Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:35 - 18/12/2011

Τελικά μάλλον ζω σε άλλη χώρα ή σε άλλη χώρα διεξάγονται οι δημοσκοπήσεις…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις
Δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση στο γεγονός ότι δεν έχω συναντήσει έναν συμπατριώτη μας και να μου πει περήφανος ότι θα ψηφίσει Πασόκ, Λάος, Ντόρα ή Οικολόγους! ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΚΟΥΒΕΛΗ, ΝΤΟΡΑΣ Ή ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ… Για να είμαι δίκαιος ΝΔ, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ έχω συναντήσει κάποιους… Άρα η λογική λέει ότι συμβαίνουν δυο πράγματα: Α. Είναι πλασματικά τα νούμερα των δημοσκοπήσεων Β. Οι συγκεκριμένοι ψηφοφόροι ντρέπονται για την επιλογή τους δημόσια και την αναφέρουν μόνο στην ανωνυμία του τηλεφωνήματος.


 Τρίτη περίπτωση απλά δεν υπάρχει.

Από την άλλη βέβαια συμβαίνει το εξής παράδοξο… Άτομα που δεν γνωρίζουν την ιδιότητα μου και την κομματική μου ταυτότητα, οργισμένοι με την κατάντια της χώρας μας, μου αναφέρουν αυθόρμητα σε συζητήσεις ότι οι ίδιοι, οι οικογένειες τους και φίλοι τους πλέον θα το “ρίξουν” Χρυσή Αυγή “δαγκωτό”! Κοιτάω λοιπόν κάθε δημοσκόπηση “με αγωνία” και περιμένω να δω τα αυξημένα ποσοστά του Κινήματος μας, τα οποία τα βιώνω προσωπικά στις συναναστροφές μου… Ψάχνω, ψάχνω… Πουθενά η Χρυσή Αυγή!

Εδώ η εξήγηση όμως είναι ΜΙΑ! Μας τρέμουν!

Φοβούνται ακόμα και να μας αναφέρουν στις δημοσκοπήσεις τους γιατί ξέρουν το αποτέλεσμα. Αν μας δώσουν το πραγματικό μας ποσοστό, το οποίο μας βάζει με άνεση στη Βουλή, τότε αυτό το ποσοστό θα τριπλασιαστεί, γιατί θα καταρρεύσει το παραμύθι της χαμένης ψήφου μονομιάς.

Δεν ανησυχώ όμως γιατί ψύχραιμα ετοιμάζουμε την επόμενη μας δράση και την επόμενη και την επόμενη…σε όλη την Ελλάδα! Κάθε μέρα! Γράφουμε στα παλιά μας τα παπούτσια τα τουρκοκαναλα και ερχόμαστε σε άμεση επαφή με τον κόσμο! Και τι ειρωνεία…εμάς που δε μας παίζουν αυτοί, ο κόσμος μας υποδέχεται με ενθουσιασμό ενώ αυτούς που τους έχουν κάθε μέρα μαϊντανούς στα τουρκοκάναλα τους, τους φιλοδωρούν με διάφορα “καλούδια” της ελληνικής γης!

Διαδώστε τον ιό της Χρυσής Αυγής από στόμα σε στόμα! Ανοίξτε συζητήσεις με φίλους και γνωστούς και μεταφέρετε τους, τις ιδέες μας. Είστε οι φορείς της πιο αγνής Ιδεολογίας και σε εσάς πέφτει το βάρος να τη διαδώσετε.
 Ζήτω η Νίκη!
Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Μέλος Κ.Ε.
Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

www.panagiotisiliopoulos.com

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*