Τεράστιος αστεροειδείς σε απόσταση αναπνοής από την Γη

Ένας από τους μεγαλύτερους αστεροειδείς αναμένετε να περάσει σε πολύ κοντινή απόσταση για το μέγεθος του από την Γη.
 Ο 2005GO21 όπως είναι η κωδική του ονομασία, αναμένετε να περάσει περίπου 17 φορές περισσότερο μακριά από την απόσταση που είναι η Σελήνη από την Γη στις ….

21 Ιουνίου  και θα έχει ταχύτητα 47.772 χιλιομέτρων την ώρα.
 Ο αστεροειδείς  έχει διάμετρο 1,4 χιλιόμετρα με …

 3,7χιλιόμετρα, αυτό είναι που τον κάνει και να έχει ενδιαφέρων το μέγεθος τους, οι  επιστήμονες  περιμένουν να παρατηρήσουν οι  την συμπεριφορά του καθώς θα περνάει από το κοντινότερο σημείο που ίσος η βαρύτητα του πλανήτη μας επηρεάσει την πορεία του. 


 Είναι απίθανο φυσικά ένας τόσο μεγάλος αστεροειδείς να τον έλξη η γήινη βαρύτητα τόσο ώστε να εισχωρήσει στην ατμόσφαιρα της Γης, παρόλα αυτά έχει τεράστιο επιστημονικό ενδιαφέρων το πέρασμα του από την γειτονιά μας.       
nyxtobaths

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *