Τα σύννεφα είναι βαριά επάνω από την Ελλάδα μια σπίθα χρειάζεται, δεν θέλουν μια Ελλάδα οικονομικά ανεξάρτητη.

Το ποιο επικίνδυνο είναι ότι ο λαός έχει χάσει την εμπιστοσύνη σε όλους.

Αγαπητοί πατριώτες τα γεγονότα έχουν ξεφύγει από τον ελέγχον. Η βουλή αυτή είναι τόσο βαθειά σάπια και υποδουλωμένη που δεν τολμά να αρθρώσει πατριωτική λέξη. Άσχετα γλοιώδη παχύδερμα δίποδα που καλοτρώναι και δεν τους ενδιαφέρει για το τι θα συμβεί στο λαό ούτε μια στιγμή!Ο κίνδυνος σε μια εκτροπή που δεν θα ελέγχετε από το λαό είναι άμεσα ορατή.

Όταν ζητάμε από τους δημοκράτες αξιωματικούς να βοηθήσουν και να συμπορευθούνε με τον λαό είναι άλλο και άλλο είναι αυτό που έχουν σαν εναλλακτική λύση οι Αμερικανοί μια χούντα έτοιμη με τις ευλογίες της Ευρώπης για να προστατέψουν τα κερδοσκοπικά κέρδη, αλλά κυρίως να μην βρεθούν εκτός ελέγχου στον ορυκτό πακτωλό της Μεσογείου που θέλουν να βάλουν στο χέρι τσάμπα! Όσο ο λαός βλέπουν ότι συμβιβάζετε με τις καρπαζιές και προσαρμόζετε στον ρόλο του δούλου έχει καλός μας πουλάνε διάφορες δημοκρατικές ιδέες! Αν ο λαός σαν μπουλούκι και χωρίς ηγέτη εκτός κομματικής γραμμής από αυτή τη βουλή τα ισοπεδώσει έχουν έτοιμη Χούντα προδοτών αξιωματικών! Ο λαός πρέπει να αντιδράσει συντεταγμένος και κάτω από ένα ηγέτη που θα κρατάει το λαό σε μια πατριωτική κατεύθυνση και όχι ασκέρι μπουλούκι που θα είναι ευάλωτο σε μακελειό και εμφύλιο. Οι ημέρες που έρχονται είναι πονηρές και με ένα μπαμ από εκεί που δεν το περιμένει κανείς θα μας βάλει σε αιματηρές περιπέτειες! Όλα τα υπαρκτά κινήματα χρειάζεται να ενωθούν κάτω από μια έστω προσωρινή ηγεσία που θα εμπνέει, ένα ηγέτη που ακόμα δεν έχει φανεί. Τα μάτια μας ορθάνοιχτα και κυρίως να μην παίξουμε το παιχνίδι της νέας τάξης που λέει, να και αν σκοτωθούν να και αν πεινάσουν, όποιο και από τα δυο και να συμβεί είναι στα σχέδιά της! Η νέα τάξη αυτό που φοβάται και για αυτό επεξεργάζεται πολλά σενάρια, προδότες υπάρχουν πολλοί! Είναι να μην  βρεθεί μπροστά σε έναν ηγέτη που δεν τον ελέγχει και ένα λαό οργανωμένο έξω από τα μαντριά!

Λυπάμαι ειλικρινά που μέσα από τόσα κινήματα δεν βρέθηκε ένας καθαρός πατριώτης ηγέτης να ενώσει και να οδηγήσει το λαό.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *