Τα είδωλα στον Κοσμο Πεφωτισμένων & στον Πολιτισμό της Χέστρας

Rihanna in Baphomet Pose | Illuminati SymbolismΣε άλλο σημείο η Αποκάλυψη μιλάει για θηρίο που είχε «δύο κέρατα σαν τού αρνίου, αλλά μιλούσε σαν δράκος. Και εκτελεί όλην την εξουσίαν του πρώτου θηρίου ενώπιόν του, και κάνει την γην και τους κατοίκους της να προσκυνήσουν το θηρίον το πρώτον, τού οποίου η θανάσιμη πληγή εθεραπεύθη. Και κάνει σημεία μεγάλα, ώστε και φωτιά ακόμη να κατεβάζη από τον ουρανόν εις την γην εμπρός εις τους ανθρώπους. Και παραπλανά τους κατοίκους της γης με τα σημεία που του επετράπη να κάνη εμπρός εις το θηρίον, και λέγει εις τους κατοί­κους της γης να κάνουν εικόνα εις το θηρίον, το οποίον είχε την πληγήν από μαχαίρι και όμως
έζησε».

«Και του επετράπη να δώση πνοήν εις την εικόνα του θηρίου, ώστε να μιλήση η εικόνα του θηρίου και να ενεργήση, ώστε όσοι δεν θα προ­σκυνούσαν την εικόνα του θηρίου να σκοτωθούν. Και υποχρέωσε όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, πλουσίους και πτωχούς, ελευ­θέρους και δούλους, να έχουν το χάραγμα εις το δεξί τους χέρι η εις το μέτωπόν τους, ώστε να μη μπορή κανείς να αγοράση ή να πωλήση πα­ρά εκείνος που είχε το χάραγμα, δηλαδή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού» (Αποκ. ιγ’ 11-17).
Όπως ο Χριστός είχε Πρόδρομο, που κήρυττε κήρυγμα μετανοίας, ώστε να δεχθούν οι άνθρωποι τον ερχόμενο Κύριο, έτσι και ο Αντί­χριστος θα έχει πρόδρομο, τον ψευδοπροφήτη. Θα εξαναγκάζει τον κό­σμο που δεν δέχθηκε την εξουσία του Κυρίου και δεν πήρε τη σφραγί­δα του Θεού, να προσκυνήσει την Διαβολική Τριάδα και την εικόνα της, δηλαδή τον Δράκοντα, το θηρίο και τον ψευδοπροφήτη (Αποκ. ιστ’ 13, ιθ’ 20. κ’ 10). Ο Αντίχριστος και τα όργανά του δεν θα διστάσουν να χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο για να παραπλανήσουν τους ανθρώπους· ψεύδος, απάτη, βία.

ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ILLUMINATI 
ΑΥΤΆ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΕΊΔΩΛΑ. 
ΜΗΝ  ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΆΤΕ !!!

Hip Hop Illuminati
Rihanna Umbrella Baphomet | Illuminati Symbolism

Rihanna holding her body in a satanic Baphomet pose.

Rihanna in Baphomet Pose | Illuminati Symbolism

Rihanna in Baphomet Pose


Popular Illuminati Puppets


Lady Gaga Illuminati Stooge
“Gaga Ooh-lluminati”

Was Rihanna looking to get out of her deal?

Check out Jay Electronica slamming the Illuminati rumors below.Rihanna Illuminati Princess
Rihanna making Lucifer’s eye with back up dancers.

Rihanna Third Eye

 Rihanna Illuiminati Eye

Rihanna making Lucifer’s eye with back up dancers

Rihanna Third Eye

REV 17:2. The kings of the earth50 Illuminati Hat

Rihanna Illuiminati Eye

Rihanna making Lucifer’s eye with back up dancers.

Rihanna Third Eye

 Brian Austin Green Illuminati Shirt 

Bono with Barack Obama
Bono with George W. Bush & Model Christy Turlington
Bono with Bill Clinton, Bill Gates, South African President Thabo Mbeki, British Prime Minister Tony Blair and Nigerian President Olusegun Obasanjo
Th


She Moves In Mysterious Ways / Till The End Of The World

Blue Ivy Illuminati

Jay-Z, Tom Cruise, Sienna Miller

He later repeats this but this time he directs this towards another member of U2.

Nelly Furtado Eye

Πάνω από το «θηρίο» με τα βλάσφημα ονόματα, κάθεται η «πόρνη» (Αποκ. ιζ’ 3). Είναι η «Βαβυλώνα», το σύμβολο κάθε αντίχριστου Αρχής (Αποκ. ιζ’ 16-18). Θα έχει, λέγει, «ποτήριον χρυσούν εν τη χειρί αυτής γέμον βδελυγμάτων και τα ακάθαρτα της πονηρίας αυτής, και επί το μέτωπον αυτής όνομα γεγραμμένον μυστήριον, Βαβυλών η με­γάλη, η μήτηρ των πορνών και των βδελυγμάτων της γης». Και είδα, συ­νεχίζει ο Ιωάννης, τη γυναίκα, «μεθύουσαν εκ του αίματος των αγίων και εκ του αίματος των μαρτύρων Ιησού. Και εθαύμασα ιδών αυτήν θαύμα μέγα» (Αποκ. ιζ’ 4-6).

Madonna Eye Horus


Blue Ivy Illuminati


Rihanna Illuminati Weishaupt TattooTAKE – TAKE – TAKE 
ΠΌΛΕΜΟΣ – ΠΕΊΝΑ – ΕΞΑΘΛΊΩΣΗ 
Δεν πρέπει λοιπόν να αγγίζουμε τα θέματα αυτά με σαρκικές αισθή­σεις. Πρέπει με ταπείνωση να ανοίγουμε τα πνευματικά μας αυτιά, για να ακούμε αυτό που το Πνεύμα το Άγιο λέγει (Αποκ. β’ 7. 11.17.29. γ’ 6.13.22). «Ωδε η σοφία εστίν ο έχων νουν ψηφισάτω τον αριθμόν του θηρίου- ο αριθμός γαρ ανθρώπου εστί· και ο αριθμός αυτού χξστ’« (Αποκ. ιγ’ 18). Δεν υπάρχει, λοιπόν, καμία αμφιβολία πως ο αριθμός του Αντίχριστου, που προσδιορίζει την προσωπικότητα του δεν είναι δυνατόν να καθοριστεί από άνθρωπο με φυσικό «νου»· μόνο εν «Σο­φία», δηλαδή με τον «νουν Χριστού» (Α’ Κορ. β’ 6) προσδιορίζεται.

http://enews-gr.blogspot.gr/2012/06/blog-post_753.html

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *