Την εποχή που ζούμε γράφετε η νέα παγκόσμια ιστορία .

Εδώ και λίγα χρόνια ,έχει ξεκινήσει η παγκόσμια διακυβέρνηση, το Σχέδιο της, ώστε να αλλάξουν τα πάντα ,προς όφελος της φυσικά .
Το Σχέδιο ξεκίνησε ρίχνοντας μέχρι πρότινος ,φιλικές κυβερνήσεις ,στην Αίγυπτο Τυνησία Λιβύη, Έχοντας ως ο πρωταρχικό σκοπό ,την εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών τους πυγών , από εταιρείες που αυτοί επιθυμούν, πλέον η επιχείρηση ,έχει μεταφερθεί στην Συρία .
Το Ιράκ ,και το Αφγανιστάν , υπέστησαν, την επίθεση των συμμαχικών δυνάμεων ,με πρόσχημα ….
την τρομοκρατία, που ασκούσαν οι κυβερνήσεις τους .
Αυτές οι ενέργειες στα δύο κράτη, ξεκίνησαν μεγάλες ,γεωπολιτικές αλλαγές ,που κάποια στιγμή, θα καταλήξουν σε νέα σύνορα, και τη δημιουργία, νέων κρατών ,που εν συνεχεία ,θα γεννήσουν νέες συγκρούσεις, μεταξύ νέων, και παλαιών κρατών .

Στα πιο σύγχρονα κράτη με δούρειο ίππο ,την οικονομική διακυβέρνηση ,ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις ,απειλούν, και εκβιάζουν, ολόκληρους λαούς με πρόσχημα ,την οικονομική καταστροφή .
Και όλα αυτά γίνονται ,διότι τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ,έχουν αποκτήσει τεράστια δύναμη, πουλώντας αέρα, και τις οικονομίες του κόσμου, και φυσικά έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο ,στο σχηματισμό της Νέας παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, τεράστιες εταιρείες κατασκευής όπλων , και οι εταιρείες εκμετάλλευσης, ορυκτού πλούτου, έχουν δημιουργήσει ένα τεράστιο δείκτη εξουσίας, που ξεπερνά , και τη δύναμη ,εκλεγμένων κυβερνήσεων

katantia-katantia
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *