Τεμαχίζουν την Ελλάδα οι Τούρκοι!

Εκμεταλλευόμενη την πλήρη αδυναμία και ανυποληψία της Ελλάδας διεθνώς αυτή την εποχή, η Τουρκία βάζει σε εφαρμογή το «σχέδιο τεμαχισμού της Ελλάδας στο Αιγαίο βήμα-βήμα» με το πρόσχημα θαλάσσιων ερευνών για υδρογονάνθρακες.

  Πρώτος στόχος το Καστελλόριζο. Δεύτερος στόχος η περιοχή μεταξύ Κω-Ρόδου. Τρίτος στόχος ο δίαυλος Σάμου-Τουρκίας. Τέταρτος στόχος το σημείο όπου συναντώνται η ΑΟΖ (Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη) Ελλάδας και Κύπρου. Πέμπτος στόχος η περιοχή του Ιονίου βόρεια της Κέρκυρας – αυτός σε συνεργασία με την αλβανική κυβέρνηση.  Το σχέδιο έχει εκπονηθεί από το 2006 από το τουρκικό υπουργείο Άμυνας, παρέμενε σε αδράνεια όσο η Τουρκία έπαιζε το «ευρωπαϊκό χαρτί» της στη Ε.Ε. και τώρα μπαίνει σε εφαρμογή με τρεις βασικούς στόχους:

  1. Επικύρωση της τουρκικής ηγεμονίας στην περιοχή και με τις τουρκικές κανονιοφόρους στο Αιγαίο.
  2. Μοιρασιά πετρελαίων και φυσικού αερίου όπου υπάρχει σε ελληνική και κυπριακή θάλασσα και υφαλοκρηπίδα με την ένδειξη «μοιρασιά του ορυκτού πλούτου χωρίς τη συμμετοχή της Τουρκίας δεν μπορεί να γίνει».
  3. Να συρθεί η αδύναμη σήμερα Ελλάδα σε μία συνολική ad hoc συμφωνία για μοιρασιά του Αιγαίου.

  Τις επόμενες ημέρες, το μισθωμένο από την Τουρκία γαλλικό πλοίο ερευνών Ile de Brehat, με τη συνοδεία οκτώ πολεμικών πλοίων, αρχίζει έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα νοτίως του Καστελόριζου, δηλαδή σε καθαρά ελληνική περιοχή, όπου θα ποντίζει από 20 μέχρι 30 Σεπτεμβρίου ειδικά καλώδια για σεισμικές έρευνες.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


  Η Τουρκία έχει εκδώσει ήδη και την ανάλογη διεθνή αγγελία (naftex) με νούμερο 614/11. Το ελληνικό αρχηγείο Ναυτικού με δύο αντιτορπιλικά θα παρακολουθεί όλο το 24ωρο τις κινήσεις του τουρκικού στόλου κοντά στο Καστελόριζο, αναμένοντας εντολές για όποια επέμβαση χρειαστεί να γίνει.

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *