ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΤΟΝ… ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ Ο MEHMET MÜEZZİNOĞLU

ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΤΟΝ… ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ Ο MEHMET MÜEZZİNOĞLU
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

«Άρεσε η γριά τη σύκα τώρα θέλει και τα… συκόφυλλα», είναι μια χαρακτηριστική λαϊκή παροιμία που ανταποκρίνεται τέλεια στις προκλητικότατες δηλώσεις που έκανε ο υπουργός Υγείας της Τουρκίας, Mehmet Müezzinoğlu, εν μέσω της μεγάλης περιοδείας που πραγματοποιεί αυτές τις μέρες σε πολλές περιοχές της Ελλάδας αρχίζοντας από την δυτική Θράκη. Το θράσος του Τούρκου υπουργού, ο οποίος έγινε δεκτός μετά
βαΐων και κλάδων από τον τουρκολαγνο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, έφτασε στο σημείο να δηλώσει ότι ο γνωστός καθεδρικός ναός του πολιούχου της Πόλης, του Αγίου Δημητρίου, μετατράπηκε το 1917 σε χριστιανική εκκλησία ενώ ήταν το μεγάλο και ονομαστό Kasımiye Cami, για το οποίο κάνει πολλές και λαμπρές αναφορές ο γνωστός Οθωμανός περιηγητής του δεκάτου πέμπτου αιώνα, Ελβιά Τσελεμπή, με αποτέλεσμα να… στερηθεί το μουσουλμανικό ποίμνιο αυτό το μέρος για τις προσευχές του!!! Ακούτε τουρκολανοι και μουσουλμανολάγνοι δήμαρχοι ;;;

Ο κύριος αυτός ανενόχλητος και με περισσό θράσος άρχισε πριν από μέρες με τη ευκαιρία της μεγάλης μουσουλμανικής εορτής του Μπαϊραμίου, μεγάλη περιοδεία στην Ελλάδα. Όπου πήγαινε ανακινούσε θέμα επαναλειτουργίας μουσουλμανικών τζαμιών για να μπορεί, όπως υποστήριξε, η μεγάλη μουσουλμανική κοινότητα της Ελλάδας, (;;;), να έχει επιτελούς, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, τόπους λατρείας και προσευχής κάτι που σήμερα το στερείται με παράνομο τρόπο από τις ελληνικές αρχές. Έτσι ο θρασύτατος κ Mehmet Müezzinoğlu, επισκέφτηκε κατ’ αρχή τις πόλεις της Δυτικής Θράκης όπου καλούσε την μουσουλμανική μειονότητα να θυμηθεί πως είναι τουρκική και να διεκδικήσει την ταυτότητα της. Από εκεί συνεχίζοντας την «ιστορική» περιοδεία του, ήρθε στην Θεσσαλονίκη, όπου έγινε δεκτός με ιδιαίτερες τιμές από τον γνωστό και μη εξαιρετέο τουρκολάγνο δήμαρχο, ο οποίος του υποσχέθηκε ότι η πόλη σύντομα θα ξαναθυμίζει τις ένδοξες μέρες της… οθωμανικής κυριαρχίας της.

Αλλά ο Τούρκος υπουργός δεν αρκέστηκε στην Θεσσαλονίκη. Συνεχίζοντας ακάθεκτος την περιοδεία του έφτασε στην Βέροια, την οποία οι Τούρκοι την ονομάζουν Karaferye. Εκεί απαίτησε να ανοίξει για τους μουσουλμάνους το Eminzade Havı Ahmet Ağa τζαμί, που κτίστηκε το 1716, ενώ και το κοντινό, πάλι μέσα στην Βέροια Musalla Namazgah τζαμί, θα πρέπει και αυτό να αποδοθεί στην μουσουλμανική λατρεία. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, «μακάρι και σε αυτά τα δυο τζαμιά σήμερα να τελούνταν namaz», δηλαδή η μουσουλμανική προσευχή καθώς και στην περιοχή αυτή, όπως υποστήριξε, υπάρχει μεγάλη μουσουλμανική μειονότητα η οποία ζητά απεγνωσμένα τρόπο να τελέσει τα θρησκευτικά της καθήκοντα. Ο Τουρκο υπουργός ισχυρίστηκε πως στην περιοχή υπάρχει μια μουσουλμανική μειονότητα αποτελούμενη από τρεις χιλιάδες μουσουλμάνους (;;;)), και είναι… ντροπή που δεν υπάρχει ένα τζαμί σε λειτουργία.

Στις δηλώσεις του Τούρκου υπουργού που δημοσιεύτηκαν στην τουρκική εφημερίδα Star, γίνεται και μεγάλη αναφορά για το θέμα του μουσουλμανικού τεμένους στην ελληνική πρωτεύουσα. Και εδώ ο Mehmet Müezzinoğlu έσπευσε να κατηγορήσει την ελληνική πλευρά ότι διακατέχεται από.. μεγάλο κόμπλεξ και γι’ αυτό δεν έχει προχωρήσει μέχρι σήμερα στην ανέγερση του τζαμιού. Δεν έχασε και την ευκαιρία να δηλώσει πως αν εμείς θέλουμε να επαναλειτουργήσει η Θεολογική Σχολή της Χάλκης, το μεγάλο αυτό τουρκικό παραμύθι που διαρκεί εδώ και εικοσιπέντε χρόνια, τότε δεν έχουμε παρά να… γεμίσουμε την χώρα με μιναρέδες και μουσουλμανικά τζαμιά. Αμ πως!

Όλα αυτά τα «υπέροχα» δείχνουν μια πρωτοφανή κατάσταση στην οποία οδηγείται αυτή η χώρα η οποία δυο αιώνες σχεδόν μετά την αποτίναξη του οθωμανικού ζυγού και εκατό χρόνια μετά την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης, βλέπει να ξαναγυρίζουν οι οθωμανικοί και μουσουλμανικοί εφιάλτες και τούτο εξ’ αιτίας μιας πραγματικά ασυγχώρητα μειοδοτικής και ουσιαστικά κατοχικής κυβέρνησης. Να μην ξεχνάμε ότι εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι με τις ευλογίες της Τουρκίας και των εντόπιων «προοδευτικών» εισέρχονται καθημερινά στο ελληνικό έδαφος. Μπράβο μας, ή καλύτερα… Aferin!!!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

olympia


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

4 thoughts on “ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΤΟΝ… ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ Ο MEHMET MÜEZZİNOĞLU

 1. Γιαγγος Π. says:

  ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ;ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ;ΑΛΛΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΜΠΟΥΝΤΑΡΗΣ.Ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ; ΓΕΝΙΚΑ Η ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ; ΟΥΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΑΙΣΧΟΣ ΣΑΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ.

 2. Ανώνυμος says:

  Αναμενόμενο δεν είναι;
  Όταν κάθε ημέρα μπαίνουν στη χώρα μας δεκάδες μουσουλμάνοι δεν θα πρέπει να έχουν δικό τους χώρο να προσεύχονται;
  Ποιος “πολιτισμένος” άνθρωπος θα πει όχι;
  Όποιος τολμήσει και το ξεστομίσει θα χαρακτηριστεί αυτόματα ρατσιστής και φασίστας!

  Το κόλπο έπιασε και άντε να αποδείξεις τώρα ότι δεν είσαι ελέφαντας!

  Σε λίγο όλοι αυτοί θα ψηφίζουν και όποιος Έλληνας θα αντιστέκεται στις αποφάσεις του Ellιnikou κοινοβουλίου θα χαρακτηρίζεται εχθρός του λαού, φασίστας κατά το κοινώς λεγόμενο και θα “εξολοθρεύετε με συνοπτικές δημοκρατικές διαδικασίες”!

  Για να προλάβω τους “προοδευτικούς” που λένε ότι και εμείς φτιάξαμε Ορθόδοξες εκκλησιές όπου πήγαμε.
  Άλλο μετανάστευση και άλλο εισβολή!
  Όποιος δεν το βλέπει ,ο μισθός να πέφτει…θα το νοιώσει – εάν δεν το έχει ήδη νοιώσει – και αυτός θα είναι ο "φτωχός λαός" γιατί η Εκάλη , οι "εκαλιώτισες και οι τραπεζίτες" είναι και θα είναι καλά προστατευμένοι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *