ΤΑ ΔΥΟ ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Τα δυο μεγαλύτερα εμπόδια για να αποκτήσουμε την ελευθερία της αλλαγής δεν είναι άλλα από τον φόβο και την άρνηση.

Κανείς μας δεν είναι τέλειος κυρίως στα δικά μας μάτια και όταν σκεφτόμαστε τα λάθη μας τα ιδανικά που έχουμε προδώσει η απελπισία έρχεται να αποθαρρύνει οποιαδήποτε προσπάθεια για αλλαγή, φοβόμαστε πως ποτέ δεν θα μπορέσουμε να γίνουμε οι άνθρωποι που έχουμε ονειρευτεί.

Φοβόμαστε πως ο εαυτός μας είναι ανάξιος των προσδοκιών μας, τα όνειρα πολύ πιο μεγάλα από εμάς και οι όποιες προσπάθειες θέλουμε να κάνουμε για αλλαγή είμαστε σίγουροι πως θα πέσουν στο κενό.

Ο φόβος είναι αυτός που ενεργοποιεί την άρνηση και η άρνηση μπορεί να κρατήσει για πάντα.

Η άρνηση είναι αυτή πως μας πείθει ότι δεν χρειάζεται να αλλάξουμε εμείς τον εαυτό μας, αλλά πρέπει να αλλάξει ο κόσμος, η άρνηση είναι αυτή που παγώνει όλα μας τα συναισθήματα, η άρνηση είναι αυτή που μας βάζει τα γυαλιά του τυφλού, η άρνηση είναι αυτή που θα μας κρατήσει στάσιμους και το χειρότερο από όλα είναι πως κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι εκτός από τον ίδιο μας τον εαυτό.

Δεν υπάρχει κανένα εξωτερικό φάρμακο πάρα μόνο η δικιά μας θέληση.
Και η θέληση για να αλλάξουμε έρχεται μόνο αν παραδεχτούμε ότι τα έχουμε κάνει όλα μαντάρα, η παραδοχή του προβλήματος είναι αυτή που θα μας ανοίξει την πόρτα για την αποδοχή του εαυτού μας και η αποδοχή του εαυτού μας θα μας δώσει την δύναμη και το κουράγιο για να αποκτήσουμε την ελευθερία της αλλαγής μια αλλαγή που θα μας φέρει αντιμέτωπους με το μεγαλύτερο ψέμα που έχουμε πιστέψει.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Ένα ψέμα που λέει ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο.
Και όμως μπορούμε να τον αλλάξουμε!!!!!!!!!

Μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο και ο μοναδικός τρόπος να τον αλλάξουμε είναι να γίνουμε ο άνθρωπος που έχουμε ονειρευτεί!!!!!!!!

Κανένας δεν μπορεί να μας σκοτώσει το όνειρο εκτός από τον ίδιο μας τον εαυτό

akis koustoulidis

πηγη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *