Διαφημίσεις

ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΟΛΑ;… ΚΑΙ ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ;!!!…

Ξεπουλιέται, λένε, η κρατική περιουσία στους ξένους… Και τι με νοιάζει εμένα, ως κρατική ποτέ δεν ήταν εθνική.

Στο Ελλαδιστάν το Κράτος ήταν πάντα το βασικό αντικείμενο εκμετάλλευσης για τα «κόμματα εξουσίας» και για τα πάσης φύσεως κομματόσκυλά τους, κι εγώ ποτέ δεν υπήρξα τέτοιο.

Τον κρατικό κορβανά τον λυμαίνονταν οι εκάστοτε κυβερνώντες πολιτικοί. Τις ΔΕΚΟ τις λυμαίνονταν οι κομματικοί συνδικα-ληστές για να εξασφαλίζουν παχυλούς μισθούς και προνόμια, μονοπωλώντας πανάκριβες και πανάθλιες υπηρεσίες σ’ εμένα και στους υπόλοιπους ιθαγενείς.

Τα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου τα αγνοούσαν επιδεικτικά, μπας και δυσαρεστήσουν τους Τούρκους.

Τις σπάνιες γαίες και τα πολύτιμα μέταλλα έκαναν πως δεν τα έβλεπαν – δεν ξέρω ακριβώς γιατί. (Ακόμη κι αν «αξιοποιούνταν» αυτοί οι φυσικοί πόροι, αμφιβάλλω αν θα έφταναν ποτέ κάποια ψίχουλα και σ’ εμένα). Κλπ., κλπ…
Γιατί λοιπόν θα πρέπει να ανησυχώ επειδή χάνω κάτι το οποίο ποτέ δεν ήταν δικό μου – ούτε των πολλών;

Γιατί θα πρέπει να με ανησυχεί το γεγονός ότι κάποιοι ντόπιοι πλιατσικολόγοι θα χάσουν επιτέλους την κουτάλα από τα χέρια;

Όπως λέει και η λαϊκή σοφία «από φαΐ που δεν τρως, τι σε νοιάζει κι αν καεί;»!!!…

Δημήτρης Χορόσκελης



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

14 σχόλια στο “Τα ξεπουλάνε όλα; Και τι με νοιάζει εμένα;;;!!!”
  1. από την άλλη όμως δεν μπορώ να φανταστώ ένα κράτος χωρίς κρατικές και δημόσιες υπηρεσίες-αγαθά. που ακριβώς θα γεννούσε η γυναίκα μου όταν στο 2ο παιδί μας ήμουν άνεργος εκείνη την περίοδο και δεν υπήρχε δημόσιο νοσοκομείο?? πόσο επανω θα πάνε τα διόδια αν το κράτος δεν έχει λόγο?? σε ποιο δημοτικό σχολείο θα πάνε τα παιδιά μας με αυτή την φτώχεια που υπάρχει?? μήπως τελικά δεν φταίνε οι θεσμοί (όπως θέλουν να πιστέψουμε) αλλά οι ανίκανοι που τους υπηρετούν?? κύριοι, δεν έχουμε πρόβλημα στους θεσμούς, αλλά στους υπηρέτες αυτών. όταν ένα κράτος δεν μέριμνα και δεν προστατεύει τουσ πολίτες του, τότε παύει να υπάρχει… αν πωληθούν όλα, τι ακριβώς θα μείνει για να λέγεται η Ελλάδα κράτος και όχι Α.Ε??

  2. Τελικα ειναι μεγαλος καραγκιοζης ο Χορόσκελης!!!
    Ρε Νικολα ελεος ρε φιλε με τον ……
    αποσπασμα απο δικη του συνεντευξη:

    R:Τι θα φοβόσασταν και τι θα ελπίζατε για το μέλλον της χώρας την επόμενη πεντηκονταετία;

    Δ.Χ: Δεδομένης της απαισιόδοξης παγκόσμιας κατάστασης και του δικού μας παρελθόντος, δεν ελπίζω τίποτα. Πολύ φοβάμαι ότι, για άλλη μια φορά, δεν θα διδαχτούμε απολύτως τίποτα από την Ιστορία μας, και θα συνεχίσουμε «παραδοσιακά» να τρωγόμαστε ρίχνοντας το φταίξιμο ο ένας στον άλλον και όλοι μαζί στους «κακούς ξένους», καθώς η χώρα θα συνεχίσει να βουλιάζει βασανιστικά. Κι αυτή τη φορά δεν θα επέμβει κανένας «Θεός της Ελλάδας» (κουράστηκε κι αυτός), καμιά ξένη «φιλική χώρα» («Ελλάς-Γαλλία, συμμαχία»), δεδομένου ότι ζούμε πλέον σε ένα άκρως ανταγωνιστικό και παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον, όπου ο κάθε κατεργάρης είναι στον πάγκο του και κάτι πρέπει να παράγει και να πουλάει. Εμείς παράγουμε και πουλάμε αεριτζίδικη τρέλα του τύπου «όταν εμείς κάναμε Παρθενώνες οι άλλοι ζούσαν σε σπηλιές», και δεν βλέπουμε ότι τώρα οι άλλοι πετάνε προς τον Άρη κι εμείς κοντεύουμε να γυρίσουμε στις σπηλιές! Είναι οριστικό («γράψτο όπως το λέω», που έλεγε κι ο Φρέντυ):

    ΕΝΑΣ ΑΣΩΤΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

    Πηγή:RAMNOUSIA

  3. Αγαπητέ κι εμένα γιατι να με νοιάξει εαν απολυθείς εαν σκοτώσουν εσένα η οποιο μέλος της οικογένειά σου γιατί να με νοιάξει εαν καποια στιγμή αυτοκτονήσεις η εν τέλει γιατί να με νοιάξει για σένα τούς δικούς σου και τούς ομοίους σου.Στό κάτω κάτω εισαι υπεύθυνος οσο ο καθένας απο μάς γιατι αυτούς ψήφιζες τόσα χρόνια.

    ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ

  4. Το χρεοs που εχουμε στουs πρωγονουs μαs ειναι να κρατεισουμε αυτα τα εδαφη οπωs κανανε κι αυτοι αλλα ετσι οπωs οπωs μαs καταντησανε φιλε μου δεν ξερω κι εγω τι θα γινει.Αυτοs ο τοποs ειναι ιεροs και ειναι δικοs μαs αλλα τα σκυλια τα μαυρα τον φαγανε!

  5. αφού δεν έχουν νόημα για μας πραγματικό, τότε δεν θα τους αφήσουμε να το πάρουν . Απ το χρυσό εμείς δεν πρόκειται να πάρουμε τίποτα, απ τα πετρέλαια τα ίδια, γιατί να τους αφήσουμε να ξεκάνουν τον τόπο μας? να χαλάσουν τις παραλίες μας, τα βουνά μας? τόσο απλά είναι τα πράγματα.

  6. ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ -ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ . ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΛΑΒΕΙΣ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ;

  7. Γιατι εχω την εντυπωση οτι θα γινουμε Παλαιστινη;;;;;
    Αυτοι ξεπουλουσαν την Περιουσια τους στους Εβραιους και τωρα ψαχνουν πατριδα αφου πρωτα την ξεπουλησαν
    Αυτο μας λεει ο ακατανομαστος αρθρογραφος ξεπουληστε και τι μας νοιαζει εμας

  8. ΚΑΛΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ Η ΤΡΟΙΚΑ ΕΔΩ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΛΙΣΜΑ ΜΕ ΨΙΛΟ ΜΕΡΜΗΓΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΛΙΒΙΑ!!!!!!!!!!!!!

  9. Μη χτυπιέστε. Για μένα ο κος Χορόσκελης είνια ανενημέρωτος και δειλός.

    Εαν είχε λάβει τον κόπο να μάθει αληθινά τι θα είναι οι ''ξένες επενδύσεις'' στον τόπο μας, δεν θα μίλαγε έτσι,υποθέτω.
    Αυτό είναι οι καλό σενάριο, όσον αφορά την ''κριτική του στάση''.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek