ΤΑ ΟΚΤΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ

Έχει καταντήσει βαρετό και αστείο, το να ψάχνουμε δήθεν για τη….συνταγή , το μίγμα, όπως το λένε, της οικονομικής πολιτικής που θα μας οδηγήσει έξω από την κρίση. Το τι πρέπει να γίνει το είπαμε δεκάδες φορές και η Ν.Δ. έκανε το σφάλμα να το «ψιλοπεί» και αυτή και πήρε, λέει, κεφάλι με μία μονάδα στις δημοσκοπήσεις, μετά από ενάμισυ χρόνο διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.
Αμέσως όλα τα λαμόγια του εξωτερικού ξεσκεπάστηκαν και πιέζουν την ΝΔ να δηλώσει ότι συμφωνεί με όλα τα καραγκιοζιλίκια που γίνονται στην Ελλάδα, αφού δεν κατόρθωσε το ΔΝΤ να εφαρμόσει ακόμη στον τόπο μας, τίποτε από τα στάνταρντ σχέδιά του, εκτός από το να κάνει τις πωλήσεις ηρεμιστικών να εκτοξευθούν στα ύψη και τους Έλληνες όλους, να είναι στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού.
Η ΝΔ, λοιπόν, πλήρης ευθυνών για την απραγία της και πλήρης ευθυνών γιατί δεν ζητά εκλογές εδώ και τώρα, αναγκάστηκε με καθυστέρηση ενός έτους να πει ότι είναι καλοδεχούμενες οι εκλογές, αφού πρώτα ζήτησαν εκλογές οι……

βουλευτές του πατριωτικού κομματιού του ΠΑΣΟΚ.
Είναι αυτονόητο, ότι το ΠΑΣΟΚ, θα ήτανε ανώμαλο το να πάρει πάνω από 15% στις επόμενες εκλογές με όλα αυτά που έχει κάνει και που δεν έχει κάνει και οι πολιτευτές του το καταλαβαίνουν γιατί δεν ζουν σε άλλο πλανήτη. Έτσι άρχισαν από μέσα οι φωνές και τα κραξίματα, αφού είναι προφανές, ότι
1. Παίρνουνε λάθος μέτρα έχοντας  καλό σκοπό.
ή
2. Παίρνουνε σωστά μέτρα έχοντας κακό σκοπό.
ή θέλουνε δηλαδή να σώσουν την κατάσταση που οι ίδιοι δημιούργησαν, αλλά κάνουν άλλα αντί άλλων,
ή θέλουνε να διαλύσουν τα πάντα και παίρνουν μέτρα προς την σωστή κατεύθυνση.
Κανένας δεν είναι άμοιρος; ευθυνών και αποδείχτηκε για μία ακόμη φορά, ότι η μέθοδος του δικαιώματος ψήφου σε όλους, άρα και στους ηλιθίους, που εν αφθονία ζουν ανάμεσά μας, είναι καταστροφική.
Το ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι και εξίσου ικανοί να κρίνουν και εξίσου ώριμοι να αποφασίσουν για τους εκπροσώπους τους που θα ασκούν την διακυβέρνηση, είναι το παραμύθι της νέας τάξης, που πολύ ωραία πασαρίστηκε, αφού κάθε μαϊντανός, ή βίζιτα που προβάλεται από την τηλεόραση, ή που κληρονομεί πολιτική πελατεία από τον μπαμπά, ή που έχει την κατάλληλη κομματική προώθηση, μπορεί να πάρει άνετα την ψήφο του αγελαίου πλήθους, που το έπεισαν ότι είναι «ο κυρίαρχος λαός».
Εννοείται ότι αν δεν πείσει κάποιος ότι θα είναι αρκούντως δουλικός και υποταγμένος, δεν υπάρχει περίπτωση να μπει σε ψηφοδέλτιο.
Αν μπει όμως, το πλήθος, η αγέλη, των υποταγμένων πολιτών, θα ρίξει «δαγκωτό» ψηφοδέλτιο και η βουλευτική έδρα εξασφαλίζεται.
Από την άλλη πλευρά, η αποχή από την εκλογική παρωδεία, σε τίποτε δεν ωφελεί, αφού ούτως ή άλλως η αποχή δίνει την δυνατότητα στους δήθεν κυβερνώντες και πάλι να κυβερνούν.
Βλέπετε λοιπόν, πόσο έξυπνα είναι στημένη η διακυβέρνηση του πλανήτη από την νέα τάξη, που εδώ και 250 χρόνια έστησε τη δουλίτσα και πήρε την εξουσία από την παλιά τάξη που διόριζε βασιλιάδες.
Όσον αφορά την παγκόσμια τράπεζα που είναι το όχημα οικονομικής υποδούλωσης ακόμη και των μεγάλων οικονομικών δυνάμεων, της G8 δηλαδή, όλοι άρχισαν να αναρωτιούνται , που βρίσκει τα λεφτά και δανείζει και γιατί οι μεγάλες αυτές δυνάμεις δεν την έχουν καταστρέψει ακόμη, καταργώντας όλα τους τα χρέη.
Είναι και αυτό πολύ απλό. Τα αφεντικά των λεγόμενων μεγάλων, είναι τα αφεντικά της παγκόσμιας τράπεζας.
Ένα κέντρο εξουσίας, με μαριονέττες μέσα σε κάθε κράτος, μικρό ή μεγάλο.
Όσο για τον κυρίαρχο λαό, δεν είναι τίποτε άλλο, από ένα σύνολο υπνωτισμένων δούλων, που κάνει ότι θέλουν τα παγκόσμια αφεντικά.
Υπάρχει όμως μία μικρή αλλά σημαντική λεπτομέρεια.
Υπάρχει ο τρόμος των αφεντικών, μήπως και  ξυπνήσουν οι δούλοι.
Ο μόνος τρόπος να ξυπνήσει το κοπάδι των άβουλων ανθρώπων, είναι να καταστραφεί, η μέθοδος του κατευνασμού και της ύπνωσής τους.
Όταν η τεχνολογία που χρησιμοποιείται πάψει να υπάρχει, τότε υπάρχει ελπίδα.
Όταν ούτε ένα ηλεκτρόνιο δεν θα κινείται μέσα στα καλώδια και η τεχνολογία του ηλεκτρισμού που εξασφαλλίζει τον καταναγκασμό και τον έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού, καταστραφεί για πάντα, τότε θα γίνει η αρχή.
Για να καταστραφεί η τεχνολογία υποταγής των ανθρώπων, χρειάζονται μόνο οκτώ λεπτά
ΤΑ ΟΚΤΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ
Μετά τιμής
Λιακόπουλος Δημοσθένης

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *