Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:24 - 09/07/2013

Μείωση πληθυσμού με χημικά σε τροφή και νερό!Δεν το λέμε εμείς αλλά ο επιστημονικός σύμβουλος του Ομπάμα. ΒΙΝΤΕΟ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΟΜΠΑΜΑ

Όταν ο Τζων Χόλντρεν ο επιστημονικός σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα, υποστηρίζει τη μείωση του πληθυσμού στο ένα δισεκατομμύριο, και για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να εισάγωνταιχημικές ουσίες στην τροφή και στο νερό μας, για να μας “ξεκάνουν” πριν την ώρα μας, θα πρέπει να αναρωτιόμαστε τι συμβαίνει με την πολιτική ελίτ ανά τον πλανήτη.

Ο κύριος αυτός ζητάει άδειες για γεννήσεις (!), και την ίδρυση ενός πλανητικού καθεστώτος! Και περιφέρεται ελεύθερος στον Λευκό Οίκο.
Δείτε το βίντεο

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

  1. Ανώνυμος 06/19/2013 @ 10:18 ΜΜ

    ζεολιθος,με 6,5 ευρω τη βγαζεις μισο χρονο.
    Συν τοις αλλοις δινει φτερα,θα παθετε τη πλακα σας

  2. Αμασητος 06/19/2013 @ 10:29 ΜΜ

    τρωτε Μπαμιες

  3. Ανώνυμος 06/20/2013 @ 6:45 ΠΜ

    και πού το πουλανε με 6,5 ευρω το κιλο ? εχω ψαξει στο παρελθον και το μονο που βρηκα ηταν σε μορφη χαπιου αλλα πανακριβα, πανω απο 20 ευρω το κουτακι με 30 χαπακια μεσα και υποτιθεται οτι πρεπει να παιρνεις 2-3 τη μερα .Εσυ απο που το αγοραζεις?

  4. Ανώνυμος 06/20/2013 @ 11:00 ΠΜ

    ΝΑΙ 1.18ΠΜ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ? ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΥΣΕΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    ιΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ, ΖΕΟΛΙΘΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ ΜΑΣ. ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΣΕ ΓΕΟΠΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ… ΑΚΟΥΣΤΑ!!!)

  5. Ανώνυμος 06/20/2013 @ 12:23 ΜΜ

    ζεολιθος σκονη 6,60€ τα 200γρ. απο καταστημα βιολογικων.
    1γρ. τη μερα συν πολυ νερο,2,5 λιτρα περιπου.
    Δινει φτερα,οντως.
    ειχα γραψει κατεβατο αλλα μ τ εφαγε τν ατυχια μ

  6. Ανώνυμος 07/09/2013 @ 12:14 ΜΜ

    τι μερα ειναι
    τι ωρα ειναι και ποια χρονιαααααα

  7. Ανώνυμος 07/09/2013 @ 12:17 ΜΜ

    γουσταρω ζεολιθο,ιπποφαες,βασιλικο πολτο,μανδραγορα και σουβλακια με πιτα

  8. Ανώνυμος 07/09/2013 @ 12:52 ΜΜ

    Γκινγκο μπιλομπα επισης..

  9. Ας μην βγαζουμε βιαστικά συμπεράσματα, η αλήθεια είναι πως η ποιότητας διαβίωσης στον πλανήτη θα βελτιωθεί με τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού και με βρίσκει σύμφωνο η μείωση αυτή υπό την προυπόθεση ότι δε θα γίνει με τη μορφή γενοκτονίας αλλά με τον έλεγχο των γεννήσεων! Για παράδειγμα πρέπει να σταματήσουν οι μουσουλμάνοι να κάνουν από 9 παιδιά ο κθένας του μόνο και μόνο επειδεί θέλουν να κερδίσουν την επικράτηση της θρησκείας τους σε όλο τον κόσμο. Φτωχές οικογένειες σε όλο τον κόσμο κάνον πολλά παιδιά γιατί ''τα παιδιά είναι ευτυχία'' και στην ουσία δεν έχουν πως να τα θρέψουν. Κάποια στιγμή πρέπει να μπει ένα τέλος στην παράνοια, αλλά με σωστό τρόπο!

  10. Ανώνυμος 07/09/2013 @ 7:35 ΜΜ

    STRAKA-STROUKAS

    1)ZEOLITHOS

    STHN EMANOUIL MPENAKI EPANO 20 METRA PRIN TIN AKADIMIAS STO DEKSI SAS XERI.EXI BIOLOGIKA PROIONTA.150 GRAMARIA 4.50 EYRO.
    TIN BGAZIS PERIPOY 5-6 MINES

    2)ZAPPER

    A) http://humanisticecology.wordpress.com/2011/01/23/zapper-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B9%CF%84%CE%B1/

    B) http://gr.clark-zapper.com/index.php

    DIABASE POLI KALA.
    ELPIZI NA BOHTHISA.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*