Τα τανκς στους δρόμους της Συρίας ανοίγουν πυρ στους διαδηλωτές

Τουλάχιστον τέσσερις πολίτες σκότωσαν χθές οι συριακές δυνάμεις ασφάλειας ενώ τραυμάτισαν δεκάδες, σύμφωνα με τις μαρτυρίες κατοίκων, που ταυτόχρονα διαπιστώνουν «ευρεία στρατιωτική ανάπτυξη, ώστε να καμφθούν οι αντικαθεστωτικές κινητοποιήσεις στην κεντρική Συρία».
«Τα πυρά των δυνάμεων ασφάλειας έγιναν με βαρέα αυτόματα όπλα στις πόλεις Ταλμπισέχ και Ραστάν και σε μία σειρά από χωριά γύρω απ την Χομς», συμπληρώνει ο αυτόπτης μάρτυρας. μιλώντας τηλεφωνικώς στο πρακτορείο Ρόιτερς.


«Στην Ταλμπισέχ με πληθυσμό περίπου 60 χιλιάδων, οι στρατιώτες κάνουν έρευνες κατ’ οίκον και συλλαμβάνουν, ενώ ακούγονται στον αέρα οι σφαίρες τους», αναφέρει άλλος αυτόπτης μάρτυρας και συμπληρώνει «ακούγεται πως δέχθηκε τα πυρά των στρατιωτών ένα μικρό λεωφορείο με φοιτητές, που επιχειρούσαν να φύγουν απ την Ταλμπισέχ».
Μη κυβερνητικές πηγές έχουν αναφέρει έναν απολογισμό «περίπου 1.000 νεκρών διαδηλωτών» κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Την ίδια ώρα, οι συλλήψεις έχουν φθάσει τις 10.000. Από την πλευρά τους, οι κυβερνητικοί έχουν αναφέρει τον θάνατο τουλάχιστον 120 στρατιωτών και αξιωματικών της αστυνομίας.

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *