Τα πρωτόκολλα των υπερηλίκων Zion

Τοποθετώ αυτό ως υπηρεσία για την Ελλάδα και την Κύπρο και σε όλους όσους αγαπούν την ελευθερία.

Αυτό είναι μια συντομευμένη έκδοση, προσαρμόστηκε από εμένα.

Οι ακόλουθοι στόχοι 25 εφαρμόζονται στην Κύπρο και το υπόλοιπο του κόσμου, αυτό είναι ένα βήμα προς βήμα οδηγό για το πώς λειτουργεί το Illuminati. Εξηγεί όλα τα μακροπρόθεσμα σχέδιά τους και τους μεθοδολογία. Τα σχέδια αυτά δημιουργήθηκαν κατά την ίδρυση του Illuminati το 1776.

1. όλοι οι άνδρες είναι πιο εύκολα τείνουν προς το κακό παρά καλό.

2. Κηρύττουν φιλελευθερισμού (όλα είναι ΟΚ).


Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

PROFIT MAXIMISER

Μάθε πώς να να κερδιζεις σε ονλινε σελιδες στοιχηματισμου παντα !!

Ενα καταπληκτικο προγραμμα και μια απιστευτη ιδεα οπου με βαση της δικες τους προσφορες να βγαινεις 100% κερδισμενος παντα !

Διαβαστε το αρθρο μου να δειτε πως ξεπερασα τον περιορισμο στην χωρα μας για τις στοιχηματικες εταιριες

Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

Η προωθηση αυτη ειναι πρωθηση ενημερωσης και πληροφοριας και κατα κανεναν λογω δεν ειναι προτροπη προς στοιχηματισμο η επενδυση η οποιαδηποτε αλλη παρανομη πραξη ..!

ΤΙΜΗ: 1,5 € euro για τις πρωτες 14 μερες να δοκιμασεις το προγραμμα,Ηλεκτρονικο προιον για συνδρομη
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3. Χρησιμοποιήστε την ιδέα της ελευθερίας να επιφέρει ταξικούς πολέμους

4. Κάθε μέσο πρέπει να χρησιμοποιείται για την επίτευξη των στόχων του Illuminati, όπως δικαιολογούνται.

5. Δικαιώματά μας είναι από το χέρι μας.

6. Η δύναμη των πόρων μας πρέπει να παραμείνει αόρατη μέχρι τη στιγμή που αποκόμισε η δύναμη που δεν πονηριά ή δύναμη μπορεί να το υπονομεύσει.

7. Η απασχόληση της ψυχολογίας του όχλου για τον έλεγχο των μαζών.

8. Χρήση αλκοόλ, ναρκωτικών, της διαφθοράς και πάσης φύσεως Αντιπρόεδρος να συστηματικά να διαφθείρουν τη νεολαία του έθνους.

9. Δήμευση περιουσιακών στοιχείων, με οποιοδήποτε μέσο

10. Χρήση του συνθήματα όπως ισότητα, ελευθερία, αδελφότητα που παραδίδονται στα στόματα των μαζών στον ψυχολογικό πόλεμο

11. Πόλεμος πρέπει να απευθύνονται, έτσι ώστε τα έθνη από τις δύο πλευρές τοποθετούνται περαιτέρω σε χρέος και ειρήνη συνέδρια πραγματοποιούνται έτσι ώστε ούτε πολεμιστής αποκτά δικαιώματα έδαφος.

12. Μέλη πρέπει να χρησιμοποιήσετε τους πλούτο για να έχουν οι υποψήφιοι επιλέγονται και τοποθετούνται σε δημόσιο αξίωμα, που θα είναι υπάκουο στις απαιτήσεις τους και θα χρησιμοποιηθούν ως πιόνια στο παιχνίδι από αυτά πίσω από τις σκηνές. Τους συμβούλους θα έχουν εκτραφεί και εκπαιδευτεί από την παιδική ηλικία να αποφανθεί τις υποθέσεις του κόσμου.

13. Ελέγχουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

14. Πράκτορες θα έρθει προς τα εμπρός μετά τη ζύμωση τραυματικές καταστάσεις και να εμφανίζονται ως οι σωτήρες των μαζών.

15. Δημιουργία βιομηχανικών κατάθλιψη και οικονομικό πανικό, ανεργία, πείνα, έλλειψη τροφίμων και να χρησιμοποιήσουν για να ελέγχουν τη μάζα τους ή Κιν και στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τον όχλο για να σκουπίσει έξω όλους εκείνους που στέκονται στο δρόμο.

16. Διεισδύσουν στο μυστικό Freemasons να τα χρησιμοποιούν για σκοπούς Illuminati.

17. Αναπτύξω την αξία των συστηματική εξαπάτηση, χρησιμοποιούν υψηλό άκουσμα συνθήματα και φράσεις και συνήγορος πλούσιο υπόσχεται να τις μάζες, ακόμα κι αν αυτοί δεν μπορούν να κρατηθούν.

18. Λεπτομέρειες σχέδια ψηφίσματος, Συζητήστε την τέχνη των 12ωρων οδομαχιών που θεωρείται απαραίτητη προκειμένου ο πληθυσμός στην ταχεία υποταγή.

19. Χρησιμοποιήστε πράκτορες ως σύμβουλοι πίσω από τις σκηνές μετά από πολέμους και μυστική διπλωματία να αποκτήσει τον έλεγχο.

20. Δημιουργία μεγάλων μονοπωλίων που κλίνει προς τον έλεγχο της παγκόσμιας κυβέρνησης.

21. Χρήση υψηλούς φόρους και αθέμιτο ανταγωνισμό να επιφέρει οικονομική καταστροφή από τον έλεγχο των πρώτων υλών. Οργανώσετε αναταραχή μεταξύ των εργαζομένων και επιδοτούν τους ανταγωνιστές.

22. Δημιουργία εξοπλισμών με τις αστυνομικές δυνάμεις και στρατιώτες που είναι επαρκές για να προστατεύσει τις ανάγκες μας.

23. Μέλη και πρωταγωνιστές της η κυβέρνηση ένα κόσμο θα διορίζονταν από τους διευθυντές.

24. Διεισδύσει σε όλες τις κατηγορίες και τα επίπεδα της κοινωνίας και της κυβέρνησης για τους σκοπούς της κοροϊδεύουμε, να bemusing και να διαφθείρει το νεανικό μέλη της κοινωνίας, διδάσκοντάς του τις θεωρίες και τις αρχές που γνωρίζουμε ότι είναι ψευδή.

25. Εθνική και διεθνή νομοθεσία πρέπει να χρησιμοποιείται για να καταστρέψει πολιτισμού και να υποδουλώσουν και να ελέγχουν τους ανθρώπους.

ΠΗΓΗ

Loading...

5 thoughts on “Τα πρωτόκολλα των υπερηλίκων Zion

 1. Ανώνυμος says:

  ΦΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ…………………………………..

  ΦΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ…………………………………

  ΦΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ……………………………………….

  ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ …….ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ…….ΤΑ "ΜΑΓΟΥΛΑ"……….

  ………………. <<<<<<<<< http://youtu.be/XnJaup55OZo >>>>>>>>……………………………

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *