Τιμή και ήθος σε μια «δημοκρατιά» γεμάτη από σκατά !

Μέσα στο μυαλό μου εδώ και μέρες τριβελίζει η λέξη πρόστιμο ! Τι είναι το πρόστιμο ; Πως παράγεται ; Ποιος το επιβάλει και τι ζητά ακριβώς όταν σου ρίχνει πρόστιμο;

Η ετυμολογία είναι προς + τιμή !! Τιμή σε ποιον ; Σε αυτόν που το δίνεις ; Δίνεις τι ; Ζωγραφιστό χαρτάκι!

Ακολουθα με λίγο.. για να μπορέσει κάτι να δημιουργηθεί πρέπει πρώτα να υπάρχει το ανάλογο υλικό σε επάρκεια έτσι ώστε να το χρησιμοποιήσεις σαν πρώτη ύλη για να το φτιάξεις!

Όταν το κράτος σου βάζει πρόστιμο γεννα από το πουθενά νέα ανάγκη ύλης! Όταν το κράτος σου βάζει πρόστιμο σου ζητά να του δώσεις λίγο από τον χρόνο σου … !!!

Αν δεν πληρώσεις κάτι στην ώρα του θα σου πουν έχεις πρόστιμο 100 ευρώ ..αλλά από που παράχθηκαν ως χρέος αυτά τα 100 ευρώ…ποιο ήταν το κόστος είτε σε χρόνο ειτε σε υλικό ώστε να υπάρχει η τιμή των 100 ευρώ;


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τίποτα , αέρας και μάλιστα φουσκωμένος αέρας!

Δηλαδή εσύ για να παράγεις 100 ευρώ θα πρέπει το λιγότερο να δώσεις χρόνο …χρόνο εργασίας !

Πως το σύστημα λοιπόν γεννά χρόνο όταν ο χρόνος όλων μας είναι πεπερασμένος;

Σε μπέρδεψα λίγο και θα το πάω με παραβολή να το πιάσεις …οι τράπεζες δίνουν δάνεια ..και θέλουν πίσω τους τόκους … σωστά; σωστά !

Οι τόκοι είναι κάτι που δεν παράγετε από πουθενά μέσα στην ύλη απλά παράγεται αριθμητικα ..είναι άυλοι ..είναι αέρας!

Ωραία ας πούμε τώρα ότι το νομισματοκοπείο βγάζει 1.000.000 ευρώ….δηλαδή όλα τα χαρτάκια που υπάρχουν είναι να εκατομμύριο…θα τα βάλω σε νομίσματα για να το πιάσεις …όλα μα όλα τα νομίσματα που υπάρχουν είναι ένα εκατομμύριο του ενός ευρώ!

Αυτά είναι για να μπορέσουμε όλοι μέσω της συναλλαγής να κινήσουμε την αγορά! Σκέψου τα σαν κομμάτια σαν ύλη όχι σαν χρήμα ..σαν μικρές πετρουλες ! Έχουμε λοιπόν ένα εικονικό κουμπάρα μέσα στην αγορά που έχει ένα εκατομμύριο πετρουλες ! Όταν η τράπεζα ζητά Τόκο σημαίνει ότι ζητά να παρθούν με τον ένα η τον αλλά τρόπο μερικές Πέτρες παραπάνω!

Αν η τράπεζα έχει δωσει ένα εκατομμύριο πέτρες για να πάρει πισω όλα όσα θέλει πρέπει να βρεθεί τρόπος να γεννηθούν νέες πέτρες …ενώ στην ουσία υλικά δεν έχουμε νέες πέτρες πουθενά …δεν έχουμε λατομείο!

Το ιδιο συμβαίνει και με κάθε λογής πρόστιμο , το πρόστιμο γεννιέται άυλα και είναι πάντα άυλο μιας και δεν έχει καμία αξία ύπαρξης η κατασκευής από την άλλη εσύ που το θα το πληρώσεις θα το πληρώσεις τουλάχιστον με χρόνο!

Ασε που η ειρωνεία είναι ότι μπορείς όντως αν δεν το πληρώσεις να σε βάλουν φυλακή …ώστε να σου κλέψουν τον χρόνο με την βια!!

Αρα το κράτος (αλήθεια ποιος οι ποιοι είναι το κράτος;) εν ολίγοις είναι μια τράπεζα που επιβιώνει μέσα από τον χρόνο σου …όπως τα πάντα στην γη !

Και αν το χοντρύνω το κάθε λογής πρόστιμο είναι ένας τρόπος να μένει παντα ένα ποσοστό στην απέξω , να υπάρχει πάντα το σκαλοπάτι της φτώχειας για κάποιους , το σκαλοπάτι του μικροαστού για κάποιους άλλους …έτσι ώστε η πυραμίδα να κρατά πάντα την εξουσία !

Δηλαδή μιλάμε για το τέλειο τρόπο το σύστημα (αυτοί που καρπώνονται από το κράτος) να σε κρατά και να σε ελέγχει χωρίς εσύ να το γνωρίζεις, πάντα εκεί που θέλει….στην ίδια πτέρυγα φυλακής η στην απομόνωση!

Το κράτος είναι ένα αδηφάγο σύστημα υπεροντοτητα που τον μόνο που το νοιάζει είναι να επιβιωσει!

Αν χρειάζεται για να επιβιωσει να βάλει πρόστιμο(φόρο) και στην ανάσα ..θα το κάνει χωρίς να σκεφτεί μιας και η υπεροντοτητα ΚΡΑΤΟΣ δεν μπορεί να σκεφθεί ….ειναι μια υπεροντοτητα άνευ νόησης!!Λειτουργεί μόνο με το αίσθημα επιβίωσης …δεν έχει εξελιχθεί σαν ον … !!

Γιατί δεν έχει εξελιχθεί σαν ον; Γιατί τα μόρια της , εμείς….!! Δεν μάθαμε ποτέ να σεβόμαστε της αληθινές αξίες ,όπως πχ δεν μάθαμε πότε να σεβόμαστε τον χρόνο μας!

Όταν σε μια οντότητα τα μόρια είναι άρρωστα η υπολειτουργούν σε βασικές δομές λειτουργιας τότε η οντότητα αυτοκαταστρέφεται, δημιουργεί καρκίνους , αυτοανοσα κοκ!

Όταν τα μόρια περάσουν σε ανώτερη συνειδητοτητα τότε και μόνο τότε το ον που δεν εξελίσσεται θα μπορέσει να έχει συνείδηση!

Αρα και κλείνω..μην ακούσω κανα μοριομαλακα ότι οι άλλοι φταίνε …έχουμε δημιουργήσει τον απόλυτο καρκίνο …μόνοι μας!

Το πρόστιμο για την Ελευθερία μας ειναι η αδράνεια και θέληση να ζήσουμε στα αλήθεια !

Εύχομαι να έχουμε καλές εκλογές …να ασκήσουμε με τόλμη το δικαίωμα ψοφου μας ….να περάσουμε για μια ακόμα φορα την ευθύνη μας σε κάποιους που το ακέφαλο τέρας χρησιμοποιεί ώστε να επιβιώσει!

Σκέψου ότι σε έχουν κάνει να πιστεύεις σε μια δημοκρατία η οποία σε έχει εκπαιδεύσει να αποποιείσαι την ευθύνη σου σαν πολίτης για 4 χρόνια δίνοντας μεγιστη σημασία σε μια μόνο στιγμή…την στιγμή που αυτοκτονείς το δίκαιο πετώντας ένα φάκελο μέσα σε ένα κουτί…δίνοντας το δικαίωμα της ευθύνης σου σε έναν άγνωστο να αποφασίζει για σένα!!

Μπράβο μοριομαλακα…. σου αξίζουν όλα τα πρόστιμα του κόσμου!

Stranger..

Loading...

21 thoughts on “Τιμή και ήθος σε μια «δημοκρατιά» γεμάτη από σκατά !

 1. Ανώνυμος says:

  Sorry αλλά.. κάπου το έχεις χάσει.

  οι πέτρες δύναται να υπάρξουν, αν πληρώσει κάποιος άλλος την ΕΞΟΡΥΞΗ Τους.. (εμείς δηλαδή) είτε με χρόνο "μεταφρασμένο", είτε με την περιουσία του.. (το ίδιο κάνει)

  Το σύστημα θα το αναπαραστήσει με καινούριες ΠΕΤΡΕΣ που θα φτιάξει.
  αλλά όχι από τον ΑΕΡΑ από ΕΜΑΣ τους ιδίους.

  "Όταν η τράπεζα ζητά Τόκο σημαίνει ότι ζητά να παρθούν με τον ένα η τον αλλά τρόπο μερικές Πέτρες παραπάνω"… ΣΩΣΤΟ… μόνο που τις ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΤΡΕΣ θα τις φτιάξει το ΣΥΣΤΗΜΑ το ίδιο (τράπεζες) και θα τις βάλει μέσα στο αποθεματικό του, ΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΕΜΑΣ !!!

  Δυστυχώς αυτό είναι μια διαδικασία ΕΞΟΡΥΞΗΣ/Δημιουργίας προς όφελος άλλων δια της ΒΙΑΣ που μας ασκείται.

  Και τα ΠΡΟΣΤΙΜΑ επιβάλλονται πάντα με την Βια και με τις απειλές.

  Αυτό είναι το σωστό.

  ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ (ΒΕΒΙΑΣΜΕΝΑ)

  Αυτό έχει μεγάλη διαφορά με αυτό που θες να πεις εσύ. διότι εσύ θεωρείς ότι οι πέτρες είναι ανύπαρκτες και δεν υπάρχουν άλλες… αυτό είναι λάθος, διότι το σύστημα γνωρίζει ότι ΔΥΝΑΤΑΙ να παραχθούν δια της ΒΙΑΣ και το ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ καταναγκαστικά.

  Το "λατομείο" μπορεί να είχε χίλιες "πέτρες", όταν δημιουργήθηκε, ΑΛΛΑ είχε σκοπό να εξαγοράσει τα υπόλοιπα (πραγματικά λατομεία) που μέχρι τότε βασίζονταν σε άλλους κανόνες λειτουργίας…

  ΑΠΛΑ επιβάλλοντας τους κανόνες του…

  εκεί πρέπει να χτυπηθεί λοιπον… στους ΚΑΝΟΝΕΣ.. αλλά θέλει αρετή και τόλμη.

  Αυτά επειδή είχα όρεξη και εγώ για φιλοσοφήματα… και επειδή μας είναι γνωστά τα κόλπα.

  τα λέμε…

 2. stranger says:

  Αδερφε μου εχασες το σημειο μηδεν … δεν αναλυουμε τι κανει το συστημα και αν μπορει να ξανατυπωσει ζωγραφιστα χαρτακια αναλυουμε την στιγμη που τραβα το κοκκινο χαλι κατω απο τα ποδια μας ..και σε αυτη την στιγμη ως δια μαγειας δεν υπαρχουν αλλες πετρες χαρτακια κοκ…το λεω ξεκαθαρα φαντασου οτι υπαρχουν μονο 1000000 ..αλλα απο την αλλη με τοσο καλη σκεψη μου κανει εντυπωσει πως μπερδευτηκες….εγω προσωπικα γνωριζω οτι δεν μπερδευτηκες αλλα εκανες αυτο που επρεπε να κανεις…μου λειπει μονο απο το παζλ ο τροπος να το δειξω και στους αλλους !!

 3. Ανώνυμος says:

  Και κάτω από το ¨¨¨¨¨¨Ετικέτες STRANGER-VOICE¨¨¨¨¨¨
  ξεπροβάλλει η υπεροντότητα του συστήματος για να υπενθυμίσει ότι, ότι μοριομαλακίες και να πει κανείς: ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ.

 4. ΣΗΜΑΤΩΡΟΣ says:

  επειδη διαβαζω ολα τα σχολια για να δω που ισορροπη ο κοινος νους

  ΤΕΛΙΚΑ ΝΙΚΟΛΑ
  ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΛΕΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ
  ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ακομα και με το κομμα του *σωτηρα *ΓΑΠ γιατι οι ποταμησιοι ειναι λιγοι
  ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
  ΠΟΥ ΕΝΑ ΒΑΖΟ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΣΚΑΤΑ τους εχουν πει ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΛΙ
  ΕΕΕ!!! ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕΛΙ
  ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ
  ΛΙΓΟΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ

  ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΜΑΓΚΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ
  ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΝΙΟΝΙΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙΑ 10 ΜΕΡΕΣ ΣΩΣΤΑ μετα απο 10 μερες που θα γινει η καταμετρηση απο καποιους σε συνειδησιακό επιπεδο και οχι αυτο που βλεπουμε

  ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ παιζει η βιαια αλλαγη
  Η τελιως καταστροφη σε εναμιση χρονο
  η ηρεμη αποκαλυψη του στησηματος που εχει γινει στο ανθρωπινο ειδος
  ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
  ΟΙ ΑΘΩΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΊΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΙΝΤΡΙΚΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΝ ΛΑΩΝ ΑΘΩΟΙ

  • Ανώνυμος says:

   ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΗΜΑΤΩΡΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΣ ΘΑ ΠΑΡΘΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΟΙ? Κ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΚΑΛΟΠ ΑΝ ΕΧΟΥΝΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ? ΓΙΑ ΔΩΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ Κ ΜΕΙΣ…..

 5. Ανώνυμος says:

  Βασικα σκεφτεσε αλλιως και αυτο κανει τους αλλους να μενουν στο νοημα απο αυτο που γραφεις κ οχι αυτο που πραγματικα εννοεις. Δουλεψε λιγο ακομα το επικοινωνιακο κομματι. Κατα τα αλλα στο 99% μαζι σου! (παντα καλοπροαιρετα)

 6. Ανώνυμος says:

  ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΕΣ ΣΤΡΕΙΝΤΖΕΡ,ΑΠΛΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ.

 7. ΣΗΜΑΤΩΡΟΣ says:

  ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥΜΑΣ γιανα μην επεμβαινει το εγω
  μετα πρεπει να βλεπουμε η να διαβαζουμε ακριβως
  οταν βλεπουμε η διαβαζουμε ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΒΑΛΟΝΤΑΙ γιατι βλεπουμε πλεον υποκειμενικα
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΌΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΡΟΗ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ/ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΩΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ
  ειμαστε σαν να ειμαστε σε μια ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΩΣΙΒΙΟ
  ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΩΣΙΒΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ
  και για να φανουν καλοι στελνουν τους διασωστες τους να ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΕΣΥ,, ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ,,
  ΠΟΥ ΣΕ ΝΑΥΆΓΗΣΑΝ
  το τελευταιο ναυαγιο που εγινε στο χειμερινο ηλιοστασιο κοντα ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙ ΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ
  ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ μας εκει στον θυμο αδενα με ΑΥΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ που εδρευει στην λογικη

 8. Ανώνυμος says:

  Εδω Στρειντζερ τα ζωα καθονται και πιστευουν τα μεταφυσικα παραμυθια του καθε εκδοτη που κονομαει εκει εμεινες ; ….

 9. Ανώνυμος says:

  Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ, ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΨΩ ΛΙΓΟ : ΠΡΩΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΝΑ ΠΙΕΙ ΤΟ ΚΩΝΙΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΜΑΛΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ . ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΓΩΓΉς ΤΟΚΩΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ;

 10. Ανώνυμος says:

  ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ.ΗΡΘΕ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΩΡΑ.ΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΜΕ ΩΣ ΑΝΑΡΙΧΗΤΙΚΑ ΦΥΤΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ Η ΖΟΥΓΚΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΞΗΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ.Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΧΤΥ ΤΗΣ.ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΄΄ ΨΑΡΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ΄΄ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΝΟΗΜΩΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟΛΜΗ-ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΣΑΓΑΝΟ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ-ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ-ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΛΛΟΙ.ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΣΟΥ!!!ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ……Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ. ΣΠΑΘΙ ΟΚ

 11. Ανώνυμος says:

  Από την στιγμή της γέννησης μας, το κράτος – σύστημα μας βάζει σε χρωματιστούς Χάμστεροτροχούς (πράσινούς Κοκκίνους, μπλε κ.τ.λ.) που παράγουν "ρεύμα" γι' αυτό με την υπόσχεση ότι θα μας επιστρέψει τον κόπο μας σε παροχές (υγ.περίθαλψη,ασφάλεια,Σύνταξη κ.λπ.).

  Κατά διαστήματα μας αλλάζουν το μέγεθός ή το χρώμα του τροχού για να μην γκρινιάζουμε & να τρέχουμε περισσότερο.(τώρα βρήκαν φτηνότερη λύση : μας εκβιάζουν λέγοντας ότι θα μας πάρουν τον τροχό!)

  Σχετικά με την κρίση ήταν λογικό κάποια στιγμή να ζητήσουν τα χαρτάκια που δεν υπάρχουν (τόκοι, εικονικά χρήματα).
  Έτσι απλά ήρθε η ώρα για άρμεγμα και ποιος ξέρει μετά μπορεί να είναι το Πάσχα!
  Ολα είναι εικονικά ο ήλιος υπάρχει ακόμα η γη δεν σταμάτησε να παράγει, ειδικά τώρα παράγουμε πολύ περισσότερά και ποι ξεκούραστα τα αγαθά γης.
  Σήμερα στον ίδιο χρόνο που θα θέλαμε παλαιότερα να παράγουμε ένα αγαθό ή ένα προϊόν παράγουμε 10 , η τιμή δεν έχει πέσει ομοίως 10 φορές αντίθετα έχει ανεβεί σε αρκετές περιπτώσεις.
  Αυτό δείχνει πως είναι στημένο το σύστημα ώστε να είσαι το κορόιδο που θα πληρώνει τους πάντες, απο τους μεσάζοντες , τα μηχανήματα,τα φάρμακα , το κράτος αγοράζοντας οσο ποιο ακριβά γίνεται το προϊόν.

  Ολα τα παραπάνω κατα ένα μεγάλο ποσοστό γίνονται στον κόσμο λόγο έλλειψή ηθικής και παιδιάς

 12. ΣΗΜΑΤΩΡΟΣ says:

  φιλε 2.33 μμ

  δεν μπορει να λες για αμμεση δημοκρατια που υπηρχε τοτε που σεβαστηκε απολυτα ο σωκρατης με την σημερινη ΝΤΗΜΟΚΡΑΣΗ
  2-δεν μπορει να συνκρινεις το ΑΞΙΟΓΡΑΦΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ με το σημερινο ΧΡΕΟΓΡΑΦΟ ΔΗΛ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ [φουσκα]
  τα δε δικαστηκα συστηματα ειναι εκ διαμετρου αντιθετα δηλ τα τοτε ηταν το συμφέρον των πολλων ενω τορα ειναι το συμφερων του ενως ΕΞΑΛΛΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ που υπηρχε και τοτε ΤΟ ΕΣΠΑΣΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑ ΣΟΦΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ Ο ΣΟΛΩΝ και το σημερινο το επανεφεραν οι ρωμαιοι και μετα οι αγγλοι
  3-δεν γινεται λοιπον ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΣΥΝΈΚΡΙΝΕ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ Η ΤΟ ΑΣΗΜΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΓΗ
  ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΘΑΊΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙς ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΜΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ αυτο του ειδους σκεφτικο μου θυμιζει τον τυπο που λεει κατσε ..την ενχειριση θα την κανω πανω απ τα ρουχα
  βλεπεις απο οτι καταλαβα πολυ τηλεβουλευτοπαρουσιαστες [παρτε γνωση με το κιλο]
  βαλε δυο κιλα γνωση η βαλε πεντε τεμαχια γνωση για να γεμιζουμε τον χωρο

 13. Maria Vaia says:

  ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥΣ….
  ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΞΕΝΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ….

  ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΕΚΤΑΚΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΙΕΚΟΠΤΑΝ ΤΑΧΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΗΣ ΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΞΗΡΟΥ… ΕΠΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΕΨΑΧΝΑΝ…. ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ….
  ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΞΑΛΛΗ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΝ ΜΠΑΣΚΕΜΠΟΛΙΣΤΑ ΓΙΑΤΡΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΙΚΙΛΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΜΦΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ…
  ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ???????
  ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΤΗΣ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ?????
  ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕΙ ΠΟΤΕ??????
  ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ…….. ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΠΑΔΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ????????

  Ε ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ …
  ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΜΠΑΣΚΕΜΠΟΛΙΣΤΕΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ……
  ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΞΙΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΑΣ………
  ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ….
  ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…….
  ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ…..
  ΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ….. ΕΩΣ ΤΙΣ 25 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ…….
  ΠΡΟΣΟΧΗ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ……
  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ, ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ, ΔΟΞΕΣ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ………
  ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ…..
  ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΟΜΑΔΕΣ……..
  ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ… Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ…. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…..
  ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΟΥΝ… ΤΑ Μ.Μ.Ε ΔΕΝ ΜΕΤΡΟΥΝ … ΤΙ[ΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ….
  ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ…..
  ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ…..
  ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ…..
  ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΚΛΗΠΑΡΟΥΝ…..
  ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΩΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ Η ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Η ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ…. ΑΛΛΑ ΑΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΞΑΡΤΑΣΘΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ….
  ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΜΑΡΙΑ

 14. Ανώνυμος says:

  Όπως καταλαβαίνετε απο τα σχόλια των πεσμενων στα τεςςερα νεοελλημων ραγιαδων και μαλλον των περισσότερων , πρεπει ΟΛΑ να γινουν στάχτη και απο την στάχτη να Αναστηθουμε .

  Αφου δεν μπορειται να καταλάβαιτε τι σας λέει ρε τούβλα , διαβάστε την τελευταια παράγραφο πολλες φορές μέχρι να την εμπεδωσετε .
  Γιδια δεν σας πρεπει λευτερια .

 15. Ανώνυμος says:

  "Αφου δεν μπορειται να καταλάβαιτε τι σας λέει ρε τούβλα"
  Μπράβο βρε έξυπνε Έλληνα (ελπίζω να είσαι) εσύ που καταλαβαίνεις ΟΛΑ!
  Πήγαινε να πληρώσεις τωρα το espresso & τα ξανά λέμε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *