Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
15:02 - 12/07/2014

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ Ή ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ; (VIDEO)

p>Είμαστε οι άνθρωποι μόνοι στον πλανήτη, στο σύμπαν, στον Κόσμο ή μήπως όχι; Υπάρχουν κι άλλα όντα ή οντότητες που ζουν ανάμεσά μας κρυμμένες στο σκοτάδι ή φορώντας καθημερινά ανθρώπινα κοστούμια; Μήπως όλα αυτά τα ερωτήματα είναι θεωρητικά και συνωμοσιολογικά, αλλά τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα; Ένα εξαιρετικά μεγάλο θέμα με πολλές προεκτάσεις, κοινωνικές, οικονομικοπολιτικές, ιστορικές, θρησκευτικές, μυθολογικές κ.λπ., το οποίο είναι πολύ δύσκολο να προσεγγιστεί σε μία ανάρτηση.

Κατά καιρούς, πολλές θεωρίες έχουν βγει στην δημοσιότητα προσπαθώντας να εξηγήσουν περίεργα θρησκευτικά ή ιστορικά στοιχεία, περίεργες φωτογραφίες ή βίντεο, περίεργες θεάσεις όντων ή ιπτάμενων αντικειμένων κ.λπ.. Άλλοι έχουν μιλήσει για ερπετόμορφους, για δρακονιανούς, για εξωγήινους, άλλοι για σατανικές και δαιμονικές οντότητες, άλλοι για υποχθόνια όντα (π.χ. γκρίζοι δούλοι), άλλοι για εξωδιαστασιακές οντότητες που υλοποιούνται και αποϋλοποιούνται κατά βούληση, άλλοι για τους λεγόμενους μεταμορφικούς (shapeshifters), οι οποίοι αλλάζουν την μορφή τους κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες εμφανίζοντας περίεργα και μη ανθρώπινα χαρακτηριστικά που προηγουμένως δεν είχαν και πολλά άλλα. Υπάρχει αλήθεια σε όλα αυτά ή μήπως είναι όλα αυτά φαντασιώσεις και συνωμοσιολογικά σενάρια περίεργων και απροσάρμοστων ανθρώπων; Ή μήπως η αλήθεια είναι κάπου στην μέση; Μήπως υπάρχουν καλά κρυμμένες αλήθειες, οι οποίες είναι σε κάποιους γνωστές, αλλά μέσα σε ένα πλαίσιο κάλυψης με αστήρικτες θεωρίες και γεγονότα, με την αποσιώπηση και την προώθηση αναξιόπιστων και χλευαστικών δεδομένων και απόψεων, όλες αυτές οι αλήθειες είναι ασφαλείς στην καλά καμουφλαρισμένη κρύπτη τους, χωρίς κανείς να μπορεί να αποδείξει την ισχύ τους; Δύσκολο ερώτημα προς απάντηση!

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί από εμάς, ακόμη κι αν δεν το παραδέχονται ανοιχτά, έχουν την αίσθηση ότι δεν είμαστε μόνοι, δίχως φυσικά να μπορούν να το αποδείξουν. Έτσι το πέπλο της σιωπής και του φόβου καλύπτει την διαίσθηση, τις εμπειρίες και την γνώση, ούτως ώστε η μεγάλη Αλήθεια για την φύση και τις συνθήκες λειτουργίας του Κόσμου να παραμένει βαθειά αποτεθειμένη στο σκοτάδι της άγνοιας! Ανατρέχοντας στις μυθολογίες και τις παραδόσεις όλων των λαών της γης, ανακαλύπτουμε ποικίλους μύθους και διηγήσεις που μιλάνε για περίεργα πλάσματα, για πολέμους στο διάστημα, επισκέπτες-θεούς που ήρθαν από τον Ουρανό, για την τραγική μοίρα της φυλής των ανθρώπων πάνω στην επιφάνεια του πλανήτη, για όντα που εξουσίαζαν στο παρελθόν τους ανθρώπους και τις πολιτείες τους, για την εκμετάλλευση των ανθρώπων απότους θεούς που λάτρευαν και για πολλά ακόμη θαυμαστά και ανεξήγητα. Οι μύθοι λένε πολλοί πως είναι απλά η ιστορία του Κόσμου και των ανθρώπων, ειπωμένη με έναν πιο εύληπτο και απλό τρόπο για να διατηρηθούν οι μνήμες των προπατόρων μας. Λέγεται ακόμη, πως η πραγματική ιστορία άλλαξε στο παρελθόν με σκοπό να ξεχάσουν οι άνθρωποι τα πραγματικά γεγονότα και να παραμείνουν έρμαιο στα χέρια αυτών που μέχρι σήμερα τους εξουσιάζουν. Τρομερά, περίεργα και απίστευτα πράγματα για να τα πιστέψει κανείς όλα αυτά. Όμως η Αλήθεια – όπως και οι κίνδυνοι – ελλοχεύουν ακόμα και στα πιο απροσδόκητα μέρη! Κι ο αναζητητής της Αλήθειας πρέπει να την ψάξει, όσο επικίνδυνο και δύσκολο κι αν είναι το ταξίδι, προσπαθώντας να απαντήσει μέσα του στα πιο σημαντικά και δύσκολα ερωτήματα που βασανίζουν την ανθρωπότητα απ’ την αρχή της εμφάνισής της στον πλανήτη.

Υποσχόμενοι πως θα επανέλθουμε στο πολύ σημαντικό αυτό πεδίο της έρευνάς μας, αναρτούμε προς το παρόν ορισμένα αξιοπερίεργα και χρήζοντα περαιτέρω διερεύνησης βίντεο, τα οποία βρήκαμε στο You Tube και σίγουρα κάποια από τα οποία θα έχετε δει κι εσείς. Φυσικά, στο διαδίκτυο κυκλοφορρούν και πολλά ψευδή στοιχεία, επεξεργασμένα βίντεο και συνεντεύξεις, που σκοπό έχουν να παραπλανήσουν και να μπερδέψουν του αγνό αναζητητή της Αλήθειας. Υπάρχουν, ωστόσο, και μερικά που σε κάνουν να αναρωτιέσαι για το τι μπορεί να σου διαφεύγει και για το τι πραγματικά μπορεί να συμβαίνει. Με ανοιχτό και ευρύ πνεύμα, δίχως προκαταλήψεις και με κριτική σκέψη πρέπει να αντιμετωπίσουμε και να σταθούμε απέναντι σε όλα αυτά που εντοπίζουμε, μιας και η Αλήθεια – όπως είπαμε – μπορεί να κρύβεται ακόμα και στα πιο απίθανα σημεία. Πολλές φορές, το πιο δύσκολο και παράλογο να πιστέψουμε είναι και η μόνη ικανή και λογική εξήγηση για αυτό που βλέπουμε ή αντιλαμβανόμαστε να συμβαίνει.

Το βίντεο που ακολουθεί έχει συγκεντρώσει μερικά μικρά ξεχωριστά βίντεο, ορισμένα από τα οποία είναι εξαιρετικά περίεργα στα όσα απεικονίζουν και μάλιστα, στο τελευταίο που βλέπουμε, εμφανίζεται ένα φως ξαφνικά και μοιάζει σαν μια οντότητα που αποϋλοποιείται. Πολύ ενδιαφέρον και αξίζει να δώσετε μεγάλη προσοχή σε αυτό!

Πολύ περίεργες κινήσεις, ειδικά στον λαιμό, από την Ισπανίδα τηλεοπτική παρουσιάστρια!

Εδώ βλέπουμε την εξαφάνιση ενός αστυνομικού κατα την διάρκεια ενός ελέγχου, κάπου στις Η.Π.Α.!!!

Εδώ προσέξτε την γλώσσα του Αμερικανού παρουσιαστή!

Ένα ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ βλέμμα!!!

Εδώ ακούμε έκθαμβοι έναν συριγμό φιδιού από το στόμα εκνευρισμένου παρουσιαστή σε αμερικανικό κανάλι!!!

Εδώ βλέπουμε τον “γνωστό” άνδρα της ασφάλειας του Μπαράκ Ομπάμα, που κατά την διάρκεια ομιλίας του πριν από δυο χρόνια, φαινόταν που παρατηρούσε κάπως “ανήσυχος” τριγύρω, ως μέλος της φρουράς του Προέδρου των Η.Π.Α και δεν έμοιαζε και τόσο ανθρώπινος. Παρατηρήστε προσεκτικά τις κινήσεις του και συγκρίνετέ τον με τον συνάδελφό του που στέκεται πίσω του.

Πολλοί είπαν πως είναι ερπετοειδής, άλλοι είπαν πως ήταν εξωγήινος, άλλοι απέρριψαν κάθε άλλη εκδοχή και επέλεξαν να μην δουν τίποτα το περίεργο. Φυσικά, θα μπορούσε να είναι και κάτι άλλο. Ίσως ένα υβρίδιο μεταξύ ανθρώπου και μηχανής, ένα cyborg ή ένα ανθρωποειδές κατασκεύασμα της βιοτεχνολογίας! Άραγε, θα μπορούσαν να υπάρχουν τέτοια “αντίγραφα” ανθρώπων, τα οποία να υπηρετούν τις κυβερνήσεις σε μονάδες όπως ο στρατός, οι μυστικές υπηρεσίες ή η αστυνομία; Μήπως ήδη υπάρχουν; Ας μην ξεχνούμε πως στις μέρες μας, με την χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας, οι επιστήμονες έχουν καταφέρει να αναστρέψουν ακόμα και μια αναπηρία σε κάποιους ανθρώπους που δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν π.χ. τα χέρια τους. Εξωφρενικό; Μπορεί. Μπορεί και όχι! Σκεφτείτε το!

Κι ένα βίντεο με ένα Α.Τ.Ι.Α. στην Ιερουσαλήμ. Κάποιες κόκκινες σφαίρες που εμφανίζονται προς το τέλος, μας θυμίζουν τις θεάσεις ανάλογων σφαιρών πριν από 1 με 1,5 χρόνο περίπου στην Θεσσαλονίκη!

Ερπετόμορφοι, εξωγήινοι, δαίμονες, εξωδιαστασιακές οντότητες ή κάτι άλλο; Ή μήπως τίποτα; Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά! Όμως όπως λέει και η παροιμία του θυμόσοφου ελληνικού λαού: ” όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά“! Κάτι φαίνεται να υπάρχει… Εσείς τι λέτε;

eoellas

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

 1. Ανώνυμος 07/12/2014 @ 3:19 ΜΜ

  Όχι έχουμε και εσένα τον μαλάκα

 2. Ανώνυμος 07/12/2014 @ 4:06 ΜΜ

  Και να υπάρχουν τι μας νοιάζει ,εμένα προσωπικά ποσώς με ενδιαφέρει :·)

 3. Ανώνυμος 07/12/2014 @ 4:33 ΜΜ

  ολα απατη εχει και οδηγιες στο youtube πως να πειραξεις ενα video με διαφορα προγραματα

 4. Ανώνυμος 07/12/2014 @ 4:34 ΜΜ

  Υπήρχαν,υπάρχουν,και θα υπάρχουν όσο θέλει ο Θεός .Όλοι περνάμε της εξετάσεις μας,ας κοιτάξουμε πέρα από τους 4 τοίχους του σπιτιού μας γιατί δεν διαφέρουμε πολύ από τα κοτόπουλα.

 5. Ανώνυμος 07/12/2014 @ 4:58 ΜΜ

  Είσαι θεός ρε Γκόνο!!!!!!!!!!

 6. Ανώνυμος 07/12/2014 @ 5:54 ΜΜ

  Απο τα εργαστηρια μπορουν να βγαλουν οτι θελουν, δεν υπαρχουν εξωγηινοι, τα ατια ειναι εσωγηινα!!

 7. Ανώνυμος 07/12/2014 @ 8:50 ΜΜ

  Καλά όλοι τυφλοί είστε; ο Βενιζέλος πχ σας φαίνετε φυσιολογικός;τι τα θέλετε τα βίντεο.

 8. Ανώνυμος 07/12/2014 @ 9:43 ΜΜ

  ΟΙ ΣΜΙΘ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ..

 9. Ανώνυμος 07/13/2014 @ 5:23 ΜΜ

  Όχι δεν είμαστε μόνοι μας υπάρχουν περίπου άλλα 100 εκατομύρια οργανισμοί που μας κάνουν παρέα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*