Τα ρολόγια “τρελάθηκαν” στη Σικελία!

Για διάστημα μεγαλύτερο της μίας εβδομάδας τα ψηφιακά ρολόγια στη Σικελία έδειχναν τη «δική» τους ώρα, δημιουργώντας σύγχυση στους ιδιοκτήτες τους!

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, πριν από περίπου δέκα ημέρες τα ρολόγια- για ανεξήγητο λόγο- άρχισαν να πηγαίνουν τουλάχιστον ένα τέταρτο μπροστά.

Τη μυστηριώδη αλλαγή ώρας πρόσεξαν πρώτοι
δύο νεαροί, οι οποίοι μάλιστα έφτιαξαν και σχετική σελίδα στο Facebook, όπου καλούσαν ομοιοπαθείς να μοιραστούν τις εμπειρίες τους.

Ο ένας από τους δύο νεαρούς, ο Francesco Nicosia, δήλωσε σε γαλλική ιστοσελίδα:
«Συνειδητοποίησα ότι κάτι δεν πάει καλά, όταν ξεκίνησα να πηγαίνω στη δουλειά νωρίτερα. Αφού έκανα μια σχετική έρευνα, πρόσεξα ότι δεν ήμουν ο μόνος που βρισκόμουν στη δουλειά μου πριν από την έναρξη της βάρδιας, πράγμα σπάνιο στη Σικελία».


Οι πιο δημοφιλείς ερμηνείες του φαινομένου περιλαμβάνουν εξωγήινους, πνεύματα, την ηφαιστειακή δραστηριότητα της Αίτνας, ακόμα και ηλιακές εκρήξεις. Ανάμεσα στις διάφορες εξηγήσεις, ως πιο αξιόπιστη εμφανίστηκε μία, η οποία έκανε λόγο για ηλεκτρικά φαινόμενα που προκλήθηκαν από υποβρύχια καλώδια.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Πάντως, ικανοποιητική εξήγηση δεν κατάφεραν να δώσουν ούτε επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Κατάνια…

http://astrikiprovoli.blogspot.com/2011/06/blog-post_9327.html Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *