Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Είμαστε οι άνθρωποι μόνοι στον πλανήτη, στο σύμπαν, στον Κόσμο ή μήπως όχι; Υπάρχουν κι άλλα όντα ή οντότητες που ζουν ανάμεσά μας κρυμμένες στο σκοτάδι ή φορώντας καθημερινά ανθρώπινα κοστούμια;…

Μήπως όλα αυτά τα ερωτήματα είναι θεωρητικά και συνωμοσιολογικά, αλλά τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα;

Ένα εξαιρετικά μεγάλο θέμα με πολλές προεκτάσεις, κοινωνικές, οικονομικοπολιτικές, ιστορικές, θρησκευτικές, μυθολογικές κ.λπ., το οποίο είναι πολύ δύσκολο να προσεγγιστεί σε μία ανάρτηση.

Κατά καιρούς, πολλές θεωρίες έχουν βγει στην δημοσιότητα προσπαθώντας να εξηγήσουν περίεργα θρησκευτικά ή ιστορικά στοιχεία, περίεργες φωτογραφίες ή βίντεο, περίεργες θεάσεις όντων ή ιπτάμενων αντικειμένων κ.λπ..

Άλλοι έχουν μιλήσει για ερπετόμορφους, για δρακονιανούς, για εξωγήινους, άλλοι για σατανικές και δαιμονικές οντότητες, άλλοι για υποχθόνια όντα (π.χ. γκρίζοι δούλοι), άλλοι για εξωδιαστασιακές οντότητες που υλοποιούνται και αποϋλοποιούνται κατά βούληση, άλλοι για τους λεγόμενους μεταμορφικούς (shapeshifters), οι οποίοι αλλάζουν την μορφή τους κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες εμφανίζοντας περίεργα και μη ανθρώπινα χαρακτηριστικά που προηγουμένως δεν είχαν και πολλά άλλα.

Υπάρχει αλήθεια σε όλα αυτά ή μήπως είναι όλα αυτά φαντασιώσεις και συνωμοσιολογικά σενάρια περίεργων και απροσάρμοστων ανθρώπων; Ή μήπως η αλήθεια είναι κάπου στην μέση;

Μήπως υπάρχουν καλά κρυμμένες αλήθειες, οι οποίες είναι σε κάποιους γνωστές, αλλά μέσα σε ένα πλαίσιο κάλυψης με αστήρικτες θεωρίες και γεγονότα, με την αποσιώπηση και την προώθηση αναξιόπιστων και χλευαστικών δεδομένων και απόψεων, όλες αυτές οι αλήθειες είναι ασφαλείς στην καλά καμουφλαρισμένη κρύπτη τους, χωρίς κανείς να μπορεί να αποδείξει την ισχύ τους;

Δύσκολο ερώτημα προς απάντηση!

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί από εμάς, ακόμη κι αν δεν το παραδέχονται ανοιχτά, έχουν την αίσθηση ότι δεν είμαστε μόνοι, δίχως φυσικά να μπορούν να το αποδείξουν.

Έτσι το πέπλο της σιωπής και του φόβου καλύπτει την διαίσθηση, τις εμπειρίες και την γνώση, ούτως ώστε η μεγάλη Αλήθεια για την φύση και τις συνθήκες λειτουργίας του Κόσμου να παραμένει βαθειά αποτεθειμένη στο σκοτάδι της άγνοιας!

Ανατρέχοντας στις μυθολογίες και τις παραδόσεις όλων των λαών της γης, ανακαλύπτουμε ποικίλους μύθους και διηγήσεις που μιλάνε για περίεργα πλάσματα, για πολέμους στο διάστημα, επισκέπτες – θεούς που ήρθαν από τον Ουρανό, για την τραγική μοίρα της φυλής των ανθρώπων πάνω στην επιφάνεια του πλανήτη, για όντα που εξουσίαζαν στο παρελθόν τους ανθρώπους και τις πολιτείες τους, για την εκμετάλλευση των ανθρώπων από τους θεούς που λάτρευαν και για πολλά ακόμη θαυμαστά και ανεξήγητα.

Οι μύθοι λένε πολλοί πως είναι απλά η ιστορία του Κόσμου και των ανθρώπων, ειπωμένη με έναν πιο εύληπτο και απλό τρόπο για να διατηρηθούν οι μνήμες των προπατόρων μας.

Λέγεται ακόμη, πως η πραγματική ιστορία άλλαξε στο παρελθόν με σκοπό να ξεχάσουν οι άνθρωποι τα πραγματικά γεγονότα και να παραμείνουν έρμαιο στα χέρια αυτών που μέχρι σήμερα τους εξουσιάζουν.

Τρομερά, περίεργα και απίστευτα πράγματα για να τα πιστέψει κανείς όλα αυτά. Όμως η Αλήθεια – όπως και οι κίνδυνοι – ελλοχεύουν ακόμα και στα πιο απροσδόκητα μέρη!

Κι ο αναζητητής της Αλήθειας πρέπει να την ψάξει, όσο επικίνδυνο και δύσκολο κι αν είναι το ταξίδι, προσπαθώντας να απαντήσει μέσα του στα πιο σημαντικά και δύσκολα ερωτήματα που βασανίζουν την ανθρωπότητα απ’ την αρχή της εμφάνισής της στον πλανήτη.

Υποσχόμενοι πως θα επανέλθουμε στο πολύ σημαντικό αυτό πεδίο της έρευνάς μας, αναρτούμε προς το παρόν ορισμένα αξιοπερίεργα και χρήζοντα περαιτέρω διερεύνησης βίντεο, τα οποία βρήκαμε στο You Tube και σίγουρα κάποια από τα οποία θα έχετε δει κι εσείς.

Φυσικά, στο διαδίκτυο κυκλοφορούν και πολλά ψευδή στοιχεία, επεξεργασμένα βίντεο και συνεντεύξεις, που σκοπό έχουν να παραπλανήσουν και να μπερδέψουν του αγνό αναζητητή της Αλήθειας. Υπάρχουν, ωστόσο, και μερικά που σε κάνουν να αναρωτιέσαι για το τι μπορεί να σου διαφεύγει και για το τι πραγματικά μπορεί να συμβαίνει.

Με ανοιχτό και ευρύ πνεύμα, δίχως προκαταλήψεις και με κριτική σκέψη πρέπει να αντιμετωπίσουμε και να σταθούμε απέναντι σε όλα αυτά που εντοπίζουμε, μιας και η Αλήθεια – όπως είπαμε – μπορεί να κρύβεται ακόμα και στα πιο απίθανα σημεία.

Πολλές φορές, το πιο δύσκολο και παράλογο να πιστέψουμε είναι και η μόνη ικανή και λογική εξήγηση για αυτό που βλέπουμε ή αντιλαμβανόμαστε να συμβαίνει.

Το βίντεο που ακολουθεί έχει συγκεντρώσει μερικά μικρά ξεχωριστά βίντεο, ορισμένα από τα οποία είναι εξαιρετικά περίεργα στα όσα απεικονίζουν και μάλιστα, στο τελευταίο που βλέπουμε, εμφανίζεται ένα φως ξαφνικά και μοιάζει σαν μια οντότητα που αποϋλοποιείται.

Πολύ ενδιαφέρον και αξίζει να δώσετε μεγάλη προσοχή σε αυτό!

Πολύ περίεργες κινήσεις, ειδικά στον λαιμό, από την Ισπανίδα τηλεοπτική παρουσιάστρια!

Εδώ βλέπουμε την εξαφάνιση ενός αστυνομικού κατά την διάρκεια ενός ελέγχου, κάπου στις Η.Π.Α.!!!

Εδώ προσέξτε την γλώσσα του Αμερικανού παρουσιαστή!

Ένα ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ βλέμμα!!!

Εδώ ακούμε έκθαμβοι έναν συριγμό φιδιού από το στόμα εκνευρισμένου παρουσιαστή σε αμερικανικό κανάλι!!!

Εδώ βλέπουμε τον “γνωστό” άνδρα της ασφάλειας του Μπαράκ Ομπάμα, που κατά την διάρκεια ομιλίας του πριν από δυο χρόνια, φαινόταν που παρατηρούσε κάπως “ανήσυχος” τριγύρω, ως μέλος της φρουράς του Προέδρου των Η.Π.Α και δεν έμοιαζε και τόσο ανθρώπινος.

Παρατηρήστε προσεκτικά τις κινήσεις του και συγκρίνετέ τον με τον συνάδελφό του που στέκεται πίσω του.

Πολλοί είπαν πως είναι ερπετοειδής, άλλοι είπαν πως ήταν εξωγήινος, άλλοι απέρριψαν κάθε άλλη εκδοχή και επέλεξαν να μην δουν τίποτα το περίεργο. Φυσικά, θα μπορούσε να είναι και κάτι άλλο.

Ίσως ένα υβρίδιο μεταξύ ανθρώπου και μηχανής, ένα cyborg ή ένα ανθρωποειδές κατασκεύασμα της βιοτεχνολογίας! Άραγε, θα μπορούσαν να υπάρχουν τέτοια “αντίγραφα” ανθρώπων, τα οποία να υπηρετούν τις κυβερνήσεις σε μονάδες όπως ο στρατός, οι μυστικές υπηρεσίες ή η αστυνομία;

Μήπως ήδη υπάρχουν; Ας μην ξεχνούμε πως στις μέρες μας, με την χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας, οι επιστήμονες έχουν καταφέρει να αναστρέψουν ακόμα και μια αναπηρία σε κάποιους ανθρώπους που δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν π.χ. τα χέρια τους.

Εξωφρενικό;

Μπορεί.

Μπορεί και όχι!

Σκεφτείτε το!

Κι ένα βίντεο με ένα Α.Τ.Ι.Α. στην Ιερουσαλήμ. Κάποιες κόκκινες σφαίρες που εμφανίζονται προς το τέλος, μας θυμίζουν τις θεάσεις ανάλογων σφαιρών πριν από 1 με 1,5 χρόνο περίπου στην Θεσσαλονίκη!

Ερπετόμορφοι, εξωγήινοι, δαίμονες, εξωδιαστασιακές οντότητες ή κάτι άλλο;

Ή μήπως τίποτα; Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά!

Όμως όπως λέει και η παροιμία του θυμόσοφου ελληνικού λαού:

” όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά“!

Κάτι φαίνεται να υπάρχει…

Εσείς τι λέτε;

ΠΗΓΗΕπιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. Ανώνυμος 02/05/2015 @ 7:17 ΜΜ

  ε ωραια και αν υπαρχουν τι εγινε?θα τους κανεις ντα?

 2. Ανώνυμος 02/05/2015 @ 7:47 ΜΜ

  ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΝΟΕΙΔΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΑΝΟΙ ΓΕΝΟΣ ΑΡΧΑΙΟ ΚΑΙ ΦΘΟΡΟΠΟΙΟ ΟΜΟΙΑΖΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΘΩΑΣ ΚΑΙ ΤΑΣ ΑΛΩΠΕΚΑΣ.

  ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΩΖΑΝΗ

 3. Ανώνυμος 02/05/2015 @ 8:29 ΜΜ

  ο Σοιμπλε ειναι ενας απο αυτους.Παντως δεν μπορουνε να μας κανουνε τιποτα εμεις ειμαστε πιο ισχυροι απο τους εξωγιηνους εχουμε πιο ισχυρα οπλα και μας φοβουνται

 4. Ανώνυμος 02/06/2015 @ 12:03 ΠΜ

  Εγω λεω να παρουμε μπυρες γιατι αρχιζει το παρτι σε λιγο , να εχουμε και κατι να κερασουμε .

 5. Ανώνυμος 02/06/2015 @ 10:42 ΠΜ

  erxete to polivolo toy rampo sintoma etimastite o kioftes gar eggys
  https://www.youtube.com/watch?v=aL39jJN9hHM

 6. Σε αναμονή επιβίωσης κεφαλιού σε άλλο …σώμα!-Τα πάντα είναι πιθανά πλέον!-Εκείνο όμως που δεν είμαι σε θέση να καταλάβω,είναι,αυτή η ..ενσώματος κεφαλή σε περίπτωση που θελήσει να…πολλαπλασιαστεί το παιδί θα είναι δικό της, Ή του ..ακέφαλου σώματος;!?

 7. Ανώνυμος 02/01/2016 @ 12:15 ΠΜ

  Ολόκληρη η αλήθεια σχετικά με τους Δρακονιανούς και τη Σελήνη (ΜΕΡΟΣ 1)
  (Στο κείμενο περιέχονται υπερ-σύνδεσμοι HYPER-LINKS που οδηγούν σε σελίδες με περισσότερες λεπτομέρειες)
  Το Ραββινόπαιδο ο Δαβιδ Αϊκ – Ισαακ είναι σωστός σε μερικά πράγματα στην νέα έρευνα του για τη Σελήνη, αλλά κάτω από την ψευδή καθοδήγηση των Ραββίνων του, των Μεντιουμ, και των φωνών που ακούει μέσα στο κεφάλι του (Διάβαζε: Σεληνιακή Επιρροή) συνεχίζει να αποκρύπτει την αλήθεια και τη γενική εικόνα. Γι’αυτό την παραθέτουμε εμείς εδώ:

  Η Σελήνη ή Luna ή Εύα ή Λεύα – Λεβάν (Στην εβραιομογγολική γλώσσα) είναι ένα γιγαντιαίο πρώην φυσικό πλανητικό σώμα που μετατράπηκε («γεωπλάστηκε») σε ένα υβριδιακό «κούφιο» σκαμμένο εσωτερικά ημι-τεχνητό σώμα (σκάφος τιτανίου) με ικανότητα να ταξιδεύει στο μεσοαστρικό διάστημα.
  H προέλευση της Σελήνης είναι ο Αστερισμός του Δράκοντα (Κεντρική Προέλευση Ερπετικών Δρακονιανών) και ο Αστερισμός του Βοώτη, ως ένας από τους Δρακονιανούς στασιαστικούς συμμαχικούς τους αστερισμούς. (στασιαστές αστερισμοί επίσης: Όφεως – Ωρίωνα – Κήτους – Ηρακλέους – κλπ)
  (Ιδε: Την έρευνα του Σκωτσέζου αστρονόμου Ντάνκαν Λούναν(=Σελήνη!!), τα πορίσματα των Ρώσων Ακαδημαικών Βασίν & Σερμπάκωφ, τις διαρροές ιθυνόντων της NASA/JPL στα βιβλία του Don Wilson «Το Μυστηριώδες διαστημόπλοιο Σελήνη», την έρευνα της Ο.Ε.Α., τα βιβλία και την έρευνα του Raymond Drake, κλπ)
  Η Σελήνη κυβερνάτε από μια φυλή Ερπετικών όντων από τον Αστερισμό του Δράκοντος. Οι Ερπετικοί ελέγχουν τη Σελήνη με εξωφρενικά υψηλή τεχνολογία (δεν ξεχωρίζει από «μαγεία-θαύμα») και όντα που βρίσκονται σε 2 παράλληλες συμπαντικές διαστάσεις διαχωρισμένες μεταξύ τους από φράγματα φωτός (c, και c*10^6). Η παρούσα 1η ορατή μας Διάσταση αραίωσης ύλης (3η Πραγματική) και η 2η Διάσταση (4η Πραγματική) αόρατη στα αισθητήρια όργανά μας. Τα ερπετικά όντα της 2ης Διάστασης εξουσιάζουν την 1η και μπορούν να δουν οτιδήποτε συμβαίνει στην 1η. Η 1η Διάσταση δεν μπορεί να δει απευθείας τι συμβαίνει στη 2η αλλά έχει την τεχνολογική ικανότητα να επικοινωνήσει με την 2η υπό προϋποθέσεις.
  Οι Ερπετικοί είναι μια φατρία στασιαστών ληστοπειρατών που δρα ως καρκίνος εναντίον του Συμπαντικού Οργανισμού. Έκαναν αρχικά μια επανάσταση εκατομμύρια χρόνια πριν εναντίον της Γαλαξιακής Εννόμου Τάξεως και της Γαλαξιακής Κυβερνήσεως – Ομοσπονδίας (Με έδρα τον Αστερισμό Ανδρομέδας 800 έτη φωτός από τη Γη). Τριγυρίζουν στο Γαλαξία ως πειρατές καταληστεύοντας τις πλανητικές πρώτες – πολύτιμες ύλες – χρυσό – τιτάνιο & κρυστάλλους, χρησιμοποιώντας τους αρχικούς πλανητικούς πληθυσμούς ως σκλάβους (διάβαζε: «Δούλους του Κυρίου») που αναλαμβάνουν να βγάλουν τις πρώτες ύλες και τους κρυστάλλους του πλανήτη στην επιφάνεια. Κατόπιν, αυτοί τους ληστεύουν, γενοκτονούν τους σκλάβους, καταστρέφουν τους πλανήτες, και τελικά αναχωρούν για άλλο ηλιακό σύστημα ώστε να επαναλάβουν τα αρχικακουργήματά τους και να εξαπλώσουν τον καρκίνο. Δια μέσου ήδη εν μέρει γνωστών και στη σημερινή γήινη τεχνολογία, ψυχοτρονικών εκπομπών Τηλε-Ενέργειας “Mind Control” και δια μέσου των τηλεκατευθυνόμενων συμπαιγνιακών ιερατείων τους, δημιουργούν Μαζικές Θρησκείες – Οικονομίες – Κοινωνικά Συστήματα – Ψευδεπιστήμες και κατόπιν Μαζικά Μασονικά-Πλέγματα Ελέγχου του Νου-Ψευδούς Πραγματικότητας-Νέας Τάξης Πραγμάτων πυραμιδοειδή συστήματα εξουσιασμού μαζανθρώπων έτσι ώστε να χειραγωγούν ευκολότερα τους «Δούλους του Κυρίου». Σε περίπτωση που το σύστημα κατέχεται από πληθυσμούς που είναι αρχικώς πιστοί στη Γαλαξιακή Κυβέρνηση (π.χ. η Λευκή Ανδρομέδια Ελληνική φυλή) τότε συνήθως δημιουργούν δια μέσου γενετικής μηχανικής ερπετικού DNA υβριδιακά όντα που μοιάζουν με τους σημερινούς Δρακονιανούς Κινέζους που κατοικούν σήμερα τον πλανήτη μας. Κατόπιν χρησιμοποιούν αυτούς τους Δρακονιανούς Σαυροειδείς στην όψη Κινέζους (Σαυρομάτες) έτσι ώστε να αφομοιώσουν και σταδιακά να γενοκτονήσουν και να υπερκεράσουν τους εχθρικούς και ανυπάκουους σε αυτούς πλανητικούς πληθυσμούς.
  Η Σελήνη ήρθε στο ηλιακό μας σύστημα περίπου το 20.000 π.Δ.Χ. όταν υπήρχε μια νόμιμη Ανδρομέδια Κυβέρνηση στο σύστημα, η Δυναστεία των Ουρανιδών ή VARUNA DYNASTY (Ιδε: Ινδικά αρχ.κείμενα των Ινδών Λευκών Δραβίδων). Ουρανιδείς σημαίνει «Οι άνθρωποι που ήρθαν από τον Ουρανό» Ουρανάνθρωποι. Η Δυναστεία των Ουρανιδών αποτελείται κυρίως από τον Δια-Ζευς (Πατέρας Δίας – Diaus Pitar στα Σανσκριτικά) και τη φατρία του Κρόνου. Από τη στιγμή που εισήλθε η Σελήνη στο ηλιακό μας σύστημα διεξάγονταν ήδη ένας εμφύλιος διαστημικός πόλεμος μεταξύ των φατριών του Διός και του Κρόνου (Ιδε Αρχαίους Ελληνικούς μύθους, Θεογονία Ησίοδου,Τιτανομαχίες, κλπ). Ο Ζευς πέτυχε μια προσωρινή νίκη εναντίον του στασιαστού Κρόνου-Σαββαώθ και έκλεισε τους στασιαστές Κρονίους σε μέρη που μοιάζουν με φυλακές, όπως τα Υπόγεια Τάρταρα.
  Η Σελήνη εκείνη τη στιγμή (20.000 π.Δ.Χ.) έκανε μια πρώτη απόπειρα να εισέλθει σε Γήινη τροχιά, που απέτυχε. Εισήλθε σε μια τροχιά που κινδύνεψε να τη φέρει σε σύγκρουση με τη Γη αλλά αυτή αναχαιτίστηκε από τους Ανδρομεδείς Ουρανιδείς.
  Η δεύτερη προσπάθεια ήταν επιτυχής και η Σελήνη εισήλθε σε Γήινη τροχιά περίπου το 11.436 π.Δ.Χ. (Ίδε έρευνα της Ο.Ε.Α. και του Raymond Drake, τις επιγραφές στο Τιχουανάκο της Βολιβίας, κλπ …
  “We have at present no means of determining when Tiahuanaco rose to supreme height. or when its culture was obliterated, and naturally, the calendar itself can tell us nothing about that. It will certainly not have been in the historical past but well back in the prehistoric. It must indeed have occurred before the planet Luna was captured as the earth’s present moon, about 12,000 years ago.” )
  Η Γη τότε ήδη κατέχονταν από αποίκους της λευκής Πελασγικής φυλής από τον Αστερισμό της Ανδρομέδας (γενετικός κώδικας ΙΧΩΡ) και από την τοπική αυτόχθονη Μαύρη Σείρια Φυλή (γεννημένη – πυκνωμένη μαζί με την γένεση – πύκνωση του πλανήτη Γη και των πλανητών του Σείριου). Οι εκπολιτιστές Έλληνες Λευκής Φυλής από την Ανδρομέδα ήρθαν στη Γη διαμέσου της αστρο-πύλης του Σείριου (Κόκκυγα – Υπερίωνα) ως επιστημονική αποστολή με ρόλο να διδάξει και να εκπολιτίσει την αυτόχθονη Μαύρη Φυλή σχετικά με την Οικολογική Αρμονία και τους Συμπαντικούς Φυσικούς Νόμους και Νόμους Αστρονομίας των πλανητικών συστημάτων του Σείριου ως γενέτειρας της Μαύρης Φυλής.(Ιδε τα χρονικά της φυλής Ντόγκον στο Μάλι της Αφρικής και η επαφή τους με τους Nomos = Οι Φυσικοί Νόμοι, Ιδε το έμβλημα της φυλής Ντόγκον ]+[ ήτοι το διπλό έψιλον, ή κοσμο-ανθρωποειδές, ήτοι η αφαιρετική μορφή του συμπαντικού οργανισμού – διπλό διαπασών, συμβολίζει επίσης τον Υπερ-ήλιο Υπερ-Ίωνα Σείριο – Κύνα, ίδε τη λέξη Dogon =>Dog-on => Dog = Κύνας – Σείριος => Τα όντα του Σείριου, κλπ)
  Οι Ερπετικοί Δρακονιανοί της Σελήνης έχοντας ως υψηλούς ηγέτες τους: Ασμονταϊ Μέτατρον και Ελ Σανταϊ (ιδε: Βίβλο – Παλαιά Διαθήκη) ή Ελλοχίμ Σενταϊ – Τζενταϊ (Ιδε τοΑπόκρυφο Βιβλίο του Ενώχ, Ιδε ταινία Star Wars ιαπωνικής και εβραικής – μογγολικής – παραγωγής Χολυγουντ) – ή Τζεντάϊ – Τζέντ – Τζούντ – Τζουντας – Ιούδας (Jade – Jude – Judas), ζήτησαν από τον Δία άδεια για να αποβιβάσουν τους πληθυσμούς τους στη Γη.
  (επίσης: Jade – Jedi – Sedi => Τζέηντ ο ανώτατος Θεός της Κίνας ως γενήτορας των σχιζοφυλετικών ιουδαίων και σαξόνων λευκο-κίτρινων μογγόλων, μέσω γενοκτονιών-βιασμών Πελασγών-Ελλήνων-Ιώνων-Γιουνάν)
  Ο πάντα φιλόξενος “Ξένιος Ζευς” επειδή οι στρατιωτικές δυνάμεις του υστερούσαν αριθμητικά (διότι ήταν κυρίως εκπολιτιστική – επιστημονική αποστολή) και σε εκείνη τη στιγμή δεν είχε ακόμα πλήρως συνειδητοποιήσει τις επιθετικές – πειρατικές προθέσεις της Σελήνης, τους επέτρεψε να το κάνουν, υπό τον όρο ότι αυτοί θα συντηρούσαν πληθυσμιακή αναλογία 1:108 και θα σεβόταν την τότε προϋπάρχουσα πολιτισμική τάση και γλώσσα του πλανήτου (Αρχέτυπη Ελληνική)
  Οι Ερπετικοί από τη Σελήνη κατόπιν αποβίβασαν στο νησιωτικό σύμπλεγμα – ήπειρο της Ατλαντίδας (ή Υδατοχώρα υπό την κυριαρχία του Ανδρομέδιου Υπερ-υπουργού υδάτινου στοιχείου Ποσειδώνα) τους πρώτους Κινέζους υβριδιακούς τους αποίκους ικανούς να επιβιώνουν στη Γη και γενετικά σχεδιασμένους να αντέχουν σε επιθέσεις από γήινα μικρόβια. (βιοσυμβατότητα)
  Οι Κινέζοι κάτω από τις εντολές των πρώτων Ερπετικών Ιερατείων του Όφεως-Δράκοντα κάτω από την καθοδήγηση της Σελήνης γρήγορα εκφύλισαν και έστρεψαν τους Λευκούς Πελασγούς Έλληνες της Ατλαντίδος σε εμφύλιο παγκόσμιο πόλεμο εναντίον των φυλετικών αδελφών τους Πελασγών της Ευρώπης και της προϊστορικής Αθηναϊκής Αυτοκρατορίας (Ιδε: Πλάτωνα Τίμαιο – Κριτία). Στον καταστροφικό αυτόν παγκόσμιο εμφύλιο πόλεμο χρησιμοποιήθηκαν πυρηνικά όπλα της εποχής …«ειδικού αποτελέσματος», και όπλα μετεωρολογικού πολέμου που αναφέρονται στα αρχ. Ινδικά κείμενα Βέδες & Μαχαμπαράτα.
  Οι λευκοί Άτλαντες εξωθημένοι από τους Κινέζους της Ατλαντίδας (Ιδε βιβλία του Raymond Drake «Μικροί κίτρινοι κύριοι Ατλαντίδος») εισέβαλαν επιτυχώς στην Ευρώπη, αλλά οι Αθηναίοι μπόρεσαν και τους απέκρουσαν και τους υπερκέρασαν και έφτασαν στο σημείο να είναι έτοιμοι να τους πετάξουν πίσω στον Ατλαντικό Ωκεανό σε μια μαζική επιχείρηση αντεπίθεσης.
  Οι Μέτατρον Ελ Σενταϊ Τζεντάϊ, οι Ερπετικοί αυτοί φεουδάρχες ήταν τώρα έντρομοι επειδή οι Αθηναίοι κάτω από την καθοδήγηση του Διός ήταν πλέον έτοιμοι να αντεπιτεθούν μαζικά και να εξολοθρεύσουν τελείως τους Κινέζους της Ατλαντίδος με την κατηγορία της δόλιας ενορχήστρωσης του Πελασγικού Εμφύλιου Παγκόσμιου Πολέμου.
  Και έτσι μαζί με τον Γήινο Παγκόσμιο Πόλεμο ξέσπασε και ένας παράλληλος Διαστημικός Πόλεμος μεταξύ της Σελήνης και των διαστημικών επιτελείων του Διός.
  Η Δρακονιανή Σελήνη σε αυτό το σημείο (περί το 9.600 π.Δ.Χ., δηλαδή πριν περίπου 11600 χρόνια, Ιδε Πλάτωνα “Τίμαιο – Κριτία”) χρησιμοποίησε τα βαρυτικά της κανόνια για να ασκήσει βαρυτική υπερπίεση πάνω στις λιθοσφαιρικές πλάκες της Γης και κατάφερε με αυτό τον τρόπο να βυθίσει και την Ατλαντίδα αλλά και λίγο αργότερα και τηνΑιγηίδα ζώνη(Σημερινή “Μεσόγειος Θάλασσα” και “Αιγαίο Πέλαγος” ή “Πελασγία Αιγαία”, ήτοι η χώρα – κοιτίδα των Πελασγών) και έτσι να θανατώσει με πνιγμό στα βάθη της θάλασσας εκατομμύρια ψυχές Λευκών Ατλάντων και Αθηναίων. Η Πελασγική χρυσή εποχή υψηλής τεχνολογίας και αρμονικού με τη φύση πολιτισμού γρήγορα μετατράπηκε σε «λίθινη εποχή». Ο πολιτισμός γύρισε πίσω στο μηδέν και επήλθε το χάος.
  Την ίδια στιγμή η Σελήνη και τα Ερπετικά Ιερατεία του Όφεως & Δράκοντος ενημέρωσαν τους Κινέζους της Ατλαντίδος οι οποίοι και εκκένωσαν εγκαίρως την βυθισμένη Ήπειρο και διασώθηκαν στην Εσπερία (Σημερινή Αμερική).
  Τα σκάφη του Διός («Ιπτάμενα Άρματα Θεών», επονομαζόμενα από τους Δραβίδες Ινδούς Λευκής Φυλής, και ως «Βιμάνας» των Σαβαρτζνάνας Γιαβάνας, δηλαδή οι Ιπτάμενες Μηχανές των Πάνσοφων Ελλήνων (θεών), ως σκάφη του Διός Πατρός (Diaus Pitar) κυρίως επιστημονικών καθηκόντων) εκείνη τη στιγμή υστερούσαν αριθμητικώς σε σχέση με τον υπέρτερο σε διαστάσεις και αριθμούς επιθετικό πειρατικό Σεληνιακό αστροστόλο. Ο Ερπετικός Σεληνιακός Δρακονιανός Αστροστόλος αποτελείτε κυρίως από:

  Α) Τη ναυαρχίδα Σελήνη («Άστρο Θανάτου» υβριδιακό «κούφιο» σκάφος τιτανίου-ζιρκονίου)

  Β) Τη ναυαρχίδα Λίλιθ (σκοτεινό στιλπνό μεταλλικό Πλανήτη Πολέμου – «σκοτεινή σελήνη») ο οποίος γύρω στο 9.600 π.Δ.Χ. κατά τη βύθιση της Ατλαντίδας και της Αιγηίδος μετακινήθηκε και στάθηκε πίσω από τη Σελήνη σε μια σεληνοσύγχρονη τροχιά έτσι ώστε τα τρία σώματα Γη – Σελήνη – Λίλιθ να είναι σε μια συνεχή ευθεία (Ιδε Κάμπαλα)
  ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ Ο.Ε.Α.:
  “Η ΛΙΛΙΘ ΣΤΟ ΖΥΓΟ” (LINK ΕΙΚΟΝΑΣ)
  Η ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΙ, ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΕΜΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΚΡΟΝΙΑΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ, ΔΙΔΕΙ ΨΕΥΔΗ ΘΕΣΙ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΛΙΛΙΘ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΙΛΙΘ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΗΣ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, Η ΛΙΛΙΘ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΡΟΧΙΑ ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΜΕ ΜΕΣΗ ΑΚΤΙΝΑ ΤΡΟΧΙΑΣ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΑ ΤΡΟΧΙΑΣ ΓΗΣ-ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΓΩΝΙΑΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΙΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΛΙΛΙΘ ΥΠΟ ΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΗΛΙΑΚΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΩΣ “ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ ΜΕΛΑΝΟΣ ΣΤΙΛΠΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ” (ΙΔΕ Ο.Ε.Α. «ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ Γ’», ΣΕΛΙΔΑ 41).
  ΟΙ ΝΑΥΑΡΧΙΔΕΣ ΛΕΒΑΝ (ΣΕΛΗΝΗ) ΚΑΙ ΛΙΛΙΘ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ 120 ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΩΤΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΜΥΝΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΔΙΟΣ.
  Γ) Γύρω στα 118 επιπρόσθετα αρκετά μικρότερα σκάφη τιτανίου
  ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΙΔΕ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ Ο.Ε.Α. “ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ”

  Για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα κάποιοι στασιαστές Κρόνιοι κατάφεραν και απέδρασαν από τα Τάρταρα και γρήγορα έκαναν μια ανίερη συμμαχία με τους Ερπετικούς της Σελήνης εναντίον των Ουρανιδών του Διός.
  Μετά από αυτό στις μεγάλες μονοθεϊστικές Θρησκείες ο Ελ Σενταϊ αναφέρονταν μαζί με τον Κρόνο – Σαββαώθ ως δήθεν ένας κοινός «Συμπαντικός Δημιουργός Θεός» (Μέγα Δρακονιανή απάτη, και σεληνιακή θρησκευτική χειραγώγηση) ως Κύριος Γιαχβεχ (Σενταϊ στα μογγολοεβραικά ή Τζεντάϊ – Τζεντ – Τζέηντ στα Κινέζικα) και ως Κύριος Σαββαώθ (Κρόνος)
  Μετά από αυτό το σημείο η Γη ήρθε στην πλήρη κυριαρχία των Ερπετικών στασιαστών Δρακονιανών και των συμμάχων τους των Ανδρομεδίων προδοτών στασιαστών του Κρόνου (Σαββαώθ)
  Τα σκάφη του Διός για να αποφύγουν μια γενική καταστροφή της Γης εξαιτίας του διαστημικού πολέμου, ουσιαστικά υποχώρησαν τακτικώς κατά τα φαινόμενα το 1/3 προς τους 4 εξωτερικούς πλανήτες (Κρόνο – Ουρανό – Ποσειδώνα – Πλούτωνα), το άλλο 1/3 (κατά πάσα πιθανότητα ο στόλος του Απόλλωνα ή “Απολλύωνα” κατά τις μογγολοεβραικές σατανικές γραφές!) προς την εσωτερική κοιλότητα της «Έσω Γης» (από το άνοιγμα του βορείου πόλου), και το υπόλοιπο 1/3 έφυγε από το ηλιακό μας σύστημα για να ειδοποιήσει την τοπική Γαλαξιακή Κυβέρνηση στον Αστερισμό της Ανδρομέδας σχετικά με τα εγκλήματα και την εισβολή της Ερπετικής Σελήνης, και για να ζητήσει ενισχύσεις.
  (ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: “Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ”)

  ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ

  Πηγή Πληροφοριών: Ομάδα Ελληνικής Αποκατάστασης
  επιμέλεια: Ιστολόγιο “ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ”

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*