Τα μυστήρια με τους 165 Γερμανούς εφοριακούς που μιλούν …ελληνικά!

Η αποστολή των 165 Γερμανών εφοριακών στην Ελλάδα μέσα στις προσεχείς τρεις εβδομάδες, θα είναι η πρώτη του είδους της, καθώς θα ακολουθήσουν κι άλλες.


Κι όσο κι αν πλασάρεται στην χώρα μας ως εθελοντική προσφορά, στην πραγματικότητα, μόνο τέτοια δεν είναι.

Απλώς το Βερολίνο, θέλοντας να αποφύγει τα λάθη που έκανε την προηγούμενη φορά, επιχειρεί τώρα να πλασάρει την επιτροπεία με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, προκειμένου να μην προκαλέσει την ελληνική κοινή γνώμη. Κι αν πιστέψει κανείς στις πρώτες αντιδράσεις που προκάλεσε η σχετική διαρροή στο γερμανικό Τύπο, μάλλον πέτυχε το στόχο του.


Οι εν λόγω εφοριακοί θα έρθουν σε γκρουπ, θα εγκατασταθούν στο υπουργείο Οικονομικών και στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και θα αναλάβουν να εποπτεύουν τα έσοδα και τα έξοδα της χώρας. Το γεγονός μάλιστα ότι ορισμένοι από αυτούς γνωρίζουν ακόμα και …ελληνικά, αναμένεται ότι θα διευκολύνει πολύ το έργο τους.


Τώρα, πώς βρέθηκαν Γερμανοί εφοριακοί να ομιλούν την γλώσσα μας και την κρίσιμη ώρα να προσφέρονται εθελοντικά να βοηθήσουν, προφανώς, είναι μια άλλη ιστορία…

voria
πηγηΦιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *