέσιμα για όσους παραμένουν στην 3η. Αυτοί που ζουν στη 5η διάσταση έχουν στην διάθεσή τους εργαλεία – δώρα που αποτελούν κομμάτι ενός υψηλότερου συμπαντικού σχεδίου.
Οι «τρισδιάστατοι» δε βλέπουν αυτά τα δώρα επειδή κρατούν σφιχτά τους φόβους τους. Το κλειδί είναι να ανοιχτούν στην χωρίς όρους αγάπη. Η αγάπη είναι η δύναμη εκείνη που οδηγεί στη 5η διάσταση.


Εκείνοι που εμμένουν στους φόβους τους θα παραμένουν εγκλωβισμένοι στην τρισδιάστατη πραγματικότητα. Αν δούμε ένα πνευματικά εξελισσόμενο άνθρωπο να κάνει κάτι ασυνήθιστο, όπως η ενεργειακή θεραπεία για παράδειγμα, δε θα νιώσουμε άβολα καθόλου, μάλλον θα νιώσουμε χαρά που είμαστε παρόντες σε αυτό το θαύμα, εκείνοι που σκέπτονται με τον «τρισδιάστατο» τρόπο σκέψης, θ’ αντιδράσουν με φόβο που θα οδηγήσει σε δυσπιστία και θ’ ακολουθήσει μια εχθρική διάθεση και το μόνο που θα καταφέρουν, λόγω των αρνητικών συναισθημάτων τους , είναι να βλάψουν τον εαυτό τους και να χαμηλώσουν την δόνησή τους.


Γι’ αυτό αυτοί που εντοπίζουν και ανοίγονται στο «στίγμα» της αγάπης τότε αυτομάτως έχουν κάνει και την επιλογή σε ποια πραγματικότητα θέλουν να ζουν. Το ίδιο ισχύει και για αυτούς που θα νιώσουν άβολα με όλη αυτή τη πληροφόρηση , όταν θα έχουν εχθρική διάθεση, φόβο και ανασφάλεια , θα έχουν επιλέξει επίσης.


Με την ευκαιρία αυτή και για όσους πρωτοδιαβάζουν πληροφορίες για τη νέα εποχή, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως αυτό που λένε νέα εποχή είναι και αφορά αποκλειστικά την πνευματική εξέλιξη του ανθρώπου και μόνο. Ανεξαρτήτου θρησκευτικής πεποίθησης κι εμπεριέχει όλους τους ανθρώπους της Γης απ’ όλες τις χώρες και κουλτούρες της ανθρωπότητας. Αυτές οι πληροφορίες δεν έχουν σκοπό να διαστρεβλώσουν θρησκευτικές πεποιθήσεις κανενός. Πρέπει να δούμε τα πράγματα από ψηλά, να ανεβούμε πάνω από θρησκείες και πολιτικά συστήματα. Πρέπει να κατανοήσουμε ότι εκείνο που μας δένει όλους και κάνει εφικτή τη κατεύθυνση μας προς της εξέλιξη είναι η ΑΓΑΠΗ!!!

Το να βρίσκεσαι στη 5η διάσταση είναι να ζεις ως άνθρωπος και να πράττεις ως Θεός, είναι μια πνευματική κατάσταση, τίποτ’ άλλο. Δεν είναι προνόμιο λίγων, είναι προνόμιο όλων των ανθρώπων. Και η αγάπη είναι το κλειδί, είναι ο δρόμος που μας οδηγεί προς τα εκεί.


Όταν νιώθεις αγάπη για όλα, για τον συνάνθρωπο, για μια κατάσταση, όταν απελευθερώσεις τους φόβους σου, όταν καταφέρεις να δεις πέρα από το πρόβλημα που παρουσιάζεται και να υιοθετήσεις μια υψηλότερη (αντικειμενικότερη) άποψη για όσα συμβαίνουν, ναι, βρίσκεσαι στη 5η διάσταση.


Δε σημαίνει πως πρέπει να ζήσουμε ως πνεύματα από τη στιγμή που πατάμε το πόδι μας εκεί. Όχι. Η αποστολή μας είναι να έχουμε μιαν υπέροχη ανθρώπινη εμπειρία, δε πρέπει να το ξεχνάμε. Είμαστε άνθρωποι μεταξύ ανθρώπων και το μόνο που αλλάζει είναι ο τρόπος σκέψης. Δεν δημιουργείται διαχωρισμός στους ανθρώπους, όσοι ζουν στη 3η διάσταση δεν είναι κατώτεροι όσων υπάρχουν στη 5η. Είμαστε όλοι μα όλοι ίσοι. Είμαστε, απλά άνθρωποι με διαφορετικές επιλογές.


Στην 5η διάσταση οι αγγελικές οντότητες μπορούν να έρθουν σ’ επικοινωνία μαζί μας χωρίς να χαμηλώσουν πολύ τη δόνησή τους. Το πέπλο της λήθης εξαφανίζεται όταν βρισκόμαστε στη 5η διάσταση και η ροή πληροφοριών είναι δυνατή. Ο στόχος μας δεν είναι να φερόμαστε ως πνεύματα αλλά ως άνθρωποι σκεφτόμενοι σαν πνεύμα.Προς το παρόν μπαινοβγαίνουμε, πότε λειτουργούμε στην μία κατάσταση πότε στην άλλη. Πολλοί χρειάζονται γείωση όταν δρουν κατά ένα μεγάλο μέρος της ημέρας από εκεί, είναι θέμα εξάσκησης και χρόνου να κατακτήσουμε αυτό το επίπεδο συνείδησης.

Όταν νιώθεις ανιδιοτελή αγάπη για όλο το κόσμο, βρίσκεις τρόπους να γελάσεις και οι σκέψεις σου είναι αγνές σαν παιδιού… ναι, αυτό είναι ένα καλό γνώρισμα. Και επειδή κάποιοι ίσως νομίζουν πως ένας τέτοιος τρόπος σκέψης εύκολα μπορεί να ξεγελαστεί από μια πονηρή πρόθεση, έχω να πω ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό διότι από την στιγμή που θα επιλέξεις να εκπέμπεις στην συχνότητα της Αγάπης αυτομάτως αυτό θα σε βάζει σε παράλληλη πραγματικότητα, και το αποτέλεσμα θα είναι να μην συναντηθείτε ποτέ. Το παρακάτω βίντεο είναι πολύ καλό και εξηγεί με πολύ αναλυτικό τρόπο όλα αυτά περί διαστασέων …. απολαύστε το!!!

http://gateoflight.blogspot.com
http://volostv.blogspot.com

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

6 thoughts on “Τι είναι η 5η… διάσταση ; Θέλετε να μάθετε??Βίντεο

 1. Ανώνυμος says:

  Ο παπανδρεου σε πια διασταση ειναι;
  Μαλλον ειναι στη 5η γιατι μας δειχνει μεγαλη αγαπη και θετικη ενεργεια.
  Αντε μα μην πω τιποτα τωρα…
  Αυτος ναμας π…..δα και εμεις θετικα και 5η διασταση δεν μας παρατατε.

 2. Ανώνυμος says:

  οι αλλοι μισοι που δεν θα επιλεξουν αυτη τη διασταση τι θαγινουν? μηπως εκτελεστουν??
  βρε δε πατα να κανετε καμια αλλη δουλεια …λαμωγια

 3. free mind says:

  To κακό είναι ότι αυτή η οδός της αγάπης,παρότι ιδεατή,στοχεύει στα πρόβατα πρόθυμα να θυσιαστούν αυτοβούλως,την ίδια ώρα που οι εργάτες του κακού (όρα πολιτικοί και υποστηρικτικά δεκανίκια) επεξεργάζονται σχέδια εξόντωσης των προβάτων.

 4. Ανώνυμος says:

  Σωστος ο free mind
  Αυτη ειναι η παγιδα του New Age
  Ξεκινανε με την μιση αληθεια και καταληγουν στην παραπλανηση
  "Συν Αθηνα και χειρα κινει"
  Πρεπει να δημιουργησουμε ενα νεο κομμα απο την αρχη με συνολο απο αφυπνισμενων πολιτικων (φιλοσοφων) που να λειτουργει σαν την Λερναια Υδρα
  Ωστε και ενα κεφαλι να κοβουν να δημιουργουνται δυο νεα
  Πως θα γινει αυτο…??
  Με την σωστη πληροφορηση και με το ΘΕΛΩ!!!
  Οταν υπαρχει Θελω…..ανοιγει και ενας Δρομος.
  Ας κανουμε μια Αρχη…. καθοτι ως γνωστον…
  Η Αρχη ειναι το ημισυ του παντος
  Θα μου πειτε….ποια νεα αρχη?
  Ας ξεκινησουμε να βρουμε πρωτα ποιοι "αριστοκρατες" αυτης της χωρας ενδιαφερονται να βοηθησουν την Πατριδα τους και τους Αδελφους τους
  Αριστοκρατες και με τις δυο εννοιες του ορου
  Την νεα….να βοηθησουν χρηματικα
  Την παλια…..να βοηθησουν πρακτικα και θεωρητικα
  Να'στε σιγουροι πως οταν το καταφερουμε αυτο θα ακολουθησουν και οι υπολοιπες χωρες του Κοσμου

 5. Ανώνυμος says:

  αυτά λέει η νέα εποχή ναι , ενώ εσείς τι λέτε ρε κάφροι να τα μαμήσουμε την μάνα όλα όποιος μας αρέσει και οι άλλοι έξω.
  Βασικά είστε φασιστάκια και κάθε κουβέντα που γράφετε εκπέμπει φασισμό οπότε καλύτερα αγνός παρά κάφρος..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *