Την άσκηση ΔΗΜΗΤΡΑ της Εθνοφρουράς κατασκόπευαν οι Τούρκοι πριν καταρριφθούν!!!

Την άσκηση ΔΗΜΗΤΡΑ της Εθνοφρουράς κατασκόπευαν οι Τούρκοι πριν καταρριφθεί το RF-4 Ε/ΤΜ Isik καταρριφτεί από την συριακή αεράμυνα όταν αυτό εισήρθε στον συριακό εναέριο χώρο όπως φαίνεται και από την αντίδραση του Τούρκου προέδρου. 


Τα δύο τουρκικά αεροσκάφη εισήρθαν στον κυπριακό FIR στις 11 – 11.30 το πρωί της Παρασκευής και πέταξαν πάνω από το νησί. Σύμφωνα….

με την εφημερίδα της Κύπρου Αλήθεια την ώρα που τα τουρκικά πολεμικά μπήκαν στον κυπριακό εναέριο χώρο οι αξιωματικοί στο επιτελείο του ΓΕΕΦ έδωσαν αυστηρή εντολή για σιγή ασυρμάτων και ενεργοποιήθηκαν τα συστήματα προστασίας ηλεκτρονικών παρεμβολών. Όσοι ήταν στο πεδίο της άσκησης ελάχιστα αντιλήφθηκαν, αλλά όσοι βρίσκονταν στο στρατιωτικό επιτελείο μπροστά στα ραντάρ και το υπουργείο Άμυνας, κατάλαβαν ότι η Τουρκία παρουσιάζεται φέτος ιδιαίτερα επίμονη στην εφαρμογή των προκλήσεων που έχει εξαγγείλει. 

Προηγουμένως ένα άλλο τουρκικό αεροσκάφος τύπου CN 235, το οποίο είναι εξοπλισμένο με συστήματα ηλεκτρονικών παρεμβολών και παρακολούθησης, εντοπίστηκε στον κυπριακό εναέριο χώρο. Μετά τις δώδεκα το μεσημέρι το ζεύγος των τουρκικών RF4 πήρε πορεία αποχώρησης από την Κύπρο. Αρχικάκατευθύνθηκαν ανατολικά και στη συνέχεια πήραν βόρεια πορεία. Πενήντα πέντε περίπου χιλιόμετρα από το Ακρωτήρι του Αποστόλου Αντρέα και πολύ κοντά στο σημείο όπου το κυπριακό FIR συναντά το συριακό, το στίγμα του ενός κατασκοπευτικού αεροσκάφους εξαφανίστηκε από τα ραντάρ της Εθνικής Φρουράς. 


Λίγη ώρα αργότερα πλοία από την Αλεξανδρέττα και την κατεχόμενη Αμμόχωστο απέπλευσαν με κατεύθυνση το σημείο που το αεροσκάφος κατά τα φαινόμενα είχε προσκρούσει στην θάλασσα μετά την κατάρριψη του από την συριακή αεράμυνα. Πρόκειται για το δεύτερο RF-4E/TM που η τουρκική Αεροπορία χάνει το 2011. 
defencenet.gr
http://elnewsgr.blogspot.gr/2012/06/blog-post_2673.html

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *