Τελικά δεν έχουν … ούτε ιερό ούτε όσιο!

Αλήθεια ποιος νοσηρός εγκέφαλος συνέλαβε και υλοποίησε αυτό το κατάπτυστο σποτ της ΝΔ όπου προβάλλουν μία σχολική τάξη με μικρά παιδάκια τα οποία χρησιμοποιούν για να τρομοκρατήσουν για άλλη μία φορά τον Ελληνικό λαό με το δίλημμα Ευρώ ή Δραχμή!

Άθλιοι έως το τέλος οι δύο ηγέτες του δικομματισμού δίνουν τα ρέστα τους προκειμένου…

να μείνουν στην εξουσία και την … ασυλία τους!

Η λέξη ντροπή μοιάζει μικρή, η λέξη αλήτες φαντάζει ελάχιστη αλλά λέξη εφιάλτες και προδότες τους πάει «γάντι» οπότε σύντομα και η τιμωρία τους θα είναι ανάλογη των «επαίσχυντων» πράξεων τους!
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός μοντάζ Γρέκι

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *